2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

uuyyyyy ensesinde saçı mı var aneeeey o kadar net mi gördünüz yani :KK1: ooyyyy minik kuzuya maşallah
:nazar:


bişey diyim miiiiiii ba-yılllllkk-dııımmmmmmm birebir aynısında bende istiyore :KK30:



oohh ohhh sonundaaaaa geliyoooo o gün :KK76:


Evet canım yaaa saçı bile var kızımın. Hem de baya bi uzun, ahenkle dans ediyo :KK9:
 
doğru hava değişikliğinden de olabilir :KK43: bir de grip oldum ki hiç sorma burnum full tıkalı hepsi üstüste gelince daral geliyor belki de :d ama sebebi ne olursa olsun ben bu durumdan hiç ama hiç hoşlanmıyorum ve yaptığım endişenin bebeğime yansıdığını düşünüyorum . bu akşam doktora anlatacağım bakalım ilaç verirse kullanacağım valla . yeter ki bebeğim olumsuz etkilenmesin benim bu hallerimden .

Canim bende de bu ara bi can sikintisi istahsizlik agri sizi vardi. Meger hava degisikligindenmis. Bahar sendromu :KK1::KK1:
 
ayy beni anlatmışsın canım yaa:KK52: ben ayarlıyorum tam öğle yemeğinden önce gidiyorum. sonra doktordan çıkınca kendimi ödüllendirip iki kilo alacak kadar tıka basa yiyorum:KK52: off bu ay çok kilo aldım zaten...


Sen yine doktora gidene kadar dayanabiliyormuşsun bari, bende o da yok :KK9: Ayyy yandık, kilo alımlarımız da hızlanacak artık. Ne yaparız bilmem :KK52:
 

canım dilediğin gibi kullanabilirsin..
mesela mantar tıpalı şişeler var ya onların üstüne yapışabiliyo..
çubuklarq takılı şekerler oluyo ya,jelatinleniyo onların üstüne yapışabiliyo..
veya bambaşka bi tasarımı kendin üretenilirsin,örneğin ufak su şişelerin üstüne baskı olur yada saksı tarzı kullanacağın süslerin üstüne olur..

hatta google'da "sticker lı bebek şekerleri süsleme" yaz görsellerde bisürü örnek çıkıyor

Canımcım ben bebek şekerlerinde kullanacağım. Kolonya şişeleri yapacağım şişenin üstüne yapıştıracağım. İstersenin şekerin tülüne zımbalarsın.Eki Görüntüle 1047602 Örnek bir çalışma

anladım kızlar:) ama tabii bunları düzenledikten sonra bir yerle görüşmek gerekiyor sanırım stiker şeklinde arkası yapışkanlı basmaları için. ya da karadenizki senin dediğin gibi zımbalamak gerek. ben bu konuyu biraz araştırayım bakayım:)
 

Oyyyyy ne guzel bacilar cogunuz gitmissiniz gormeye...:KK16:
Masaallah bacim....:nazar:
Ne guzel artik kilolardan bahseder olduk :KK76:
O uzun bacaklardan kim bilir nasil tekmeler yiyorsundur :KK52:


Az kaldı doğum haberleri de vermeye, ayyy çok heyecanlı :KK52: Allah hepimizin yardımcısı olsun, doğumumuz çoooook kolay olsun inşallaaaaah :KK16:


Ahhh sorma tatlım, çaktı mı fena çakıyo valla. Doğduğunda hepsinin hesabını sorucam kısmetse. Isırıcam o ayakları :KK9:
 
:):) eşine böyle yapma benceee :p valla ben aksine eşimi üzmeyi ve ona yansıtmayı hiç istemiyorum ama bazen ister istemez yansıtıyorum bu sefer o da üzülüyor . bizi galiba hamilelik ve annelik hormonlarının etkisi böyle coşturdu :18: :18:

canım duygu karmaşası ve sulugözlülük ben de çok sık yaşıyorum. ben genelde dışarda normal görünüp eşime yapıyorum nazımı ama :KK1: bazen durduk yere saçma sapan bir şey için hüngür hündür ağladığım bile oluyor... bi de eşime hemen suçu atıyorum işte sen şimdi böylesin dee bebeiğimiz olunca ne yapıcan daaa az ilgileniyosun bizleee vs. aslında az ilgilenmiyor da galiba biraz canını acıtmak mı istiyorum bilmiyorum yaa sonra o krizlerim geçince pişman oluyorum söylediklerimden de ona belli etmiyorum tabii:KK1: velhasıl kelam tabii ki o sorumluluk çok zor ve şu anda anne olarak en büyük sorumluluk bizde. biraz stres yapman çok doğal merak etme bence canım[/COLOR][/FONT]
 
anladım kızlar:) ama tabii bunları düzenledikten sonra bir yerle görüşmek gerekiyor sanırım stiker şeklinde arkası yapışkanlı basmaları için. ya da karadenizki senin dediğin gibi zımbalamak gerek. ben bu konuyu biraz araştırayım bakayım:)

zaten bastıracağın matbaa Etiket şeklinde yapar kesin
 
günaydın güzel annecikler. :KK16:

Benim de dün kontrolüm vardı. Benim net adet tarihim olmadığı için haftamız biraz karışık. Belirlediğimiz tarihe göre dün tam 28 haftalıktık, ama bebiş 29 haftaya daha uygun duruyor vs... Son gittiğimde yüzünü göstermediği için o kadar özlemiştimki... Maşallah kocaman olmuş. Kilomuz 1300 gr olmuş. Uzun saçları var ensesinde :KK9:, ayağı kocaman olmuş çok şaşırdım 5,7 cm çıktı ayağı. Anası gibi koca ayak mı olacak yoksa yavruşum :KK52: Zaten doktorum 4d ultrasonda göstermedi, oysaki yüzü de dönüktü. O yüzden hiç doyamadım yavruma :84: 4 hafta sonra tekrar kontrolümüz var. Ondan sonra 2 hafta arayla gidecekmişiz artık.


Ttet, maşallah canım bebişine yuvarlacık suratlı :KK16: Benimki oval suratlı gidiyo, babasına mı benzeyecek nedir :KK9:

canımm seni çok ii anlıyorum bende doyamadım yavruma ya bi dahaki ayı sabırsızlıkla bekliyorum :KK1:fotograf alamadın mı canım aldıysan yüklesene emrak ettim :KK1:
 
aynenn yaa demek ki sadece bana olmuyormuuuş :) bende de normalde hiç bir şey yok gayet sakinim ama durup dururken bir daral geliyor ki sorma gidiyorum elimi yüzümü yıkıyorum papatya çayı demliyorum kendime . yarım saatte anca kendime geliyorum :KK43: :KK43: ama ben bu durumdan hiç hoşlanmadııım . çalışırken hiç böyle bir şey yoktu 3 aydır evdeyim son haftalarda iyice sıkılmaya başladım iştee . ve evet canım Allahtan az kaldı sağlıkla gerçekleştirelim hepimiz doğumlarımızı inş . :)

aynı şey hepimizde var demekki gün içinde bişey yok akşam olunca kendimi çok kötü hissediyorum bende iki gece önceydi durup dururken ağlamayabaşladım eşimde şaşırdı sanırım doğum yaklşatıkça onun da stresini yaşamaya başlıyoruz az kaldı inşallah hayırlısıyla kucağımıza alcaz bebişlerimizi
 
canım maşallah oğluşuna :) da bişey sorucam tahmini doğum tarihi nasıl 25 mayıs oluyor :44: erken mi doğacak :44:


Doktordan çıktık az önce teyzelerrr :)) oglumm poyrazim cok iyiymiş..42 cm vee 1400 gr olmusuz :)) tahmini doğum tarihimiz 25 Mayıs :) simdilik bu kadar biraz gezelimm babayla minigimizin arabasını almaya gidiyoruz şimdi :KK66: aksama görüşürüz opuyoreeee :))) hee bu arada oglusun kilosu haftasiyla ayni ama 31 hhaftalık gorunuo masallah neyle besliosun hormon mu veriosun dedi dr. Nie ole dedi anlamadim ??
 
ben de bebeğim doğduktan sonra herşeyin çok daha güzel ve çok daha farklı olacağını tahmin edebiliyorum canım :) sağlıkla doğsunlar başka bir şey istemiyorum . bu arada ben kayınvalidem ve kaynımın eşiyle aynı evde yaşamıyorum sadece site olarak aynı sitenin içerisinde yaşıyoruz ve özellikle kaynımın eşi takmış bana ben ona ne yaptıysam . biz bebek yapıcaz diye kendisi de bebek yapmaya karar verdi önceden hiç düşünmemesine rağmen ama 1 senedir yapamadı napayım benim mi suçum . yaptıkları hep kıskançlıktan .

Canım hamilelikte hormonlar değişiyor sanırım, daha çok hassaslaşıyoruz. Ben de hüzünlü haberlerde hemen ağlıyorum, duygusallaşıyorum. Ama bebeğimi kucağıma aldıktan sonra herşeyin çok güzel olacağını ve yolunda gideceğini şimdiden beynime yerleştiriyorum. Çünkü biliyorsundur bir de lohusalık sendromu var. Hele ki yanında kayınvaliden ve eltin varmış. Kimsenin lafından sözünden etkilenmemeye dikkat et.
 
Mirac bebegimizin beynindeki knma devam ediyormus kizlar rabbim yardimcilari olsun sizlerden dua bkliyrz

canım yaaa ooff Allah'ım
:KK43:
inşallah bir an önce iyileşir,hayata sıkıca tutunur o minnak sevimli şey..
kötüye gidiş yoktur inşallah???


pufpuf senin site türkçeye çevirmiyormu otomatik. eğer çevirmiyorsa açtığın örnek sticker ın altındaki yazan yazıya tıkla. Sonra sağ tarafda ayarlama yerleri göreceksin. Aslında çevirse iyi olurmuş yaaa...Eki Görüntüle 1047618 bak bu o alttaki yazıya bastığında açılan pencerenin türlçesi.

yok canım türkçe'ye çevirmiyor ama araştıra araştıra buldum nerden yapıldığını hehehehehe..
 
pufpuf senin site türkçeye çevirmiyormu otomatik. eğer çevirmiyorsa açtığın örnek sticker ın altındaki yazan yazıya tıkla. Sonra sağ tarafda ayarlama yerleri göreceksin. Aslında çevirse iyi olurmuş yaaa...Eki Görüntüle 1047618 bak bu o alttaki yazıya bastığında açılan pencerenin türlçesi.

Kizlar geri kaldim bu sitenin adi nee....bizsekrlerin uzerine tarih isim soy isim yerine soz yazmayi tercih ettik ben bi cok cesit bebek.sekeri yaptigim icin.....farkli iki cunle kullandik 1.sin BIR DILEK TUTTUK VE SEN GERCEK OLDUN ELIF HAYAL
2.olarakta ASKTA TIPKI ELIF GIBIDIR ISMINDE GIZLIDIR yazdirdik...sizlerd3 farkli seyler yazdirabilirsiniz
 
Ya kizlar bazilarinizdan duyuyorum goguslerimden sut benzeri sivi geliyo falan diye, bende boyle bisi yokhic sivi mivi bisey gelmedi goguslerimden
Korkuyorum acaba benim sutum olmicak mi dogumdan sonra die
bu arada 32 haftaligim
 
X