- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.981
Canim ele karismak dedikleri olsa gerek, bu tip durumlarda yine kendi cocuklarina toz kondurmamak icin en kolayi geline damada kulp takmak oluyor bazi aileler icin. Bak gecenlerde uzulmustun belki de esinin kafasi bunlara bozuktu o yuzden sana yansimisti.
Daha oncesinde ilgili olduklarini sandigim icin acaba gorumcenin nisanlisiyla senin adin gecen bir tartisma mi oldu daannesi oyle bir sey dedi hani olumlu dusunmeye calsiyorum senin tabii ki olayla ilgin yok ama erkekler boyle konularda cok hassas malum, sık yasanan konular duyuyoruz nisanlisi kiz kardesiyle bir plani olur esin engel olur falan o da sen tugceyle giderdin vb bir sey dediyse hatlar kopmus olabilir, bu tip tartismalari daha once duydugum icin birden acaba dedim canim.
Kayinvaliden esin gorusmediginde direk sen dolduruyorsun diye dusunecektir, sakin zamanda esine bunu soyleyebilirsin belki ama sakin olmasi lazim. Ve sakin bir anda sen de eger o tarz biriyse kayinvalidene yanlis anlama oldugunu ve buna uzuldugunu annenin de uzuldugunu acikca belirtmelisin 2 gun sonraana ogul yine sarmas dolas olur sen bosuna huzursuz kalma derim ortamda.
Dugununi kinani agiz tadiyla gecirmenize engelolunmasina izin verme sakin sonrasinda kisilerin tutumuna gore hareket edersin dolduranlar varsa kayinvalideni, ekmeklerine yag surme canim ve mutlu bak mutlu olsun!
Canim kelin ilaci olsa diyecegim biz hala dr.a gitmedik ve sanki kacamak sevgili gibi yasiyoruz dusun artik anlamissindir esimin hakkini odeyemem tabii bunca yil sabrettik tehlikeye atmama konusunda tam destek zavallim:))
Tabii ben surekli ilaclari da arastiriyorum ve ara kanamalari cok okuyorum canim ve anladihim kadariyla ara verilen haplari ara vermeden kullanirsan aynen ara verene kadar regl olmuyorsun diye anladim ben de. Bir de 28 gunluk araliksiz kullanilanlar varmis ama sen onlardan kullanmiyorsun sanirim. Kk da kullandiin ilacin basligina baktin mi canim en dogru yorumlari onlar yapacaktir ya da vakit kaybetmeden saglik ocagina ya da eczaciya sorsan ? Ama ara kanama olma ihtimali yuksek canim cunku he bu sikayetleri okudum simdiolduguna sukret dugune denk gelmez. Bu arada cok sancin oluyor mu regl olunca yoksakanamayi mi dusunuyorsun zaten kabarik gelinlik allah korusun denk gelirse diye orkid gece pedini hazir et canim en feci zamanlarimda cesme gibi oldugunda bile en sadik dostum olmustur aklinda olsun e mi marka ve turunegore cok degisiyor cunku
Ilk geceden korkan var mı kızlar ben nişanlımla konuştum tamm ilk gün yapmayız dedi ay çok sevindim
Aynen canım ya benimde bi aklım ilk gece olsun diyo
Tatlim cok zor durum gercekten allah yardimcin olsun nasil peki son durum gelisme varmimerhaba kızlar stres sıkıntı bitmıyor artık dayanamıyorumherşey bitti şimdide kayınvalidem ve oğlu arasında yaşanan büyük bir kıyamet var.bu yüzden kayınvalidem bana ve anneme çeyiz sermede hiç hoş olmayan şeyler yaptı annem çok üzüldü ki onun evine gittik
kına ma ve düğünüme gelmeyecekmiş nişanlıma yani eşime söyluyorum git aranı düzelt diye asla gitmem o eve diyor tabıkı arada ben kaldım olan bana ve anneme oldu..
kayınvalidem beni suçlu göruyor annemde öyle anlamış bende oysaki olayla gram alakam yok...
eşim kız kardeşinin nişanlısını dövmeye kalktı ve tatsız olaylar yaşanmış bundan benım ne alakam olabilir
off ya son dakika problem çıkmasa olmaz zaten Allah yardımcın olsun canım benim inşallah düzeltirler aralarındaki sorunu çok üzüldüm senin adına...
Canim ele karismak dedikleri olsa gerek, bu tip durumlarda yine kendi cocuklarina toz kondurmamak icin en kolayi geline damada kulp takmak oluyor bazi aileler icin. Bak gecenlerde uzulmustun belki de esinin kafasi bunlara bozuktu o yuzden sana yansimisti.
Daha oncesinde ilgili olduklarini sandigim icin acaba gorumcenin nisanlisiyla senin adin gecen bir tartisma mi oldu daannesi oyle bir sey dedi hani olumlu dusunmeye calsiyorum senin tabii ki olayla ilgin yok ama erkekler boyle konularda cok hassas malum, sık yasanan konular duyuyoruz nisanlisi kiz kardesiyle bir plani olur esin engel olur falan o da sen tugceyle giderdin vb bir sey dediyse hatlar kopmus olabilir, bu tip tartismalari daha once duydugum icin birden acaba dedim canim.
Kayinvaliden esin gorusmediginde direk sen dolduruyorsun diye dusunecektir, sakin zamanda esine bunu soyleyebilirsin belki ama sakin olmasi lazim. Ve sakin bir anda sen de eger o tarz biriyse kayinvalidene yanlis anlama oldugunu ve buna uzuldugunu annenin de uzuldugunu acikca belirtmelisin 2 gun sonraana ogul yine sarmas dolas olur sen bosuna huzursuz kalma derim ortamda.
Dugununi kinani agiz tadiyla gecirmenize engelolunmasina izin verme sakin sonrasinda kisilerin tutumuna gore hareket edersin dolduranlar varsa kayinvalideni, ekmeklerine yag surme canim ve mutlu bak mutlu olsun!
Canim kelin ilaci olsa diyecegim biz hala dr.a gitmedik ve sanki kacamak sevgili gibi yasiyoruz dusun artik anlamissindir esimin hakkini odeyemem tabii bunca yil sabrettik tehlikeye atmama konusunda tam destek zavallim:))
Tabii ben surekli ilaclari da arastiriyorum ve ara kanamalari cok okuyorum canim ve anladihim kadariyla ara verilen haplari ara vermeden kullanirsan aynen ara verene kadar regl olmuyorsun diye anladim ben de. Bir de 28 gunluk araliksiz kullanilanlar varmis ama sen onlardan kullanmiyorsun sanirim. Kk da kullandiin ilacin basligina baktin mi canim en dogru yorumlari onlar yapacaktir ya da vakit kaybetmeden saglik ocagina ya da eczaciya sorsan ? Ama ara kanama olma ihtimali yuksek canim cunku he bu sikayetleri okudum simdiolduguna sukret dugune denk gelmez. Bu arada cok sancin oluyor mu regl olunca yoksakanamayi mi dusunuyorsun zaten kabarik gelinlik allah korusun denk gelirse diye orkid gece pedini hazir et canim en feci zamanlarimda cesme gibi oldugunda bile en sadik dostum olmustur aklinda olsun e mi marka ve turunegore cok degisiyor cunku
Tatlim cok zor durum gercekten allah yardimcin olsun nasil peki son durum gelisme varmi
Ilk geceden korkan var mı kızlar ben nişanlımla konuştum tamm ilk gün yapmayız dedi ay çok sevindim
Canım seni en iyi ben anlarım benim de nişanlım babasıyla kavgalı gelmicem senin düğününe dedi zor ikna etti babasını ama olan oldu hiç unutamıyorum olanları allahım hayırlısıyla atlatsaydık bieşim çok hastalandı grip olmuş yanıyor ateşler içinde sabah işe gitmedi anneside hiç kapısının sesini duymayınca aratmış babasına neden işe gitmıyor diye eşimde babasına hastayım demiş telefonda...
sonra annesi bizim eve cıkmış altlı üstlü evlerimiz oğlunu aşagı indirmiş kahvaltı ettirmiş o arada işte eşim kardeşine elini öpturmuş yanı onlarda buzlar eriyor bugun yarın annesi ilede barışır inşallah artık düğünüme 11 gün var ben huzursuzluk kaldıramıyorum...
ama kimse benım ve annemı düşünmuyor kayınvalidem annemı arayıp kusura bakmayım çok gergindim size yansıdı gibi seyler söylemeden asla onlarla iyi olmayı düşünmüyorum
slm kızlar bnm de 21 yada 28 gunu gıtcek ceyız.
Çeyızı gıdenlerın tavsıyelerı neler tecrubelerınız olmusdur ne yapmamız gerekıyor bakalım anlatın
Gitmeden yapabiliyorsanız yıka yıkayabildiğin kadarslm kızlar bnm de 21 yada 28 gunu gıtcek ceyız.
Çeyızı gıdenlerın tavsıyelerı neler tecrubelerınız olmusdur ne yapmamız gerekıyor bakalım anlatın
canım benimde çekim günümde yağmur vardı gününü değiştirdik mecburen üzülme her şeyin çaresi var düğünden sonra çekilirsin nasılsa gelinlik sende. bu son hafta çok stresli gerçekten allah hepimize kolaylık versinbittim ben ama artık.. misafirlerimiz gelmeye başladı son iki günüm ve ben kendimi aptal gibi hissediyorum.. hissis duygusuz.. ve regl olacakmış gibi..bindallımı daha dün seçmeye gittik tam bir felaket sinirlerim o kadar bozulduki artık iyice tadım kaçtı gelinlikçimi parçalamak istiyorum.. ve tabiki asıl bomba.. haftasonu hava yağışlı.. bizim dış çekim yalan olcak korkarımki.. of yaaa daha ne kadar kötü olabilir acaba iyice dibe vurduk artık..
bende aradaki günleri yok sayıp 15 eylül sabahında uyanmak istiyorumO kadar yorgun stresli ve bitkinim ki bir an once olsun bitsin istiyirum hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?