2014 eylül gelinleri de buraya:))

daha ortada gelinliğimmi var kuzum batışını düşüneyim.. zaten hiç bişeyim istediğim gibi olmıcak o yüzden saldım gitti artık hiçte canımı sıkamam.. geçer evime otururum kocamla hayatıma bakarım :51:

en iyisi canım ne kadar uğraşırken uğraş zaten istediğin gibi olmayan şeyler oluyor o yüzden en iyisini söyledin ne zaman düğün bitecek o uçağa binecem eşimle o zaman oh be bitti diyecem

wauww bayada uzakmış ama sevdiğin kişi yanında olucak sonunda napıcaksın artık canım

en iyisi canım ne kadar uğraşırken uğraş zaten istediğin gibi olmayan şeyler oluyor o yüzden en iyisini söyledin ne zaman düğün bitecek o uçağa binecem eşimle o zaman oh be bitti diyecem

ayy bende aynı düşünüyorum nezaman tatil başlicak ozaman kendi hayatım oh dicem stres bitmiş olcak boşa koşturmacalar bitmiş olucak

Hiç yetişmeyecek gibi:(
Yetişir üzülme ben rahatım yetiştiği kadardüğün yeri falan belirledin mi? Ben düğün ile ilgili ajanda yapmaya karar verdim beraber yapar hal ederiz üzülme keyfini çıkarmaya bak bir kere evleniyoruz sonuçta :)
Yaa kızlar eylül 3 benimki.ve daha gelinlik konusunda çok kararsiziiimmmm
Bende çok kararsızım :(

Güzel şehire gidiyorsun kafana takmamaya çalış aynı şehirdeymiş gibi hazırlan canım sonra götürüp yerleştirirsin tabi konuşması kolay geliyor bana da üzülmemeye çalış işte.

Yetişir üzülme ben rahatım yetiştiği kadardüğün yeri falan belirledin mi? Ben düğün ile ilgili ajanda yapmaya karar verdim beraber yapar hal ederiz üzülme keyfini çıkarmaya bak bir kere evleniyoruz sonuçta :)

Bende çok kararsızım :(

Güzel şehire gidiyorsun kafana takmamaya çalış aynı şehirdeymiş gibi hazırlan canım sonra götürüp yerleştirirsin tabi konuşması kolay geliyor bana da üzülmemeye çalış işte.

Hiçbirşeyim belli değil tek şansım teyzemin modacı olması :) gelinlik konusunda rahatım

Back