- Konu Sahibi Dentistanbul
- #1.861
Nasil yani canim anlamadim " icinde emekli yatiran nisanlim derken "
Yaş farkımız biraz fazla ilk başta benim kadar kıpır kıpırdı şimdi emekli amcalara döndü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yani canim anlamadim " icinde emekli yatiran nisanlim derken "
Mutluyum mutlusun mutlularr :)) dert etmeye degmiyo valla bazi seyler
Aynen canim Rabbim kimsenin mutlulugunun bozulmasina izin vermesin :)) ben mutluyum safak saymaya baslayacagim insAllah 1 gun son 81 düzce ile basliyorum bi 01 adana olsun tamamdir :)
Yaş farkımız biraz fazla ilk başta benim kadar kıpır kıpırdı şimdi emekli amcalara döndü
Hayırlısı olsun :)
14 yaş var aramızda amaaann alıştım bende onun gibi olmaya yaşlanıyorum baya baya kısmet diyip kapatıyorum üzeriniAnliyorum canim kacki yas farkiniz ? Ama emin ol evlenmeden once her ne kadar cocuk gibi cıvıl cıvıl olsun desekte evlenince keske biraz daha olgun olsa anlayisli olsa diye dusunecegiz bence
14 yaş var aramızda amaaann alıştım bende onun gibi olmaya yaşlanıyorum baya baya kısmet diyip kapatıyorum üzerini
Amin canim cumlemiz icin insAllah
Muhabbet çok güzel ama akıllı sandığımız gerizekalı telefonların şarjı pek dayanmıyor çıkmak zorundayım iyi geceler
Yapma canim yahemen daha yolun basindayken kendini bu kadar yipratma
ohh hayirli olsun az kalmis :)Aynen canim Rabbim kimsenin mutlulugunun bozulmasina izin vermesin :)) ben mutluyum safak saymaya baslayacagim insAllah 1 gun son 81 düzce ile basliyorum bi 01 adana olsun tamamdir :)
14 yaş var aramızda amaaann alıştım bende onun gibi olmaya yaşlanıyorum baya baya kısmet diyip kapatıyorum üzerini
ohh hayirli olsun az kalmis :)
Olsun olgun olmasi daha iyidr
ohh hayirli olsun az kalmis :)
Olsun olgun olmasi daha iyidr
Alıştım ya emekli hayatı sürmeye :)
Yaşı yaşadıkları görüşleri ondan vazgeçmem için bi sebep değil bana herşeyini normal görüyorum dönüp arkamı gidemiyorum
Anlıyorum canim herseyin hayirlisi uzme kendini :)[/QUOTE
Arada esiyor böyle yoksa çok mutluyum çok şükür :)
Anlıyorum canim herseyin hayirlisi uzme kendini :)[/QUOTE
Arada esiyor böyle yoksa çok mutluyum çok şükür :)
Aman Allah kimsenin bozmasina izin vermesin canim :)
Aman Allah kimsenin bozmasina izin vermesin canim :)
Sağol canım benim
Sağol canım benim
:)) sende Sağol canim
Merhaba arkadaslar nasıl geçiyor gününüz