2014 eylül gelinleri de buraya:))

neden olmasın gelinlikle bas ayağına kocacığının daha iyi :27: ben kınamın olduğu gün yaptırıcam dış çekimi gelinliğimi giymek istiyordum zaten kınadada... ama bindallıyla değişirken nolcak başım bilemiyorum.. :26:

benımde aklıma geldı kına günü dış çekim yapmak ama gelinlik kirlenırse 1 günde temizlenmez :(

kan sonuclarımızı almak için bekledik b,de biz işlerimiz yoğun o yüzden baya uzadı bizimki.
fenerbahce de degilde pendık-tuzla tarafında yapılacak dış çekimler nikahtan önce olsa yetişmez mi acaba

tahlilleri önceden yaptırsak da olmuyor sanırım mecbur sıkışacak bizim işlerde herhalde. fotoğrafçı olacaksa ona(eğer güveniyorsan) ya da daha önce o tarafta çekimi olan arkadaşların varsa sor diyeceğim ve ben olsam ne yapardım önümüzdeki hafta sonu oraya gider ışığın durumuna, çekim yapan gelin-damatlar varsa ona bakardım:D nişan için yapmıştık da :27:

tahlilleri önceden yaptırsak da olmuyor sanırım mecbur sıkışacak bizim işlerde herhalde. fotoğrafçı olacaksa ona(eğer güveniyorsan) ya da daha önce o tarafta çekimi olan arkadaşların varsa sor diyeceğim ve ben olsam ne yapardım önümüzdeki hafta sonu oraya gider ışığın durumuna, çekim yapan gelin-damatlar varsa ona bakardım:D nişan için yapmıştık da :27:

:) aslın dış çekim çok çok önemli değil sadece bir kaç fotograf olsun diye:) düğün günü fotograf yüzünden stres yaşamak istemıyorum

kan sonuclarımızı almak için bekledik b,de biz işlerimiz yoğun o yüzden baya uzadı bizimki.
fenerbahce de degilde pendık-tuzla tarafında yapılacak dış çekimler nikahtan önce olsa yetişmez mi acaba

Pendik-tuzlada dış çekim için nereyi düşünüyorsunuz bizim aklımıza gelmedi buralarda bir yer

Pendik-tuzlada dış çekim için nereyi düşünüyorsunuz bizim aklımıza gelmedi buralarda bir yer

Ben çok fazla önem vermiyorum o yüzden nerde olacağını önemsemedim ama pendik-gözdağı var hatta benim evinim orda orası olabilir dedi fotografcı yada pendik tuzla zaten komple sahil o aralarda güzel uygun bir sürü yer vardır eminim fotocuda öyle söyledi

Ben çok fazla önem vermiyorum o yüzden nerde olacağını önemsemedim ama pendik-gözdağı var hatta benim evinim orda orası olabilir dedi fotografcı yada pendik tuzla zaten komple sahil o aralarda güzel uygun bir sürü yer vardır eminim fotocuda öyle söyledi

evet gözdağı güzel genelde gelin çok oluyo orda :)

bu arada nasılsınız kızlarr bakamadım ne zamandır sınavlarım var onlarla boğuşuyodum :)

evet gözdağı güzel genelde gelin çok oluyo orda :)

bu arada nasılsınız kızlarr bakamadım ne zamandır sınavlarım var onlarla boğuşuyodum :)

Büyük ihtimal bende orda Yapacam herhalde

Sınavlarla boğuşurken zamanda geçer işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Büyük ihtimal bende orda Yapacam herhalde

Sınavlarla boğuşurken zamanda geçer işte

güzel orası tam fotoğraflık zaten bende belki ataşehirdeki botanik parkta yapablirm anlaştığımız fotoğrafçı önerdi

Yavas yavas bitiyor kizlar : ) hazirliklar ne durumda

benim herşey hazır canım bi ev yok haha :9:

Sen niye battın canım gene canım mı sıkıldı

daha ortada gelinliğimmi var kuzum batışını düşüneyim.. zaten hiç bişeyim istediğim gibi olmıcak o yüzden saldım gitti artık hiçte canımı sıkamam.. geçer evime otururum kocamla hayatıma bakarım :51:

inş yetişir ben çok strese giriyorum ben allahtan çeyizimi hazırladım da ondan dolayı rahatım . annemde bütün evin halılarını aldı.
sen yemek takımını kare mi aldın yuvarlak mı ben günlüklei yuvarlak misafir için olanıda kare aldım.:40:

Bende tam tersini aldım canım misafirlere yuvarlak günlüğü kare aldım :) Sen hiç stres yapma ben daha yeni başladım ama yetişir diye umuyorum.

Back