2014 eylül gelinleri de buraya:))

sonunda nikah tarihi alındı 29.08.2014 üsküdar evlendirme dairesi

hayirli olsun canimmmm :))

ben aynı şehire gidiyorum ama anneme göre sanki almanya orası...aramız araba ile 35 dk ne olursan olsun sonucta baba evinden cıkacaz
Hahah benim anneme gorede aynen oyle anne iste napicaksin huzunleniyolar

Sagol canım düğünden 15 gün önce olacak inşallah
Dugun nerdeydiki canim senin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

13.09.2014 bizimde gelinlik konusunda çok kararsızım :(( çeyiz olayı tamam ama gelinlik davetiye nikah şekeri bindallı vs hiç bşy yok ortada şi😳

Hoşbulduk şekerim şimdi nişanlımla eminönüne gidiyoruz davetiye nikah şekeri için malzeme fln bakıcz ne tarafa gideceğimz konusunda bi fikrimiz yok ama acil yardım :)))

Bende aynı durumdayım bugün yemek takımı falan aldım onlar çıksın aradan diye :( Yetiştiririz herhalde ya var daha 3,5 ay...

inş yetişir ben çok strese giriyorum ben allahtan çeyizimi hazırladım da ondan dolayı rahatım . annemde bütün evin halılarını aldı.
sen yemek takımını kare mi aldın yuvarlak mı ben günlüklei yuvarlak misafir için olanıda kare aldım.:40:

bende tşk ederim canım biraz ugraştık bizde bu duvar kagıtları için ev bizim olduğu için bende bu kadar özendim ama sende haklısın evim kira olsa bende yapamazdım.eger sende parkenın ve duvarın resmini çekebilirsen daha iyi yardımcı olabilirim sana
Tekrar yardimlarin icin tesekkur etmek istedim bugun kagidimizi sectik sipariş i verdik, dogal tas desenli tam kafamdaki renklere uygun insallah uygulandiginda da guzel olur sonuc:)))

Baska dusunen arkadaslar da olursa bilgi olsun diye yaziyorum, bauhaus taki kağıtlar hic hosumuza gitmedi ozellikle tugla, tas desen baktigimiz icin. Ithal kagit satan 2 yer bulduk yakinda birinde begendiklerimiz stokta yoktu iyi ki de yokmus digerindeki tam bizlik oldu icimize indi ve tam anlamadim ama kiz son anda 3 boyutlu dedi internetten baktigimda da 3d yaziyor simdi:) ithal kagit bakanlarin aklinda olsun hemen hemen ayni fiyata geldi.

Tekrar yardimlarin icin tesekkur etmek istedim bugun kagidimizi sectik sipariş i verdik, dogal tas desenli tam kafamdaki renklere uygun insallah uygulandiginda da guzel olur sonuc:)))

Baska dusunen arkadaslar da olursa bilgi olsun diye yaziyorum, bauhaus taki kağıtlar hic hosumuza gitmedi ozellikle tugla, tas desen baktigimiz icin. Ithal kagit satan 2 yer bulduk yakinda birinde begendiklerimiz stokta yoktu iyi ki de yokmus digerindeki tam bizlik oldu icimize indi ve tam anlamadim ama kiz son anda 3 boyutlu dedi internetten baktigimda da 3d yaziyor simdi:) ithal kagit bakanlarin aklinda olsun hemen hemen ayni fiyata geldi.

Güle güle kullan canım Benjm bulmana çok sevındlm :)

Tşk ederim zaman azalıyor artık eksikleri tamamlama derdi büyüyor nikah yi da halletik şükür

Buyuk isi halletmissiniz biz hafta ici yapacagiz diye serdik daha belediyeye ugramadik bile bakalim basimiza ne gelecek:))) sizden rontgen de istediler mi her yer istemiyormus galiba.

Buyuk isi halletmissiniz biz hafta ici yapacagiz diye serdik daha belediyeye ugramadik bile bakalim basimiza ne gelecek:))) sizden rontgen de istediler mi her yer istemiyormus galiba.

Biz evrak hazırlamaya Pazartesi başladık Anca cuma gıdıp gün aldık kan ve röntgen şart

aklım çok karıştı yardıma ihtiyaçım var :(
şimdi benin düğünüm 14.09.2014 saat: 13:00 de o yüzden o dış mekan aynı gün olmuyor yani zaman yetişmıyor
nikah tarihim :29.08.2014 saat: 15:45 de olacak..ayrıca bir günde dış çekim olacak aynı böylelikle ben 3 kere hem saç hemde makyaj yapmak zorudayım zaten kuaför fiyatlarını biliyorsunuz...acaba bu yüzden nikah a giderken gelinliğimi giyip saç ve makyajımı tam yaptırıp o gün dış çekimide halletsem daha mi mantık lı ?

Son düzenleme:
şimdi benin düğünüm 14.09.2014 saat: 13:00 de o yüzden o dış mekan aynı gün olmuyor yani zaman yetişmıyor
nikah tarihim :29.08.2014 saat: 15:45 de olacak..ayrıca bir günde dış çekim olacak aynı böylelikle ben 3 kere hem saç hemde makyaj yapmak zorudayım zaten kuaför fiyatlarını biliyorsunuz...acaba bu yüzden nikah a giderken gelinliğimi giyip saç ve makyajımı tam yaptırıp o gün dış çekimide halletsem daha mi mantık lı ?

neden olmasın gelinlikle bas ayağına kocacığının daha iyi :27: ben kınamın olduğu gün yaptırıcam dış çekimi gelinliğimi giymek istiyordum zaten kınadada... ama bindallıyla değişirken nolcak başım bilemiyorum.. :26:

Biz evrak hazırlamaya Pazartesi başladık Anca cuma gıdıp gün aldık kan ve röntgen şart

her gün işiniz olmadı değil mi, sonuçları beklemek mi zaman aldı? :26::26::26:

her yer farklı. aile hekimine baglı nişanlim ve benden istenmedi.

ben de belediye ya da dr.a bağlı diye okumuştum dr.a bağlı demek, teşekkürler.

nerede yapacaksınız çekimi bilmiyorum ama mesela fenerbahçe parkında hep akşamüstü çekim yoğun olur o saatlerde güneş yandan olduğundan sanırım bir de insan kendine gelmiş olur hani :) mantıklı bence nikah sonrası. hem de o heyecan olur yansır fotoğraflara diye düşünüyorum.:34:

her gün işiniz olmadı değil mi, sonuçları beklemek mi zaman aldı? :26::26::26:

ben de belediye ya da dr.a bağlı diye okumuştum dr.a bağlı demek, teşekkürler.

nerede yapacaksınız çekimi bilmiyorum ama mesela fenerbahçe parkında hep akşamüstü çekim yoğun olur o saatlerde güneş yandan olduğundan sanırım bir de insan kendine gelmiş olur hani :) mantıklı bence nikah sonrası. hem de o heyecan olur yansır fotoğraflara diye düşünüyorum.:34:

kan sonuclarımızı almak için bekledik b,de biz işlerimiz yoğun o yüzden baya uzadı bizimki.
fenerbahce de degilde pendık-tuzla tarafında yapılacak dış çekimler nikahtan önce olsa yetişmez mi acaba

Back