- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #5.021
nasılsınız kızlar ben geldim yine
ya konu açtım kimse cevap vermedi size sorsam ayıp olur mu acaba ?
aa basladi di mi dogru eylul basi kimlerdi ilk aklim karisti iyice yarin aksam da insallah biz gidiyoruz.:)ahh ahh bazı arkidişler balayında şimdi :) :)
hos geldin, cok ciddiye alma cikan aksilikleri bugunler geri gelmiyor simdiden sonsuz mutluluklar!kızlarrrrrr ben de katıldım sizeee 27 eylül kına ve 28 eylül düğün elim ayağım birbirine dolandı ama(
aynen canim evlere bir rahat yerleselim muhabbetimiz devam etsin kizlar dikkat edin pazar aksami fena hasta oldum normalde beni kolaqy rzgar carpmaz azicik ruzgar vardi bir de 2 damla islandim aninda hasirik nezle dun de ilac almistim sarhos gibi yapti arabayi surttum duvara hatta allah beterinden saklasin dedik biraktim hemenkızlarrr her gün aklımdasınız fakat okadar koşturmacalı geçtiki günler :) dün çeyizim gitti ufak tefek şeyler kaldı yarın gidip halledicem onlarıda foto çekip sizle paylaşıcam keyifler nasıl iyimi eski rahat muhabbet ettiğimiz günlere balayından döndükten sonra devam edicz heralde :)
Canim allah bitirmesin noksanlarimizi hayat demek noksan demek annelerimizin hic eksigi biter mi dusun kac yillik evli olduklari halde:))kızlar merhaba artık bizimde baba evinde sayılı günlerimiz kaldı zaman çabucak geçıyor ve noksan bitmıyor
artık hayırlısıyla kazasız belasız atlatmayı nasip etsin ALLAH ım
sonsuz mutluluklaaar canim, oh biriniz daha evlendi je soyle yalniz birakmayin beni bakiimgunaydın kızlar :)))
bugun Nikah varrrr
Konu nedir buraya linki kopyalasan cnm? Su siralar herkes cok yogun asiri kosturmaca o yuzden az girebiliyoruz.
Canim akil yasta degil bastadir diye bosuna dememisler verilmis sadakan varmis bu taraflarini gordugun icin benim gozumde boyle hareketleri olan biri evlenecek olgunluga erisememistir henuz ama aklini kurcaliyor anladigim kadariyla nirmal olarak engellemekle iyi yapmissin bence ama tabii ki nasil hareket edecegin senin kararin devaminda. Mutlulugu hedefle canim sadece.
kızlar yardım lütfen... ilk dans müziği, giriş müziği ve pasta müziği olarak neler seçtiniz? şuan bunları araştırıyorum kafam allak bullak oldu son günlere bırakılıcak şeyler değilmiş yani:/
Kizlar ilk kahvaltinizin ilk yemeginizin fotografini cekin isterseniz bizim yemek konusu cok sorunlu oldugundan ccok onemliydi henuz sadece 1 sabah kahvalti yaptik ev usulü, esimin mudahaleleri sonucu yumjrtamiz facia gorunumdeydi ama tadi guzeldi bastirip mutfaga asmayi ya da buzdolabina yapistirmayi dusunuyorum:))
Canim allah bitirmesin noksanlarimizi hayat demek noksan demek annelerimizin hic eksigi biter mi dusun kac yillik evli olduklari halde:))
sonsuz mutluluklaaar canim, oh biriniz daha evlendi je soyle yalniz birakmayin beni bakiim
kızlar merhaba.. çok şükür yuvamı kurdum düğünüm öyle rüzgar gibi geldi geçti hiç bişi hatırlamıyorum valla.. evimde eşimle çok ama çok mutluyum şuan annemin evindeyim ziyaretine geldik hemen size yazayım dedim.. kendimi toparlayınca hemen döneceğim size umarım herşey yolundadır sizlerdede.. seviyorum sizi öpüldünüz :)
Bak gördün muuu geldi gecti iste cok sukur omur boyu mutluluklar canim ozletme kendini:)))kızlar merhaba.. çok şükür yuvamı kurdum düğünüm öyle rüzgar gibi geldi geçti hiç bişi hatırlamıyorum valla.. evimde eşimle çok ama çok mutluyum şuan annemin evindeyim ziyaretine geldik hemen size yazayım dedim.. kendimi toparlayınca hemen döneceğim size umarım herşey yolundadır sizlerdede.. seviyorum sizi öpüldünüz :)
kızlar yarın kına gecem var heyecan doruktasizde son durumlar nedir
Doya doya yasa her anini biz balayimiz icin kas a varmak uzereyiz sonunda balayiiii:)))
Bak gördün muuu geldi gecti iste cok sukur omur boyu mutluluklar canim ozletme kendini:)))
ayy ne güzellll canım iyi tatiller bol bol dinlen sonunda beklenen gün geldi demek:)Doya doya yasa her anini biz balayimiz icin kas a varmak uzereyiz sonunda balayiiii:)))
Canim akil yasta degil bastadir diye bosuna dememisler verilmis sadakan varmis bu taraflarini gordugun icin benim gozumde boyle hareketleri olan biri evlenecek olgunluga erisememistir henuz ama aklini kurcaliyor anladigim kadariyla nirmal olarak engellemekle iyi yapmissin bence ama tabii ki nasil hareket edecegin senin kararin devaminda. Mutlulugu hedefle canim sadece.
Merhaba kizlar bir zamnlar 6 eylulu beklerken simdi balayindan dönüyoruz cok sukur hersey yolunda ve güzel :) dugun ruya gibi gecti ufak tefek sikintilar oldu sahne cikisinda biri duvagima basti tacim kaydi o an moralim bozulsa da hersey yolunda bitirdik ve balayimizi gezerek bitirdik ama herhaldr yorgunlugumuzu atmak icin 1 hafta evden çıkmayız... :))) dugunu biten çiftlere hayirli olsun darısı siradaki arkadaşlara inslalhhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?