• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

yuhhh yani sanki mekanı satıyorlar... alt tarafı 2 saatlik olay yaaa.. bu kadar uçmanın anlamı ne ya...

aynen ah ahh.. Topkapı Garden, izmir düğün salonu, izmir düğün salonları, izmir düğün salonları fiyatları, kır düğünü izmir, izmir pınarbaşı düğün salonları, izmir düğün salonları listesi, düğün salonu izmir pınarbaşı, düğün salonu izmir fiyatları, düğün salonları şu sayfayı incele tam benim sorunuma çözüm buluyolar mekanizmayla yağmur ve güneş gibi sorunlarda üst hemen kapanıyor rahatca devam ediyorsun :) fiyat bekliyorum daha..

oralardan mantıklı bir fiyat çıkar gibi gelmedi..:19:

arkadaşlar ya balayını yurtdışında geçirmeyi planlayan yok mu?

bizim düğün 29 ağustos ta olacak, maldivleri düşünüyoruz. araştırdığım kadarıyla peninsula tur balayı açısından güvenilirmiş ama fikri veya bilgisi olan var mı?

hani balayı bu kadar maliyetli olacakken bir sıkıntı çıksın istemem.

arkadaşlar ya balayını yurtdışında geçirmeyi planlayan yok mu?

bizim düğün 29 ağustos ta olacak, maldivleri düşünüyoruz. araştırdığım kadarıyla peninsula tur balayı açısından güvenilirmiş ama fikri veya bilgisi olan var mı?

hani balayı bu kadar maliyetli olacakken bir sıkıntı çıksın istemem.

canım 16. sayfada eva12 isimli üye detaylı bir şekilde anlatmış.. istersen ondan yardım isteyebilirsin.. fiyatları falan da yazmış.. kendiside balayında Maldivlere gitmiş :34:

teşekkür ederim canım.

ama şimdi baktım, o arkadaşın gittiği tur bana pahalı geldi, ben biraz daha uygun bulmuştum.

sağolasın yine de :)

teşekkür ederim canım.

ama şimdi baktım, o arkadaşın gittiği tur bana pahalı geldi, ben biraz daha uygun bulmuştum.

sağolasın yine de :)

rica ederim canım... sen kaça buldun peki?? ben yurtdışının pahalı olacağını düşündüğüm için yurtdışında balayını istemedim.. ama Türkiye'deki bir çok otelde yurtdışından farkı yok..

Kızlar görünce şaşırıyorum açıkçası.Hayatınızda bir kez olacak bi tatil bu.Ne işiniz var sapancada ege de,akdenizde.Tamam oraları da çok güzel ama herzaman görebileceğiniz yerler.Şansınızı zorlayın maldivleri deneyin.kesinlikle dinleneceğiniz bambaşka bir alem orası.üstelik fiyatlarda her bütçeye göre.2 kişi 1600€ da var 2 kişi 20000€ da.Biz faceden bir arkadaşımızın söylemediyle maldivler rüyası diye bir sayfadan aldık.Dubai aktarmalı gittik 1 gün dubaiyi gezdik 6 gün de maldivlerde kaldık.süperdi kesinlikle tavsiye ederim.Balayı maldivlerdir.

Benim de hayalim maldivlerde balayı.. Bana biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim.. Mesela tam pansiyon şeklinde mi? Kahvaltı mı dahil?.. Siz ne kadar ödediniz? Şimdiden teşekkürler :)

Benim de hayalim maldivlerde balayı.. Bana biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim.. Mesela tam pansiyon şeklinde mi? Kahvaltı mı dahil?.. Siz ne kadar ödediniz? Şimdiden teşekkürler :)
VALLA BİZ 3000€ GİBİ ÖDEDİK AMA DEDİĞİM GİBİ 2 KİŞİ 2100€ DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA (UÇAK DAHİL) TURLAR SATIYOR EŞİM. İYİ RAKAMLAR VE GENELLİKLE TAM PANSİYON YADA HERŞEY DAHİL ADALARA GÖNDERİYO.ÇÜNKÜ NETİCEDE YEMEK İÇMEK İÇİN ADADAN BAŞKA BİR YERE GİDEMEZSİNİZ.EN MANTIKLISI TAM PANSİYONDUR.
İLETİŞİM İÇİN

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim canım.

Ama şimdi baktım, o arkadaşın gittiği tur bana pahalı geldi, ben biraz daha uygun bulmuştum.

Sağolasın yine de :)

slm neye göre pahalı anlamadım.seçtiğin ada varsa spesific olarak ona ve gün sayısına göre fiyat araştırması yapmalısın yoksa her adanın farklı özellikleri var.eğer açıklamaya bakarsan deniz kenarı odalarda daha hesaplı yerler var demiştim. Oradaki arkadaş water villa istediği için fiyatlar sana yüksek gelmiş olabilir.ama water villalar da maalesef deniz kenarı odalarına göre pahalı yapacak birşey yok. Ben çok uzman değiliim sen yinede eşime bir sor turları o satıyor.ayrıca tüm arkadaşlar için bir tiyo vereyim.ne peninsula ne moretravel ne de diğer turlar sizinle bir rehber göndermiyor maldivlere orada yerel bir rehber sizi teknenize bindiriyor o kadar.yani tur şirketlerinden fazla bir şey beklemeyin.başınıza gelecek en kötü şey turun iptali olabilir ama o durumda da paranızı geri alırsınız. ;)

VALLA BİZ 3000€ GİBİ ÖDEDİK AMA DEDİĞİM GİBİ 2 KİŞİ 2100€ DAN BAŞLAYAN FİYATLARLA (UÇAK DAHİL) TURLAR SATIYOR EŞİM. İYİ RAKAMLAR VE GENELLİKLE TAM PANSİYON YADA HERŞEY DAHİL ADALARA GÖNDERİYO.ÇÜNKÜ NETİCEDE YEMEK İÇMEK İÇİN ADADAN BAŞKA BİR YERE GİDEMEZSİNİZ.EN MANTIKLISI TAM PANSİYONDUR.
İLETİŞİM İÇİN
atilganm@mynet.com yada facebookta Maldiver Rüyası diye sitesi var

Bilgi için çok teşekkür ederim :)

bizde bu otelleri düşünüyoruz kızlar 2014 için aramadık daha arıcaz aralıktan sonra rezervasyon dönemi başlıcakmış şuanda fiyat konusunda bilgi vermiyolar

spice otel belek
voyage hotel belek
maxx royal belek
saphir otel ya da saphir resort otel alanya
club marco polo kemer

bizde bu otelleri düşünüyoruz kızlar 2014 için aramadık daha arıcaz aralıktan sonra rezervasyon dönemi başlıcakmış şuanda fiyat konusunda bilgi vermiyolar

spice otel belek
voyage hotel belek
maxx royal belek
saphir otel ya da saphir resort otel alanya
club marco polo kemer

bir çok kişi balayı için bu otelleri tercih ediyor..umarım içlerinden en en en iyi olanı seçersin ve rüya gibi bir balayı geçirirsiniz :16:

almor yazınıcı görünce geldim bizde 10 mayısta düşünüyoruz aslında şu sıra maldivlere ilgi duysamda o biraz pahalı düğünden sonra gidebiliriz anca

araştırdığım oteller aslında tur şirketlerini sitesinden zaten bu otellerle eş değer oteller çıkıyor ocak gibi rezervasyon zamanı başlıyor çok uyguna geliyor nisan mayıs ayları

voyage bellek
cornelia diemond
rixos bellek

benım düğünümde 24 mayısta bizde ege adriyatık cruise tur düşünüyorduk ama çk yoruluruz dinlenmek istedik koştur koştur olmasın dedik belek tarafında sezon daha erken açılıyor gec kapanıyor voyage belek düşünüyoruz bizde. Aslnda Sabrinas House diye biryer var datca bozburunda onada bakın derim sadece denızı ısınır mı o konuda endişeliyim

Back