- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.621
Sorma canim yeni siteye alisamadik daha, epey detay halletmissin sen de gozun aydin. O noru gibi yumus seyi meraak ettim:)kızlar kaç gündür foruma giremiyodum hata veriyodu neyseki kavuştuk
Bu sürede kirli sepetimi deterjan kovalarımı aldım bir kadife kaplı sepetler oluyo ya kervanda görmüştüm annemin bir arkadaşı bu işte çalışıyodu yanına gittik bir büyük boy kirli sepeti içi deri kaplı dışı pudra kadifeden kenarlarıda taşlı kulpu da taşlı, iki adet deterjan kovası onun içinede küçük kova koyuyolarmış buda güzel oldubi tane boru şeklinde gibi saç fırçası tarak koymak için kaplamşlar içindeki elyafta yumuş yumuş bişey sıkasım geliyor çamaşır makinesi üstüne koymak için havluluk aldım ve bitanede misafir sofrası için su sişesi ya da şaraplık olarakta kullanabilcek bir kap aldım fotoğraflarını paylaşıcam en kısa zamanda sizde
Kolay gelsin ah temizlik dedikce tuylerim diken diken oluyor tum bayrM temizlik yaptik nisanlim arifeden 2 once tasindigi icin:) simdi yine batmis durumda ama yeni supurge alinmadan yok bir daha kendimi paralamayacagim.Kizcelerimm napiyonuz ne zamandir giremiyorum hem telas hem telefondan netim olamadigi icin. Okadar yoğunum ki geberiyorum resmen evin temizligi bilmemnesi mobilyalar da gelecekmis bu hafta anlayacagiz katlolmus durumdayımbu telaslar tatli felan degil haa sicakta hic tatli degil ))) sizlerde ne var ne yok bakalım
hımmm anladım şimdi hatıradım optimumun altında da var doğru :)Selam kizlar bugun nisanlim sabahtan ben de is cikisi saglik raporLrini hallettik saglik ocaklarindan. Bizim aile hekimimiz cok seker bir kadin aile hekimliginden once de poliklinikte onun hastasiydik bzska hast yoktu arkamda korunma isini de konustuk sigara ictigim ve migrenim oldugu icin hapi kesinlikle onermedi. Prezervatifi zaten kullanacagimizi soyleyince bir de takvim yontemini acikladi 12_16. Gunler arasi yumurtlama ama riske girmemek icin 11-17. Gunler olarak dusunursunuz dedi. SiGr ve migren damar hastalığı olarak etkiliyormus. Ama bu yumurtlama gunleri 27-28 gunde bir adet olanlar icinmis kizlar kac gunde bir oldugunuza bagli olarak degisiyormus. Bir de her yontemin risklerini küçük küçük sayarken geri cekilmeyi zaten yontem olarak bile dusunmemek herekiyor yuzde 30 dedi riske kazara hamile kalanlarinin cogunun kullandigi yontem hepsinde risk olmakla birlikte tabii.
Canim hani komik resimler ve yazilar oluyor ya mesela gelin damaf cizgi halde foto değil altinda game over yaziyor bize ozel istiyorum ama yazdiracakk yer ariycam. Optimum un alt katinda varmis istanbul icin kadikoy de vardi sanki bakalim.
güzelmiş tatlım hayırlı olsunbende arıyorum inş bulurum
hepsi çok güsel masallah :) güle güle giy :) setine ayrıca bayıldım :)kızlaarrr kına elbisemi aldım hemde 2. denediğim elbisedüğün setim ve almayı düşündüğüm tac -saç modelini de ekledim fotolara.içime elbise korsesi giymem lazım yada 2 kilo vermem lazım biraz pörtledim elbisede Eki Görüntüle 1216623
hımm anladım evet optimumun altında var doğru :)Selam kizlar bugun nisanlim sabahtan ben de is cikisi saglik raporLrini hallettik saglik ocaklarindan. Bizim aile hekimimiz cok seker bir kadin aile hekimliginden once de poliklinikte onun hastasiydik bzska hast yoktu arkamda korunma isini de konustuk sigara ictigim ve migrenim oldugu icin hapi kesinlikle onermedi. Prezervatifi zaten kullanacagimizi soyleyince bir de takvim yontemini acikladi 12_16. Gunler arasi yumurtlama ama riske girmemek icin 11-17. Gunler olarak dusunursunuz dedi. SiGr ve migren damar hastalığı olarak etkiliyormus. Ama bu yumurtlama gunleri 27-28 gunde bir adet olanlar icinmis kizlar kac gunde bir oldugunuza bagli olarak degisiyormus. Bir de her yontemin risklerini küçük küçük sayarken geri cekilmeyi zaten yontem olarak bile dusunmemek herekiyor yuzde 30 dedi riske kazara hamile kalanlarinin cogunun kullandigi yontem hepsinde risk olmakla birlikte tabii.
Canim hani komik resimler ve yazilar oluyor ya mesela gelin damaf cizgi halde foto değil altinda game over yaziyor bize ozel istiyorum ama yazdiracakk yer ariycam. Optimum un alt katinda varmis istanbul icin kadikoy de vardi sanki bakalim.
Insan vurulunca bir seye arada oyle kendini asabiliyor bak ne guzel olumlu da cikmis yorumlar. Torbasizsa bananuymuyor o zaman ararzu_91_03 un onerdigi fakir premium hala tek listede bir de siemens vardi daha onceleri baktigimiz filtre olayini bilmiyorum onunla 2 adayimiz var bakalimdarisi basimiza
dusundum de beyaz esyadan once camasir sepeti almistim ben galiba banyo dolaplarindaki kirli sepeti bolumlerini gozum tutmayincailk is sepet almistim
Arkadasin dedigi gibi son anda olusan bir sikintiysa farkli ama hic hazirlikli degiller mi ya da hic kenarda para yoksa neye guvendiler acaba bir yerden para mi bekliyorlar olabilir mi?
yaaa daha saat var dimi ufffffffffffhatunlar.. ben geldiiimm.. şimdik raporumu veriyorum bende.. bugün gidip önce halılarımızı beğendik sonrada davetiyemize baktık kına işini akşam annemle babam konuşacaklar eğer babam kabul ederse camide önce okumalı kınam ardından evde oynamaklı kınam olcak..
bu arada ben dün ağlamaktan yazamadımdı dün biz damatlık saat ayakkabı işinide hallettik benim adam beni batırdı resmen...
damatlık 810 lira hatemoğlu
ayakkabı 205 lira kemal tanca
ve asıl son nokta saat..
seiko 2bin küsür liradan sıkı pazarlıkla 1.320 tl..
battım bildiğimiz battım yani cebimde kuruşum kalmadı resmen yaa.. sabır kumbaramı kırdım biriktirdiğim cüzdanımın ücra köşelerindeki yüzlükleri döktümama benim adamda öyle mutlu olduki anlatamam hop oturup hop kalktı nasıl hoşuna gitti aldıklarımız her şey içine sindi bi yandan o yüzden içim rahat hani çok sevinçli ayrıldı yanımdan çocuk gibiydi..
ve son olarak kendime cici bi mutfak önlüğü yaptırttım çok hoşuma gitti dayanamadım
hepsi çok güsel masallahgüle güle giy setine ayrıca bayıldım
güle fgüle kullan canım güzelmiş :)kızzlarrr hasır çamaşır sepetimi de aldım sonunda yavas yavas eksıkler bıtıyor mu ne) tam bu model degıl ama modelı bole onunde bezden mavı paptya var
herseye bakıp karar verin bence maddiyat hallounca alırsınız hemen, zaten zaman alan karar vermek, hallolur inşallahhayır rahat değil maddiyata dayandığı için beklemek zorunda olduğumuzu söylüyor. ya düğüne bir ay kalamı geldi akıllarına maddiyatın önemli olduğu acebaaa
güle güle kullan canım hepsini :) fotoları bekliyoruz :)kızlar kaç gündür foruma giremiyodum hata veriyodu neyseki kavuştuk
Bu sürede kirli sepetimi deterjan kovalarımı aldım bir kadife kaplı sepetler oluyo ya kervanda görmüştüm annemin bir arkadaşı bu işte çalışıyodu yanına gittik bir büyük boy kirli sepeti içi deri kaplı dışı pudra kadifeden kenarlarıda taşlı kulpu da taşlı, iki adet deterjan kovası onun içinede küçük kova koyuyolarmış buda güzel oldubi tane boru şeklinde gibi saç fırçası tarak koymak için kaplamşlar içindeki elyafta yumuş yumuş bişey sıkasım geliyor çamaşır makinesi üstüne koymak için havluluk aldım ve bitanede misafir sofrası için su sişesi ya da şaraplık olarakta kullanabilcek bir kap aldım fotoğraflarını paylaşıcam en kısa zamanda sizde
ben kınada fesin üstüne taktırıcam o tacı bakalım inşallah istediğim gibi yaparlar :)oh oh cok guzller bnde kınada bu taç dan takıcam lazer kesım alt camasır var ondan gıyebılırsın mesela saç modelıde guzl
Banyo ivir zivirini alabilmek icin en buyuk parcanin icime sinmesi gerekiyordu e bir de ya bulmazsam sonra da nisanlimin dedigi gibi banyo dolaplarindaki kapagi tutukluk yapan dolaplari kullanmak zorunda kalsaydim icim icimi yerdi:) alti ustu lafini pek kullanamam acikcasi uzun sure kullanacaklarim icin benim hatalimalisverisim banyo copu oldu camasir sepetim ve onu krem takim yapmistim sabunluklarimmcart renk oldugu icin onlari duvar ve tazgahin rengine uydurdumduama cop hani ustten atinca 2 yana dogru acilanlardan cok kullanissiz ve icinde ne oldugu gourluyor ayakla basilan istememistim hani ped atinca falan bariz paketi goruluyor diye simdi eski tip krem ariyorum haril haril tek taraftan atilan sallanan kapakli nisanlima da demiyorum anlamayacak nasil olsa sinirlerimi yipratmiyorum:)ılk basta almakla en akıllısını yapmıssın ben aman altı usttu c sepetı alınır derdım ınanırmısınız 2 haftadr c sepetı bakıyrum en sonunda ıcıme sınennı buldum
tamamen karar verme hizina bagli ama benim gibi kararsiz bile 2-3 gunde paspasindan suzgecine baharaligina daha sonra 2-3 gunde de cam kase bardaklari hallettimse ki bunlar yarim ve ceyrek gun aslinda hatta is cikislari yani normal bir insan 2 gunde halleder:)güle fgüle kullan canım güzelmiş
Ya ben büyük seyler dışında hiç böyle seyleri almadım.. cok dürüyormu evdeki küçük şeyleri almak
güle fgüle kullan canım güzelmiş
Ya ben büyük seyler dışında hiç böyle seyleri almadım.. cok dürüyormu evdeki küçük şeyleri almak
Internette begenemdik hazirlardan yazdirabilir miyiz diye soracaktik ki bizim tisortler kollarini acmis bizi bekliyormus yillardir soylemekten gina gelen sozu basmislar aldik dun aksam cok mutluyum ne mobilya ne beyaz esya duvar kagidindan sonra en sevindigim olay bu tisortler oldu ondan ote nisanlimin kabul etmesi belki de:)))hımmm anladım şimdi hatıradım optimumun altında da var doğru
ben de alamam o zaman :) ben kendimi hızlı karar veren biri sanıyordum ama bu dönemde anladım ki kararsızmışım.. gecen gün kayınvalidem zaten sen oğlumu nası beğendin dediBanyo ivir zivirini alabilmek icin en buyuk parcanin icime sinmesi gerekiyordu e bir de ya bulmazsam sonra da nisanlimin dedigi gibi banyo dolaplarindaki kapagi tutukluk yapan dolaplari kullanmak zorunda kalsaydim icim icimi yerdialti ustu lafini pek kullanamam acikcasi uzun sure kullanacaklarim icin benim hatalimalisverisim banyo copu oldu camasir sepetim ve onu krem takim yapmistim sabunluklarimmcart renk oldugu icin onlari duvar ve tazgahin rengine uydurdumduama cop hani ustten atinca 2 yana dogru acilanlardan cok kullanissiz ve icinde ne oldugu gourluyor ayakla basilan istememistim hani ped atinca falan bariz paketi goruluyor diye simdi eski tip krem ariyorum haril haril tek taraftan atilan sallanan kapakli nisanlima da demiyorum anlamayacak nasil olsa sinirlerimi yipratmiyorum
tamamen karar verme hizina bagli ama benim gibi kararsiz bile 2-3 gunde paspasindan suzgecine baharaligina daha sonra 2-3 gunde de cam kase bardaklari hallettimse ki bunlar yarim ve ceyrek gun aslinda hatta is cikislari yani normal bir insan 2 gunde halleder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?