2014 eylül gelinleri de buraya:))

oh ne guzl senn atlattın sımdı keyfını cıkarıyorsun bol keyıflı mutluluklr cnm o zmn sen tecrubelı olarak fıkırlerını alalım senden

ayy ne güzellll canım iyi tatiller bol bol dinlen sonunda beklenen gün geldi demek:)

Kizlar hepinize mutluluklar,otelden ciktik kafede otobus saatini bekliyoruz.coook guzeldi,tam bizlik bir karar olmus kaş, ilk defa geldik kesiflerimiz oldu,su alti muhtesemdi şnorkel keyfi yaptik herkesin gonlune gore gecmistir umarim kinasi,dugunu,gidenlerim balayi. Simdilik hoscakalin esim internetten mikrodalga arastiriyor su amda karsimda:)))

Son düzenleme:
Aa sizde mi Kaş ta idiniz bizde Kaş kalkanda idik tatlim cok guzel oralar ya ayagimiz geri ceke ceke eve donuyoruz resmen

kzılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar burayı yeni keşfediyorummmmm .:)
eylül ayı gelini olarak herkese merhabaaaaaaaaaa
Hos geldin aramiza, evlendikten sonra da paylasimlarimiz devam edecek, fikir alisverisleri aktif katilim bekliyorum

Aa sizde mi Kaş ta idiniz bizde Kaş kalkanda idik tatlim cok guzel oralar ya ayagimiz geri ceke ceke eve donuyoruz resmen

Aaa cidden mi sen soyluyordun gidecegin yeri ama otel adi miydi da ben anlamadim ilk defa gittik kas a ve asik olduk resmen bir daha gittigimizde kalkan a da gidecegiz insallah superdi ama dogaya bu kadar huzurla bakabilmek harikaydi istanbul kaosuna kiyasla bir de dusun artik canim. Biz evimize girdik geri g7delim kas a gidelim diye sarki soylemeye basladik:)

CANIM EVET taze gelinim
fikir alışverişine her daim açığım...

Kizlar balayından dün aksam geldim düğünüme dair Pek bişey hatırlamıyorum desem yeridir ışık hiziyla bitti gitti. Kina gecem harikaydı onu detaylarıyla hatırlıyorum:) balayimiz da cok güzel gecti cok şükür şimdi evimdeym çamaşır yikamaca toz almaca fln ilk günden daldim ev işlerine:) sizler Nasılsıniz bakalim

Biz cuma donduk daha camasir isim bitmedi bugun is de basladi evin eksikleri malum bizim cuma yoldan geldik aksam mikrodalga aldik, ctesi baaryalari aldik banyo mutfak icin:))))

merhaba kızlar bayadır yazamadım kına düğün balayı herşey çok guzeldi ALLAH ıma şükürler olsun..
bugün iş başı yaptım biran önce eve gidip kocacıma yemek yapmak istıyorum :) balayı dönuşu evde baya bir iş yaptık çamasırlar yıkandı market alışverişi filan

CANIM EVET taze gelinim
fikir alışverişine her daim açığım...

Mesela dun aksam yeni kesfim tv seyrederken elimdeki 10 tane falan camasirliktan aldigim kirlent kilifinin yarisini tek tek esimin eline verdim cunku tersini cevirip fermuarini kapatip yikiyorum baktim uzun surecek hic bakmadan tv den gozunu ayirmdan cok iyi is cikardi ona uydum ben de oyle yaptim. Gunden gune yeni seyler kesfediyor insan:)))

Hos geldin canim ah ah bir bende yok o yemek yapma istegi, aksam pinar fish finger yaptik azicik yagli teflonda cok guzel oldu ama yetmedi peynirle taam bugday pide yedik ustune:)))

Kizlar bende de esimde de kan sekeri sorunu oldugu icin bizim yemek isimiz cok kisitli ben tatlilara hamur isine tapan bir insandim bunlar kisitlaninca mutfağın bir esprisi kalmadi bir de ayri bir etken var eski psikolojik olaylardan neyse kizartma pilav ve patates olmayinca bircok yemek tat vermiyor insana, bulgur pilavindan boo geldi artik.makarnaya yukleniyoruz o yuzden en zararsizi ama tikaniyor insan.
Saglikli yemek fikirleri olanlar paylassin lutfen benleee:

VAY yeni teknik taktik çözüm yolları mükemmel ..:) ben de akşam çamaşırları öyle yaptırayım bari :)))
saol kzuuzuuu

Merhaba arkadaşlar :) çok şükür düğünü atlattik şuan çok mutlu bir yuvam var 15 günümüz ü bitirdik ..sizler nasilsiniz kizlar nasil gidiyor

Kizlar cok mutsuzum balayindan döndüğümden beri hastayim .Bugün dr. Gittim uçuk virüsü kapmisim(genital). Aman dikkat edin cok yaygin biseymis. Zehir oldu resmen ilk günlerim surekli agrim var eşimi de hep tersliyorum moral bozuklugundan

Merhaba arkadaşlar :) çok şükür düğünü atlattik şuan çok mutlu bir yuvam var 15 günümüz ü bitirdik ..sizler nasilsiniz kizlar nasil gidiyor

son 16 gun bndede ve ortada şapşal gıbı dolanıyorum Ömrunuz boynca ılk gunku gıbı yaşarız ıns hayatımızı

VAY yeni teknik taktik çözüm yolları mükemmel ..:) ben de akşam çamaşırları öyle yaptırayım bari :)))
saol kzuuzuuu
Diger turlu yetismem imkansiz canim e hani yetisirim de onazamaim kalmaz ki en korktugum sey oyle olmak o da zaten farkinda e is cabuk bitip beraber keyif yapmak daha guzel degil mi

Dun hazir manti yaptik hazir ama dunyanin bulasigi cikti tabii dedimben calkalayim yogurdu sarimsagi gitsin sungerle alayim sen de makineye diz bir baktim tabaklari dizip ho salona kacmis dedim eee e dizdiiim e bunar ne?:)) geldi tencere, tava, catal bicaklari da dizdi:) benim asil istedigi evde beni zorlayan esyalarin nasil isleri aksattigini yasayaarak gormesi yoksa ne desem bos vakti halim olunca ben yaparim ama fiziksel o benden dahaa az yoruluyor benim isim de yorucu isim az olsa da surekli ksturmaca alisveris esya tasimaca:)

Migros ta viledanin pedalli temizlik seti indirime girmis bu arada ihtiyaci olan varsa gidip alalim dedim acelesi yok dedi simdi 10 dk sonra kalkip banyoyu eski viledayla temizleyecek mesela:) kendi teklifiydi hoc kirar miyim kocami:)))

Biz evin eksikleri bitmeden evlendigimiz icin hala evin eksiklerini gidermeye calisiyoruz beraber yasamak olumlu yonde etkiledi simdilik insallah boyle devameder hepimizin.

Canim gecmis olsun havuzdan falan mi acaba? Dudak ucugu mesela vucuda 3 yasina kadar mi ne giriyormus o yasa kadar olmazsa cocuk omur boyu rahat derler ayni virus mu acaba cunku bizde aile boyu sorundur dudak ucuklari arasstirmak lazim insallah cabuk gecer allah beterinden saklasin oyle sdusun canim. Bir de uzuntulu sikintili zamanlarda cikar ya ucuk bu da oyle mi acaba? Daha dogrusu vucut direnci dusuk oldugunda savasamiyor vucut.
Kızlar bizde hala tık yok 6 gündür adetim üstelik çok stresliyim ya
Canim adet zaten stres sinir yapar yani beni fazlasiyla gerer normalde e bir de evlenip tik olmayinca daha normal gibi.

canııımmm ne güldüm:))
ya ne farkettim biliyor musun ? işten sonra insanın kendine vakti kalmıyor..zaten iş yorucu..eve git yemek yap ye yıka .namaz ..elyüz yıka kremlen derken hoooooooop yatağa...
uykumu bile alamıyorum bazı zzamanalr

canııımmm ne güldüm:))
ya ne farkettim biliyor musun ? işten sonra insanın kendine vakti kalmıyor..zaten iş yorucu..eve git yemek yap ye yıka .namaz ..elyüz yıka kremlen derken hoooooooop yatağa...
uykumu bile alamıyorum bazı zzamanalr

MESELA kitap okumak istiyorum.. ağda yapmam lazım..arkadaşlarımla görüşmem gerek...

kızlaaaar dun eşim geldi şehir dışından :))
akşam ona sürpriz yaptım..
mercimek çorbası+fırında tavuk + pirinç pilavı+cacık yaparım..
et yemeğine bayılır:)
yemek masamızda şık bir masa hazırladım :) mumlar kokular falan :))

otogardan aldım onu:) eve gelince salonun kapısını bir açtım :))
ay nasıl mutlu oldu ..hoş bir yemek :))
bu denli beklemiyordu:) çünkü ona hastayım yatıyorum falan demiştim

sonrasında da en sevdiği tatlı ola irmik tatlısını sundu kendisine :) bayıldım ..
o mutlu olunca ben de çok mutlu oluyorum çok şükür:)

Yok canım normal ucuk tip1 mis genital tip2 mis. Ikisi farkliymis. Bu virüsü bir defa kaptin mi bir daha hic gitmiyomus. Vücut direncin düştüğünde tekrar etme riski varmis. Cinsel yolla yada temasla bulasiyomus bana nasil bulasti bilemedim. Hatta dr. Dedigine göre virusle yıllarca farkinda olmadan yaşayanlar varmış tetikleyen bisey olunca uçuk olarak ortaya cikiyomus. Asiri yorgunluk, stres, fazla güneş, alkol, fazla cinsellik vs.. gibi. Neyseki ilaci caresi var tek tesellim o yavas yavas iyilesme başladı simdi ben mi tasiyiciyim eşim mi? . Lazere gidiyorum mesela ordan bile kapmis olabilirim sürekli aklimda bu düşünceler var.

Kizlar, dun 8 yufka ve 1 kalip peynirle 15 gozleme hazirladim dondurucuya attim aralarina buzdolabi posrti serip, bugun kilitli posetlere koyacagim kaplar bosalsin diye. Yavas yavas ev haline donmeye basladik. Musluklar, sifon vb degist eskileri kutuya koyup kenara atacagiz cikarken eskileri taktiracagiz musluklarin.

Dun hala annemden esya getirdim botlarim falan kalmisti. Bitti diyorum yine bir seyim oradan cikiyor.

Avantajini inkar edemem ama anneme eski evime yakin olmanin tek eksi yani yeni cevredeki esnafa alismak yerine eski mahalleden aisveris yapmaya calismak sanirim. Yufkami peynirimi etimi hep eski mahalleden alistigimiz yerlerden aliyorum. Uzak olsa imkasizdi simdi aqman riske girmeyeyim oradan alirim diyorum e isler aksiyor ve yorucu oluyor haliyle.

Lazerden olabilir belki de ben wc lerden de cok korkarim mantar vb bulasir mi diue kagit tasiyorum genelde yanimda.

Kizlaaaar bir aydir girmiyomusum ozledim valla ama hic vaktim olmadi girmeye..
Ben 6eylulde evlendm balayina gittim geldm. evimdeyim bayrama kadar sonra baslicam ise. Dugunden once evimin herseyini yerlestirmistik ama su siralar evle ugrasiyorum surekli. Daha cok kullandigim esyalari elimin altina aliyorum falan evi kendi duzenime sokmaya calisiyorum.
Ev isleri haricinde sevdicegimle gonul iliskimiz de cok iyi gidiyor cok sukur. Saolsun yemek konusunda falan yardimci oluyor bana ev islerini simdilik ben evde oldugum icin pek birakmiyorum ona :))
Ben ailemden baska bi sehire geldigim icin de cok anlayisli surekli bana destek oluyor bu konuda.
Tek bir skntim var o da kadin hastaliklariyla ilgili. Dugunden 1 hafta once regl olmustum tam bitti derken dugun gunu tekrar regl olmaya basladim ve yaklasik 4 haftadir ara kanamalar kahverengi lekeler gelip duruyo 2-3 gun kesiliyo sonra yine geliyo. Doktora gittim temiz hersey dedi dogum kontrol hapindan olabilir dedi..
Su siralar da grip olduk esimle bi iyilesirsem baska doktora daha gidip goruncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…