2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canim ben bebegimi 5+1 de gördüm dün :)

allah razi olsun canim rabbim duani kabul eylesin senin bebegini korusun insallahh amin.yok yok ben tamamen emin olana kadar bekleyecegim dedim daha kucuk 5+5tim dun eger ciddi kanamam ne olursa bu hafta ici bilmiyororum naparim suan icin leke leke geliyor gecsin diye dua ediyorum evet eger dogarsa asiri derecede hasarli bi bebek oluyormus rabbime sigindim hayirli evlatlar verson cumlemize

Bende kalp atisini duymadim canim daha benimde sat 4 eylul

Merhaba arkadaslar,
Adet olmayi bekledigim gun test yaptim 4 gun oncesi yapilan testlerden.Pozitif cikti 2 sn icinde.Ayrica kan testi yaptirmadim 1 hafta sonra gittim keseyi gordum.Simdi sabirsizlikla ayin 22 sini bekliyorum bebisimin kalp atislarini duymak icin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Teşekkür ederim canım, bebeğin için çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah...

kızlar dün doktora gitti kan testimim gösterdim 3 tüp kan aldılar degerimi 1-2 saat sonra öğrenceğim allahım ne kalabalıktı özellikle kadın doğumama ultrasyonda göremedik daha erken diye benim adet tarihim dun ile pazar arası bayramdan sonra gel alttan bakayım dedi ben hemn korktumm yani daha bişe göremedik 96,4 düşük bakalım değerin yükselecek mi dedi korkuyorum:18::18::18:

Ilk baslar kasik ve bel agrisi bendede vardi cok sukur gecti onlar ama goguslerimin agrisindam yuzustu bile yatamiyorum o kadar agir geliyolarki bana bide simdiden buyumeye basladilar hamileligimin sonunda zeplin gibi biseymi olcak nolcam ben ya

miss insan farklılıkları şimdiden farkediyor dimi kesenizi gördünüz mü sizsol kasık batması beni bunaltıyorr bilmiyom değer yükselmesini cok takıyorum :26:anne olmak gercekten zor mus aklın onda annemi şimdiden anlamaya başladım

bende senin gibiyim canım geç dölenme 14 15 17 oldu ilşki daha göremedik kesyi batım 11 eylüldü knda 2 haftalık gözüküyor ama 4 haftalık sayıyolar ya

Kesemizide kalp atisinida gorduk cok sukur :) aynen oyle valla ya yavrumu dusunuyorum surekli sag salim kucagimiza aliriz insallah :)

ama sunu farkettim haziran annleri cok heyecanlıı ve pirpirikli elbise bile alan arkadsımız oldu şimdiden biz kesyei kalbi duyalım hemen yeni topik acarız kıymetlilerimize alınan ciciler diyeerabbm kucagımıza almayı nasip etsin

bennim batım 11 -13 arası ben 28 30 gün görüyom canım ben 9 da yaptırdım tahlili daha gecmemişti bde dün yaptırdım bugun sonucu alacam

Gecikmeden 98ciktiysa nasil dusuk oluyoki anlamadim benim 2 gun geciktiginde 158mi neydi. Bu doktorlara tip egitimi verdikten sonra hastalarla nasil konusmalari gerektiginide ogretselerya panik ettiriyolar insanlari

Kesemizide kalp atisinida gorduk cok sukur :) aynen oyle valla ya yavrumu dusunuyorum surekli sag salim kucagimiza aliriz insallah :)

uykularim kacti valla ya bu bos gebelik yuzunden senle sat larimiz ayni. 30agustos ben 32 yada33 gunde oluyorum adeti ben niye goremedim bebegi sen nezaman gordun vajinal mi bakti canim iyice korkmaya basladim bide doktor korkuttu beni gorunmesi gerek yok dedi offf allah im sana siginiyorum 5+5 ti baktiginda bugun tam sata gore 6+0... bende bide cok asiri bel agrisi ve karin agrisi var ozellikle geceleri aceba dusuk tehlikem oldugu icin mi boyle agriyor ki ((

Ben 21-22gunde bi oluyodum gec dollenme olmustur belki. Vajinal bakti doktor cok ugrasti gormek icin panik yaptirdi benide yok vajinal rontgen filan cektir dedi. Yolk kesesi gozuktumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…