Merhaba kızlar ;
kaldığım yerden yazdığınız herseyi okudum. evlenen herkese musmutlu evlilikler diliyorum:)
benim son günlerim o kadar yogundu ki hiç girip yazamadım size. düşünin ki mobilyalar koltuklar son hafta geldi, yatagımı düğünden bir gün önce aldık
balayı valizlerimizi düğünden önceki gece 2 de hazırladık :)
ama hersey cokkk güzeldi. 6 eylül cumartesi gecesi bie arkadaşımın evinde bekarlığa veda yaptık çok eğlendik :)
9 eylül salı günü kınam oldu salon tutmuştuk zaten. o da inanılmaz güzel geçti :) 3 kıyafet değiştirdim hiç biri içimde kalmadı :)
11 eylül persembe günü büyükadada 5 saat dış çekimimiz oldu :)
ve büyük gün 13 eylül cumartesi sabah 7 de kuaföre gitmekle başladı hersey sonra evden davul zurnayla çıktım:) konvoyla maltepeden beşiktaşa geçtik (istediğim üstü açık klasik arabayla ) :) sonra ordan düğün için otele geçtik :) odada dinlendik yemek yedik sonra başladı düğün ve bize ayrılan sandalye masayı gecenin sonunda gördüm :) hiç ama hiç oturmadım :)
o gece düğünümüzün olduğu otelde kaldık sabah kalvaltı yaptık ailelerimize ugradık ve 15 saat uçuştan sonra (aktarma arasındaki zamanı saymıyorum ) balayı adamız Baliye vardık. su gibi gecen ve çok çok doğru bir karar verdiğimizi düşündüğümüz bir balayı oldu dönmek istemedik hiç.
geldik bir gün sonra ikimizde işe başladık..
fasulyeleri suya koymadan pişirmeyi deneyen bir karısı olduğunu öğrendi eşim :)
neyse kolay şeylerden başlamalıyım bence :)
ama birbirimize daha doyamadık çünkü eşim vardiyalı çalışıo o geldiğinde ben uyumuş oluyorum bakalım hayırlısı :)