- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.841
Hiç yetişmeyecek gibi
daha ortada gelinliğimmi var kuzum batışını düşüneyim.. zaten hiç bişeyim istediğim gibi olmıcak o yüzden saldım gitti artık hiçte canımı sıkamam.. geçer evime otururum kocamla hayatıma bakarım
önümüzde 3 ay gibi bir zaman yetişir kızlar rahat rahat yapın hazırlıklarınızı
Aynı şehirde olsa sorun değil de bakalım hayırlısı
Aynı şehirde olsa sorun değil de bakalım hayırlısı
Adanadan izmire
en iyisi canım ne kadar uğraşırken uğraş zaten istediğin gibi olmayan şeyler oluyor o yüzden en iyisini söyledin ne zaman düğün bitecek o uçağa binecem eşimle o zaman oh be bitti diyecem
Yetişir üzülme ben rahatım yetiştiği kadardüğün yeri falan belirledin mi? Ben düğün ile ilgili ajanda yapmaya karar verdim beraber yapar hal ederiz üzülme keyfini çıkarmaya bak bir kere evleniyoruz sonuçta :)Hiç yetişmeyecek gibi
Bende çok kararsızımYaa kızlar eylül 3 benimki.ve daha gelinlik konusunda çok kararsiziiimmmm
Adanadan izmire
Yetişir üzülme ben rahatım yetiştiği kadardüğün yeri falan belirledin mi? Ben düğün ile ilgili ajanda yapmaya karar verdim beraber yapar hal ederiz üzülme keyfini çıkarmaya bak bir kere evleniyoruz sonuçta :)
Bende çok kararsızım
Güzel şehire gidiyorsun kafana takmamaya çalış aynı şehirdeymiş gibi hazırlan canım sonra götürüp yerleştirirsin tabi konuşması kolay geliyor bana da üzülmemeye çalış işte.
wauww bayada uzakmış ama sevdiğin kişi yanında olucak sonunda napıcaksın artık canım
ayy bende aynı düşünüyorum nezaman tatil başlicak ozaman kendi hayatım oh dicem stres bitmiş olcak boşa koşturmacalar bitmiş olucak[/QUOTE
Sevdiğin yanında olunca başka da ailenin yokluğu zor olacak
wauww bayada uzakmış ama sevdiğin kişi yanında olucak sonunda napıcaksın artık canım
ayy bende aynı düşünüyorum nezaman tatil başlicak ozaman kendi hayatım oh dicem stres bitmiş olcak boşa koşturmacalar bitmiş olucak
Bakalım sevgi aşk ailenin yokluğunu bastıracak mı
valla hepsinin yeri ayrıdır ama umarım mutlu hayat yaşarsın iyikelerin çok olur
Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz mutlu oluruz doğru insanlarla hayırlısı bakalım
Amin canim insallahhh
Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz mutlu oluruz doğru insanlarla hayırlısı bakalım
Tabi canim herseyin hayirlisi sıkmayin kendinizi ve mutlu olacaginiza inanin
Tabi canim herseyin hayirlisi sıkmayin kendinizi ve mutlu olacaginiza inanin
Keşke senin kadar pozitif olabilsem içinde bi emekli yatıran Nişanlıma karşı belkş daha normal olabilirdik
Keşke senin kadar pozitif olabilsem içinde bi emekli yatıran Nişanlıma karşı belkş daha normal olabilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?