- 21 Kasım 2010
- 87
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani sağolsunlar sevinmeme izin vermediler ama okuduğum kadarıyla o kadarda düşük bir değer değil. sonradan artar umarım ama bayram olduğu için artışı da göremeyeceğiz.
bu arada ben 5 aydır hamile kalamıyordum yumurtla testiyle kalabildim bu ay yumurtlama günüm 23-24 eylüldü. sat 9 eylül
merhaba güzel anne adaylarıı (= bnde bugün doktora gittim ve minnacık kesemizi gördük çok şükür rahminde kalınlaşmada çok güzel dedi ama yinede temkinli konuşuyolar tekrar kan tetsi istedi yaptrdım 1600 çıktı 2 gün önce 594tü (= artık bayramdan sonra kalp atışlarını duyarız inşallah ya duyarız demiii (=
kızlar ben grip oldum heryerim ağrıyor özelkle sağ kasığm bebişin olduğu yer parol içiyorum.
cnm ağrı kesici felan içmek tehlikeli değil mi??
İlaç almak gibi bi zorunluluğun mu var... Benim öyle bi durumum var da doktor bana da geç olmasın diye arife günü gel demişti...
çok sevindim keseyi görmenize darısı başımıza inşallah :)
ben eğer değerler normal artışında giderse bayramdan sonra keseyi görebilirim inşallah.
bu arada sizde mi Bursadasınız?
ilaç kullanımına çok dikkat etmeliyiz bu dönemde ama şu an sadece parol içebiliyoruz bilginize.
Gebelikten dolayı ağzımda bi sürü yara vardı piraldyn sureyim mi dedim olmaz dedi
normalde midem ağrır gebelikte rennie kullanımına izin var içeyim mi dedim sadece şurubu tablet olmaz dedi
yandık yani özetle:)
medicalparkta doç.dermatoloji uzmanı arkadaşıma el kremi bile kullanmicaksın çocuk yarık dudak doğsun istemiyosan falan demiş:S
tebrikler sonucun çok güzel.kaç gün geciktn?baya yüksek ikizmi yoksa...
ben iiyiydim ama mide böle bişe almak istemiyor sanırım bulantılı devreye giriyozValla ben süt falan içemiyorum,sadece bol bol peynir yiyorum düzenli beslendiğimde söylenemez hem iştahım hiç yok hem de salı günü kahve lekem geldi doktor kalkma yat dedi eşim sabahları kahvaltı hazırlayıp gidiyo akşama kadar öyle takılıyorum :)
Adet gununde yapildiginda cikiyoki testlerin uzerinde bile yaziyo silik ciksada sonuc pozitif
benimde gözüm sütü görünce dönüyor 2 bardak kesin içiyorum canım ama korkuyorum 3 bardak içsem kalsiyum fazlalığı olur diyeMaalesef söylenenlerin birbirini tutmadığı arada kaldığın zamanlar oluyor ama sen moralini iyi tutmaya çalış bu o kadar önemli ki direk hormonları etkiliyor. Bence ilacı almanda yarar var çünkü düşük önleyici olarak veriyorlar İçin rahat edecekse ailenin yanındayken de bi gözük istersen...
Ben geçen sefer daha ikinci ayda bi beden büyük sütyen almak zorunda kalmıştım ilerisini siz düşünün...
İlaç almak gibi bi zorunluluğun mu var... Benim öyle bi durumum var da doktor bana da geç olmasın diye arife günü gel demişti...
Benim degerim 21 ile başladı hemen moralini bozma...
Bu aralar canım tek çektiği şey desem yeridir...:)
arkadaşlar bende bir haziran annesi olarak guruba katılıyorum kasık ağrısını birde bana sorun döllenmeden beri sağ kasığm bıçak gibi saplantı var kramplar, kasılmalar doktorum acaba boş gebelikmi dedi ve beta hcg mi 1 hafta takip etti kan testi yani normal çıktı başka doktora gittim ve güzel bi şekilde bu kasılma ağrıların nedenini anlattı şu anda rahimde kendine en güzel yeri arıyor ve tutunun ca bir kurdun elmayı oyduğu gibi rahim duvarını oyup içine yerleşiyor hiçç korkucak bir durum yok dedi yanii içinizi ferah tutun ok.. yerleşince geçicek ağrılar....:)
merhaba arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyım folik asit dışında hangi vitaminleri alıyorsunuz.bana doktor elevıt verdı fakat domuz yağı varmış onda o yüzden içmiyorum içmem gerek mi illa ki.