• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

merhaba kızlar bende bugünkü raporumu vereyim:D bugün kargo geldi bana :D saolsun teyzelerim benim istediklerimi almış göndermişler bende sizlerle paylaşayım dedim :D
a8405.jpg bu misafir yemek takımımız :rolleyes:
a8013.jpg bu günlük yemek takımımız :rolleyes:
a8912_25032014131443.jpg kahvaltı takımımız :rolleyes:
24678_buyuk_zoom.jpg bu da çay seti ama bardaklar biraz farklı cekmeyi unuttum da :oops:
10431854_539103112879143_2141782730_n.jpg bunu da ben salonuma aldım kızlar netten nasıl sizce :rolleyes:
115050068-1-arcelik_md_574_mikrodalga_firin.jpg bu da hediye geldi kızlar :rolleyes: nişanlıma hediye geldi dedikçe ne geldi ne geldi diye soruyor:D

ayriyeten kına organizatörü ile konuştuk bindallısı varmış iki ayrı seçenek onu deneyecegim olursa eger almayı düşünmüyorum tepsisi sepetide güzel onu da alıp boşa kalabalık etmeyi düşünmüyorum kızlar şimdi sadece hediyelikler için araştırma yapıyorum bakalım :rolleyes: ayrıyeten kınasına falan baktık güzeldi birde testi kırma olayı diye bişey varmış gelin ortada oturuyor kızlar etrafında testi ile beraber oynuyorlar testi elden ele dolanıyor en son geline geliyor gelinde oynayıp kırıp atıyor :rolleyes: yalnız ben bu oyun kısmında ne yaparım bilmiyorum oynama özürlüyüm resmen:D

kızlar birde gelin buketimi begendim ama nasıl sizce kararsızım renk konusunda bu renk mi olsun yoksa tozpembe falan mı her renk çok güzel laciverti de seviyorum moru da yardım edin bana:oops:
formatfactory179-1.jpg

o konuda haklısın tatlım:D
yalnız biz belediyeye gittik nufus cuzdanı fotokopisi ve 5 adet fotografla gelin dedi nişanlım evinde unuttugu için gectiğimiz pazartesi başladık dah dogrusu salı desek dogru olur;) onları verdik adres sordular sonra evraklar çıktı imza attık tahlil için saglık ocagına yolladılar tahlil verdik yarın cıkar dediler ertesi gün sabah gittik thlillerimizi aldık oradaki sağlık ocagındaki doktora imzalaıp belediyeye geldik belediyede istediğiniz zaman gelin kıyalım dedi;) 2 güne bitti bizim iş htta memur salonda kıydırmayacagız dedigimizde nerdeyse boynumuza atılacaktı adam bi sevindi anlatamam:D:D

Pespese ne guzel olmus canim darisi başımıza bu aksam tarih konusmaya basladik sonunda ama tikanip kaliyorum, balayi oncesi tasinma stresi istemiyorum ister istemez sirtimi agritmis olacagim araba tuyulsa adamlar gelse de e evlenmeden tasinamam, esyalari gondersemben ne yapicam annemin evinde hem ozel hem is eşyalari elimi kolumu bagliyor e tasinmayi balayindan sonraya biraksam ben ne anladim o balayindan evlenen kizlara 1 ay izin verilmeli ya off cildiricam bir de nisalim esprili tisort olayina ilk defa yanasti netten baktik ama denemeden alamayiz nikahi agustosa alsak tisortleri bulamazsak ya imdaaaaat:)))
Biz de oda nikahi yapacagiz inşallah iyi karsilarlar:)

merhaba kızlar bende bugünkü raporumu vereyim:D bugün kargo geldi bana :D saolsun teyzelerim benim istediklerimi almış göndermişler bende sizlerle paylaşayım dedim :D
Eki Görüntüle 1215905 bu misafir yemek takımımız :rolleyes:
Eki Görüntüle 1215906 bu günlük yemek takımımız :rolleyes:
Eki Görüntüle 1215907 kahvaltı takımımız :rolleyes:
Eki Görüntüle 1215908 bu da çay seti ama bardaklar biraz farklı cekmeyi unuttum da :oops:
Eki Görüntüle 1215909 bunu da ben salonuma aldım kızlar netten nasıl sizce :rolleyes:
Eki Görüntüle 1215913 bu da hediye geldi kızlar :rolleyes: nişanlıma hediye geldi dedikçe ne geldi ne geldi diye soruyor:D

ayriyeten kına organizatörü ile konuştuk bindallısı varmış iki ayrı seçenek onu deneyecegim olursa eger almayı düşünmüyorum tepsisi sepetide güzel onu da alıp boşa kalabalık etmeyi düşünmüyorum kızlar şimdi sadece hediyelikler için araştırma yapıyorum bakalım :rolleyes: ayrıyeten kınasına falan baktık güzeldi birde testi kırma olayı diye bişey varmış gelin ortada oturuyor kızlar etrafında testi ile beraber oynuyorlar testi elden ele dolanıyor en son geline geliyor gelinde oynayıp kırıp atıyor :rolleyes: yalnız ben bu oyun kısmında ne yaparım bilmiyorum oynama özürlüyüm resmen:D
Gule gule kullan guzel gunlerde canim. Senin sectiklerini alalarina ayrica sevindim;) yemek takimlari kolay eskimiyor keyifle kullanirsin cok şıklar. Salon fakimini turkuaz kapmissin yine;) hamarat kizsin belli ben bakinca dogrudan nasil temizleniri dusundugum icin hmmm suya girer mi bezle cok ugrastirir mi diye hesap yapmaktan nerede sade duz seyler var onlara gidiyorum allahin sopasi yok oyle bir mutfaga cattim iste sen dusun:)

Mikrodalga m7 canim sonuncu kullanmayi biliyorsan akil ver bana da ise yariyor mu nisanlim cok umitli onsuznisimiz zor diyor ama bilemiyorum:/

Cicek isinden hi anlamadigim icin yardimci olamiyorum ama hangisi evet yaaa bu olmali iste dedirtiyors o olsun canim onemli olan senin en guzel gordugunun olmasi keyifle kullanman;)

Pespese ne guzel olmus canim darisi başımıza bu aksam tarih konusmaya basladik sonunda ama tikanip kaliyorum, balayi oncesi tasinma stresi istemiyorum ister istemez sirtimi agritmis olacagim araba tuyulsa adamlar gelse de e evlenmeden tasinamam, esyalari gondersemben ne yapicam annemin evinde hem ozel hem is eşyalari elimi kolumu bagliyor e tasinmayi balayindan sonraya biraksam ben ne anladim o balayindan evlenen kizlara 1 ay izin verilmeli ya off cildiricam bir de nisalim esprili tisort olayina ilk defa yanasti netten baktik ama denemeden alamayiz nikahi agustosa alsak tisortleri bulamazsak ya imdaaaaat:)))
Biz de oda nikahi yapacagiz inşallah iyi karsilarlar:)
bence karşılarlar tatlım adamın gözler bi parladı anlatamam:D
bence de izin verilmeli canım:rolleyes: işin zor balayından sonra olsa aklın kalacak :rolleyes: sen bence nikahı erken kıy erken taşın canım:)
bulursun tatlım bence instagramın varsa orda inan bir sürü şey var :D

Gule gule kullan guzel gunlerde canim. Senin sectiklerini alalarina ayrica sevindim;) yemek takimlari kolay eskimiyor keyifle kullanirsin cok şıklar. Salon fakimini turkuaz kapmissin yine;) hamarat kizsin belli ben bakinca dogrudan nasil temizleniri dusundugum icin hmmm suya girer mi bezle cok ugrastirir mi diye hesap yapmaktan nerede sade duz seyler var onlara gidiyorum allahin sopasi yok oyle bir mutfaga cattim iste sen dusun:)

Mikrodalga m7 canim sonuncu kullanmayi biliyorsan akil ver bana da ise yariyor mu nisanlim cok umitli onsuznisimiz zor diyor ama bilemiyorum:/

Cicek isinden hi anlamadigim icin yardimci olamiyorum ama hangisi evet yaaa bu olmali iste dedirtiyors o olsun canim onemli olan senin en guzel gordugunun olmasi keyifle kullanman;)

Saol canım benim ;) evet yemek takımları eskimiyor o yüzden canlı olsun istedim hele zaten misafir yemek takımını tv de görüpte aşık oldum resmen aylar önce:D turkuaz benim renk oldu bu sene perdemde de turkuaz var:D bende cam konusunda sıkıntılı idim hele annem yeni evinde boydan boya camlar olunca gülmedim ama gene geldi cam beni buldu görümcelerim bile allah kolaylık versin diyor:oops:

mikrodalgada tatlım aslında zararı çok öncelikle kullandıgında kapagını açarken önünde durma hemen sonra al annem öyle yaptırıyor bize ;) kullanma konusunda da gerçekten işlevi çok güzel tabakta yemek ısıtıyorsun sonra kete idi börekti acil misafirin geldimi hemen ısıt önlerine ver tava idi şuydu buydu gerek yok tatlım hatta patatesten cips bile yapıyorlarmış ben tarif okumuştum ama yapanlrıda duydum ;) bu arada buzluktan çıkardıgın şeyi de hemen çözme özelliğide var biz kullanmadık ama duymuştum tatlım:)

kızlar benim iyiden iyiye canım sıkıldı artık.. kına mevzusunu hala hala hala çözemedik yarın davetiye bakmaya gidicez ve ben ne yazdıracağımı bilemiyorum.. annemle babam tutturmuş karma olcak bahçede olcak.. öbür taraf hacı düğünlere gitmez kadınlar arası olsun istiyo karma olursa kayınvalidem hayatta durmaz orda.. kına yakılır kalkar gider evde oturur.. benim adam zaten kıskanç ki bende kapalı insanım oynamak bana kesinlikle yasak.. berbat bi kınam olucak korkarımki çok canım sııkın salak gibi ağlayıp duruyorum dünyanın lafını yedim az önce hiç anlamıyo bizimkiler laftan konuştum anlattım zilyon kere anlamıyolar anlamıyolar.. bide bizim sülale oynak zaten gelen geçen dolduruyo bizimkileri.. ya ben şimdi napıcam.. çıldırmak üzereyim :'(

kızlar benim iyiden iyiye canım sıkıldı artık.. kına mevzusunu hala hala hala çözemedik yarın davetiye bakmaya gidicez ve ben ne yazdıracağımı bilemiyorum.. annemle babam tutturmuş karma olcak bahçede olcak.. öbür taraf hacı düğünlere gitmez kadınlar arası olsun istiyo karma olursa kayınvalidem hayatta durmaz orda.. kına yakılır kalkar gider evde oturur.. benim adam zaten kıskanç ki bende kapalı insanım oynamak bana kesinlikle yasak.. berbat bi kınam olucak korkarımki çok canım sııkın salak gibi ağlayıp duruyorum dünyanın lafını yedim az önce hiç anlamıyo bizimkiler laftan konuştum anlattım zilyon kere anlamıyolar anlamıyolar.. bide bizim sülale oynak zaten gelen geçen dolduruyo bizimkileri.. ya ben şimdi napıcam.. çıldırmak üzereyim :'(

canım ya dugunde kınada aynı şehirde mi? benim kınam merkezde olacak nişanlım ilçede oturdugu için asıl dügün orda olacak. bizim kına bayanlara oluyor ama çogu kişi dügüne gelemeyecegi için benim gelinlik giymem gerekiyordu ee babaaannemde tutturdu bizim erkekler girer oynar dedi babamda sinirlendi ama biz dügünü şöyle konuştuk bizim burada ki kına hem dügün hem kına olacak böylece ilk kısım erkekli olacak onlar oynayacak bende kapalı olacagım için oynamayacagım sonra kınada erkekler çıkacak bayan bayana eglenecegiz. sende böyle düşünsen en azından son 2 saat kına da bayan bayana eglenmeyi düşün bi

davetiyede biz bunu düşünüyoruz sözüde güzel canım 1_73948648_5450_concept_davetiye.jpg

canım ya dugunde kınada aynı şehirde mi? benim kınam merkezde olacak nişanlım ilçede oturdugu için asıl dügün orda olacak. bizim kına bayanlara oluyor ama çogu kişi dügüne gelemeyecegi için benim gelinlik giymem gerekiyordu ee babaaannemde tutturdu bizim erkekler girer oynar dedi babamda sinirlendi ama biz dügünü şöyle konuştuk bizim burada ki kına hem dügün hem kına olacak böylece ilk kısım erkekli olacak onlar oynayacak bende kapalı olacagım için oynamayacagım sonra kınada erkekler çıkacak bayan bayana eglenecegiz. sende böyle düşünsen en azından son 2 saat kına da bayan bayana eglenmeyi düşün bi

davetiyede biz bunu düşünüyoruz sözüde güzel canımEki Görüntüle 1216006

davetiye çok güzelmiş ya..

kuzum bizde salon neyin yokki ortada erkekler kadınlardan ayrılsa dahi etrafımız komple bina dolu benimki kesinlikle istemiyo böyle bişey.. sadece salon yada evde kadınlar arası mümkün benim ayağa kalkabilmem.. benim düğünümde okumalı nikah şekli olcak zaten o yüzden istiyolarki düğün gibi bişey olsun herkes eğlensin.. ama akıl edemedikleri şuki biz zaten düğün gibi yapacak olsak okumalı nikah yapmayız düğünü düğünde yaparız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama.. çok saçma bi durumdayız hiç bişeyi kabul ettiremiyorum bizimkilere.. akrabalar ayrı bişey zaten tutturmuşlar illa oynayacaklar.. oynasınlar onlar bende kakalak gibi oturup surat asar ağlarım kendi kına gecemde.. :'(

araştırırken tam benlik bi davetiye metni buldum.. tam bi felsefe öğrencisine yaraşır bi metin :D

Neden varolduğunuzu hiç düşündünüz mü? Ve Neden nihayet bir mücadeleye göğüs germeniz gerektiğini. Biz düşündük. Yaşamda nadide çiçekler olarak bizler, evrenin varoluşunun hem nedeni, hem sonucuyuz. Bu yüzden; Anlamlıyız, değerliyiz ve birlikteyiz. Sizleride birlikteliğimizin en güzel adımına bekliyoruz...

Selam kızlar uzunnnnnnnnnnnnn bir süre yoktumm bayram temizliğ bayram derken akraba düğünü HAtaya gittim geldimm...
hatırlayanlar bilirler çok stresliydim 5 ağustosda hataya gittik 7sinde döndük herşeyide hallettik çok şükür sıfır ev tutuldu ilk biz oturacağız.. eşyalar alındı falan her şey çok içime sindi bi oturma odam pek istediğim gibi olmadı oda kısmet artık herşey halloldu o kadar stresime değmedi darısı herkesin başınaa..

kızlar görüşmeyeli sizler ne alemdesiniz ne var ne yokk

bence karşılarlar tatlım adamın gözler bi parladı anlatamam:D
bence de izin verilmeli canım:rolleyes: işin zor balayından sonra olsa aklın kalacak :rolleyes: sen bence nikahı erken kıy erken taşın canım:)
bulursun tatlım bence instagramın varsa orda inan bir sürü şey var :D
Aksam dedim nisanlima e donunce tasinma isi olursa butun balayinonun stresi olacak ustumde her isimiz bitmis olmali e once yapalim diyor o zaman nikahi ama ben esprili tisort ennbasindan bri istiyordum ancakmikna oldu cok istiyorum tek istegim kiyafet konusunda yani 22 agustos 6a da 5 eylul diyenkonustuk balayi 10 eylul aksami uola cikiyoruz insallah 5 eylul olursa cok sıkışacak bir yetissek sinir oldum aksam ben her seyi onceden planlayan insanim o da tam tersi ve olan bana oluyor o nasil olsa yerlesti sayilir yer acicam merak etme diyor bir de, allah razinolsun dedim;) nasil yayilmissa artik dusun eve;)

Instagram im yok canim, bu cumartesi yatak falan bakamam ben gidelim tisort bakalim hafta ici zorlarsa kendini aksam bakabiliriz ama tisort nikaha kadar şart kanepede azicik daha dayanabilir sanirim:)

Saol canım benim ;) evet yemek takımları eskimiyor o yüzden canlı olsun istedim hele zaten misafir yemek takımını tv de görüpte aşık oldum resmen aylar önce:D turkuaz benim renk oldu bu sene perdemde de turkuaz var:D bende cam konusunda sıkıntılı idim hele annem yeni evinde boydan boya camlar olunca gülmedim ama gene geldi cam beni buldu görümcelerim bile allah kolaylık versin diyor:oops:

mikrodalgada tatlım aslında zararı çok öncelikle kullandıgında kapagını açarken önünde durma hemen sonra al annem öyle yaptırıyor bize ;) kullanma konusunda da gerçekten işlevi çok güzel tabakta yemek ısıtıyorsun sonra kete idi börekti acil misafirin geldimi hemen ısıt önlerine ver tava idi şuydu buydu gerek yok tatlım hatta patatesten cips bile yapıyorlarmış ben tarif okumuştum ama yapanlrıda duydum ;) bu arada buzluktan çıkardıgın şeyi de hemen çözme özelliğide var biz kullanmadık ama duymuştum tatlım:)
Evlendikten sonra hep beraber pratik temizlik konularini didikleriz kk da canim mesela daha once kk da okumustum gec de olsa aklima geldi annemin evinde esya dolu oldugu ve kucukmoldugu icin kullanmadik ama hani genis yuzeyler icin normal vileda ucu asiri yorucu oluyor ki 2 defa yaptim yamuldum:) buyuk dikdortgen ince ve hafif moplari tavsiye etmisti biri az hareketle cok is ve hafif oldugu icin o kadar yormuyor diye aciller bitince ilk is onu arastiricam cok cesit var hepsi kullanisli olmuyor. Cam icin de senin yontem vardi baska da fikirler cikar belki:)
Kullanan tanidigim insan cikinca ben de biraz umutlaniyorum icimi rahatlattin canim hani alismamisim ya tava bulasmadan yemek isitmak hayal gibi geliyor. Bir de o buz cozme isi cok gerekecek bana cunku calisma saatlerim cok duzensiz ve acken yemek yapamiyorum kan sekeri sorunum var acken kimse yaklasmasin yanimiza nisanlim da ayni sekilde konusmadan yemek isitip yememiz lazim yemegi yarilayinca kendimize geliyoruz:)))

Sakin ol canim su anda sinirini tahmin edebiliyorum ama siniri sonraya sakla a ve b planlarini dusunelim;)
Oncelikle sen ne istiyorsun onu hicbir etki altinda kalmadan dusun. Dugunun okumali nikah olmasi senin istegin mi sadece esinin ailesi memnun olsun diye mi ki seninazicik tanidiysam istemiyor olsan tepkini verirdin sanirim:)
Sonraa uzak 88 in fikri sana da cok uygun hibi gorunuyor soyle yapsan, hani aileler de istediklerini yapma yarisina giriyor ya bugunu beklemisler e dugun oynamasiz olacak bari kinada timmakrabalar oynasin vv birak bahcede yapsinlar amasen evi de hazirla canim bu arada bahceyle ilgilenme hic nasil olsa sen oynamiycaksin kiz arkads kuzen vb ile evinhazirlayin once bahceye gidersiniz millet baslar eder bitince ya da bitmeden bir hareket baslar hoop siz kizlar evde kendi eglencenize gecersiniz cok da samimi olur gibi geliyor ama tabii en onemlisi senin istegin illa salonda olsun diyorsan 2 kina yapsin annenler gonluncenoynamak senin de hakkin unutma c ve d planlaorina da aksam bakariz olmazsa ;))

Selam kızlar uzunnnnnnnnnnnnn bir süre yoktumm bayram temizliğ bayram derken akraba düğünü HAtaya gittim geldimm...
hatırlayanlar bilirler çok stresliydim 5 ağustosda hataya gittik 7sinde döndük herşeyide hallettik çok şükür sıfır ev tutuldu ilk biz oturacağız.. eşyalar alındı falan her şey çok içime sindi bi oturma odam pek istediğim gibi olmadı oda kısmet artık herşey halloldu o kadar stresime değmedi darısı herkesin başınaa..

Ne kadar stres yapmistin cok sevindim senin adina:) demistik ya demek ki kendilerine guveniyorlarmis bak 2 gunde biz rende begenemiyoruz takdir ettim hepinizi:) her seyin tam istedigimiz gibi olmasini mumkun gormuyorum canim saglikmolsun her seyin anlami var diger guzellikleri daha cok fark edersiniz;)

hoşgeldin canım artık stres bitmiştir

bunlarda benim son hazırlıklarım bide gelinlikci beni aramıyor prova için sinir oldum ben bugün aradım ve yarın akşama randevu aldım daha ne gelin çicegim ne duvak ne bindallıyı ayarlamadı gelinlikci :( kızlar ben 29 agustosda giyecem gelinliğimi nasıl yetişecek
http://www.atasus.com/davetiye-no-2645-urun3194.html
http://www.atasus.com/urun-no-k1-kalp-kina-ve-sepeti-urun1828.html
benim de provam 30 ağustosta :( ilk prova ikinci provada da tesliim edecek zaten. Ben de telaş yapıyorum ya yetişmezse ya aksilik olursa diye :/

Back