2014 eylül gelinleri de buraya:))

Bende aynı durumdayım bugün yemek takımı falan aldım onlar çıksın aradan diye Yetiştiririz herhalde ya var daha 3,5 ay...

En son neyi biliyordunuz hatırlamıyorum da gelinligi diktirmek yerine iki hafta önce satin aldim ama duvagini almadim :) pahaliydi biraz duvagi gelinligi cok ucuza aldim. Kina yerini tuttuk, kuaförü ayarladim ve bindallimi aldim

e iyi yapmışsın canım hayırlı olsun :) ona uygun duvak uydurursun artık ooo bişey kalmamışki bende onları yaptım bi tek kınada giyiceğim abiyem yok ortada

Kızlar mobilyalarınızı nerden ve kaça aldınız

Maltepe enginceden aldım canım ben yemek odası salon takımı tv ünite ve orta sehpa 6.500 aldık oranın mobilyaları çok güzel ve dışarıya göre uygun

amin canım saol:))işlemler ne kadar sürüyo..biraz bilgi verir misin?biz de tarih ayarlayacağız..

nikah dairesinde 1 saat bekledık toplam 129 tl ödeme yaptık...nikah için belgeleri tamamlamak 2 gün sürdu..içimde kocaman bir hüzün var çok degişik bir duygu baba evinden ayrılmak çok zor olacak....bu sırada ben 2 soyad kullanmak istedim onun içinde dilekçe yazdım

şu soyadı meselesini napsam bilmiyorum. babamın ailemin soyadını taşımayı çok istiyorum ama kimlikte kızlık soyadı isimle bereber yazılıyor,ikinci bir isim gibi yani... Böyle olunca da çok saçma geliyor işte

hayırlı olsun canım..ben de soyad kullanmak istiyorum..nişanlım da kabul etti..o hüzün bende de var..nişanlanınca bile mutfağa gidip ağladım..nikah daha da zor gelecek eminim..doğanın kanunu işte..bi de ben ailemden 6 7 saat uzağa gideceğim..dua ediyorum o gelsin die ama gelmio(

ben aynı şehire gidiyorum ama anneme göre sanki almanya orası...aramız araba ile 35 dk ne olursan olsun sonucta baba evinden cıkacaz

kizlar bizde nikah icin basvuru yaptik. Sariyer belediyesinde kiydirmak icin.
ancak 750 TL odeme yapmamiz gerktgini soylediler. belediye harc bedeliymis. birde nikah memuru dugun alanimiza gelecegi icin, o da icinde 200 kusur TL.
ya bu para normal mi? var mi sariyer belediyesinde nikah yapan? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…