- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #1.741
Kalpli cubukta kina yaz googla gorsellerde cikiyo canim hosuma gitti fiyatida iyiye buldum :)
canım netden 1 tl buldum acaba karşıda daha mı uygun öyleyse ordan bakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalpli cubukta kina yaz googla gorsellerde cikiyo canim hosuma gitti fiyatida iyiye buldum :)
dinlenemiyorumki canım..iş güç..düşünmekten uyuyamıyorum da..iyiki uzun süre nişanlı fln kalmayacağız..iyi dayanıyorlar valla..Dikkat et canım kendine dinlen biraz evde...beyaz eşya alması çok zevkli gerçi fiyatlarını duymak hiçte hoş olmuyor
canım netden 1 tl buldum acaba karşıda daha mı uygun öyleyse ordan bakayım
Sagol canim benim duz derken senmi uzunsun duz istiyosun
Yok canım nişanlım 1.90 üstünde benim 1.66 fotoğraflarda çok fark oluyor ama topuklu da giymek istemiyorum rahat rahat oynamak istiyorum.
canım benimkide göksuda düğünü yemekli mi mi düşünuyosunuz kokteyl mi oranın mekanı nasıl bende senden iki hafta sonra evleniyorum ceyizim hazır ama başka hiçbirsey hazır değil yetiştiririz merak etme
:) valla o durumda zor canim ne denirki simdi senin boyun iyiymis ama nisanlin fazla uzun :)
Canim karsida 12 adetli paket 4 lira bn 17 paket alicam 200 adet dusunuyorum toplamda 28 lira yapiyo hem uygun hemde şık duruyor bir arkadasim yapmisti cok hosuma gitmisti kurkcu handa o para. O kahveci mehmet efendinin sokaginda 7 liraya satiyolar kurkcu handa fiyatlar iyi canim :)
Canim karsida 12 adetli paket 4 lira bn 17 paket alicam 200 adet dusunuyorum toplamda 28 lira yapiyo hem uygun hemde şık duruyor bir arkadasim yapmisti cok hosuma gitmisti kurkcu handa o para. O kahveci mehmet efendinin sokaginda 7 liraya satiyolar kurkcu handa fiyatlar iyi canim :)
çok uygun bana bu baktıklarımda kına da var senin baktıklarında kına var mı ? bide bunlar çok guzel süslü onlarda öylemi ? çok soru soruyorum ama biliyorsun benim gitme sansım yoksende iyice ögrenip nişanlımı gönderecem o yüzden kusura bakma
çok soruyorum
![]()
dinlenemiyorumki canım..iş güç..düşünmekten uyuyamıyorum da..iyiki uzun süre nişanlı fln kalmayacağız..iyi dayanıyorlar valla..
Yok canim sadece cubuk fiyati bn kinada alicam bide tulunu kndim yapicam kinada cok ucuz zaten minik paketlenmis halde onu tule koyip kurdeleyle baglicam yinede daha ucuza geliyo canim
becerikli gelin gene yapacakanladım canım o yüzden uygun öyle acaba bende denesem yapabilirmiyim :18:
Ay yaparsin canim hazir tul icine hazir kinayi koyup kurdeleyle cubuga baglican sıkı bagla kaymasin ama yok yahu ne becerikliligi gorunce yapasim geliyo deniyorum oluyo :) yaparsin canim sende uygun fiyatli herseyi yapmaya calisiyorum :)
:) az kaldı az sabır
bilmiyorumki canim en kotu internetten alirsinçok güzel miş kayseride bulabileceğim bir yer varmıdır acaba bu kalpli çubuklardan
Dogru söyluyorsun canım yapayım bende tek sıkıntı tül seçimi olur ince tül alıp yuvarlak kesecem... kına zaten hazır paketlerde onun içine koyup kurdele ile çubuga bağlayacam.hatta minik etiket de yaptırayım veya ugur böcekleri filan alır yapışırayım
bilmiyorumki canim en kotu internetten alirsin
Tulude hazir alsana buzgusuz yuvarlak satiliyo 100lu paketler kina cerez tulu diye satiliyo onu kesmekle ne ugrasicaksin canim :)
:) valla Bana az değil Biz 25.05.2013de nişanlandık o yüzden de çok sabırsızımmmmmmmm :/
Sen bitanesinn tşk ederim :) bakalım benim nişanlim bunları nasıl alacak oralardan becerip![]()