- Konu Sahibi Dentistanbul
- #5.021
nasılsınız kızlar ben geldim yine
ya konu açtım kimse cevap vermedi size sorsam ayıp olur mu acaba ?
Konu nedir buraya linki kopyalasan cnm? Su siralar herkes cok yogun asiri kosturmaca o yuzden az girebiliyoruz.
aa basladi di mi dogru eylul basi kimlerdi ilk aklim karisti iyice yarin aksam da insallah biz gidiyoruz.:)ahh ahh bazı arkidişler balayında şimdi :) :)
hos geldin, cok ciddiye alma cikan aksilikleri bugunler geri gelmiyor simdiden sonsuz mutluluklar!kızlarrrrrr ben de katıldım sizeee 27 eylül kına ve 28 eylül düğün elim ayağım birbirine dolandı ama (
aynen canim evlere bir rahat yerleselim muhabbetimiz devam etsin kizlar dikkat edin pazar aksami fena hasta oldum normalde beni kolaqy rzgar carpmaz azicik ruzgar vardi bir de 2 damla islandim aninda hasirik nezle dun de ilac almistim sarhos gibi yapti arabayi surttum duvara hatta allah beterinden saklasin dedik biraktim hemen korktugu basina geliyo insanin yormayin diyemem ama frenleyin kendinizi bugun az topladim moralim cok bozulmustu o halde nasil gidecegiz tbalayina diye allah acidikızlarrr her gün aklımdasınız fakat okadar koşturmacalı geçtiki günler :) dün çeyizim gitti ufak tefek şeyler kaldı yarın gidip halledicem onlarıda foto çekip sizle paylaşıcam keyifler nasıl iyimi eski rahat muhabbet ettiğimiz günlere balayından döndükten sonra devam edicz heralde :)