2014 eylül gelinleri de buraya:))

Hahah erkekler ve alisveris nasil olur bilmiyorumda mutlaka net bir liste yap istedigininde fotografini goster yanlis almasin hic biseyi :) sonra bide kabul etmezler sen oyle demedinki yanlis anlattin diye :)

Bak bunda çok haklısın kesin o dogru anlar ama ben yanlış anlatırım...teline resımleri kayıt ettıp gönderecem artık bakalım sonuc neler çıkacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bak bunda çok haklısın kesin o dogru anlar ama ben yanlış anlatırım...teline resımleri kayıt ettıp gönderecem artık bakalım sonuc neler çıkacak

Yalniz degilsin canim bende yanlis anlatirim nisanlim dogru anlar hahah hep biz hataliyiz bunu kabul et lutfen:9:

Yalniz degilsin canim bende yanlis anlatirim nisanlim dogru anlar hahah hep biz hataliyiz bunu kabul et lutfen:9:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401911886.085577.jpg
Nasıl sence

Bunun onu kapalisini kardesim aldi daha yeni okadar şık duruyoki hele onu acik daha hos durur ben begendim canim ama secenk olarak kalsin bak biraz daha olmadi alirsin

Benimde hoşuma gitti bide danteli olan var işte nişanlımln kardeşi sağolsun benim için araştırıyor

Benimde hoşuma gitti bide danteli olan var işte nişanlımln kardeşi sağolsun benim için araştırıyor

Ohhh ne guzelll bnm nisanlim tek cocuk oyuzden herseye ikimiz bakiyoruz aslinda bi bakima iyi oluyo benim icin ama bazende gorumcem olsun isterdim diyorum

Ohhh ne guzelll bnm nisanlim tek cocuk oyuzden herseye ikimiz bakiyoruz aslinda bi bakima iyi oluyo benim icin ama bazende gorumcem olsun isterdim diyorum

Görümcem bende iki yaş küçük oda nişanlı Allah I'm nazarlardan korusun çok iyi bana kardeş gibi ıyıkı var :)

Görümcem bende iki yaş küçük oda nişanlı Allah I'm nazarlardan korusun çok iyi bana kardeş gibi ıyıkı var :)

Masallah canim iste boyle duyunca acaba benimde olsamiydi diyorum :) insallah hep boyle gider canim agzinizin tadi hic bozulmasin

Kokteyl canım ama biz insanlar doymaz diye börek falan eklettik fiyat ona göre değişti mekan tam istediğim gibi bahçede ve gölün yanında.Benim ceyizde hazır değil çalışıyorum birde nasıl yapacam bilmiyorum :(

ya benim nişanımda 21 haziranda eryamanda cumhuriyette yapcaz canlı müzik olmayacak yemek olcak . füğünüm 11 ekimde göksuda yemekli olcak mekanı tuttuk ama başka hiçbirsey yok hepsini ramazandan sonra yaparım diyoo yetişmez diyorum kara kara düşünüyorum ne yapacaz diye :18:

Back