Diger turlu yetismem imkansiz canim e hani yetisirim de onazamaim kalmaz ki en korktugum sey oyle olmak o da zaten farkinda e is cabuk bitip beraber keyif yapmak daha guzel degil mi
Dun hazir manti yaptik hazir ama dunyanin bulasigi cikti tabii dedimben calkalayim yogurdu sarimsagi gitsin sungerle alayim sen de makineye diz bir baktim tabaklari dizip ho salona kacmis dedim eee e dizdiiim e bunar ne?:)) geldi tencere, tava, catal bicaklari da dizdi:) benim asil istedigi evde beni zorlayan esyalarin nasil isleri aksattigini yasayaarak gormesi yoksa ne desem bos vakti halim olunca ben yaparim ama fiziksel o benden dahaa az yoruluyor benim isim de yorucu isim az olsa da surekli ksturmaca alisveris esya tasimaca:)
Migros ta viledanin pedalli temizlik seti indirime girmis bu arada ihtiyaci olan varsa gidip alalim dedim acelesi yok dedi simdi 10 dk sonra kalkip banyoyu eski viledayla temizleyecek mesela:) kendi teklifiydi hoc kirar miyim kocami:)))
Biz evin eksikleri bitmeden evlendigimiz icin hala evin eksiklerini gidermeye calisiyoruz beraber yasamak olumlu yonde etkiledi simdilik insallah boyle devameder hepimizin.
Canim gecmis olsun havuzdan falan mi acaba? Dudak ucugu mesela vucuda 3 yasina kadar mi ne giriyormus o yasa kadar olmazsa cocuk omur boyu rahat derler ayni virus mu acaba cunku bizde aile boyu sorundur dudak ucuklari arasstirmak lazim insallah cabuk gecer allah beterinden saklasin oyle sdusun canim. Bir de uzuntulu sikintili zamanlarda cikar ya ucuk bu da oyle mi acaba? Daha dogrusu vucut direnci dusuk oldugunda savasamiyor vucut.
Canim adet zaten stres sinir yapar yani beni fazlasiyla gerer normalde e bir de evlenip tik olmayinca daha normal gibi.