- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #5.061
öncelikle hayırlı olsunn..Allah bi yastıkta kocatsınn canımmMerhaba arkadaşlar :) çok şükür düğünü atlattik şuan çok mutlu bir yuvam var 15 günümüz ü bitirdik ..sizler nasilsiniz kizlar nasil gidiyor
son 16 gun bndede ve ortada şapşal gıbı dolanıyorumÖmrunuz boynca ılk gunku gıbı yaşarız ıns hayatımızı
öncelikle hayırlı olsunn..Allah bi yastıkta kocatsınn canımmanlatsana nasıl gidiyoo evlilikkk
dun ıtıbarı ıle ceyızımde gıttı şükürler olsun bol yağmurlu bır gun olmasına ragmen yagmurun durdugunu zmanlarda tasındı ve hıcbır aksılık olmadan bıttı ama mutfak mal epeyce bı fazlaymıs :))
hayırlı uğurlu olsun kuzum :)
çok şükür sıkıntısız mükemmel olmuş...darısı düğüne inşaalllah :)))
buarada hatunlar nerelerdesiniz?
kimse pek yazmamış
hatunlar naparsınızzzz... evliliğin üçüncü haftasını tamamlamış bulunmaktayım hala evime tam yerleşemedim gibim bişi ne zaman kendi düzenimi kurabilicem acaba... sürekli biyerlerdeyiz daha evimde yemek bile pişiremedim doğru dürüst anca kahvaltı kahvaltı başka bişi yok.. gerçi iyimiş böyle en azından ne pişircem diye düşünmelere başlamadım :) evin işi cidden bitmiyor hiç halılarımla kafayı yemek üzereyim her gün süpür her gün aynı toz cinnetlik.. bu ev hanımlığını alışmam zaman alıcak anlaşılan.. öpüyorum hepinizi :*
Ben her ne kadar etkilenmeyecegimi dusunsem de annemden cikip arkama bakinca anneme hosca kal derken, dun mesela annem bendeydi arkasindan camdan bakarken hatta bunlari yazarken... gozlerim doluyor.sağol canım Allah razı olsun şükür evliliğim çok gü<el gidiyor Rabbım nazarlardan saklasın.. işte tek burukluk aileden ayrılmanın buruklugu .. gerçi evim yakın görüyorum gelip giidoyorum ama gelipte oturunca giderken içimden bişeyler kopuyor..ya da ailem gelipte gidince içimden bişeyler kopuyor..onun hariicnde herlşey güzel şükür :) sen nasılsın
Gozun aydin canim bereket diyelim, ah ah ben guya az parca alacaktim kullandikca mutfagi oyle eksikler cikiyor ki annemin mutfagi bosuna kalabalik degilmis diyorum her gun kapkacak tasiyorum eve haladun ıtıbarı ıle ceyızımde gıttı şükürler olsun bol yağmurlu bır gun olmasına ragmen yagmurun durdugunu zmanlarda tasındı ve hıcbır aksılık olmadan bıttı ama mutfak mal epeyce bı fazlaymıs :))
Insallah hepimizin evinde huzur olsun saglik olsun. Hasretlik derken uzakta mi calizacak esin? Allah kolaylik versin!buarada kızcelerim eşim artık gidiyor, işe başlıyor...
yeni yeni güzel günler bizi bekliyor; arada özlem hasretlik olacak fakat kalpler bir olacak inşaallah...:)
O kadar hazirlik yaptim sabah sabah isim iptal oldu bugun yine ev hanimiyim:) yapilacak o kadar cok is var ki neresinden baslayacagimi sasiriyorum ofise de ugramam lazim hangi ara bilemiyorum cildiracagim:/
Ben pisecek yemekleri dondurucuya koyacagim icin dondurucuya domates vb hazirlamadim hic bu sene gerci zamanim da olmadi ama dun koy biberlerini gorunce pazara ugradigimda dayanamadim aldim firinda kofte falan yaparken atariz uzerine.
Bir de ilk defa brokoliyi cigden dondurucuya atmayi dusunuyorum bolup yikayip baligin yanina hemen buharda ya da mikrodalgada yapip soslu salata gibi cok seviyorum. Hep taze alip 5 dk buharda pisirme sepetinde yapardim ama artik zaman sorunum daha fazla boyle deneyecegim bakalim. Balik derken evde sadece kapakli teflonda somon yapabilirim digerlerinin kokusunu yagini bu kullanissiz mutfaktan temizleyemem.
Tam hafta sonu hali bakmaya kalkmistik ustune geldi bu haberin canim, hatirladim annemde cok cektiydim yeni halidanbizde su anda yerde tekstil olarak banyo paspaslari(esimin renk secimiyle super uyumlu banyomuza;p) kapi girisinde ayakkabiyla girmesinler diye sinir cekmek icin minik bir paspas ve mtfakta kilim. Hepsi makineye giriyor goruldugu gibi odalar bombos kasarak yuruyoruz ses gider mi asagiya diye esim alti kumas terlik bakalim diyor :)))
Ah ah gezin gezebildiginiz kadar yemek isi dert hep disaridan bikiyor insan ve dunyanin parasi, dun kendimizi astik cok yorgunduk ama basardik makarnayi ton baligi ve mayonezle muhtesem 3 lu:)))
Ben her ne kadar etkilenmeyecegimi dusunsem de annemden cikip arkama bakinca anneme hosca kal derken, dun mesela annem bendeydi arkasindan camdan bakarken hatta bunlari yazarken... gozlerim doluyor.
Gozun aydin canim bereket diyelim, ah ah ben guya az parca alacaktim kullandikca mutfagi oyle eksikler cikiyor ki annemin mutfagi bosuna kalabalik degilmis diyorum her gun kapkacak tasiyorum eve hala
:))))) sağol cnm gelısı guzl yerleşildi bakalım ben yerlestrınce artacak mı azalacak mı görecez bende dun bı tane daha kasıklık aldım ona da kaşık takımını koyucam kenarda kalırsa kalır kullanılmaz
Insallah hepimizin evinde huzur olsun saglik olsun. Hasretlik derken uzakta mi calizacak esin? Allah kolaylik versin!
O kadar hazirlik yaptim sabah sabah isim iptal oldu bugun yine ev hanimiyim:) yapilacak o kadar cok is var ki neresinden baslayacagimi sasiriyorum ofise de ugramam lazim hangi ara bilemiyorum cildiracagim:/
Ben pisecek yemekleri dondurucuya koyacagim icin dondurucuya domates vb hazirlamadim hic bu sene gerci zamanim da olmadi ama dun koy biberlerini gorunce pazara ugradigimda dayanamadim aldim firinda kofte falan yaparken atariz uzerine.
Bir de ilk defa brokoliyi cigden dondurucuya atmayi dusunuyorum bolup yikayip baligin yanina hemen buharda ya da mikrodalgada yapip soslu salata gibi cok seviyorum. Hep taze alip 5 dk buharda pisirme sepetinde yapardim ama artik zaman sorunum daha fazla boyle deneyecegim bakalim. Balik derken evde sadece kapakli teflonda somon yapabilirim digerlerinin kokusunu yagini bu kullanissiz mutfaktan temizleyemem.
Tam hafta sonu hali bakmaya kalkmistik ustune geldi bu haberin canim, hatirladim annemde cok cektiydim yeni halidanbizde su anda yerde tekstil olarak banyo paspaslari(esimin renk secimiyle super uyumlu banyomuza;p) kapi girisinde ayakkabiyla girmesinler diye sinir cekmek icin minik bir paspas ve mtfakta kilim. Hepsi makineye giriyor goruldugu gibi odalar bombos kasarak yuruyoruz ses gider mi asagiya diye esim alti kumas terlik bakalim diyor :)))
Ah ah gezin gezebildiginiz kadar yemek isi dert hep disaridan bikiyor insan ve dunyanin parasi, dun kendimizi astik cok yorgunduk ama basardik makarnayi ton baligi ve mayonezle muhtesem 3 lu:)))
Ben her ne kadar etkilenmeyecegimi dusunsem de annemden cikip arkama bakinca anneme hosca kal derken, dun mesela annem bendeydi arkasindan camdan bakarken hatta bunlari yazarken... gozlerim doluyor.
Gozun aydin canim bereket diyelim, ah ah ben guya az parca alacaktim kullandikca mutfagi oyle eksikler cikiyor ki annemin mutfagi bosuna kalabalik degilmis diyorum her gun kapkacak tasiyorum eve hala
Insallah hepimizin evinde huzur olsun saglik olsun. Hasretlik derken uzakta mi calizacak esin? Allah kolaylik versin!
gunaydınlarrrrr
nassın kuzu nasıl gidiyor?
yogunluk hafıfledı tatlım sadece gelınlıge odaklandım sayılır ceyız de gıttı rahatladım bırazcık bayramın 3 gunu işte mutfak ıcın yerleştırmeye gıdıcem yıkama olmadı cunku hıc öle sende neler var
iyi bakalım kuzu stressssiz yap işlerini...düğüünn tadını çıakrmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?