2014 eylül gelinleri de buraya:))

ya ben önceki ay sağlık ocağından aldığım ilaca başlamıştım hap daha bitmeden önce ara kanama gibi az az oldu sonra baya dolu dolu oldum korkup gittim sağlık ocağına daha hapımın bitmesine 4 gün vardı hatta gittiğimde sen adet olmuşsun dediler o zamanki tarihe göre 31inde olmam gerekiyordu ama ben hapımı düzenli kullanmak durumunda olduğumdan devam ettim bitti yeni kutuda kadın doğum doktorundan başka ilaç aldım ona devam ettim bunda öyle bi sorun yaşamıcaksın hap biticek 4 gün sonra olcaksın geciktirmek istiyosan hapın bitince hemen ara vermeden yeni kutuya geç dedi ama bu kutuda bugün bitiyo ve yne aynı başlangıç kanaması.. yeni kutuya başlıcam ama fayda edicekmi bilmiyorum çünkü öbürüde bitmeden başladı.. ve sökülmem 4 5 günü bulmuştu yine aynı olursam muhtemelen ayın 5i 6sı gibi tam en yoğun günüm olucak ve mahfolucam.. fotoğraf çekimim olduğundan erkenden gelinliği giyicem ve akşama kınaya gelinlikle çıkıcam nerden baksan en az 12 saat üstümde olucak oy ben napıcam.. yarın hemen topuklayıp gidicem doktoruma geciktirici ilaç alıcam gerekirse.. oo orkid gece olmassa olmazım zaten başka bişi kullanamıyorum ben alıştım ona hatta bu ara o mor paketleri favorim.. stok yapıcam daha tükandan evime

Ilk geceden korkan var mı kızlar ben nişanlımla konuştum tamm ilk gün yapmayız dedi ay çok sevindim

korkmak ne kelime aklım çıkıyor benim ayyy sadece 5 günüm var hatta 4 sayılır ama ben hasta olursam avcunu yalıcak benim adam o ayrı.. bi yandanda şey diye düşünüyorum hani düğün yorgunluğunun verdiği sersemlikle herşey olsa bitse daha mı iyi olur çünkü bekledikçe kafam yerine geldikçe stresim daha çok artıcak iyice korkmaya başlıcam.. Allahım su gibi geçirmeyi nasip etsin o geceyi utandırmasın rabbim kolaylıklar versin bizlere inşallah..

Aynen canım ya benimde bi aklım ilk gece olsun diyo

aslında en güzeli öyle olması sanırım eve gelip namazını kılıp duanı et ve olsun bitsin o gece ki sabaha korkuyla uyanma ilk sabahın huzurla başlasın eşinle.. hem zaten sandığımız kadar kötü olmaz bence ya.. yani inşallah.. sevdiğimiz insanla olucaz sonuçta eminimki bizi incitmezler...

Tatlim cok zor durum gercekten allah yardimcin olsun nasil peki son durum gelisme varmi

Kizlarr okudum simdi yazdiklarinizi herzaman yetisemiyorum evde gece anca telefondan girebiliyorum. Eridim bittim resmen bende ustalar esyalarin tasinmasi yerlesmeler acayip kilo vermisim gelinlik daraltildikca daraliyor. Ustune kina gecemde regl oluyorum ancak dugun 5 gun sonra biraz kendimi rahatlatmaya calisiyorum. Biran evvel atlatalim bu günleri artik. Nisanlimla bile kanka gibiyiz birbirimizi unuttuk iyice cok zor bu evre yaa

off ya son dakika problem çıkmasa olmaz zaten Allah yardımcın olsun canım benim inşallah düzeltirler aralarındaki sorunu çok üzüldüm senin adına...

Tatlim cok zor durum gercekten allah yardimcin olsun nasil peki son durum gelisme varmi

eşim çok hastalandı grip olmuş yanıyor ateşler içinde sabah işe gitmedi anneside hiç kapısının sesini duymayınca aratmış babasına neden işe gitmıyor diye eşimde babasına hastayım demiş telefonda...
sonra annesi bizim eve cıkmış altlı üstlü evlerimiz oğlunu aşagı indirmiş kahvaltı ettirmiş o arada işte eşim kardeşine elini öpturmuş yanı onlarda buzlar eriyor bugun yarın annesi ilede barışır inşallah artık düğünüme 11 gün var ben huzursuzluk kaldıramıyorum...
ama kimse benım ve annemı düşünmuyor kayınvalidem annemı arayıp kusura bakmayım çok gergindim size yansıdı gibi seyler söylemeden asla onlarla iyi olmayı düşünmüyorum

Canım seni en iyi ben anlarım benim de nişanlım babasıyla kavgalı gelmicem senin düğününe dedi zor ikna etti babasını ama olan oldu hiç unutamıyorum olanları allahım hayırlısıyla atlatsaydık bi

kızlar bugün dış çekim günümdü nasıl yoruldum anlatamam şimdilik elimde cep telefonuyla çekilmiş amatör kareler var artık düğünden sonra seçmeye gidicez.hem çok keyifli hemde çok yorucu bir gündü ama her şeye rağmen gelin olmak güzel sultanahmette bütün turistler foto çekilmek için sıraya girdi resmen türk gelini ilk defa gördüler heralde :)

slm kızlar bnm de 21 yada 28 gunu gıtcek ceyız.
Çeyızı gıdenlerın tavsıyelerı neler tecrubelerınız olmusdur ne yapmamız gerekıyor bakalım anlatın

slm kızlar bnm de 21 yada 28 gunu gıtcek ceyız.
Çeyızı gıdenlerın tavsıyelerı neler tecrubelerınız olmusdur ne yapmamız gerekıyor bakalım anlatın

canım ben kendi giysilerimi ve 2-3 takım nevresimi yıkayıp ütüleyerek götürdüm. giysileri askılarıyla elbise torbasına koydum eve gidince de aynı askılarla hemen dolaba astım o yüzden yatak odasını yerleştirmek çok kolay oldu. mutfak için alınan şeyleri yeni evde yıkayıp yerleştirdik.dolap rafları için raf örtülerinden almanı tavsiye ederim. başka da aklıma gelen bişey yok.hayırlı olsun canım şimdiden:)

Kizlar nasil gidiyor kosturmalar, aartik ayaklarimi kollarimi hissetmiyorum kaza yapacagim diyenkorkuyorum yollarda. Bugun sonunda mutfak copumu buldum, insanin aradigi boyut ve renkte ve istedigi kapak seklinde cop bulmasinin bu kadar zor olacagini bilmezdim. Karar degil sorun aradigim belli ama yok yok bugun erenkoy pazarinda buldum sakagibi :)
Ben 2 nevresim almistim ve daha 1 haftada yetmeyecegini anladim maalesef ve 1 pike 2 lastkli carsaf eklendi simdiden daha da alirim tek tek de olsa bu gidişle cabuk kurumuyor cunku:/
Hala kitaplarimi yerlestiremedim is az diye bu ara kostur kostur bir hal olduk ve insallah islerim yogunlasacak yakinda evin eksikleri gozume batmaz o zzaman:)
Carsamba aksami yola yorgun çıkacağız bu gidisle haftaya dinlenmem lazim biraz bilmiyorum nasil olacak:/

bittim ben ama artık.. misafirlerimiz gelmeye başladı son iki günüm ve ben kendimi aptal gibi hissediyorum.. hissis duygusuz.. ve regl olacakmış gibi.. bindallımı daha dün seçmeye gittik tam bir felaket sinirlerim o kadar bozulduki artık iyice tadım kaçtı gelinlikçimi parçalamak istiyorum.. ve tabiki asıl bomba.. haftasonu hava yağışlı.. bizim dış çekim yalan olcak korkarımki.. of yaaa daha ne kadar kötü olabilir acaba iyice dibe vurduk artık..

Kizlar allah hastalık, kaza, bel vermesin hepsinin caresi var evlenince serin biraz enerji depolayin balayina gitmeseniz bile agir cekime geccin yoksa biz erken cokeriz adamlar nasil 2 is yapsa oldum bittim bizde ariza, ben su anda disarida kosturuyorum ama valla yemek falan dusunmuyorum esi de halinden memnun, o ofiste otururarak calisirken ben kapi Kpi atlet, tişört sort buluyorum kendine ayakkabi 2 numara aldim beyfendi denedi digerini iade edicem bugun mesela cok hosuma gitti bu is diyor:)))

Arzucum dis cekim insallah bir haftadir tutmadigi gibi tahminler tutmaz burada da carsambadan beri yagmur diyordu ist.da misin bilmiyorum, olmadi gelinlikciye rica edip hafta arasi bir gun telafisi var yapanları okudum canim daha once umarim gerek kalmaz tabii ki. Sıkma kendini bu kadar bi
Iyorum icindeyken zor ama allah daha buyuk dertler vermesin insallah bunlarin hicbiri olmaz bak olursa da geyige vurmaya calis lutfen

canım benimde çekim günümde yağmur vardı gününü değiştirdik mecburen üzülme her şeyin çaresi var düğünden sonra çekilirsin nasılsa gelinlik sende. bu son hafta çok stresli gerçekten allah hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…