benimde içim gitti görünce ama fiyatı görünce dahada içim gittiiii
fotoya baktığında pahalı bir yer olduğu anlaşılıyor canım.. ne kadarmış?? ne kadarcık uçmuşlar
Yemeksiz 9.000 tl fiyat verdiler... :):)
yuhhh yani sanki mekanı satıyorlar... alt tarafı 2 saatlik olay yaaa.. bu kadar uçmanın anlamı ne ya...
aynen ah ahh.. Topkapı Garden, izmir düğün salonu, izmir düğün salonları, izmir düğün salonları fiyatları, kır düğünü izmir, izmir pınarbaşı düğün salonları, izmir düğün salonları listesi, düğün salonu izmir pınarbaşı, düğün salonu izmir fiyatları, düğün salonları şu sayfayı incele tam benim sorunuma çözüm buluyolar mekanizmayla yağmur ve güneş gibi sorunlarda üst hemen kapanıyor rahatca devam ediyorsun :) fiyat bekliyorum daha..
oralardan mantıklı bir fiyat çıkar gibi gelmedi..
napcam benkapalı düğün salonunda istemiyorum :'( ama burlarda çok pahalıı
arkadaşlar ya balayını yurtdışında geçirmeyi planlayan yok mu?
bizim düğün 29 ağustos ta olacak, maldivleri düşünüyoruz. araştırdığım kadarıyla peninsula tur balayı açısından güvenilirmiş ama fikri veya bilgisi olan var mı?
hani balayı bu kadar maliyetli olacakken bir sıkıntı çıksın istemem.
teşekkür ederim canım.
ama şimdi baktım, o arkadaşın gittiği tur bana pahalı geldi, ben biraz daha uygun bulmuştum.
sağolasın yine de :)
Kızlar görünce şaşırıyorum açıkçası.Hayatınızda bir kez olacak bi tatil bu.Ne işiniz var sapancada ege de,akdenizde.Tamam oraları da çok güzel ama herzaman görebileceğiniz yerler.Şansınızı zorlayın maldivleri deneyin.kesinlikle dinleneceğiniz bambaşka bir alem orası.üstelik fiyatlarda her bütçeye göre.2 kişi 1600 da var 2 kişi 20000 da.Biz faceden bir arkadaşımızın söylemediyle maldivler rüyası diye bir sayfadan aldık.Dubai aktarmalı gittik 1 gün dubaiyi gezdik 6 gün de maldivlerde kaldık.süperdi kesinlikle tavsiye ederim.Balayı maldivlerdir.
VALLA BİZ 3000€ GİBİ ÖDEDİK AMA DEDİĞİM GİBİ 2 KİŞİ 2100€ DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA (UÇAK DAHİL) TURLAR SATIYOR EŞİM. İYİ RAKAMLAR VE GENELLİKLE TAM PANSİYON YADA HERŞEY DAHİL ADALARA GÖNDERİYO.ÇÜNKÜ NETİCEDE YEMEK İÇMEK İÇİN ADADAN BAŞKA BİR YERE GİDEMEZSİNİZ.EN MANTIKLISI TAM PANSİYONDUR.Benim de hayalim maldivlerde balayı.. Bana biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim.. Mesela tam pansiyon şeklinde mi? Kahvaltı mı dahil?.. Siz ne kadar ödediniz? Şimdiden teşekkürler :)
teşekkür ederim canım.
Ama şimdi baktım, o arkadaşın gittiği tur bana pahalı geldi, ben biraz daha uygun bulmuştum.
Sağolasın yine de :)
VALLA BİZ 3000 GİBİ ÖDEDİK AMA DEDİĞİM GİBİ 2 KİŞİ 2100 DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA (UÇAK DAHİL) TURLAR SATIYOR EŞİM. İYİ RAKAMLAR VE GENELLİKLE TAM PANSİYON YADA HERŞEY DAHİL ADALARA GÖNDERİYO.ÇÜNKÜ NETİCEDE YEMEK İÇMEK İÇİN ADADAN BAŞKA BİR YERE GİDEMEZSİNİZ.EN MANTIKLISI TAM PANSİYONDUR.
İLETİŞİM İÇİN
atilganm@mynet.com yada facebookta Maldiver Rüyası diye sitesi var
bizde bu otelleri düşünüyoruz kızlar 2014 için aramadık daha arıcaz aralıktan sonra rezervasyon dönemi başlıcakmış şuanda fiyat konusunda bilgi vermiyolar
spice otel belek
voyage hotel belek
maxx royal belek
saphir otel ya da saphir resort otel alanya
club marco polo kemer
bir çok kişi balayı için bu otelleri tercih ediyor..umarım içlerinden en en en iyi olanı seçersin ve rüya gibi bir balayı geçirirsiniz
almor yazınıcı görünce geldim bizde 10 mayısta düşünüyoruz aslında şu sıra maldivlere ilgi duysamda o biraz pahalı düğünden sonra gidebiliriz anca
araştırdığım oteller aslında tur şirketlerini sitesinden zaten bu otellerle eş değer oteller çıkıyor ocak gibi rezervasyon zamanı başlıyor çok uyguna geliyor nisan mayıs ayları
voyage bellek
cornelia diemond
rixos bellek
Bizim %99 ihtimal 24 mayıs cumartesi akşamı olacak yer filan bulamazsak belki bir hafta öne veya bir hafta sonraya alabiliriz. Benim de gönlüm Voyage belekten yana balayı için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?