- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.561
Selam kızlar uzunnnnnnnnnnnnn bir süre yoktumm bayram temizliğ bayram derken akraba düğünü HAtaya gittim geldimm...
hatırlayanlar bilirler çok stresliydim 5 ağustosda hataya gittik 7sinde döndük herşeyide hallettik çok şükür sıfır ev tutuldu ilk biz oturacağız.. eşyalar alındı falan her şey çok içime sindi bi oturma odam pek istediğim gibi olmadı oda kısmet artık herşey halloldu o kadar stresime değmedi darısı herkesin başınaa..
kızlar görüşmeyeli sizler ne alemdesiniz ne var ne yokk
aslında en güzeli o da bizim adetlerimiz ve eş dost bırakmıyor istediğimiz şekilde yapmayı sanki onlar evleniyor kendi düğünleri istedikleri gibi olmamış egolarını bizde tatmin etmek istiyorlar ne yazikki
Aksam dedim nisanlima e donunce tasinma isi olursa butun balayinonun stresi olacak ustumde her isimiz bitmis olmali e once yapalim diyor o zaman nikahi ama ben esprili tisort ennbasindan bri istiyordum ancakmikna oldu cok istiyorum tek istegim kiyafet konusunda yani 22 agustos 6a da 5 eylul diyenkonustuk balayi 10 eylul aksami uola cikiyoruz insallah 5 eylul olursa cok sıkışacak bir yetissek sinir oldum aksam ben her seyi onceden planlayan insanim o da tam tersi ve olan bana oluyor o nasil olsa yerlesti sayilir yer acicam merak etme diyor bir de, allah razinolsun dedimnasil yayilmissa artik dusun eve
Instagram im yok canim, bu cumartesi yatak falan bakamam ben gidelim tisort bakalim hafta ici zorlarsa kendini aksam bakabiliriz ama tisort nikaha kadar şart kanepede azicik daha dayanabilir sanirim:)
Evlendikten sonra hep beraber pratik temizlik konularini didikleriz kk da canim mesela daha once kk da okumustum gec de olsa aklima geldi annemin evinde esya dolu oldugu ve kucukmoldugu icin kullanmadik ama hani genis yuzeyler icin normal vileda ucu asiri yorucu oluyor ki 2 defa yaptim yamuldum:) buyuk dikdortgen ince ve hafif moplari tavsiye etmisti biri az hareketle cok is ve hafif oldugu icin o kadar yormuyor diye aciller bitince ilk is onu arastiricam cok cesit var hepsi kullanisli olmuyor. Cam icin de senin yontem vardi baska da fikirler cikar belki:)
Kullanan tanidigim insan cikinca ben de biraz umutlaniyorum icimi rahatlattin canim hani alismamisim ya tava bulasmadan yemek isitmak hayal gibi geliyor. Bir de o buz cozme isi cok gerekecek bana cunku calisma saatlerim cok duzensiz ve acken yemek yapamiyorum kan sekeri sorunum var acken kimse yaklasmasin yanimiza nisanlim da ayni sekilde konusmadan yemek isitip yememiz lazim yemegi yarilayinca kendimize geliyoruz:)))
bunlarda benim son hazırlıklarım bide gelinlikci beni aramıyor prova için sinir oldum ben bugün aradım ve yarın akşama randevu aldım daha ne gelin çicegim ne duvak ne bindallıyı ayarlamadı gelinlikcikızlar ben 29 agustosda giyecem gelinliğimi nasıl yetişecek
http://www.atasus.com/davetiye-no-2645-urun3194.html
http://www.atasus.com/urun-no-k1-kalp-kina-ve-sepeti-urun1828.html
150 tl canım evet biraz uçuk fiyatlar ne yazıkkiçok güzel bu canım, ben de bu tarz istiyorum ama 100 tl den yukarı fiyatlar. Bunun Fiyatı nedir?
ya ben de tam kızlara soruyum bi su testi kırmayı diye girdim siteye sen yazmışşsın canım :) ben de yapmak istiyorum küçük bir testi alıyım en iyyisi :)
kızlaarrr kına elbisemi aldım hemde 2. denediğim elbise:) düğün setim ve almayı düşündüğüm tac -saç modelini de ekledim fotolara.içime elbise korsesi giymem lazım yada 2 kilo vermem lazım biraz pörtledim elbisede Eki Görüntüle 1216623
hatunlar.. ben geldiiimm.. şimdik raporumu veriyorum bende.. bugün gidip önce halılarımızı beğendik sonrada davetiyemize baktık kına işini akşam annemle babam konuşacaklar eğer babam kabul ederse camide önce okumalı kınam ardından evde oynamaklı kınam olcak..
bu arada ben dün ağlamaktan yazamadımdı dün biz damatlık saat ayakkabı işinide hallettik benim adam beni batırdı resmen...
damatlık 810 lira hatemoğlu
ayakkabı 205 lira kemal tanca
ve asıl son nokta saat..
seiko 2bin küsür liradan sıkı pazarlıkla 1.320 tl..
battım bildiğimiz battım yani cebimde kuruşum kalmadı resmen yaa.. sabır kumbaramı kırdım biriktirdiğim cüzdanımın ücra köşelerindeki yüzlükleri döktümama benim adamda öyle mutlu olduki anlatamam hop oturup hop kalktı nasıl hoşuna gitti aldıklarımız her şey içine sindi bi yandan o yüzden içim rahat hani çok sevinçli ayrıldı yanımdan çocuk gibiydi..
ve son olarak kendime cici bi mutfak önlüğü yaptırttım çok hoşuma gitti dayanamadım
Yumurta kapıya sıkışınca benimki de tutustu iste nikah, yatak hatta yemek odasi diye aynen ben rahatim o konularda ama sinir oldugum bak nikah diye tuttturdu cuma, ctesi tahliller ki normalde cok sallariz biz tahlil isini bugun raporlari aldik yarin gitsek mi diyor müracaat icin o istediginde israr ediyor benim istediklerim yavas yavas israr etmeyi sevmiyorum etmeyince efendim cok istediğimi anlayamiyor 9 senede cozemedik su isi:)haha bende bir nevi sen gibiyim ve deliriyorum en sonunda vazgeçtim plan yapmaktan şimdi onun etekleri tutuştu bende ben sana dedim sen düşün diyorum ama adam rahat ya bişey olmaz bazı şeyleri evlendikten sonra yapalım diyor
bencede sen tşört işine öncelik ver canım o da kanepede idare etsin haketmiş resmen
Bak cok detayciyizdir temizlikte ama anneannemden bile gormedim cnm bizde duvar silindigini:) yerleri camlari fayanslari halletsek iyidir he banyo duvari icin olabilir ama ek uc almam lazim ayni mopu kullanamam duvara kılım resmen:) ama nanuonduvari icin vallahi iyi fikir cikti yine seni takipteyim canim tam benlik fikirlerij var:)evet artık sayfaları didikleriz canım ve evet moplar süper bişey hele onlrla duvar sil çok rahat oluyor canım emin ol
oo açken size yaklaşılmaması gerek demekki uzak durun bizden der gibi :)
aynen öyle canım.. bana sürekli bu senin isteğin değil diyolar sinir oluyorum ya diyelimki öyle bu neyi değiştirir sizin yaptığınız hem benim hem sevdiğim adamın isteği değil...herşey başkalarının isteğine göre olacak madem biz neyiz orda biblomuyuz..
Yumurta kapıya sıkışınca benimki de tutustu iste nikah, yatak hatta yemek odasi diye aynen ben rahatim o konularda ama sinir oldugum bak nikah diye tuttturdu cuma, ctesi tahliller ki normalde cok sallariz biz tahlil isini bugun raporlari aldik yarin gitsek mi diyor müracaat icin o istediginde israr ediyor benim istediklerim yavas yavas israr etmeyi sevmiyorum etmeyince efendim cok istediğimi anlayamiyor 9 senede cozemedik su isi:)
hadi inş öyle daha güzel olur canım seninde içine sinmiş olur
baya bi batmışsın ama damat bey sevinmişse boşver tatlım bence en güzel tarafı bu
mutfak önlüğün cok güzel güle güle kullan ve nerde yaptırdın ne kadara yaptırdın :)
Bak cok detayciyizdir temizlikte ama anneannemden bile gormedim cnm bizde duvar silindigini:) yerleri camlari fayanslari halletsek iyidir he banyo duvari icin olabilir ama ek uc almam lazim ayni mopu kullanamam duvara kılım resmen:) ama nanuonduvari icin vallahi iyi fikir cikti yine seni takipteyim canim tam benlik fikirlerij var:)
ne yazikki öyle oluyor canım kimse anlayış göstermiyor bende hem düğün hem kına olması için kendimi paraladım resmen zor bela benim babam kbul etti ama oynamayacaksın dedi sonra babaannem geldi sadece bayanlara kına biliyormuş diyorki musade ister amcaları abileri dayısı gelir oynar gider ne alaka ise babam resmen şükretti benim fikrime yoksa küçük çaplı kriz çıkacaktı çünkü babam asla erkek sokmayacaktı
teşekkür ederim canımmm çok sağolben çok begendim tatlım elbise çok güzel durmuş üzerinde canım gülerek giy
inşallah babam kabul eder bu şeklide.. facebookta gözdece şal takı diye girersen bulursun canım ben eşinin dükkanından alışveriş yaparkene denk geldim çok hoşuma gitti elden aldığım için bana 60a yaptı ama kargoyla falan yollayınca 75e yapıyomuş.. çok güzel gelin çiçekleri var asıl onlara dibim düşmüştü benim..
senin babanın aynı modeli benim nişanlım anlaşılan acayip takık oynama meselesine.. en azından sen çözebilmişsin bunada şükür inşallah çok eğlenirsin kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?