2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama benim dehşet bir şekilde cildim kuruyor ve saçım dökülüyor. Kel kalmak üzereyim. Cildime Clarins in ürünlerini kullanıyorum %99 bitkisel olduğu için. Pul pul oluyor cildim, inanılmaz kuruyor... Sizler neler yapıyorsunuz bu konularda?

normalde cildim çok kurudur ama şuanda böyle bi durum yok hatta iyi gibi. ama bendede kepek sorunu başladı. dökülme vs yok

bnde bursalıyım kızlar ben yıldırım dorukta gizem hanıma gidiyorum memnunum (= sevil pakerde çok iyi bi doktor diye duydum

gizem hanım 5+3 te bebeğimin kalp atışını görmek için çok uğraştı karından göremedi vajinal baktı. vajinalde göremedi sonra dedi vajinal röntgen çektir gel. sonra kararını değiştirdi arifede gel yine gözükmezse o zaman çektirirsin dedi.bayramdan sonrası geç olur en sonda wc ye git gel bidaha bakayım dedi beklerken biraz sıkışmıştımda :KK70: sanki bebeğin kalbinin gözükmesi gerekiyoda zamanı geçmiş gibi davrandı kısacası sayfada okuduğum kadarıyla 6-7. haftaya kadar görmeyenlerde var boşyere panik ettirdi bizi

inşallah görürsün cnm sende merciğimeğini..herkes bayramdan sonrasını bekliyo bnde kalp atışları için bekliyorum (=

cnm kaç haftalıkken duydun kalp atışlarını

bnde bursalıyım kızlar ben yıldırım dorukta gizem hanıma gidiyorum memnunum (= sevil pakerde çok iyi bi doktor diye duydum

Tam 6 haftalikken duydum canim ama soyle bisey de var ben 18 martta kalp atislari duyulmadigi icin kuretaj olmak zorunda kalmistim 9 haftaya kadar bekledim gerci allahin takdiri kaybettim bebegimi o yuzden bu sefer ozel drum ultrasonu cok iyi yani erken duydum strese girmedim cok sukur yani 6. Haftada duyulmazsa cok normal hastanelerde 8.hafta cagariyolar kalp atisi icin

Kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama benim dehşet bir şekilde cildim kuruyor ve saçım dökülüyor. Kel kalmak üzereyim. Cildime Clarins in ürünlerini kullanıyorum %99 bitkisel olduğu için. Pul pul oluyor cildim, inanılmaz kuruyor... Sizler neler yapıyorsunuz bu konularda?

Aynı zamanda sürekli sivilce çıkıyor ne alakaysa, kuru ciltte pek sivilce olmaz da...

Sivilceler hormonlardan kaynaklanıyor maalesef...:KK43: Kurulukta gebelik de görülebilen bi durum... En iyisi sabah akşam temiz cilde nemlendirici ama nemlendiriciniz anti aging olamasın yani içerisinde retinoid, A vit, salisilik asit, retinoik asit gibi içerikler bulunmasın canım...:)

Kalsiyumu peynir, yoğurt, sebze, fındık, kuru üzüm gibi gıdalardan da alıyoruz. Dengelemek maksadıyla iki bardak demiştir ayrıca sütteki yağ oranını da hesaba katmış olabilir yoksa süt gebelik için gerekli canım...

ben ceviz yiyorum bir avuc dr dedi meyve tüketmek lazımmış 4 öğün :KK56:pek aram yok meyve ile kola ve kahveyi hayatımızdan cıkarıyoruz :KK25:

gizem hanım 5+3 te bebeğimin kalp atışını görmek için çok uğraştı karından göremedi vajinal baktı. vajinalde göremedi sonra dedi vajinal röntgen çektir gel. sonra kararını değiştirdi arifede gel yine gözükmezse o zaman çektirirsin dedi.bayramdan sonrası geç olur en sonda wc ye git gel bidaha bakayım dedi beklerken biraz sıkışmıştımda :KK70: sanki bebeğin kalbinin gözükmesi gerekiyoda zamanı geçmiş gibi davrandı kısacası sayfada okuduğum kadarıyla 6-7. haftaya kadar görmeyenlerde var boşyere panik ettirdi bizi
evet cnm panik olmuşsunuzdur bakalım biz nasıl bir 9 ay geçiricez inşallah çok iyi geçer (= bnm arkadaşlarımında çoğu memnun gizem hanımdan..herkese göre değişebiliyor bende dorukta şeyma hanımdan hiç memnun kalmadım gizem izinliydi ona gittim değişebiliyo işte öenmli olan içine sinmesi doktorun (=
Tam 6 haftalikken duydum canim ama soyle bisey de var ben 18 martta kalp atislari duyulmadigi icin kuretaj olmak zorunda kalmistim 9 haftaya kadar bekledim gerci allahin takdiri kaybettim bebegimi o yuzden bu sefer ozel drum ultrasonu cok iyi yani erken duydum strese girmedim cok sukur yani 6. Haftada duyulmazsa cok normal hastanelerde 8.hafta cagariyolar kalp atisi icin

anladım cnm bende şimdi 5+3teyim bayramdan sonraki pazartesi 6+4te olucam inşallah bnde duyarım o pıt pıtları (=

Sivilceler hormonlardan kaynaklanıyor maalesef...:KK43: Kurulukta gebelik de görülebilen bi durum... En iyisi sabah akşam temiz cilde nemlendirici ama nemlendiriciniz anti aging olamasın yani içerisinde retinoid, A vit, salisilik asit, retinoik asit gibi içerikler bulunmasın canım...:)

oetgslcim listeyi kazen den sen al sen yap anlıyosan biri alsın bence temmuz anneleri acılacakmış :KK55:

evet cnm panik olmuşsunuzdur bakalım biz nasıl bir 9 ay geçiricez inşallah çok iyi geçer (= bnm arkadaşlarımında çoğu memnun gizem hanımdan..herkese göre değişebiliyor bende dorukta şeyma hanımdan hiç memnun kalmadım gizem izinliydi ona gittim değişebiliyo işte öenmli olan içine sinmesi doktorun (=

anladım cnm bende şimdi 5+3teyim bayramdan sonraki pazartesi 6+4te olucam inşallah bnde duyarım o pıt pıtları (=

Duyarsin tabii canim hic endiselenme :)

ben ceviz yiyorum bir avuc dr dedi meyve tüketmek lazımmış 4 öğün :KK56:pek aram yok meyve ile kola ve kahveyi hayatımızdan cıkarıyoruz :KK25:

Bende bu gün aldım ceviz, fındık... Asitli içeceklerle kahveyle filan pek aram yok Hem dediğin gibi kafein içerdikleri için sınırlı tüketim gerekiyor. Kanı pıhtılaştırıyor düşük riskini arttırıyor diyor doktorlar...

oetgslcim listeyi kazen den sen al sen yap anlıyosan biri alsın bence temmuz anneleri acılacakmış :KK55:

Canım ben hiç yapmadım böyle bişey o yüzden pek bilemiyorum doğrusu... :44:

Son düzenleme:
ama sunu farkettim haziran annleri cok heyecanlıı ve pirpirikli elbise bile alan arkadsımız oldu şimdiden :KK12:biz kesyei kalbi duyalım hemen yeni topik acarız kıymetlilerimize alınan ciciler diyee:KK9::KK9:rabbm kucagımıza almayı nasip etsin :KK16:

o deli benim kızlar :KK1::KK1: $Tam ekran yakalama 11.10.2013 002030.bmp.jpg

ilaç kullanımına çok dikkat etmeliyiz bu dönemde ama şu an sadece parol içebiliyoruz bilginize.
Gebelikten dolayı ağzımda bi sürü yara vardı piraldyn sureyim mi dedim olmaz dedi
normalde midem ağrır gebelikte rennie kullanımına izin var içeyim mi dedim sadece şurubu tablet olmaz dedi
yandık yani özetle:)
medicalparkta doç.dermatoloji uzmanı arkadaşıma el kremi bile kullanmicaksın çocuk yarık dudak doğsun istemiyosan falan demiş:S

bu dogrumu yaa:26: bel el yüz göz saç kremi hepsini kullanıyorum :26:

canım aynı şey bendede oldu hemde daha hamileliğimi öğrenmeden.krem sürünce öyle yanıyoduki anlatamam.yogun bi şekilde nemlendiriyorum cildimi sabah akşam.kullandıgım kremi de değiştirdim.haftada 1-2 kez peeling yapıyorum bir de.istersen markalarını falan önerebilirim.ama zararlıymış bi arkadaş öyle yazmış korktum valla :KK50:

masallah canim :):) ewt insan çok heyecanlanıyor...bnde kendimi zor tutuyorum :) daha kalbini bile duymadim...onun icin elim gidiyo cici kiyafetlere ama ya olumsuz olursa diye mecbur kendimi geri cekiyorum..ama kalbini duyduktan sonra kimse tutamaz :KK70: Hem erkege hem kiza giydirilebilecek zibinlar coraplar alcam insallh ...

X