• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

Royal Adam& Eve yi düşünen var mı? yada hiç gitmiş olaann çok kararsız kaldım, bu otelde melekler mi ne hizmet ediyormuş doğruysa kıskançlıktan çatlarım diye karar veremedim bennnn :)

Royal Adam& Eve yi düşünen var mı? yada hiç gitmiş olaann çok kararsız kaldım, bu otelde melekler mi ne hizmet ediyormuş doğruysa kıskançlıktan çatlarım diye karar veremedim bennnn :)

evet canım bende öyle duymuştum.. biraz fazla rahat bir otelmiş :26:o yüzden ben o oteli listeye dahil etmedim bile :1:

benım düğünümde 24 mayısta bizde ege adriyatık cruise tur düşünüyorduk ama çk yoruluruz dinlenmek istedik koştur koştur olmasın dedik belek tarafında sezon daha erken açılıyor gec kapanıyor voyage belek düşünüyoruz bizde. Aslnda Sabrinas House diye biryer var datca bozburunda onada bakın derim sadece denızı ısınır mı o konuda endişeliyim

sabrinas haus'u ben çok beğendim birde golden key bördübet var oraya da bir göz atın :34:

Bizim düğünümüz kısmetse 24 mayıs gibi olacak. Ege kesinlikle düşünüyorum daha önce mayıs ayında gittim deniz buz gibiydi. Akdenize gideriz büyük ihtimal aklımda 2-3 tane otel var önceliğimiz Voyage belek olacak gibi. Yurt dışı filan da istemiyorum zaten düğün stresi yorgunluk hem uzak uçak yolculuğu istemiyorum hem de kültür turu gibi her gün oradan oraya gezmek dolaşmak istemiyorum evlendikten sonra zaten onları yaparız kısmetse böyle yiyip, içip, yayılacağımız bir balayı planlıyorum. :9:

voyage belek çok güzel kesinlikle tavsiye ederim geçen yaz ordaydık. genelde balayı çiftleri tercih edio zaten

maldivlerde balayı hakkında bilgis olan var mı? tanıdığı giden fln. denizden başka bişey yok gibi orda. 3. günden sonra sıkılırmışım gibi geliyor. bi de sanırım oda kahvaltı

melekler derken manken falan mı :26:Adamı dah ilk günden kaptırmayalım sonra :33:

Adam eve hakkında çok olumsuz şey okudum. Bir kere otel el değiştirmiş kalitesi düşmüş baya bir de orada burada çok afedersiniz oynaşan neredeyse sevişen çiftler oluyormuş o yüzden +18 otel bir de melek kanadı takmış kızlar filan hizmet ediyor bana çok ters geldi bu otel konsepti. :19:

Adam eve hakkında çok olumsuz şey okudum. Bir kere otel el değiştirmiş kalitesi düşmüş baya bir de orada burada çok afedersiniz oynaşan neredeyse sevişen çiftler oluyormuş o yüzden +18 otel bir de melek kanadı takmış kızlar filan hizmet ediyor bana çok ters geldi bu otel konsepti. :19:

evet canım bende bunları okumuştum.. o yüzden amann benden uzak olsun dedim.. bence orası balayı oteli olamazzz :20:

mersinde anamur, bozyazı, aydıncık taraflarında balayı için uygun yerler var mı acaba bilen var mı kızlar? Aradığım şey sessizlik sakinlik ve doğa. Mersin tarafları kalabalık oluyor gibi. Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum. :8:

maldivlerde balayı hakkında bilgis olan var mı? tanıdığı giden fln. denizden başka bişey yok gibi orda. 3. günden sonra sıkılırmışım gibi geliyor. bi de sanırım oda kahvaltı

canım 23. ve 24. sayfalarda yazmışlar sanırım maldivlerle ilgili göz gezdirdim ama okumadım :) ben de maldivler düşünüyorum ancak çok kararsızım. bana da sıkılabilirim gibi geliyor. anca 20 yıl içinde yok olacağı bilimadamları tarafından açıklanmış bir yeri düya gözüyle görmek de çok hoş olabilir :9:

bunun dışında hindistana gidip tac mahal'ı görmek istiyorum ancak hindistanda o pisliğin içinde ancak bir gün kalabilirim :51: akabinde hemen sri lanka'ya geçmek istiyorum orda safari yapmak istiyorum :1: nişanlımda bu normal bi tatil, balayı değil deyip safari fikrine hoş bakmıyor. belki şeyşeller de olabilir o zaman yine tac mahal'ı görme fırsatım olur diye düşünüyorum bakalım kısmet :51:

bizde tayland düşünüyoruz kızlar düğün tarihimizi bile ona göre ayarladık inşallah herşey düşündüğüm gibi olur benim de:16:

Back