• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

günaydın bayanlar evlilik çok güzel ama hem iş hayatı hem evlilik çok zor :KK43:
çünkü iş yerim ve evim birbirine çok uzak bu yüzden mutsuzum
oy kuzum aynen katılıyorum sana kesinlikle haklısın ..iş ev yorucu..:)
ama akşam yastığa başını koyarken nefesini hissettigin bi sevdiceğin olmasıpahabiçilemez

sağol canım Allah razı olsun şükür evliliğim çok gü<el gidiyor Rabbım nazarlardan saklasın.. işte tek burukluk aileden ayrılmanın buruklugu .. gerçi evim yakın görüyorum gelip giidoyorum ama gelipte oturunca giderken içimden bişeyler kopuyor..ya da ailem gelipte gidince içimden bişeyler kopuyor..onun hariicnde herlşey güzel şükür :) sen nasılsın

ayy okuyunca bile bi garip oldumm:110: ama önemli olan mutlu olmann:KK66: ben de iyiyim canımm nolsunn:KK51:

evet kuzu uzakta olcazmaalesef en az 5,5 ay :KK43:
Sayili gun caqbuk gecer derler canim askerlik gibiymis sizinkingel tezkere diyelim ;)

yogunluk hafıfledı tatlım sadece gelınlıge odaklandım sayılır ceyız de gıttı rahatladım bırazcık bayramın 3 gunu işte mutfak ıcın yerleştırmeye gıdıcem yıkama olmadı cunku hıc öle sende neler var
Gecen bayram ben mutfakl bogusmustum simdi sen tabii bende sorun esimin evinden cika 40 yillik mutfak esyalariydi : )))
Belki biloyorsundur ama daha bugun bile kullandigim bir yontemi yazayim dedim annem benim mutfak yerlesirken internette okumus, su etiketleri cikarinca kalan yapis yapis durum icin, bu arada bulasik makinesine yanlisliklagiren etiketli bir parca yuzunden bir cok seye minik minik yapismisti cildiracaktik temiz.eyene kadar:)))
Bir parca margarini ayirdik bu ise lekeli bolume margarini surup bolca surup 10 dk, inatcilar icin 30 dk bekliyoru ve bulasik su geriyle yikiulruz da da daaa etiket yapisikliktan eser yok, bir kaseyi ben, annem, kayinvalidem donusumlu ovmustuk yine de cikaramamistik cok zamanimizi aldi ilk gunler bu olay simdi margarinim dolapta hemen surup beklettim yeni aldiklarima mis gibi oldu uzattim kusura bakma cok cektigimiz icin:)
günaydın bayanlar evlilik çok güzel ama hem iş hayatı hem evlilik çok zor :KK43:
çünkü iş yerim ve evim birbirine çok uzak bu yüzden mutsuzum

Canim ev is uzak olunca cok zor gercekten. Benim de islerim cok az su siralar bu kadar masraf tasit varken kafayi yiyesim geliyor esim sag olsun ben destek olurum dese de en mutlu olacagim zamanda islerimin boyle olmasi cok rahatsiz ediyor. Ya sartlarimizi defistirmemiz ya da olan durumun arti yanlarini gormemiz gerekiyor maalesec yoksa bu guzel gunleri ziyan edebiliriz kendi adima boyle yani durumum. Su anda evin cok eksigi ar en azindan zamanlama iyi evi yoluna sokar eksikleri bitirir im isler cogalinca da insallah duzene girmis bir evim olir diyorum ama belirsiz durumlar korkutuyor. Uzaklardacalisirken eskiden yoldaki sureyi degerlendirmeye calisirdim uyuyan arkadaslari da kiskanirdim servisin varsa uykunu alabilirsin ben otobus vapurlarda aktarmalarla gidip geldiğim icin uyku sansim yoktu, ders calisirdim is icin hazirlik yPardim, rapor yazardim epey asmistim kendimi fikir dusunmem gerekenleri hallederdim tabii cepte internet falan yoktu o zamanlar ah ahhh:))
aynen kuzum o işten gelince kapıyı açıp ona sarılmak çok guzel
Esimin oyle bir talebi olmamasina ragmen gelisine yetismek icin kendimi ayarliyorum hep ama bunun zevki yeterli bir motivasyon sanirim. Umarim omur boyu eslerimizin gelisini dort gozle bekleriz.

Gecen bayram ben mutfakl bogusmustum simdi sen tabii bende sorun esimin evinden cika 40 yillik mutfak esyalariydi : )))
Belki biloyorsundur ama daha bugun bile kullandigim bir yontemi yazayim dedim annem benim mutfak yerlesirken internette okumus, su etiketleri cikarinca kalan yapis yapis durum icin, bu arada bulasik makinesine yanlisliklagiren etiketli bir parca yuzunden bir cok seye minik minik yapismisti cildiracaktik temiz.eyene kadar:)))
Bir parca margarini ayirdik bu ise lekeli bolume margarini surup bolca surup 10 dk, inatcilar icin 30 dk bekliyoru ve bulasik su geriyle yikiulruz da da daaa etiket yapisikliktan eser yok, bir kaseyi ben, annem, kayinvalidem donusumlu ovmustuk yine de cikaramamistik cok zamanimizi aldi ilk gunler bu olay simdi margarinim dolapta hemen surup beklettim yeni aldiklarima mis gibi oldu uzattim kusura bakma cok cektigimiz icin:)

tecrube tecrube işte :)))

selam kızlar

Düğün dernek balayı hepsi bitti bugün iş başı yaptım :( esenyurttan zincirlikuyuya gelmek ölümmm :( evliliğe nasıl alışıcam ben ya, yemek çamaşır temizlik derken gün bitiyor, daha şimdiden annemi özledim ben :( geçen akşam karadayıyı izlerken gözlerim doldu hüngür hüngür ağlayacaktım onlar annem dedikçe :(

selam kızlar

Düğün dernek balayı hepsi bitti bugün iş başı yaptım :KK43: esenyurttan zincirlikuyuya gelmek ölümmm :KK43: evliliğe nasıl alışıcam ben ya, yemek çamaşır temizlik derken gün bitiyor, daha şimdiden annemi özledim ben :KK43: geçen akşam karadayıyı izlerken gözlerim doldu hüngür hüngür ağlayacaktım onlar annem dedikçe :KK43:

OY KIYAMAM SANA KUZU :))

BEN ALIŞTIM ANNEMGİLLE AYNI ŞEHİRDE OLMANIN VERDİĞİ RAHATLIKTA VAR TABİ :))

Merhaba kızlar ;
kaldığım yerden yazdığınız herseyi okudum. evlenen herkese musmutlu evlilikler diliyorum:)

benim son günlerim o kadar yogundu ki hiç girip yazamadım size. düşünin ki mobilyalar koltuklar son hafta geldi, yatagımı düğünden bir gün önce aldık :D balayı valizlerimizi düğünden önceki gece 2 de hazırladık :)

ama hersey cokkk güzeldi. 6 eylül cumartesi gecesi bie arkadaşımın evinde bekarlığa veda yaptık çok eğlendik :)
9 eylül salı günü kınam oldu salon tutmuştuk zaten. o da inanılmaz güzel geçti :) 3 kıyafet değiştirdim hiç biri içimde kalmadı :)
11 eylül persembe günü büyükadada 5 saat dış çekimimiz oldu :)

ve büyük gün 13 eylül cumartesi sabah 7 de kuaföre gitmekle başladı hersey sonra evden davul zurnayla çıktım:) konvoyla maltepeden beşiktaşa geçtik (istediğim üstü açık klasik arabayla ) :) sonra ordan düğün için otele geçtik :) odada dinlendik yemek yedik sonra başladı düğün ve bize ayrılan sandalye masayı gecenin sonunda gördüm :) hiç ama hiç oturmadım :)

o gece düğünümüzün olduğu otelde kaldık sabah kalvaltı yaptık ailelerimize ugradık ve 15 saat uçuştan sonra (aktarma arasındaki zamanı saymıyorum ) balayı adamız Baliye vardık. su gibi gecen ve çok çok doğru bir karar verdiğimizi düşündüğümüz bir balayı oldu dönmek istemedik hiç.
geldik bir gün sonra ikimizde işe başladık..
fasulyeleri suya koymadan pişirmeyi deneyen bir karısı olduğunu öğrendi eşim :)
neyse kolay şeylerden başlamalıyım bence :)
ama birbirimize daha doyamadık çünkü eşim vardiyalı çalışıo o geldiğinde ben uyumuş oluyorum bakalım hayırlısı :)

Selamlar,

Ben de yaklaşık 3 haftalık evliyim artık. Ve henüz doğru düzgün hiç yemek yapmadım:)
Sadece köfte pişirdim ve pilav yaptım, pilav da çok sert oldu. Kocişim aç kalmamak için mecburen yiyor:)
Zavallım evlendiğine pişman olacak annesinin evindeki bütün rahatı bozuldu:)
Yardım ediyor allahtan, ben daha hiç süpürge çekmedim hep o çekti, sofrayı da birlikte hazırlıyoruz:)
Bi de sabah ben erken çıkıyorum diye benle çıkıyor beni servise bırakıyor, kıyamıyorum ama hoşuma da gidiyor:)

OY KIYAMAM SANA KUZU :))

BEN ALIŞTIM ANNEMGİLLE AYNI ŞEHİRDE OLMANIN VERDİĞİ RAHATLIKTA VAR TABİ :))
bende aynı şehirdeyim ama onlar bağcılar ben esenyurt :( yan binada bile olsan o yatakta artık yatmıyorsn, annen sana yemek pişirmiyor ühühühü tutmayın beni ağlıycam şimdi :)

Bir şey soracağım sana canım. sen epilasyon aleti almıştın. markası modeli neydi onun, memnun musun? Lazere gidemiycem artık epilasyon aleti almam gerekiyor K KARARSIZLAR

bende aynı şehirdeyim ama onlar bağcılar ben esenyurt :KK43: yan binada bile olsan o yatakta artık yatmıyorsn, annen sana yemek pişirmiyor ühühühü tutmayın beni ağlıycam şimdi :)

Bir şey soracağım sana canım. sen epilasyon aleti almıştın. markası modeli neydi onun, memnun musun? Lazere gidemiycem artık epilasyon aleti almam gerekiyor K KARARSIZLAR
Canim 7681 aldim ben Braun 5 basligi var. Eskisi yani annemle birlikte kullandigim da braununcok basliklisiydi onunla kiyasladigimda 20 yerine 40 cimbiz olmasi gercekten fark yaratti daha uzun sure puruzsuz kaldi. Ancak internette okudugum gibi gercekten biraz daha uzun suruyor ama bence degiyor. Sarjli alirken korktum ama bir daha mi gelicem dunyaya diyip almistim tabii daha 2 kere kullandim ama cok pratik geldi evin musait ve o anda isik alan yerine rahatlikla gidebilyor insan. Tras basligini da normal epilasyondan sonra hani batiklar kalkar ya o zaman kullandim hosuma gitti. Ben islak kullanmadim henuz sadece kuru ve tek garpsedigim sey eski makinemde daraltici baslikla koltuk alti bikini bolgesi yaparken daha uyumluydu sanki vucut kivrimlarina bunda tam uyduramadim birkac sekle dondurmem gerekti ya daq ben henuz alisamadim :)

Back