2014 eylül gelinleri de buraya:))

Kizcelerimm napiyonuz ne zamandir giremiyorum hem telas hem telefondan netim olamadigi icin. Okadar yoğunum ki geberiyorum resmen evin temizligi bilmemnesi mobilyalar da gelecekmis bu hafta anlayacagiz katlolmus durumdayım bu telaslar tatli felan degil haa sicakta hic tatli degil))) sizlerde ne var ne yok bakalım

Sorma canim yeni siteye alisamadik daha, epey detay halletmissin sen de gozun aydin. O noru gibi yumus seyi meraak ettim:)

Kolay gelsin ah temizlik dedikce tuylerim diken diken oluyor tum bayrM temizlik yaptik nisanlim arifeden 2 once tasindigi icin:) simdi yine batmis durumda ama yeni supurge alinmadan yok bir daha kendimi paralamayacagim.

hımmm anladım şimdi hatıradım optimumun altında da var doğru :)

güzelmiş tatlım hayırlı olsun bende arıyorum inş bulurum

t ederım cnm ıns ıcıne sıneneı bulursun olan yerlerı soylım koçtaş da cok var ist daysan şişli den aldım ben bunu ama hep dıyrdum aman c sepetı ne olcak alınır ama yok anacım alınmıyor en az on yere bakdım ve bunu aldım aslında tam bu degıl ama bu model

hepsi çok güsel masallah :) güle güle giy :) setine ayrıca bayıldım :)

hımm anladım evet optimumun altında var doğru :)

ılk basta almakla en akıllısını yapmıssın ben aman altı usttu c sepetı alınır derdım ınanırmısınız 2 haftadr c sepetı bakıyrum en sonunda ıcıme sınennı buldum

yaaa daha saat var dimi ufffffffffff
nası bir saat aldınız modeli var mı ?
güle güle kullansın inşallah :)

kızzlarrr hasır çamaşır sepetimi de aldım sonunda yavas yavas eksıkler bıtıyor mu ne ) tam bu model degıl ama modelı bole onunde bezden mavı paptya var
güle fgüle kullan canım güzelmiş :)
Ya ben büyük seyler dışında hiç böyle seyleri almadım.. cok dürüyormu evdeki küçük şeyleri almak

hayır rahat değil maddiyata dayandığı için beklemek zorunda olduğumuzu söylüyor. ya düğüne bir ay kalamı geldi akıllarına maddiyatın önemli olduğu acebaaa
herseye bakıp karar verin bence maddiyat hallounca alırsınız hemen, zaten zaman alan karar vermek, hallolur inşallah

güle güle kullan canım hepsini :) fotoları bekliyoruz :)

ılk basta almakla en akıllısını yapmıssın ben aman altı usttu c sepetı alınır derdım ınanırmısınız 2 haftadr c sepetı bakıyrum en sonunda ıcıme sınennı buldum
Banyo ivir zivirini alabilmek icin en buyuk parcanin icime sinmesi gerekiyordu e bir de ya bulmazsam sonra da nisanlimin dedigi gibi banyo dolaplarindaki kapagi tutukluk yapan dolaplari kullanmak zorunda kalsaydim icim icimi yerdi:) alti ustu lafini pek kullanamam acikcasi uzun sure kullanacaklarim icin benim hatalimalisverisim banyo copu oldu camasir sepetim ve onu krem takim yapmistim sabunluklarimmcart renk oldugu icin onlari duvar ve tazgahin rengine uydurdumduama cop hani ustten atinca 2 yana dogru acilanlardan cok kullanissiz ve icinde ne oldugu gourluyor ayakla basilan istememistim hani ped atinca falan bariz paketi goruluyor diye simdi eski tip krem ariyorum haril haril tek taraftan atilan sallanan kapakli nisanlima da demiyorum anlamayacak nasil olsa sinirlerimi yipratmiyorum:)
güle fgüle kullan canım güzelmiş
Ya ben büyük seyler dışında hiç böyle seyleri almadım.. cok dürüyormu evdeki küçük şeyleri almak
tamamen karar verme hizina bagli ama benim gibi kararsiz bile 2-3 gunde paspasindan suzgecine baharaligina daha sonra 2-3 gunde de cam kase bardaklari hallettimse ki bunlar yarim ve ceyrek gun aslinda hatta is cikislari yani normal bir insan 2 gunde halleder:)

benim de evin kaba temizliği yapıldı :) yeni ev olduğu için boya falan vardı hep.. kayınvalidem kayınbabam ve nişanlım yaptılar 2 günde :) kornişler takıldı kapı kilidi değişti :)
nikah şekerlerine haftasonu karar verdik.. davetiyelerimizi aldık şimdi isimler yazılıcak
herkes de ayrı bir sorun var davetiyeleri eve getirdim ama anneme göstermedim bile tartıştık konusmuyoruz su an
biz düğünü otelde yemekli yapacağımız için sınırlı kişi çağırıyoruz. annem saçmasapan dıdısının dıdısını çağırıo.. daha öncede bunun için tartışmıştık.. akşam eve geldim bi baktım telde saçma sapan birisini çağırmaktan bahsediyor ben de çağırma dedim. zaten kınayı ona göre yer tuttuk. kızlı erkekli istediğimiz kadar kişi çağırabileceğiz. ama anlamıo sen mi karar vericeksin diyo bi de bana dedim evet benim düğünüm olduğu için ben karar vericem. o zaman düğün yapmasaydın arkadaşlarına yapsaydın sadece dio ben de keşke dedim! konusmuyoruz su an

durum raporu vermeyeli uzun zaman oldu ::)
Gelinliği hallettim Avılarda bir gelinlikçide çiçek hariç 1.500 Tl ye kiraladık. İlk prova 30 Ağustos Gecikecek diye korkuyorum açıkçası. Gelin çiçeği ayakkabısı iç çamaşırları alınmadı daha.
Evimiz için dün banyo dolabı klozet duşakabin musluklar halledildi.
Perdeyi seçtim adam 4 gün sonra arayıp hazır dedi :) Perdeleri eve getirdim annemler incelemiş fon perdesinde lekeler varmış Geri götürücem ya kuru temizleme yaptırsın ya da yeniden diksin. Bu arada 3 odanın perdesine 880 TL verdim, güneşlikleri hediye olarak aldım. Stor güneşlikten tamamen vazgeçmiştim zaten.
Fotoğrafçıyı aylar öncesinden ayarlamıştım zaten ama mekan konusunda kararsızım, yardım edin kızlar. 3 seçeneğe indirdim alternatifleri: ÇAmlıca tepesi, florya sosyal tesisleri, Rumeli hisarı (ya da ulus parkı). Bu üç mekanı hiç bilmiyorum ama üçünü de ayrı ayrı nedenlerden istiyorum :) Boğaz manzarası olmasını çok istiyorum o yüzden çamlıca, Rumeli hisarı ya da ulus parkı bunun için çok uygun olur gibi. Ama orda da sadece boğaz manzarasının önünde kalsik pozların dışına çıkamıycaz gibi geliyor. Florya da ise lunapark, deniz ve yeşil alan bir aradaymış. Lunapark fikri çok eğlenceli geldi bana. Ama kararsızım kararsıııııız
Bunların dışında daha halı seçeceğim, kimbilir ne kadar tutar.
Davetiyeleri hallettik, resmini atabilirsem atmaya çalışacağım.
Beyaz eşyalarım evime geldi ama kurulamadı tesisat bağlantısı olmadığı için...
çeyizime ufak tefek eksik olanları alıyorum gördükçe, dün kaynanacığım da bişiler aldı sağ olsun :)

Aklıma gelenler hallettiklerim bunlar kızlar şimdilik. foto için yardımmmm :)

hımmm anladım şimdi hatıradım optimumun altında da var doğru
Internette begenemdik hazirlardan yazdirabilir miyiz diye soracaktik ki bizim tisortler kollarini acmis bizi bekliyormus yillardir soylemekten gina gelen sozu basmislar aldik dun aksam cok mutluyum ne mobilya ne beyaz esya duvar kagidindan sonra en sevindigim olay bu tisortler oldu ondan ote nisanlimin kabul etmesi belki de:)))

ben de alamam o zaman :) ben kendimi hızlı karar veren biri sanıyordum ama bu dönemde anladım ki kararsızmışım.. gecen gün kayınvalidem zaten sen oğlumu nası beğendin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…