• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Yaziyor canim biz görüyoruz yani allahim zaten evlilik yeni hayTa alisma stresimiz vardi bir de site yenilendi allah arttirsin ne diyeyim:)

Canim onceki mesajini da okudum cok sevindi annene insallah atomu alip atomkarinca gibi olur kosturmaya baslar yeniden nisanlin biliyor nasil seni mutlu edecegini provalar sonlarda daha iyi insan sfresten kilo veriyorstres mi heyecan mi cozemedim valla:)

amin canım inşallah annem artık daha iyi olacak.
nişanlım bana ALLAH ın bir hediyesi her anımda yanımda oldu biraz yüzüm gülsün aglamam dursun diye çabalıyor...
artık ağlamayacağım annem ailem yanımda sevdiğim adam yanımda

merhaba kızlar bende bugünkü raporumu vereyim:D bugün kargo geldi bana :D saolsun teyzelerim benim istediklerimi almış göndermişler bende sizlerle paylaşayım dedim :D
Eki Görüntüle 1215905 bu misafir yemek takımımız :rolleyes:
Eki Görüntüle 1215906 bu günlük yemek takımımız :rolleyes:
Eki Görüntüle 1215907 kahvaltı takımımız :rolleyes:
Eki Görüntüle 1215908 bu da çay seti ama bardaklar biraz farklı cekmeyi unuttum da :oops:
Eki Görüntüle 1215909 bunu da ben salonuma aldım kızlar netten nasıl sizce :rolleyes:
Eki Görüntüle 1215913 bu da hediye geldi kızlar :rolleyes: nişanlıma hediye geldi dedikçe ne geldi ne geldi diye soruyor:D

ayriyeten kına organizatörü ile konuştuk bindallısı varmış iki ayrı seçenek onu deneyecegim olursa eger almayı düşünmüyorum tepsisi sepetide güzel onu da alıp boşa kalabalık etmeyi düşünmüyorum kızlar şimdi sadece hediyelikler için araştırma yapıyorum bakalım :rolleyes: ayrıyeten kınasına falan baktık güzeldi birde testi kırma olayı diye bişey varmış gelin ortada oturuyor kızlar etrafında testi ile beraber oynuyorlar testi elden ele dolanıyor en son geline geliyor gelinde oynayıp kırıp atıyor :rolleyes: yalnız ben bu oyun kısmında ne yaparım bilmiyorum oynama özürlüyüm resmen:D

ya ben de tam kızlara soruyum bi su testi kırmayı diye girdim siteye sen yazmışşsın canım :) ben de yapmak istiyorum küçük bir testi alıyım en iyyisi :)

iyi geceler kuzucuuuğum biz koşturuyoz sen napıyosun bakayım.. :)

tebrikler güle güle aşkla kullanın canım.. :) ay inşallah biraz daha erken getirebilirler yeni mobilyalar pis oluyo çok temizlemek son günlere kalınca zor olur biraz baskı yapın erkene çeksinler derim..
perde işi kolay oluyoda halı :44: Allah kolay seçmeyi nasip etsin inşallah bizde bu hafta halı bakmaya gidicez bakalım..

benim tupperim yok hiç yaa kendimi ezik hissediyorum hee.. :5: o yer bulma telaşesi için artık yapılabilcek bişi yok anacım evin bi odasına yığıcan mecbur ben öyle yaptım.. ama baya yığdım yani... çokta çirkin bi görüntü ama yapcak bişi yok.. :31:
teşekkür ederim canım inşallah hepimşz aşkla otururuz evlerimizde:)
ben koltuk renklerini bile zor seçtim adam en sonunda alın evde seçin dedi kartelaları verdi elimize :)

Aksam dedim nisanlima e donunce tasinma isi olursa butun balayinonun stresi olacak ustumde her isimiz bitmis olmali e once yapalim diyor o zaman nikahi ama ben esprili tisort ennbasindan bri istiyordum ancakmikna oldu cok istiyorum tek istegim kiyafet konusunda yani 22 agustos 6a da 5 eylul diyenkonustuk balayi 10 eylul aksami uola cikiyoruz insallah 5 eylul olursa cok sıkışacak bir yetissek sinir oldum aksam ben her seyi onceden planlayan insanim o da tam tersi ve olan bana oluyor o nasil olsa yerlesti sayilir yer acicam merak etme diyor bir de, allah razinolsun dedim;) nasil yayilmissa artik dusun eve;)

Instagram im yok canim, bu cumartesi yatak falan bakamam ben gidelim tisort bakalim hafta ici zorlarsa kendini aksam bakabiliriz ama tisort nikaha kadar şart kanepede azicik daha dayanabilir sanirim:)
canım esprili tisort nasıl oluyor?

Selam kizlar bugun nisanlim sabahtan ben de is cikisi saglik raporLrini hallettik saglik ocaklarindan. Bizim aile hekimimiz cok seker bir kadin aile hekimliginden once de poliklinikte onun hastasiydik bzska hast yoktu arkamda korunma isini de konustuk sigara ictigim ve migrenim oldugu icin hapi kesinlikle onermedi. Prezervatifi zaten kullanacagimizi soyleyince bir de takvim yontemini acikladi 12_16. Gunler arasi yumurtlama ama riske girmemek icin 11-17. Gunler olarak dusunursunuz dedi. SiGr ve migren damar hastalığı olarak etkiliyormus. Ama bu yumurtlama gunleri 27-28 gunde bir adet olanlar icinmis kizlar kac gunde bir oldugunuza bagli olarak degisiyormus. Bir de her yontemin risklerini küçük küçük sayarken geri cekilmeyi zaten yontem olarak bile dusunmemek herekiyor yuzde 30 dedi riske kazara hamile kalanlarinin cogunun kullandigi yontem hepsinde risk olmakla birlikte tabii.

canım esprili tisort nasıl oluyor?
Canim hani komik resimler ve yazilar oluyor ya mesela gelin damaf cizgi halde foto değil altinda game over yaziyor bize ozel istiyorum ama yazdiracakk yer ariycam. Optimum un alt katinda varmis istanbul icin kadikoy de vardi sanki bakalim.

Son düzenleme:
kızlaarrr kına elbisemi aldım hemde 2. denediğim elbise:) düğün setim ve almayı düşündüğüm tac -saç modelini de ekledim fotolara.içime elbise korsesi giymem lazım yada 2 kilo vermem lazım biraz pörtledim elbisede
10609632_10152585496298290_8094769940452219522_n.jpg

amin canım inşallah annem artık daha iyi olacak.
nişanlım bana ALLAH ın bir hediyesi her anımda yanımda oldu biraz yüzüm gülsün aglamam dursun diye çabalıyor...
artık ağlamayacağım annem ailem yanımda sevdiğim adam yanımda
Kesinlikle canim yoksa sukretmemek oluyor her aci insani olgunlastiriyor hep demistim ya sanadaha da mutlu geçireceksiniz o ozel gunlerini bu sikintilarin ardindan.

kızlaarrr kına elbisemi aldım hemde 2. denediğim elbise:) düğün setim ve almayı düşündüğüm tac -saç modelini de ekledim fotolara.içime elbise korsesi giymem lazım yada 2 kilo vermem lazım biraz pörtledim elbisede Eki Görüntüle 1216623
Yaaa bak honlune gore bulunca nasil da hemen alabiliyor di mi insan, rengi de modeli de cok guzel bir fazlalik gorunmese de biz hatunlar ne kadar ince o kadar mutluyuz rahat edecegin bir sey bulamazsan hic takma renginin tonu ve modeli bir de senin guler yuzunden kimse fark etmez o curcunada;)

kızlaarrr kına elbisemi aldım hemde 2. denediğim elbise:) düğün setim ve almayı düşündüğüm tac -saç modelini de ekledim fotolara.içime elbise korsesi giymem lazım yada 2 kilo vermem lazım biraz pörtledim elbisede Eki Görüntüle 1216623

Canım elbise sana çok yakışmış, modelini çok beğendim ben.. Kapatılamayacak kusurların yok, hatta böyle bile çok hoş olmuş bence.. :nazar:

hatunlar.. ben geldiiimm.. şimdik raporumu veriyorum bende.. bugün gidip önce halılarımızı beğendik sonrada davetiyemize baktık kına işini akşam annemle babam konuşacaklar eğer babam kabul ederse camide önce okumalı kınam ardından evde oynamaklı kınam olcak..

bu arada ben dün ağlamaktan yazamadımdı dün biz damatlık saat ayakkabı işinide hallettik benim adam beni batırdı resmen...
damatlık 810 lira hatemoğlu
ayakkabı 205 lira kemal tanca
ve asıl son nokta saat..
seiko 2bin küsür liradan sıkı pazarlıkla 1.320 tl..
battım bildiğimiz battım yani cebimde kuruşum kalmadı resmen yaa.. sabır kumbaramı kırdım biriktirdiğim cüzdanımın ücra köşelerindeki yüzlükleri döktüm :( ama benim adamda öyle mutlu olduki anlatamam hop oturup hop kalktı nasıl hoşuna gitti aldıklarımız her şey içine sindi bi yandan o yüzden içim rahat hani çok sevinçli ayrıldı yanımdan çocuk gibiydi.. :KK48:

ve son olarak kendime cici bi mutfak önlüğü yaptırttım çok hoşuma gitti dayanamadım :KK36:

Eklentiler

• Fotoğraf-0083.jpg
    Fotoğraf-0083.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 64
Yaaa bak honlune gore bulunca nasil da hemen alabiliyor di mi insan, rengi de modeli de cok guzel bir fazlalik gorunmese de biz hatunlar ne kadar ince o kadar mutluyuz rahat edecegin bir sey bulamazsan hic takma renginin tonu ve modeli bir de senin guler yuzunden kimse fark etmez o curcunada;)
çokk teşekkür ederim canım gerçekten içime sindi zaten taşlı pullu elbise sevmiyorum balık kendime yakıştırmıyodum aama bunun kesimi hemen kalçanın altından sonra bollaşan şekilde olunca dayanamadım vuruldum.. korse giymeme gerek kalmayabilir şimdi ev yerleştirme vs. derken koşturma olucak 1-2 kilo gider belki:)

13 eylülde şuan en koşturmacalı dönemdeyim ev yerleştirme vs eşyalar geliyo çeyiz gidicek haliyle kilo veririm diye düşündüm. ramazan öncesi 4 kilo vermiştim bir de : )

Verirsin bence, çok yoğun bir dönem.. Allah kolaylık versin canım, mutlu olursunuz inşallah bir ömür.. :KK60:

davetiye çok güzelmiş ya..

kuzum bizde salon neyin yokki ortada erkekler kadınlardan ayrılsa dahi etrafımız komple bina dolu benimki kesinlikle istemiyo böyle bişey.. sadece salon yada evde kadınlar arası mümkün benim ayağa kalkabilmem.. benim düğünümde okumalı nikah şekli olcak zaten o yüzden istiyolarki düğün gibi bişey olsun herkes eğlensin.. ama akıl edemedikleri şuki biz zaten düğün gibi yapacak olsak okumalı nikah yapmayız düğünü düğünde yaparız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama.. çok saçma bi durumdayız hiç bişeyi kabul ettiremiyorum bizimkilere.. akrabalar ayrı bişey zaten tutturmuşlar illa oynayacaklar.. oynasınlar onlar bende kakalak gibi oturup surat asar ağlarım kendi kına gecemde.. :'(

aslında en güzeli o da bizim adetlerimiz ve eş dost bırakmıyor istediğimiz şekilde yapmayı sanki onlar evleniyor kendi düğünleri istedikleri gibi olmamış egolarını bizde tatmin etmek istiyorlar ne yazikki:KK43:

araştırırken tam benlik bi davetiye metni buldum.. tam bi felsefe öğrencisine yaraşır bi metin :D

Neden varolduğunuzu hiç düşündünüz mü? Ve Neden nihayet bir mücadeleye göğüs germeniz gerektiğini. Biz düşündük. Yaşamda nadide çiçekler olarak bizler, evrenin varoluşunun hem nedeni, hem sonucuyuz. Bu yüzden; Anlamlıyız, değerliyiz ve birlikteyiz. Sizleride birlikteliğimizin en güzel adımına bekliyoruz...

davetiye için teşekkürler canım:KK28:
ve evet söz tam bir felsefe ögrencisi için tuttum ben bu sözü :KK9:

Back