2014 eylül gelinleri de buraya:))

hayırlı olsun tatlım mutlulukla aşkla huzurla otur evinde
oturma odanda nazarlık olsun canım boşver

aslında en güzeli o da bizim adetlerimiz ve eş dost bırakmıyor istediğimiz şekilde yapmayı sanki onlar evleniyor kendi düğünleri istedikleri gibi olmamış egolarını bizde tatmin etmek istiyorlar ne yazikki

aynen öyle canım.. bana sürekli bu senin isteğin değil diyolar sinir oluyorum ya diyelimki öyle bu neyi değiştirir sizin yaptığınız hem benim hem sevdiğim adamın isteği değil... herşey başkalarının isteğine göre olacak madem biz neyiz orda biblomuyuz..

haha bende bir nevi sen gibiyim ve deliriyorum en sonunda vazgeçtim plan yapmaktan şimdi onun etekleri tutuştu bende ben sana dedim sen düşün diyorum ama adam rahat ya bişey olmaz bazı şeyleri evlendikten sonra yapalım diyor
bencede sen tşört işine öncelik ver canım o da kanepede idare etsin haketmiş resmen

evet artık sayfaları didikleriz canım ve evet moplar süper bişey hele onlrla duvar sil çok rahat oluyor canım emin ol
oo açken size yaklaşılmaması gerek demekki uzak durun bizden der gibi :)

sıkma canını tatlım hallolur hem duvak dedigin ne ki gelinlikçide alacaksanız hemen ayarlanır çiçek konusuda nerden alacagına baglı biraz tatlım rahatla biraz emin ol bu telaşına göre daha çabuk bitecek tatlım

ve kınalarına bayıldım güzel degişik bi model

ya ben de tam kızlara soruyum bi su testi kırmayı diye girdim siteye sen yazmışşsın canım :) ben de yapmak istiyorum küçük bir testi alıyım en iyyisi :)

yap tatlım ben ilk olmaz falan diyordum organizatör amatörce çekmiş teline düşün onda bile çok beğendim çok eğlenceli gözüküyor emin ol :)

ben çok begendim tatlım elbise çok güzel durmuş üzerinde canım gülerek giy

hadi inş öyle daha güzel olur canım seninde içine sinmiş olur
baya bi batmışsın ama damat bey sevinmişse boşver tatlım bence en güzel tarafı bu
mutfak önlüğün cok güzel güle güle kullan ve nerde yaptırdın ne kadara yaptırdın :)

Yumurta kapıya sıkışınca benimki de tutustu iste nikah, yatak hatta yemek odasi diye aynen ben rahatim o konularda ama sinir oldugum bak nikah diye tuttturdu cuma, ctesi tahliller ki normalde cok sallariz biz tahlil isini bugun raporlari aldik yarin gitsek mi diyor müracaat icin o istediginde israr ediyor benim istediklerim yavas yavas israr etmeyi sevmiyorum etmeyince efendim cok istediğimi anlayamiyor 9 senede cozemedik su isi:)

evet artık sayfaları didikleriz canım ve evet moplar süper bişey hele onlrla duvar sil çok rahat oluyor canım emin ol
oo açken size yaklaşılmaması gerek demekki uzak durun bizden der gibi :)
Bak cok detayciyizdir temizlikte ama anneannemden bile gormedim cnm bizde duvar silindigini:) yerleri camlari fayanslari halletsek iyidir he banyo duvari icin olabilir ama ek uc almam lazim ayni mopu kullanamam duvara kılım resmen:) ama nanuonduvari icin vallahi iyi fikir cikti yine seni takipteyim canim tam benlik fikirlerij var:)

ne yazikki öyle oluyor canım kimse anlayış göstermiyor bende hem düğün hem kına olması için kendimi paraladım resmen zor bela benim babam kbul etti ama oynamayacaksın dedi sonra babaannem geldi sadece bayanlara kına biliyormuş diyorki musade ister amcaları abileri dayısı gelir oynar gider ne alaka ise babam resmen şükretti benim fikrime yoksa küçük çaplı kriz çıkacaktı çünkü babam asla erkek sokmayacaktı

haha ahh bu erkekler kadınları hiç anlamıyorlar

inşallah babam kabul eder bu şeklide.. facebookta gözdece şal takı diye girersen bulursun canım ben eşinin dükkanından alışveriş yaparkene denk geldim çok hoşuma gitti elden aldığım için bana 60a yaptı ama kargoyla falan yollayınca 75e yapıyomuş.. çok güzel gelin çiçekleri var asıl onlara dibim düşmüştü benim..

ne yazikki siliniyor bizde iki günde bir dip köşe temizleniyor bir çekilmeyenler gardolaplar sen düşün artık
yedekleri oluyor tatlım emin ol çok rahat sen beni takip et daha çok çıkar benden bu gidişle :)

senin babanın aynı modeli benim nişanlım anlaşılan acayip takık oynama meselesine.. en azından sen çözebilmişsin bunada şükür inşallah çok eğlenirsin kuzum..

hmm peki çiçekler ne fiyatta tatlım çok mu pahalı
ben bi site buldum biraz pahalı ama çok güzel gözüküyor uygun bir yer buldum ama aklım orda kaldı çarptılar beni resmen :)

senin babanın aynı modeli benim nişanlım anlaşılan acayip takık oynama meselesine.. en azından sen çözebilmişsin bunada şükür inşallah çok eğlenirsin kuzum..

nişanım bayanlara oldu babam 15 yşında yiğenimi bile sokmadı bşımda açıktı süper geçti ama foto çekimi sadece bayanlara oldu onun babası ile çekilmedik ama düğün bu akrabalarım başka şehirden geliyorlar foto çekimi olmak zorunda ee açık olsam olmaz en uygun bu idi zorda olsa kabul etirdim tek kızım annemde baskı yapınca babama kabul oldu bakalım inş kazasız belasız geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…