• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

hmm peki çiçekler ne fiyatta tatlım çok mu pahalı :KK66:
ben bi site buldum biraz pahalı ama çok güzel gözüküyor uygun bir yer buldum ama aklım orda kaldı çarptılar beni resmen :)

çiçeklerde sanırım 60 75 arası canım ama buketler baya el doldurur cinsten bizimkiler fazla renkli diyerek ordan yaptırtmadılar ama bayan istediğin renklerde yapıyo.. benim aklımda kaldı doğrusu hala beğenmiyorum kendi çiçeğimi onları gördüğümden beri..

nişanım bayanlara oldu babam 15 yşında yiğenimi bile sokmadı bşımda açıktı süper geçti ama foto çekimi sadece bayanlara oldu onun babası ile çekilmedik ama düğün bu akrabalarım başka şehirden geliyorlar foto çekimi olmak zorunda ee açık olsam olmaz en uygun bu idi zorda olsa kabul etirdim tek kızım annemde baskı yapınca babama kabul oldu bakalım inş kazasız belasız geçer canım

nişanı nasıl yaptın kız öyle nişanlında mecbur orda değilmiydi onu nasıl aldı içeri o_O amaan istediğin gibi olsunda ne olursa nasıl olursa olsun yeterki senin içine sinsin sen eğlenebil sonuçta senin günün.. kimse bunu düşünmüyor gerçi ama doğrusu olması gerekeni bu.. siz iyi bulmuşunuz orta yolu dua et benim içinde olurmu benimde orta yolum bulunsun çok üzülüyorum artık bu duruma çok kafaya takıyorum :KK61:

Eki Görüntüle 1216693 davetiyelerim de geldi kızlar ama ne zormuş şunları yapmak anca 100 tane tamamlayabildimm

hayırlı olsun tatlım evet zor iş nişandan bilirim o yuzden biz böyle zarfsız aldık canım
1_71119668_2625_popular_davetiye.jpg :)

çiçeklerde sanırım 60 75 arası canım ama buketler baya el doldurur cinsten bizimkiler fazla renkli diyerek ordan yaptırtmadılar ama bayan istediğin renklerde yapıyo.. benim aklımda kaldı doğrusu hala beğenmiyorum kendi çiçeğimi onları gördüğümden beri..

nişanı nasıl yaptın kız öyle nişanlında mecbur orda değilmiydi onu nasıl aldı içeri o_O amaan istediğin gibi olsunda ne olursa nasıl olursa olsun yeterki senin içine sinsin sen eğlenebil sonuçta senin günün.. kimse bunu düşünmüyor gerçi ama doğrusu olması gerekeni bu.. siz iyi bulmuşunuz orta yolu dua et benim içinde olurmu benimde orta yolum bulunsun çok üzülüyorum artık bu duruma çok kafaya takıyorum :KK61:

iyi imiş fiyatlar ben formatfactory179-1.jpg şöyle bir buket begendim 150 dediler canım eger aklın kaldıysa yaptır bence sonradan evine koyacaksın ve anısı çok büyük:KK66:

nişanda önce damat beyle girdik dans ettik sembolik yüzük takıldı damat çıktı sonra takıda geldi pasta kesildi biraz foto çekildi damat gitti o geldiği zaman açık olanlar üzerlerine bişey alıp köşelerde durdular canım:KK66: dua ediyorum canım inş seninde içine sinen bi kınan olur orta yolunu bulurlar inş tatlım:KK68:

iyi imiş fiyatlar ben Eki Görüntüle 1216698 şöyle bir buket begendim 150 dediler canım eger aklın kaldıysa yaptır bence sonradan evine koyacaksın ve anısı çok büyük:KK66:

nişanda önce damat beyle girdik dans ettik sembolik yüzük takıldı damat çıktı sonra takıda geldi pasta kesildi biraz foto çekildi damat gitti o geldiği zaman açık olanlar üzerlerine bişey alıp köşelerde durdular canım:KK66: dua ediyorum canım inş seninde içine sinen bi kınan olur orta yolunu bulurlar inş tatlım:KK68:

Allah razı olsun aaamiiinn inşallah kavgasız gürültüsüz hallolur şu meselede kurtulurum bende.. ama çok güzel bi fikir yani hem eğlenebilmişsin hem herşey usulüne uymuş..

bak benim beğendiğim çiçekte buydu biraz fazla renkli cidden ama canlı hali çok güzeldi yani.. aldırdım bi çiçek şimdi bunu alırsam ayıp olur yaa... üçüncü çiçeğim olcak çünkü..

Eklentiler

• 10487256_634520309976608_1004647887477339499_n.jpg
    10487256_634520309976608_1004647887477339499_n.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 78
Takvim belli olmaya basladi eger verirlerse 5 eylul isteyecegiz, 23 u hafta sonu benim kitapliklar, sifoniyer ve koliler giderse yavas yaavas aksamlari ya da gunduz is erken bittikce gider yerlesirim. 5 eylul cuma nikah olursa da yeni evime gecer hafta sonu kalan dosya, kitap, kiyafetleri alirim. 10 u aksami da balayina cikmak rahat olur sanirim boyle. 2 hafta 2 evarasi git gel olabilir her saatte ama ne zaman tasinsam aynisi olacak kamyonet isini son haftaya birakmamaiyim. Yarin maltepe den izin belgesini alirsak ctesi tisort bastiraca yer bulursak haftaya tarih alabiloriz kadikoy den.
5 eylul olmazsa 22 agustos diyoruz aam tisort bulamazsak ya:(

ne yazikki siliniyor bizde iki günde bir dip köşe temizleniyor bir çekilmeyenler gardolaplar sen düşün artık:KK48:
yedekleri oluyor tatlım emin ol çok rahat sen beni takip et daha çok çıkar benden bu gidişle :)

Nee hem de o kadar sık mi, pratik yontemlerin kaynagi anlasildi allah kolaylik versin canim;)

Eki Görüntüle 1216693 davetiyelerim de geldi kızlar ama ne zormuş şunları yapmak anca 100 tane tamamlayabildimm
Kolay gelsin canim, ellerine saglik zor iştir:)
Allah razı olsun aaamiiinn inşallah kavgasız gürültüsüz hallolur şu meselede kurtulurum bende.. ama çok güzel bi fikir yani hem eğlenebilmişsin hem herşey usulüne uymuş..

bak benim beğendiğim çiçekte buydu biraz fazla renkli cidden ama canlı hali çok güzeldi yani.. aldırdım bi çiçek şimdi bunu alırsam ayıp olur yaa... üçüncü çiçeğim olcak çünkü..
Gelinlik beya zaten ne guzelrengarenk ben giyseydim cart renk cicek ve spor ayakkabi kombini yapacaktım:)

hatunlar.. ben geldiiimm.. şimdik raporumu veriyorum bende.. bugün gidip önce halılarımızı beğendik sonrada davetiyemize baktık kına işini akşam annemle babam konuşacaklar eğer babam kabul ederse camide önce okumalı kınam ardından evde oynamaklı kınam olcak..

bu arada ben dün ağlamaktan yazamadımdı dün biz damatlık saat ayakkabı işinide hallettik benim adam beni batırdı resmen...
damatlık 810 lira hatemoğlu
ayakkabı 205 lira kemal tanca
ve asıl son nokta saat..
seiko 2bin küsür liradan sıkı pazarlıkla 1.320 tl..
battım bildiğimiz battım yani cebimde kuruşum kalmadı resmen yaa.. sabır kumbaramı kırdım biriktirdiğim cüzdanımın ücra köşelerindeki yüzlükleri döktüm :( ama benim adamda öyle mutlu olduki anlatamam hop oturup hop kalktı nasıl hoşuna gitti aldıklarımız her şey içine sindi bi yandan o yüzden içim rahat hani çok sevinçli ayrıldı yanımdan çocuk gibiydi.. :KK48:

ve son olarak kendime cici bi mutfak önlüğü yaptırttım çok hoşuma gitti dayanamadım :KK36:
Mutluluguna deger canim, sana da allah bereket versin hafiflemissin. Bir ara sizlerden ortalama fiyatlar alayim da butce yapayim kizlar. O kadar seye masraf etmedik o paralarla cok istedigimizi seyleri yapalım demistik. Mesela bisiklet alacak ikimize ekimde :))) kisa tatiller planlamak istiyorum hep ama bak gelinlik yerine suraya gidiyoruz damatlik vb yerine suraya gibisinden yazzicam bir yere sonra fotolari bastirip arkasina yazmak istiyorum:))

Ne kadar stres yapmistin cok sevindim senin adina:) demistik ya demek ki kendilerine guveniyorlarmis bak 2 gunde biz rende begenemiyoruz takdir ettim hepinizi:) her seyin tam istedigimiz gibi olmasini mumkun gormuyorum canim saglikmolsun her seyin anlami var diger guzellikleri daha cok fark edersiniz;)

ayy evet canımm yaa kayınbabamın çevresi çok hep tanıdığı kişilere gidince haliyle işimiz çabuk halloldu evimde çok güzel hepsi çok güzel oldu sağolsunlar Allah razı olsun hepsinden

iyi imiş fiyatlar ben Eki Görüntüle 1216698 şöyle bir buket begendim 150 dediler canım eger aklın kaldıysa yaptır bence sonradan evine koyacaksın ve anısı çok büyük:KK66:

kızlar merhaba bu siteyi çözemedim karışık bir alıntı oldu galiba..
uzak88 bende hala buket alamadım ve bu durum beni artık üzmeye başladı :(
kararsızım tişort ney ben onu hiç anlamadım çünkü baya geri kaldım sohbetden
arzum kına geceni inşallah istediğin gibi yapabilirsin
bugun gelinlik provam var çok korkuyorum begenmezsem bir sorun çıkarsa diye

Kızlar hobi olarak başladığımız işte çok güzel geri dönüşler de alınca neden devam etmiyoruz dedik ve en özel günlerinizi ölümsüzleştirecek slaytlar, albümler yapmaya başladık. Tarzı ve müziği seçtikten sonra sizin için en güzel olanını yapma garantisi veriyoruz:)) Eğer bu konuda bir isteğiniz varsa hemen iletişime geçelim. Bloğumuza da göz atabilirsiniz. Fakat maalesef çiftlerin resimlerini yayınlanmasını istemediğimiz için şuan için sadece örnek çalışma yayınlayabiliyoruz.

http://dugun1albumum.wordpress.com/

sıkma canını tatlım hallolur hem duvak dedigin ne ki gelinlikçide alacaksanız hemen ayarlanır çiçek konusuda nerden alacagına baglı biraz tatlım rahatla biraz emin ol bu telaşına göre daha çabuk bitecek tatlım:KK66:

ve kınalarına bayıldım güzel degişik bi model :KK68:

zaman kısaldıkça stres artıyor yani ben herşeyi kafaya takıyorum bugun gelinlik provasından sonra rahatlarım diye düşünüyorum
kınalar uygun oldu tanesi 1 tl geldi 150 adet yaptırdım.bide 50 adet ayrıa kutulu kına alacam
30 söz mendili aldım mumları ise kendım yapacam kına bahçede olacagı için gelen çok olur diye düşünüyoruz

Kızlaaarrrr düğünüme 31 gün kaldı ve benim hiç bir hazırlığım yok ne gelinlik ne kınalık ne pazarlık ne nikah ne eşyaa ben ne yapacamm nasıl yetiştirecem bilmiyorum davetiyem filan hiç bişeyim yok bizim ailemiz mi çok vurdumduymazz ben mi abartıyorum bilmiyorum offffff herkese sinir oluyorum. hiç kimse acele etmiyor herşey hep üstü üste geldi stresten neredeyse 60 gündür adet görmüyorum :(((((

Mutluluguna deger canim, sana da allah bereket versin hafiflemissin. Bir ara sizlerden ortalama fiyatlar alayim da butce yapayim kizlar. O kadar seye masraf etmedik o paralarla cok istedigimizi seyleri yapalım demistik. Mesela bisiklet alacak ikimize ekimde :))) kisa tatiller planlamak istiyorum hep ama bak gelinlik yerine suraya gidiyoruz damatlik vb yerine suraya gibisinden yazzicam bir yere sonra fotolari bastirip arkasina yazmak istiyorum:))

hemde nasıl değer varya... :) en güzelini siz yaptınız hee gereksiz masraf yerine hayatınızı yaşayın ohh misss...

kızlar merhaba bu siteyi çözemedim karışık bir alıntı oldu galiba..
uzak88 bende hala buket alamadım ve bu durum beni artık üzmeye başladı :(
kararsızım tişort ney ben onu hiç anlamadım çünkü baya geri kaldım sohbetden
arzum kına geceni inşallah istediğin gibi yapabilirsin
bugun gelinlik provam var çok korkuyorum begenmezsem bir sorun çıkarsa diye

buket işi kolay çabuk hallolur merak etme canım :) inşallah çoook güzel olucak gelinliğin su gibi bi gelin olcaksın sakın ya olmamışsa diye gidip aksilik çağırma kendine kuzum..

kına gecem.... :( olmuyo bi türlü anlaşamıyoruz..

Hayirli olsun cok sirin duruyor fiyati da iyiymis biz de arastirmamiz lazim torbali ve sessiz ariyoruz nasil bu dur model adini okuyabilirsem bakayim ben de ozelliklerine. Buradan arkadas fakir tavsiye etmisti simdilik listemizde tek o var:)

hemen soylım cnm ben normalde ttık tıtık edıp de alırım herseyı onkere arastrırım bakarım ama bunu aldıgımda hıc bır fıkrım yoktu tamamen sans eserı aldık :)) medya marketden aldık SAMSUNG SC4780 - Eclipse 2000 WATT TORBASIZ dıye adı sanı aldıkdan sonra yorumları okudum da gayet memnunlar ama ıcım nasıl rahatladı anladamm :)))

kızzlarrr hasır çamaşır sepetimi de aldım sonunda yavas yavas eksıkler bıtıyor mu ne :)) tam bu model degıl ama modelı bole onunde bezden mavı paptya var

Eklentiler

• 2126123310-500x500.jpg
    2126123310-500x500.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 68
Kızlaaarrrr düğünüme 31 gün kaldı ve benim hiç bir hazırlığım yok ne gelinlik ne kınalık ne pazarlık ne nikah ne eşyaa ben ne yapacamm nasıl yetiştirecem bilmiyorum davetiyem filan hiç bişeyim yok bizim ailemiz mi çok vurdumduymazz ben mi abartıyorum bilmiyorum offffff herkese sinir oluyorum. hiç kimse acele etmiyor herşey hep üstü üste geldi stresten neredeyse 60 gündür adet görmüyorum :(((((

aa neden böle birsey davetıyeler ne zmn dagıtılıcak gercı 3 gunde faln cıkıyor davetıyelrde gelınlık ısı nasıl olucak bıraz daha acele etsenız

Back