Vee bur asama daha bitti izin belgesini aldik belediyeden simdi tisort isini halledince kadikoyden gun almamiz lazim icime sinen istiyorum ozel bastirabiliriz ama gidip gormemiz lazim bakalim simdi hazir erken cikmisken bugun kuaför e gidicem aksam da bir avm de tisort basan yer varmis ona nakicaz insallah hal kalirsa
/QUOTE]
Kizlar kendimizi aştık Bugun,Annem mamaşallah maşallah demekten bir hal oldu senelerdir bizi bu kadR hareketli gormediginden sanirim.
1.izin belgesini aldik
2. Golgemi yaptirdim dipleri yani oh beyazlar gitti ve katlarini duzelttirdim.
3. Elektrik supurgesi bile baktik bu bonus oldu tabii ki almadik bir marka ogrendik nilfisk diye duyan var mi kizlar?
4.
Optimum daki tisortcuye girer girmez iste bu dedihimiz benden once nisanlim gordu alalim bunlari dedi cunku yillardir bize soylenen bir laf kendimiz de cok kullaniyoruz hattabugun ofiste bile lafi gecmisti ozel bastirsak aklimiza gelir miydi bilemiyorum cuk oturdu resmen nasil mutlu oldugumu anlatamam su anda
nisanlim donuste, canim bunu da yaptirdin ya bana korkuyorum daha neler isteyeceksin diyor dedim 50 tl ye gelinlik damatliktan yirttin cicegimi alamazdin o paraya guluyor:)))
5. 22:30 da da balayi gidis biletlerimizi aldik kapaliydi 10 eylul biletleri acilmis ilkmbiz aldik donusumuz belli degil daha ona karar verecegiz. Annem kendinizi astiniz diyip duruyor, nisanlima istwdigin tarihe gun alabilirsin dedim ben hazirim:)))) artik rahatlamissindir diyor:)))
eger 5 eylül olursa senle bizim nikah bir gün ara ile oluyor bizde balayına 9 da yola cıkacagız
inş 5 eylül olurda istediğin tşörtü alırsın tatlım
saol canım birde annem eli degmediği için begenmiyor üstelik