• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

Canım ben yurtdışına gitmek çok istiyorum ama kesinlikle balayında deil balayı orda heryeri gezip görmek istiyorum ama balayında sakin rahat tatil yapmak istiyorum balayı yerine yurtdışı yorgunluktan başka bişiy olmaz bence:34: eger o dediğin gemi turlarından bulursak eylül gibi olmasada belki bizde agustos gibi gidebiliriz :16:

Balayı için erken rezarvasyonlar başlasın beyin fırtınası yaparız :1:

Gerçi benim 2 tane düğünüm olcak kısmet olursa sevgilimin tarafı uzakta oldugu için, izin durumum nasıl olcak hiçbilmiyorum 1 cmt bi düğünümünz ertesi cmt diğer düğünümüz olcak daha sonra balayına gideriz diorum ama hayal aleminde mi yaşıyorum ne :ssz:
nerden baksan bize 3 hafta gerekli yani :31: bide sonrasında gemi turu diyorum :ssz:

iz balayı için 2 3 otel arasındayız sabit fikirli biri olduğum için kararlarım değişmez ağustos yada eylülde akdeniz ülkeleri gemi turuna gidicez inşallah allah nasip kısmet ederse

çok heyecanlıyım vakit çabuk geçsin istiyorum

bizde balayını düğünden bir sonraki gün düşünüyoruz canım balayı türkiyede olur ama gemi turları varya italya ispanya fransayı gezdiriyor eylül gibide oralara gideriz diye konuştuk balayı voyage bellek olucak bizim büyük bir ihtimal canım

Nişanlımla geçen sene Voyage Belek'e gitmiştik. Güzel ve büyük bir tesis hizmeti ve ikramları da çok kaliteli ancak aile hoteli. Herşey çocuklu ailelere gör düşünülmüş. Gece eğlencesi çok yok bilgin olsun:)Yemekler hizmet falan mükemmeldi.:51:

Erkek arkadaşım bankacı,bankayla rixos'a gitmişlerdi anlata anlata bitiremiyor. çok beğenmiş. bir de antalya da le jardin varmış orda da kardeşi staj yapmıştı orası da mükemmel diyor. ama ben balayında normal otele gitmekten yana değilim. çocuk gürültüsü bilmem nesi çekemem balayında. düşünsenize herkes balayı çifti... kafalar rahat yani =)

Nişanlımla geçen sene Voyage Belek'e gitmiştik. Güzel ve büyük bir tesis hizmeti ve ikramları da çok kaliteli ancak aile hoteli. Herşey çocuklu ailelere gör düşünülmüş. Gece eğlencesi çok yok bilgin olsun:)Yemekler hizmet falan mükemmeldi.:51:

canım inan gece eğlencesini seven biri değilim voyage bellek tam bana göre aile oteli istiyorum nezih olsun istiyorum sesizliği çok seviyorum o yüzden gece eğlencesi olsa zaten gideceiğimi hiç sanmıyorum ben :)

bu yorumun için çok sağol iyi bir tercih olucak inşallah

Erkek arkadaşım bankacı,bankayla rixos'a gitmişlerdi anlata anlata bitiremiyor. çok beğenmiş. bir de antalya da le jardin varmış orda da kardeşi staj yapmıştı orası da mükemmel diyor. ama ben balayında normal otele gitmekten yana değilim. çocuk gürültüsü bilmem nesi çekemem balayında. düşünsenize herkes balayı çifti... kafalar rahat yani =)

bende aynı fikirdeyim.. çocuksuz , sakin , kendi halinde bir balayı hayal ediyorum :)

Selamlar kızlarr :3:

Dün itibariyle Rabbim nasip ederse benimde 2014 gelini olacağım kesinleşti :16:

2014 Haziran kısmet olursa :16::16:

Bende kk arkadaşlarımdan sizlerden okuduğum kadarıyla sevgilime erken rezervasyon konusunda hergün dırdır ettim:1::1:

Geç kalıp fazla para ödeyeceğimize erken alırız 3gün fazla kalırız mantıgıyla :9:

Tabi aklımda henüz kesinleşen biyer yok ama kk arkadaşlarımın gittiği yerlere falan balktım aslında çok hoşuma gitti gene zaman geçtikçe erken rezervasyonlar açıldıkça netleşir inşallah :34:

Bende Antalya, Alanya, Marmaris taraflarına düşünüyorumm :16:

gizcim selamm :34:

senin söylediğin voyage belek'i hiç duymamıştım az önce baktım gerçekten çok güzel biyere benzeiyor bizde düşünebiliriz aslında :16:

buarada o akdeniz gemi turları nasıl oluyor ya hiçbi bilgim yok benim eger uygun fiyatlı güzel bişey bulursak ne çok isterim aslında :16: onlardan bilgi aldıkça bizede sölermisin :16:

hayırlı olsun arkadaşımm :) bu erken razervasyonları birbirimize hatırlatalım düğün zamanı sakata gelmeyelim... :) inşallah hepimiz doğru kararlar veririz..

canım biz bu yıl 25 mayısta evlendik ve 27 mayısta sueno otelde balayımıza başladık.
suenoyu kesinlikle tavsiye ediyorum, çok nezih ve balayı için güzel bir otel.
yanlız biz göl evlerini tercih etmedik. nedeni ise denize havuza etkinliklere çok uzak, taa otelin girişinde sanki dağ evi gibiler. yani biraz çocuklu ailelerin ve orta yaşlı insanların tercih edeceği gibi.
nacizane fikrim anabinada kalınması daha iyi. anabinadaki odalarda çok güzel. gençsiniz etkinliklere uzak kalmak istemezsiniz sanırım.

Canim cok tesekkur ederim gercekten dis gorunusu harika onunde bulunan havuza aldandik bu kadar uzak olacagini tahmin etmemistim giden birilerinden tavsiye almak cok iyi oldu

Canim cok tesekkur ederim gercekten dis gorunusu harika onunde bulunan havuza aldandik bu kadar uzak olacagini tahmin etmemistim giden birilerinden tavsiye almak cok iyi oldu

Rica ederim canım, yardımım olursa ne mutlu.
Sueno çok doğru seçim dolu dolu bir balayına hazır olun:) 8 gün kaldık yetmedi:)

merhaba bende 2014 haziranda evleniyorum balayı için bir çok yere baktım zaten antalyada olduğum için hiç buralarda kalmaya niyetim yok:) bende bodrum gümbeti çok merak ediyorum bileniniz varmı o tarafları

merhaba bende 2014 haziranda evleniyorum balayı için bir çok yere baktım zaten antalyada olduğum için hiç buralarda kalmaya niyetim yok:) bende bodrum gümbeti çok merak ediyorum bileniniz varmı o tarafları

merhaba... hayırlı olur inşallah arkadaşım :) valla o tarafları bilmiyorum benim aklımda da Kapadokya var bakalım son karar ne olacak ;)

Merhaba hanımlar :16:

Tüm yazılanları baştan sona okudum vee affınıza sığınarak, bilmediğime verip sizlere birşeyler sormak istiyorum. Kısmet olursa, inşallah bende 2014 Eylül veya Ekim gelini olacağım. Tecrübelerinize dayanarak bir şeyler sormak istiyorum. Sizlere yardımcı olmak isterdim ama maalesef otel kültürüm çok zayıf. :14: Araştırıyorum bende ve sanırım bizim de artık evlilik tarihini netleştirip balayı rezervasyonunu yapmamıza 3 ay gibi bir süre kalmış. :31:

Şöyle ki;

1. Eylül ya da Ekim ayında Antalya ve civarı balayı için uygun mudur? (Havası, denizi, güneşi)
2. Oteline göre erken rezervasyon tarihleri değişkenlik mi gösteriyor? (Yazdıklarınızdan böyle bir soru çıkardım :)
3. Erken rezervasyon yaptırırken balayı olduğunu belirtiyor muyuz? Bize balayı odası mı hazırlatılıyor? Bu fiyatta fark ettiyor mu? (Normal evli çift gibi tatile çıkmak istediğimizi otele belirtsek, balayından daha mı uyguna geliyor acaba?)

İnanın bilmiyorum yaaa :31::14:

Şimdiden çok teşekkür ederim hanımlar, Allah hepimizin gönlüne göre versin ve hepimiz mutlu yuvalarımızı en güzel şekilde, içimize sine sine kuralım. :16::16::nazar::nazar::kkk:

merhaba arkadaşım :) hayırlı olsun.. huzurlu mutlu bir yuva kurarsın inşallahhh :) Antalya konusunda bende sana bir şey diyemeyeceğim.. ama evet otellerin erken rezervasyon tarihleri otelden otele değişiyor.. kimi yerler 2014 rezervasyonlarını 2014 ocaktan itibaren başlıyorlar ;) bazı otellerde balayı çiftleri için ekstra hazırlık yaptıkları için fiyat olarak daha fazla ödüyorsun... bazı otellerde balayı çiftlerine yine güzelce oda hazırlıyorlar ama normal ailelerin ödediği paradan daha da az ücret alıyor ;) bu işler tercih ettiğin yerlere göre değişiyor ;) mesela ben Kapadokya yı düşünüyorum oradaki oteller balayı çiftlerine daha uygun bir fiyat çıkarıyorlar ;)

somberness merhaba.. öncelikle otel kültürü olanda olmayanda soru soracak bilenler cevaplayacak bizde öyle burnu büyüklük taslayacak kimse yok :8:

şimdi morfistan da yazmış zaten ama benim ekleyeceğim şu tarz bilgiler var..
1-eylülde düğünüm var bu sene.. alanya da olacağım havasına iklimine bakar bilgilendiririm lakin ben o aylarda sadece akdenizin havasına güveniyorum naçizane..
2-balayı odasını belirtmek paha da fark yaratır mı demişsin? şayet tur şirketinden alırsın %10 indirim bile yapıyorlar standart fiyat üzerinden.. bunun paha durumu seçtiğin otel odasına donanıma göre değişiyor yani.. balayı çifti olup olmamana göre değil..
3-balayı odası içinde otelden otele değişiklik gösteren bazı belirleyici kalemler var örneğin;
*ilk gün odaya kahvaltı
*çiçek süsleme
*odaya meyve sepeti ve şarap
hepsinde standart olanlar bunlar.. bunun dışında ala carte restaurantta yemek hediye eden var vs vs..
dilerim yardımcı olabilmişimdir :6:

merhaba arkadaşım :) hayırlı olsun.. huzurlu mutlu bir yuva kurarsın inşallahhh :) Antalya konusunda bende sana bir şey diyemeyeceğim.. ama evet otellerin erken rezervasyon tarihleri otelden otele değişiyor.. kimi yerler 2014 rezervasyonlarını 2014 ocaktan itibaren başlıyorlar ;) bazı otellerde balayı çiftleri için ekstra hazırlık yaptıkları için fiyat olarak daha fazla ödüyorsun... bazı otellerde balayı çiftlerine yine güzelce oda hazırlıyorlar ama normal ailelerin ödediği paradan daha da az ücret alıyor ;) bu işler tercih ettiğin yerlere göre değişiyor ;) mesela ben Kapadokya yı düşünüyorum oradaki oteller balayı çiftlerine daha uygun bir fiyat çıkarıyorlar ;)

somberness merhaba.. öncelikle otel kültürü olanda olmayanda soru soracak bilenler cevaplayacak bizde öyle burnu büyüklük taslayacak kimse yok :8:

şimdi morfistan da yazmış zaten ama benim ekleyeceğim şu tarz bilgiler var..
1-eylülde düğünüm var bu sene.. alanya da olacağım havasına iklimine bakar bilgilendiririm lakin ben o aylarda sadece akdenizin havasına güveniyorum naçizane..
2-balayı odasını belirtmek paha da fark yaratır mı demişsin? şayet tur şirketinden alırsın %10 indirim bile yapıyorlar standart fiyat üzerinden.. bunun paha durumu seçtiğin otel odasına donanıma göre değişiyor yani.. balayı çifti olup olmamana göre değil..
3-balayı odası içinde otelden otele değişiklik gösteren bazı belirleyici kalemler var örneğin;
*ilk gün odaya kahvaltı
*çiçek süsleme
*odaya meyve sepeti ve şarap
hepsinde standart olanlar bunlar.. bunun dışında ala carte restaurantta yemek hediye eden var vs vs..
dilerim yardımcı olabilmişimdir :6:

Kızlarr, çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Açıkçası çekiniyordum ama şu an çok rahatladım. Otelden otele fark ediyor demek ki. Bu benim için çok önemliydi. Kasım - Aralık gibi bizim de artık netleştirmemiz gerekecek bazı şeyleri. Burayı bu yüzden çok seviyorum, çok teşekkürler. :16::16::16::nazar::nazar::kkk::kkk:

Kızlarr, çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Açıkçası çekiniyordum ama şu an çok rahatladım. Otelden otele fark ediyor demek ki. Bu benim için çok önemliydi. Kasım - Aralık gibi bizim de artık netleştirmemiz gerekecek bazı şeyleri. Burayı bu yüzden çok seviyorum, çok teşekkürler. :16::16::16::nazar::nazar::kkk::kkk:

yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :) hadi bakalım inşallah memnun kalacağınız bir seçim olur ;)

Öncelikle kendimde Turizm'ciyim ve balayı için Bodrum'da yarın misafirlerini ağırlamaya başlayacak olan Thor Hotel Luxury & Villas'a bugün rezervasyon yaptım. 15 Eylül ile 18 Eylül tarihleri arasında orada olacağız.

İncelemek isteyenler için link paylaşıyorum.

www.thorhotels.com

Otelin balayı çiftleri için sunduğu hizmetler eşsiz...

$New Image.jpg

Back