o kadar çok seçenek varki karar vermek çok zor.. ve her gün yeni yerler görüyorum nasıl karar vereceğim bilmiyorum :)
canım arkadaşım iyi miyim kötü müyüm bilemiyorum.. bugün benimkinin askerlik yeri belli oldu.. ağustosta gidiyor.. bir yandan seviniyorum askerlik engeli kalkacak diye bir yandan üzülüyorum ayrılıyoruz diye değişik bir psikolojisen nasılsın hazırlıklar son aşamada galiba eylül-ekim gelinleri topiğinden birazcık takip ettim seni :)
canımsın tamamlandım gibi ben.. hatta kabul etmek gerekirse hazırım
sende iyi ol eniştecik çabucak gidip gelecek sonra aynı heyecanları senin için yaşayacağız beraber kuzucum
merhaba kızlar bende 2014 ocak sonu şubat başı gelini olacam.kışın olduğu için aklıma fazla bir yer gelmiyor.abant o aylarda sizce nasıl olur.fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
inşallah canım... çooooooook var ama o günlerde gelecek inşallahhh
canım tez zamanda gitsin gelsin inşallah sevdiceğin...
kızlar tekrar merhaba. ben daha önce yazmıştım. normal otel yerine balayı oteli istediğimi ve kıbrısa takık olduğumu... ama yine de diğer otellere göz atayım dedim ve beğendiğim otelleri sizlerle paylaşayım istedim fikir olması açısından belki yardımım dokunur...
thor hotels
voyage belek spa
q premium resort
sueno hotels
club felicia village hotel
dora beach hotel
susesi luxury resort
orange country (şiddetle tavsiye ederim)
royal adam eve hotel
vogue otel avandgard
rabbim herkesin içine sindirsin inşallah.
biraz önce q Premium otele baktım hakikaten güzeladam eve hoteli çook duydum tam balayı oteliymiş... susesi luxury resort da çok tercih ediliyor
ama ben hala kıbrıs da kıbrıs diye yırtınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?