• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

bende çok istiyorum acele etmeyi ama etrafımdakilerde iş yok. çook canım sıkkın offff yetişmeyecek hiç bişey istediğim gibi olmayacak

hersey yetişir olur bıter de sadece uzuldıgunle kalırsın pekı bu konuda nışanlın ne dıyor davranısı nasıl oda mı rahat

hayır rahat değil maddiyata dayandığı için beklemek zorunda olduğumuzu söylüyor. ya düğüne bir ay kalamı geldi akıllarına maddiyatın önemli olduğu acebaaa

hersey yetişir olur bıter de sadece uzuldıgunle kalırsın pekı bu konuda nışanlın ne dıyor davranısı nasıl oda mı rahat
hayır rahat değil maddiyata dayandığı için beklemek zorunda olduğumuzu söylüyor. ya düğüne bir ay kalamı geldi akıllarına maddiyatın önemli olduğu acebaaa

Vee bur asama daha bitti izin belgesini aldik belediyeden simdi tisort isini halledince kadikoyden gun almamiz lazim icime sinen istiyorum ozel bastirabiliriz ama gidip gormemiz lazim bakalim simdi hazir erken cikmisken bugun kuaför e gidicem aksam da bir avm de tisort basan yer varmis ona nakicaz insallah hal kalirsa:)

kızlar merhaba bu siteyi çözemedim karışık bir alıntı oldu galiba..
uzak88 bende hala buket alamadım ve bu durum beni artık üzmeye başladı :(
kararsızım tişort ney ben onu hiç anlamadım çünkü baya geri kaldım sohbetden
arzum kına geceni inşallah istediğin gibi yapabilirsin
bugun gelinlik provam var çok korkuyorum begenmezsem bir sorun çıkarsa diye
Hepimiz sitenin acemisiyiz canim bosver:) ben sana uzulmeyi yasaklamistim di mi ggülümse bakiim aa kizarim bak;)
Canim biz gelinlik damatlik giymiycez ilk nikah tarihi belirledigimizzden beri esprili tisort istiyordum nisanlim giymem utanirim demisti oyle kalmist simdi nikah islemlerine gelince sira dusundum icimde kalicak nette de okudum gordum yapanlara bayildim formayla da kiyan cok futbol formasi:) sonunda esprili tisortu kabul etti nisanlim ama 22 agustos ya da 5 eylulu istiycez e 22 sine nasil haledicez bilmiyorum sans dileyin bana kizlar ya 5eylule gun alalbilelim ya da bu hafta sonuna kadar tisortu halledelim:(
Kızlaaarrrr düğünüme 31 gün kaldı ve benim hiç bir hazırlığım yok ne gelinlik ne kınalık ne pazarlık ne nikah ne eşyaa ben ne yapacamm nasıl yetiştirecem bilmiyorum davetiyem filan hiç bişeyim yok bizim ailemiz mi çok vurdumduymazz ben mi abartıyorum bilmiyorum offffff herkese sinir oluyorum. hiç kimse acele etmiyor herşey hep üstü üste geldi stresten neredeyse 60 gündür adet görmüyorum :(((((
Abartmiyorsun, allah sabir versin insanlar detayci ve detayci olmayanlar olarak ayriliyor sen internetten arastir apalacak larini istediklerini sonda bu topcteki arkadaslar gibi sip sip alirsin sirayla istediklerin olir ama artik hizlansinlar bir zahmet.
hemde nasıl değer varya... :KK66: en güzelini siz yaptınız hee gereksiz masraf yerine hayatınızı yaşayın ohh misss...

buket işi kolay çabuk hallolur merak etme canım :KK66: inşallah çoook güzel olucak gelinliğin su gibi bi gelin olcaksın sakın ya olmamışsa diye gidip aksilik çağırma kendine kuzum..

kına gecem.... :( olmuyo bi türlü anlaşamıyoruz..
canim zamaninda gelinlik giymemis olsam ayni dusuncede olur muydum bilemiyorum. Nisanlim hic damatlik giyememis olacak ama bir arkadasimdemisti erkekler icin onemli seyler degil bunlar diye nikahimi bile farkli belediyede kiyacagim ayni hicbir kelime gecmesin istiyorum:)

hemen soylım cnm ben normalde ttık tıtık edıp de alırım hersey onkere arastrırım bakarım ama bunu aldıgımda hıc bır fıkrım yoktu tamamen sans eserı aldık :KK66:) medya marketden aldık SAMSUNG SC4780 - Eclipse 2000 WATT TORBASIZ dıye adı sanı aldıkdan sonra yorumları okudum da gayet memnunlar ama ıcım nasıl rahatladı anladamm :KK66:))
Insan vurulunca bir seye arada oyle kendini asabiliyor bak ne guzel olumlu da cikmis yorumlar. Torbasizsa bananuymuyor o zaman ararzu_91_03 un onerdigi fakir premium hala tek listede bir de siemens vardi daha onceleri baktigimiz filtre olayini bilmiyorum onunla 2 adayimiz var bakalim:) darisi basimiza:)
kızzlarrr hasır çamaşır sepetimi de aldım sonunda yavas yavas eksıkler bıtıyor mu ne :KK66:) tam bu model degıl ama modelı bole onunde bezden mavı paptya var
dusundum de beyaz esyadan once camasir sepeti almistim ben galiba banyo dolaplarindaki kirli sepeti bolumlerini gozum tutmayincailk is sepet almistim:)

Arkadasin dedigi gibi son anda olusan bir sikintiysa farkli ama hic hazirlikli degiller mi ya da hic kenarda para yoksa neye guvendiler acaba bir yerden para mi bekliyorlar olabilir mi?

Takvim belli olmaya basladi eger verirlerse 5 eylul isteyecegiz, 23 u hafta sonu benim kitapliklar, sifoniyer ve koliler giderse yavas yaavas aksamlari ya da gunduz is erken bittikce gider yerlesirim. 5 eylul cuma nikah olursa da yeni evime gecer hafta sonu kalan dosya, kitap, kiyafetleri alirim. 10 u aksami da balayina cikmak rahat olur sanirim boyle. 2 hafta 2 evarasi git gel olabilir her saatte ama ne zaman tasinsam aynisi olacak kamyonet isini son haftaya birakmamaiyim. Yarin maltepe den izin belgesini alirsak ctesi tisort bastiraca yer bulursak haftaya tarih alabiloriz kadikoy den.
5 eylul olmazsa 22 agustos diyoruz aam tisort bulamazsak ya:(

Nee hem de o kadar sık mi, pratik yontemlerin kaynagi anlasildi allah kolaylik versin canim;)

Kolay gelsin canim, ellerine saglik zor iştir:KK66:

Gelinlik beya zaten ne guzelrengarenk ben giyseydim cart renk cicek ve spor ayakkabi kombini yapacaktım:KK66:

eger 5 eylül olursa senle bizim nikah bir gün ara ile oluyor bizde balayına 9 da yola cıkacagız:-)
inş 5 eylül olurda istediğin tşörtü alırsın tatlım:KK68:
saol canım birde annem eli degmediği için begenmiyor üstelik :KK48:

aynen ya bende nete baktıkça kararsızlığım artıyor :(
tişörtte gelin ve damat için baskılı oluyor eglenceli yani :-)
gelinlik provan nasıl gitti tatlım inş sorun çıkmamıştır:KK36:

bende nette sitelere baktıkça kararsızlıgım artıyor:(
tişörtte gelin damat için özel baskılı espirili falan hatta arkadaşlar içinde yapanlar var canım:KK66:

zaman kısaldıkça stres artıyor yani ben herşeyi kafaya takıyorum bugun gelinlik provasından sonra rahatlarım diye düşünüyorum
kınalar uygun oldu tanesi 1 tl geldi 150 adet yaptırdım.bide 50 adet ayrıa kutulu kına alacam
30 söz mendili aldım mumları ise kendım yapacam kına bahçede olacagı için gelen çok olur diye düşünüyoruz

ahh bu stres benim egzamam var elimde stresten başladı yara gibi açılıyor :(

evet uygun olmuş tatlım bende haftasonu nişanlımın gelmesini bekliyorum ki bu konuda konuşalım ve bahçede olacaksa çok gelen olur canım

Kızlaaarrrr düğünüme 31 gün kaldı ve benim hiç bir hazırlığım yok ne gelinlik ne kınalık ne pazarlık ne nikah ne eşyaa ben ne yapacamm nasıl yetiştirecem bilmiyorum davetiyem filan hiç bişeyim yok bizim ailemiz mi çok vurdumduymazz ben mi abartıyorum bilmiyorum offffff herkese sinir oluyorum. hiç kimse acele etmiyor herşey hep üstü üste geldi stresten neredeyse 60 gündür adet görmüyorum :(((((

çeyizin hazır mı peki canım gelinlik ve nikah konusunda bişey diyemem ama eger kararsız degilsen bir günde biz mobilyayı halıyı ve perde işini hallettik yani biraz yorulacaksınız ama hallolur üzülme bak hormonlarını etkilemiş ve bu konuda bence hemen doktora git canım

Vee bur asama daha bitti izin belgesini aldik belediyeden simdi tisort isini halledince kadikoyden gun almamiz lazim icime sinen istiyorum ozel bastirabiliriz ama gidip gormemiz lazim bakalim simdi hazir erken cikmisken bugun kuaför e gidicem aksam da bir avm de tisort basan yer varmis ona nakicaz insallah hal kalirsa:KK66:

/QUOTE]
:rolleyes:Kizlar kendimizi aştık Bugun,Annem mamaşallah maşallah demekten bir hal oldu senelerdir bizi bu kadR hareketli gormediginden sanirim.
1.izin belgesini aldik
2. Golgemi yaptirdim dipleri yani oh beyazlar gitti ve katlarini duzelttirdim.
3. Elektrik supurgesi bile baktik bu bonus oldu tabii ki almadik bir marka ogrendik nilfisk diye duyan var mi kizlar?
4. :rolleyes:Optimum daki tisortcuye girer girmez iste bu dedihimiz benden once nisanlim gordu alalim bunlari dedi cunku yillardir bize soylenen bir laf kendimiz de cok kullaniyoruz hattabugun ofiste bile lafi gecmisti ozel bastirsak aklimiza gelir miydi bilemiyorum cuk oturdu resmen nasil mutlu oldugumu anlatamam su anda:rolleyes: nisanlim donuste, canim bunu da yaptirdin ya bana korkuyorum daha neler isteyeceksin diyor dedim 50 tl ye gelinlik damatliktan yirttin cicegimi alamazdin o paraya guluyor:)))
5. 22:30 da da balayi gidis biletlerimizi aldik kapaliydi 10 eylul biletleri acilmis ilkmbiz aldik donusumuz belli degil daha ona karar verecegiz. Annem kendinizi astiniz diyip duruyor, nisanlima istwdigin tarihe gun alabilirsin dedim ben hazirim:)))) artik rahatlamissindir diyor:)))

eger 5 eylül olursa senle bizim nikah bir gün ara ile oluyor bizde balayına 9 da yola cıkacagız:-)
inş 5 eylül olurda istediğin tşörtü alırsın tatlım:KK68:
saol canım birde annem eli degmediği için begenmiyor üstelik :KK48:
allah yardim etti tezgahin ustune sermisler karsmizda bizi bekliyordu canim tisortler simdi 22 agustosya da 5 eylul fark etmez dedim nisanlima:)))) DSC_1629.jpg

[QUOTE="uzak88, post: 36496448, member: 5hh bu stres benim egzamam var elimde stresten başladı yara gibi açılıyor :(

evet uygun olmuş tatlım bende haftasonu nişanlımın gelmesini bekliyorum ki bu konuda konuşalım ve bahçede olacaksa çok gelen olur canım[/QUOTE]
Gecmis olsun canim tek tek tepki veriyor vucudumuz sivilce cikmisti bende de arka arkaya daha fazla cikmadan gidip foto cektirdim kocaman bir deergenlikte bile sivilce sorunu yasamadim bu yasta evlenirken olacak is mi:(:)

kızlar kaç gündür foruma giremiyodum hata veriyodu neyseki kavuştuk :KK66:
Bu sürede kirli sepetimi deterjan kovalarımı aldım bir kadife kaplı sepetler oluyo ya kervanda görmüştüm annemin bir arkadaşı bu işte çalışıyodu yanına gittik bir büyük boy kirli sepeti içi deri kaplı dışı pudra kadifeden kenarlarıda taşlı kulpu da taşlı, iki adet deterjan kovası onun içinede küçük kova koyuyolarmış buda güzel oldu :KK66: bi tane boru şeklinde gibi saç fırçası tarak koymak için kaplamşlar içindeki elyafta yumuş yumuş bişey sıkasım geliyor :KK66: çamaşır makinesi üstüne koymak için havluluk aldım ve bitanede misafir sofrası için su sişesi ya da şaraplık olarakta kullanabilcek bir kap aldım fotoğraflarını paylaşıcam en kısa zamanda sizde

Kizcelerimm napiyonuz ne zamandir giremiyorum hem telas hem telefondan netim olamadigi icin. Okadar yoğunum ki geberiyorum resmen evin temizligi bilmemnesi mobilyalar da gelecekmis bu hafta anlayacagiz katlolmus durumdayım:) bu telaslar tatli felan degil haa sicakta hic tatli degil:)))) sizlerde ne var ne yok bakalım

Back