- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.781
ya benim nişanımda 21 haziranda eryamanda cumhuriyette yapcaz canlı müzik olmayacak yemek olcak . füğünüm 11 ekimde göksuda yemekli olcak mekanı tuttuk ama başka hiçbirsey yok hepsini ramazandan sonra yaparım diyoo yetişmez diyorum kara kara düşünüyorum ne yapacaz diye :18:
Senin nasıl gidiyor hazırlıklar
Hosgeldin canim napiyosun ne var ne yok :)
En son neyi biliyordunuz hatırlamıyorum da gelinligi diktirmek yerine iki hafta önce satin aldim ama duvagini almadim :) pahaliydi biraz duvagi gelinligi cok ucuza aldim. Kina yerini tuttuk, kuaförü ayarladim ve bindallimi aldim
Kızlar mobilyalarınızı nerden ve kaça aldınız
Canim iki mesaja ortak cevap yazmayi bilmiyorum yukardan okursun naptigimi :)
Kızlar mobilyalarınızı nerden ve kaça aldınız
Canim iki mesaja ortak cevap yazmayi bilmiyorum yukardan okursun naptigimi :)
ALLAH ım biran önce kavuştursun ben hafta zor dayanıyorumkızlar bu akşam yola çıkıyorum sabaha aşkımın yanındayım:))beyaz eşya ve ev bakarız sanırım..çok heyecanlıyım..3 aydır görmüyorum..
sonunda nikah tarihi alındı 29.08.2014 üsküdar evlendirme dairesi
amin canım saol:))işlemler ne kadar sürüyo..biraz bilgi verir misin?biz de tarih ayarlayacağız..
nikah dairesinde 1 saat bekledık toplam 129 tl ödeme yaptık...nikah için belgeleri tamamlamak 2 gün sürdu..içimde kocaman bir hüzün var çok degişik bir duygu baba evinden ayrılmak çok zor olacak....bu sırada ben 2 soyad kullanmak istedim onun içinde dilekçe yazdım
nikah dairesinde 1 saat bekledık toplam 129 tl ödeme yaptık...nikah için belgeleri tamamlamak 2 gün sürdu..içimde kocaman bir hüzün var çok degişik bir duygu baba evinden ayrılmak çok zor olacak....bu sırada ben 2 soyad kullanmak istedim onun içinde dilekçe yazdım
hayırlı olsun canım..ben de soyad kullanmak istiyorum..nişanlım da kabul etti..o hüzün bende de var..nişanlanınca bile mutfağa gidip ağladım..nikah daha da zor gelecek eminim..doğanın kanunu işte..bi de ben ailemden 6 7 saat uzağa gideceğim..dua ediyorum o gelsin die ama gelmio(
sonunda nikah tarihi alındı 29.08.2014 üsküdar evlendirme dairesi
Hayırlı olsun kuzum düğünden önce kıyılacak herhalde nikahın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?