2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gecikmeden 98ciktiysa nasil dusuk oluyoki anlamadim benim 2 gun geciktiginde 158mi neydi. Bu doktorlara tip egitimi verdikten sonra hastalarla nasil konusmalari gerektiginide ogretselerya panik ettiriyolar insanlari

evet ya eczanelerde öle ben idrar teti alıyom silik cıkıyodu diyoki daha belli olmaz adeti 10 gececek teste belli olur :KK53:

uykularim kacti valla ya bu bos gebelik yuzunden senle sat larimiz ayni. 30agustos ben 32 yada33 gunde oluyorum adeti ben niye goremedim bebegi sen nezaman gordun vajinal mi bakti canim iyice korkmaya basladim bide doktor korkuttu beni gorunmesi gerek yok dedi offf allah im sana siginiyorum 5+5 ti baktiginda bugun tam sata gore 6+0... bende bide cok asiri bel agrisi ve karin agrisi var ozellikle geceleri aceba dusuk tehlikem oldugu icin mi boyle agriyor ki :KK43:((

mahtuana canım bendede var o agrı sol kasıgım bir batıyor anlatamam dr panik yapıyolar baska dr gittin mi :KK55:

kızlar nasıl besleniyosunuz süte basladınız mı :KK55:

Valla ben süt falan içemiyorum,sadece bol bol peynir yiyorum düzenli beslendiğimde söylenemez hem iştahım hiç yok hem de salı günü kahve lekem geldi doktor kalkma yat dedi eşim sabahları kahvaltı hazırlayıp gidiyo akşama kadar öyle takılıyorum :)

Slm kızlar hayırlı cumalar...İki gündür doktorlarla başım dertte moralim fena bozuk kafam karmakarışık.çarşamba günü kontrol günümüzdü yaşadığım yerde bir tane özel hastane var eltimin de dr olan bu hast. gittim ultrasonla baktı 4 hafta 3 günlük dedi gayet normal bayramdan sonra gelin kalp atışlarını duyarız dedi.Bir kaç gün önce hafif lekelenmem oldu diye doktora söyledim daha konuşmama fırsat vermeden progestan hap verdi fitil gibi günde 1 tane kullan dedi yüksek düşük tehliken var dedi. sadece lekelenmem var dedim diye ! tabi içime sinmediği için başka bir dr gittim özel muaynane ultrasonla detaylı baktı alttanda muayne etti 5 hafta 4 gnlük hiç bir sorun sıkıntın yok dedi bütün organlarımada baktı ultrasonla tehliken falan yok kese düzgün herşey normal oluşumunda dedi diğer doktorun verdiği ilacı söyledim istersen kullan dedi.Gece yatmadan her ihtimale karşı o fitili koydum vajinaya yarım saat sonra şiddetli bir ağrım oldu bacaklarıma vurdu wc ye gittim akıntıyla beraber kahve rengi leke geldi eşime söledim dr gidelim dedi mecburen yine o özel hast. gittik.nöbetçi doktor benim dr aradı hemen yatışı yapılsın ben geliyorum dedi geldi muayne etti ultrasonda herşey gayet normal diye eşime gösterdi ultrasonda fakat düşük tehlikemiz var igne ve serum takacağız dedi takıldı yattım hastanede bu arada( dr hastanenin sahibi ve eltimden duyduğum sürekli ona gitti doğumunu o yaptırdı parayı çok seven bi tip ! ) bayramdan sonra kont. gel sonra seni ağrının nedenini araştırmak için kadın doğum evine göndericem dedi hangi dr inanacağımı şaşırdım.Bayramdan sonra ailemin yanına gidecem ist. orda dr var ama o zamana kadar ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırdım. piskolojim bozuldu

Maalesef söylenenlerin birbirini tutmadığı arada kaldığın zamanlar oluyor ama sen moralini iyi tutmaya çalış bu o kadar önemli ki direk hormonları etkiliyor. Bence ilacı almanda yarar var çünkü düşük önleyici olarak veriyorlar İçin rahat edecekse ailenin yanındayken de bi gözük istersen...

Bu gogus agrisi 8ay daha devam edicekmi yahu :KK43:

Ilk baslar kasik ve bel agrisi bendede vardi cok sukur gecti onlar ama goguslerimin agrisindam yuzustu bile yatamiyorum o kadar agir geliyolarki bana bide simdiden buyumeye basladilar hamileligimin sonunda zeplin gibi biseymi olcak nolcam ben ya

:KK1: Ben geçen sefer daha ikinci ayda bi beden büyük sütyen almak zorunda kalmıştım ilerisini siz düşünün... :KK52:

Kizlar buarada ben pazartesi doktora gittim 5+3 tu o zaman. Doktorum kalp atisini gormek icin cok ugrasti. Karindan bakti ilk goremeyince vajinal ultrasonla bakti yine goremeyince vajinal filmmi ne oyle bisey cektir dedi sonra karar degistirdi arife gunu gel (bayramdan sonra gec olurmus) tekrar bakalim kalp atisini gormezsek o zaman cektirirsin dedi. En son wcye git gel tekrar bakalim dedi bu sefer kalp atisini gordu. Normalmi sizce bu panigi esimide telaslandirdi yok yere doktorumu degistirmeliyim galiba

İlaç almak gibi bi zorunluluğun mu var... Benim öyle bi durumum var da doktor bana da geç olmasın diye arife günü gel demişti...

kızlar dün doktora gitti kan testimim gösterdim 3 tüp kan aldılar degerimi 1-2 saat sonra öğrenceğim allahım ne kalabalıktı özellikle kadın doğum:KK6:ama ultrasyonda göremedik daha erken diye benim adet tarihim dun ile pazar arası bayramdan sonra gel alttan bakayım dedi ben hemn korktumm :KK5:yani daha bişe göremedik 96,4 düşük bakalım değerin yükselecek mi dedi korkuyorum:18::18::18:

Benim degerim 21 ile başladı hemen moralini bozma...

kızlar nasıl besleniyosunuz süte basladınız mı :KK55:

Bu aralar canım tek çektiği şey desem yeridir...:)

mahtuana canım bendede var o agrı sol kasıgım bir batıyor anlatamam dr panik yapıyolar baska dr gittin mi :KK55:

arkadaşlar bende bir haziran annesi olarak guruba katılıyorum kasık ağrısını birde bana sorun döllenmeden beri sağ kasığm bıçak gibi saplantı var kramplar, kasılmalar doktorum acaba boş gebelikmi dedi ve beta hcg mi 1 hafta takip etti kan testi yani normal çıktı başka doktora gittim ve güzel bi şekilde bu kasılma ağrıların nedenini anlattı şu anda rahimde kendine en güzel yeri arıyor ve tutunun ca bir kurdun elmayı oyduğu gibi rahim duvarını oyup içine yerleşiyor hiçç korkucak bir durum yok dedi yanii içinizi ferah tutun ok.. yerleşince geçicek ağrılar....:):KK49:

Valla ben süt falan içemiyorum,sadece bol bol peynir yiyorum düzenli beslendiğimde söylenemez hem iştahım hiç yok hem de salı günü kahve lekem geldi doktor kalkma yat dedi eşim sabahları kahvaltı hazırlayıp gidiyo akşama kadar öyle takılıyorum :)

beyinlerinin geliştiği bu günlerde bol bol ceviz yemeliymişiz kızlar birde folik asiti ihmal etmeyin omurgası kemikleri sağlam olsun bebişlerin..ben başladım..:KK49:

bennim batım 11 -13 arası ben 28 30 gün görüyom canım ben 9 da yaptırdım tahlili daha gecmemişti bde dün yaptırdım bugun sonucu alacam :KK55::KK55:

hiç meraklanma canım gayet iyi ama iki günde ne kadar artıcak ona bakıyor doktorlar günde 100 ..150 civarı artması gerekiyor galiba ben gecikmeden yaptırdım ilki 34.20 çıktı 2 gün sonra 224 ondan 2 gün sonra 450 sanırım şimdide 800 lerde ...yani gelişimi iyi sendede sorun yoktur inşallah ama kese görünmedi daha beta hcg 1500 e çıkması gerekiyomuş görmek için..bayram sonunda inşallah görücezz...:KK49:

Merhaba Arkadaşlar,

Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum :) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ancak adetim 2 gün gecikmeyle 193 çıktı doktor düşük olduğunu söyledi ve bekleyip göreceğiz dedi.
bayram girdi araya ve ben evhamlı bir şekilde geçireceğim sevinemiyorum bile doğru düzgün.
Kızlar sizcede düşükmü?

Merhaba Arkadaşlar,

Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum :) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ancak adetim 2 gün gecikmeyle 193 çıktı doktor düşük olduğunu söyledi ve bekleyip göreceğiz dedi.
bayram girdi araya ve ben evhamlı bir şekilde geçireceğim sevinemiyorum bile doğru düzgün.
Kızlar sizcede düşükmü?

Cok seviyor bu doktorlar hemen ümitsiz konuşmayı. Belki gec yumurtlama olmustur daga yeni yerlesmistir bebis ne biliyorlar

yani sağolsunlar sevinmeme izin vermediler ama okuduğum kadarıyla o kadarda düşük bir değer değil. sonradan artar umarım ama bayram olduğu için artışı da göremeyeceğiz.
bu arada ben 5 aydır hamile kalamıyordum yumurtla testiyle kalabildim bu ay yumurtlama günüm 23-24 eylüldü. sat 9 eylül

beyinlerinin geliştiği bu günlerde bol bol ceviz yemeliymişiz kızlar birde folik asiti ihmal etmeyin omurgası kemikleri sağlam olsun bebişlerin..ben başladım..:KK49:

canım günde bir kez alıyorum ben folik asit.sen kaç kere içiyosun günde ?

Merhaba Arkadaşlar,

Kızlar sizcede düşükmü?

canım ben 4 gün gecikmeyle test yaptırdım 86.7 çıktı.geç dölenme oldu bende adet günümden 1 gün sonra yerleşme kanaması geçirdim yani 10 gün geriden geliyo benimg ebeliğim degerim o yüzden çok düşk.kan sonucumu farklı bi doktora göstermek zorunda kaldım ve bana gebelik yok dedi nasılbir doktorsa artık.2 gün sonra yeni kan tessti yaptırdım artışına bakmak için 183 çıktı.2 katına çıkması gerekiyor değerin çok şüpheleniyosan 2 gün arayla test yaptır ama degerin düşük olması sorun değil artması önemli.doktorlar temkinli davranıyor o yüzden düğşük diyorlardegerlere:KK34:

bende yerleşme kanaması hiç olmadı.
pazartesi yarım gün sanırım belki giderim açık bir hastane varsa tekrar test için.
yani testi yaptırdığımda yumurtlamadan sonra 16. gündü. geç mi normalmi bilemiyorumki ::)

bende yerleşme kanaması hiç olmadı.
pazartesi yarım gün sanırım belki giderim açık bir hastane varsa tekrar test için.
yani testi yaptırdığımda yumurtlamadan sonra 16. gündü. geç mi normalmi bilemiyorumki ::)
hayirli olsun canim gece bile beta hcg testi yapiyor . hastaneler labaratuarlar 24 saat acik cunku bence degerin normal benimde cok yuksek degil

evet aynen öyle dua edince insan çok rahatlıyor. öğrenir öğrenmez hepimiz ne kadar dikkatli davranmaya başladk.
ben normalde günde 3 kupa neskafe içerken şimdi sadece su ve sütle idare ediyorum :)

merhaba güzel anne adaylarıı (= bnde bugün doktora gittim ve minnacık kesemizi gördük çok şükür rahminde kalınlaşmada çok güzel dedi ama yinede temkinli konuşuyolar tekrar kan tetsi istedi yaptrdım 1600 çıktı 2 gün önce 594tü (= artık bayramdan sonra kalp atışlarını duyarız inşallah ya duyarız demiii (=

X