2014 eylül gelinleri de buraya:))

amin canım inşallah annem artık daha iyi olacak.
nişanlım bana ALLAH ın bir hediyesi her anımda yanımda oldu biraz yüzüm gülsün aglamam dursun diye çabalıyor...
artık ağlamayacağım annem ailem yanımda sevdiğim adam yanımda

ya ben de tam kızlara soruyum bi su testi kırmayı diye girdim siteye sen yazmışşsın canım :) ben de yapmak istiyorum küçük bir testi alıyım en iyyisi :)

teşekkür ederim canım inşallah hepimşz aşkla otururuz evlerimizde:)
ben koltuk renklerini bile zor seçtim adam en sonunda alın evde seçin dedi kartelaları verdi elimize :)

canım esprili tisort nasıl oluyor?

Selam kizlar bugun nisanlim sabahtan ben de is cikisi saglik raporLrini hallettik saglik ocaklarindan. Bizim aile hekimimiz cok seker bir kadin aile hekimliginden once de poliklinikte onun hastasiydik bzska hast yoktu arkamda korunma isini de konustuk sigara ictigim ve migrenim oldugu icin hapi kesinlikle onermedi. Prezervatifi zaten kullanacagimizi soyleyince bir de takvim yontemini acikladi 12_16. Gunler arasi yumurtlama ama riske girmemek icin 11-17. Gunler olarak dusunursunuz dedi. SiGr ve migren damar hastalığı olarak etkiliyormus. Ama bu yumurtlama gunleri 27-28 gunde bir adet olanlar icinmis kizlar kac gunde bir oldugunuza bagli olarak degisiyormus. Bir de her yontemin risklerini küçük küçük sayarken geri cekilmeyi zaten yontem olarak bile dusunmemek herekiyor yuzde 30 dedi riske kazara hamile kalanlarinin cogunun kullandigi yontem hepsinde risk olmakla birlikte tabii.

canım esprili tisort nasıl oluyor?
Canim hani komik resimler ve yazilar oluyor ya mesela gelin damaf cizgi halde foto değil altinda game over yaziyor bize ozel istiyorum ama yazdiracakk yer ariycam. Optimum un alt katinda varmis istanbul icin kadikoy de vardi sanki bakalim.

Son düzenleme:
Kesinlikle canim yoksa sukretmemek oluyor her aci insani olgunlastiriyor hep demistim ya sanadaha da mutlu geçireceksiniz o ozel gunlerini bu sikintilarin ardindan.

Yaaa bak honlune gore bulunca nasil da hemen alabiliyor di mi insan, rengi de modeli de cok guzel bir fazlalik gorunmese de biz hatunlar ne kadar ince o kadar mutluyuz rahat edecegin bir sey bulamazsan hic takma renginin tonu ve modeli bir de senin guler yuzunden kimse fark etmez o curcunada

Canım elbise sana çok yakışmış, modelini çok beğendim ben.. Kapatılamayacak kusurların yok, hatta böyle bile çok hoş olmuş bence..

hatunlar.. ben geldiiimm.. şimdik raporumu veriyorum bende.. bugün gidip önce halılarımızı beğendik sonrada davetiyemize baktık kına işini akşam annemle babam konuşacaklar eğer babam kabul ederse camide önce okumalı kınam ardından evde oynamaklı kınam olcak..

bu arada ben dün ağlamaktan yazamadımdı dün biz damatlık saat ayakkabı işinide hallettik benim adam beni batırdı resmen...
damatlık 810 lira hatemoğlu
ayakkabı 205 lira kemal tanca
ve asıl son nokta saat..
seiko 2bin küsür liradan sıkı pazarlıkla 1.320 tl..
battım bildiğimiz battım yani cebimde kuruşum kalmadı resmen yaa.. sabır kumbaramı kırdım biriktirdiğim cüzdanımın ücra köşelerindeki yüzlükleri döktüm ama benim adamda öyle mutlu olduki anlatamam hop oturup hop kalktı nasıl hoşuna gitti aldıklarımız her şey içine sindi bi yandan o yüzden içim rahat hani çok sevinçli ayrıldı yanımdan çocuk gibiydi..

ve son olarak kendime cici bi mutfak önlüğü yaptırttım çok hoşuma gitti dayanamadım

Eklentiler

• Fotoğraf-0083.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 64
çokk teşekkür ederim canım gerçekten içime sindi zaten taşlı pullu elbise sevmiyorum balık kendime yakıştırmıyodum aama bunun kesimi hemen kalçanın altından sonra bollaşan şekilde olunca dayanamadım vuruldum.. korse giymeme gerek kalmayabilir şimdi ev yerleştirme vs. derken koşturma olucak 1-2 kilo gider belki:)

13 eylülde şuan en koşturmacalı dönemdeyim ev yerleştirme vs eşyalar geliyo çeyiz gidicek haliyle kilo veririm diye düşündüm. ramazan öncesi 4 kilo vermiştim bir de : )

Verirsin bence, çok yoğun bir dönem.. Allah kolaylık versin canım, mutlu olursunuz inşallah bir ömür..

aslında en güzeli o da bizim adetlerimiz ve eş dost bırakmıyor istediğimiz şekilde yapmayı sanki onlar evleniyor kendi düğünleri istedikleri gibi olmamış egolarını bizde tatmin etmek istiyorlar ne yazikki

davetiye için teşekkürler canım
ve evet söz tam bir felsefe ögrencisi için tuttum ben bu sözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…