- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.821
neden olmasın gelinlikle bas ayağına kocacığının daha iyiben kınamın olduğu gün yaptırıcam dış çekimi gelinliğimi giymek istiyordum zaten kınadada... ama bindallıyla değişirken nolcak başım bilemiyorum.. :26:
kan sonuclarımızı almak için bekledik b,de biz işlerimiz yoğun o yüzden baya uzadı bizimki.
fenerbahce de degilde pendık-tuzla tarafında yapılacak dış çekimler nikahtan önce olsa yetişmez mi acaba
tahlilleri önceden yaptırsak da olmuyor sanırım mecbur sıkışacak bizim işlerde herhalde. fotoğrafçı olacaksa ona(eğer güveniyorsan) ya da daha önce o tarafta çekimi olan arkadaşların varsa sor diyeceğim ve ben olsam ne yapardım önümüzdeki hafta sonu oraya gider ışığın durumuna, çekim yapan gelin-damatlar varsa ona bakardımnişan için yapmıştık da
kan sonuclarımızı almak için bekledik b,de biz işlerimiz yoğun o yüzden baya uzadı bizimki.
fenerbahce de degilde pendık-tuzla tarafında yapılacak dış çekimler nikahtan önce olsa yetişmez mi acaba
Pendik-tuzlada dış çekim için nereyi düşünüyorsunuz bizim aklımıza gelmedi buralarda bir yer
Ben çok fazla önem vermiyorum o yüzden nerde olacağını önemsemedim ama pendik-gözdağı var hatta benim evinim orda orası olabilir dedi fotografcı yada pendik tuzla zaten komple sahil o aralarda güzel uygun bir sürü yer vardır eminim fotocuda öyle söyledi
benımde aklıma geldı kına günü dış çekim yapmak ama gelinlik kirlenırse 1 günde temizlenmez
evet gözdağı güzel genelde gelin çok oluyo orda :)
bu arada nasılsınız kızlarr bakamadım ne zamandır sınavlarım var onlarla boğuşuyodum :)
hııı bak bn onu hiç düşünmemiştim hee...
Büyük ihtimal bende orda Yapacam herhalde
Sınavlarla boğuşurken zamanda geçer işte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yavas yavas bitiyor kizlar : ) hazirliklar ne durumda
Bence düşünmelisin ciddi bir sorun
amaaann batarsada batsın... ben batmışım batıcağım kadar bide gelinliğim batsın çok mu
Sen niye battın canım gene canım mı sıkıldı
inş yetişir ben çok strese giriyorum ben allahtan çeyizimi hazırladım da ondan dolayı rahatım . annemde bütün evin halılarını aldı.
sen yemek takımını kare mi aldın yuvarlak mı ben günlüklei yuvarlak misafir için olanıda kare aldım.
Selam kızlar bendr eylül geliniyim ama başka bir şehirde ev kurmak zorundayım ve hiçbirşeyim yoookk
Bende tam tersini aldım canım misafirlere yuvarlak günlüğü kare aldım :) Sen hiç stres yapma ben daha yeni başladım ama yetişir diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?