2014 eylül gelinleri de buraya:))

aynn cnm ıncik cincik cok ugrastırıyor en basıt örnek şekıl A ben )
Burada semt semt dukkan dukkan on aaraştırma yapan annemin hakkini yememeliyim, onun eledikleriyle tak tak ufak parcalari epey kolay hallettim mtabii ki eksik bitmiyor. Ama banyo copu aramaya tura cikacagim birazdan mesela:) bir de salata kurutucu ve mikser kabı istedigim markanin istedigim rengi bulamadim hala:))
haha sen mi karar vereceksin e cok guldum:)) biz de yapaydik karisan cok olurdu kesin tika kulagini gul gec canim sarilirsiniz birazdan herkes gergin sen evden gidiyorsun biz de didisiyoruz ama yarim saat sonra her sey normal:)

ben de alamam o zaman ben kendimi hızlı karar veren biri sanıyordum ama bu dönemde anladım ki kararsızmışım.. gecen gün kayınvalidem zaten sen oğlumu nası beğendin dedi
Hehehe canim o sozu ben yillardir duruyorum hem nisanlimdan hem cevreden, cok ozel hissediyorum beni begendigin icin der benim kadar olmasa da onu ilgilendiren seylerde o da oyledir ben de ona derim:) arkadaslar da siz zaten baskasini begenemezsiniz bir daha evlenin iste diyorlardi:)

sımdıden kolay gelsın o zmn cnm ıyı alısverısler sana ıns bulursun ıstedıklerını

ya ben daha fotografçıyı ayarlamadım ufff bi kaç yere gittik ama çok yüksek fiyatlar veriyorlar. bi de biz düğün yeri ve nikahtaki fotolar için de ayrıca para vermemiz gerekecek
florya sosyal tesislerine gitmiştim daha önce güsel , ama çamlıca daha güzel bence :)

güle güle giyin inşallah

Epey is halletmissin gozun aydin canim. Okuyunca yazdiklarini kendimize de aferin dedim tabii ev kira ve nisanlim oturmaya basladigi icin olmasi lazimdi zaten bazi seylerin ama benim umidim yoktu malum

Camlica diyince sadece o sosyal tesisin oldugu yer canlaniyor gozumde bir de eskiden piknik yapilan yer vardi buyuk koru gibi ayni uer mi bilmiyorum ama hep kalabalik canlaniyor gozumde. Rumelihisari kahvalti edilen kafeleri biliyorum sadece hisarda mi cekiliyor ornek fotolar gordun mu? Manzara dnize sifir fotolar da olabilir belki cmlica dan daha güzel olur gibi... ama florya detaylarına bakinca eger resim ornekleri de gorduysen ben hayal meyal hatirliyorum nisan zamani arastirirken lunaparki bilmiyorum ama hos seyler vardi sanki ama bir de lunapark sansi varsa ulasim sorun degilse florya olurdu benim secimim. Anadolu yakasinda kalsiklesen mekan fenerbahce parki ama gercekten dogal olarak cok guzel farkli kareler cikiyor biz orada yapmistik nişan da:)

sımdıden kolay gelsın o zmn cnm ıyı alısverısler sana ıns bulursun ıstedıklerını
Sag ol canim insallah.isler iptal oluncakendimi pazarlara vurasim geldi havDa sicak bakalim 2 pazar var bugun aa bir de deterjan kutusu bakacaktim 4 plastik sey icin kac gun daha gezecegim acaba:))

güle güle giyin inşallah
tesekkur ederim bana vermedi nisanlim goturup askiya asmis iyi baksin di mi ama gelinlik ve damatligimiz sonucta:) benim bir de kot almam lazim nisanliminkine yakin olsun ki kot rengi farki dikkat cekmesin benim koyu ve acik ton hep onun da orta renklerde :)

:)))) ınss bulursun sımdı plastık ama hasır modeller var onlardan bakabılırısn belkı fıkır olsun

Canım dış mekan çekimi yaptıracaksan eğer fotoğrafçıların günü dolmuş olabilir, düğün günün için tabi. Düğün öncesi veya sonrası yapacaksan hafta içi genelde müsait ve daha uygun oluyorlar. Çamlıca mı diyosun :) :)

Çoğu işi bitirdik valla canım, sen yerleştin bile bir adım öndesin :)
Bağcılardan gideceğim için ulaşım açısından florya çok uygun oluyor ama boğaz manzarası yok işte :/ Çamlıca sosyal tesislerinden bahsediyorum ben de. Akşam gitmiştim ben ve manzarası süperdi

Kızlar meraba bayadır giremiyordum azcık dert yanayım size dedim :)
İlk düğünüme 17, ikincisine 23 gün kaldı. Stresten mi desem heycandan mı bilemedim delirmek üzereyim. Her gece kabus görüyorum ya düğünü unutuyorum ya da yetişemiyorum falan :):) çok şükür bütün hazırlıklarım bitti.. Pazartesi gelinlik ve bindallı provam vardı hepsi sorunsuz geçti. Bindallım hazır ancak gelinliğe dantel askı diktiriyorum o da bi kaç güne bitermiş. Sadece gelin çiçeğimin renginde saçıma çiçek çember yaptırıcam. Kendimi nasıl rahatlatıcam bilmiyorum kabuslardan agzımın içi dışı heryeri yara oldu

çeyizim hazır gibi bir kaç ufak işi var, aşağı yulkarı biliyorum neler alacağımı netten baktım biraz. ama ister istemez çok strese girdim bakalım bugün sabah nişanlıma bastım fırçayı yarın bakacaz mobilyalara cumarteside gelinliği halledecez. tatlı dilden anlamıyorlar arkadaş napıyımm :))

canım annen nasıl oldu kaç gündür giremedim sitenin bu halinede alışamadım

canım benim bu kadar ara açma bir dahakine
annem şükürler olsun iyi
hazırlıklar devam kına ile ilgili malzemeler tamam sayılır bir elbisem kaldı.davetiye basılıyor
ama çeyizde hala ufak noksanlarım var çamaşır sepetim ve çöp kovam yok

benim hazırlıklar nerdeyse bitti ama telaş bitmıyor devamlı bir şeyler geliyor aklıma hep yetişmeyecek gibi geliyor 15 gün sonra nikahım ve dış çekimim var

Kizlar anca ekleyebildim aldiklarimi. Catal bicak takimimi yikiyodum hemen foto cekiyimdedim fotoda cok sari gibi duruyo yakindan tatli bir renk :) yatak odasi halilarimda tamam iki tane kucuk aldim. Bahsettigim igne oyali havlularimi koymak icin ovalini aldim puskullu uzun olan tarak firca icin digeride su kabi :) digerleri yapiliyo pudra rengi hepsi bi tek su kabi krem

Eklentiler

• 20140814_191508-1024x1280.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 20140814_192409-1024x1280.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 20140814_192638-1024x1280.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 20140814_192755-1024x1280.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20140814_193039-1024x1280.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 53
Oh iyi bari toparlamistir kendini :) benimde kiyafetim henuz yok kina alisverisinede gitmedim ama alicaklarm belli oldugu icin yerlerine kadar telaslanmiyorum :) ekmek kesme tahtam yok onu alicam yarin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…