- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.581
hmm peki çiçekler ne fiyatta tatlım çok mu pahalı
ben bi site buldum biraz pahalı ama çok güzel gözüküyor uygun bir yer buldum ama aklım orda kaldı çarptılar beni resmen :)
çiçeklerde sanırım 60 75 arası canım ama buketler baya el doldurur cinsten bizimkiler fazla renkli diyerek ordan yaptırtmadılar ama bayan istediğin renklerde yapıyo.. benim aklımda kaldı doğrusu hala beğenmiyorum kendi çiçeğimi onları gördüğümden beri..
nişanım bayanlara oldu babam 15 yşında yiğenimi bile sokmadı bşımda açıktı süper geçti ama foto çekimi sadece bayanlara oldu onun babası ile çekilmedik ama düğün bu akrabalarım başka şehirden geliyorlar foto çekimi olmak zorunda ee açık olsam olmaz en uygun bu idi zorda olsa kabul etirdim tek kızım annemde baskı yapınca babama kabul oldu bakalım inş kazasız belasız geçer canım
nişanı nasıl yaptın kız öyle nişanlında mecbur orda değilmiydi onu nasıl aldı içeri amaan istediğin gibi olsunda ne olursa nasıl olursa olsun yeterki senin içine sinsin sen eğlenebil sonuçta senin günün.. kimse bunu düşünmüyor gerçi ama doğrusu olması gerekeni bu.. siz iyi bulmuşunuz orta yolu dua et benim içinde olurmu benimde orta yolum bulunsun çok üzülüyorum artık bu duruma çok kafaya takıyorum