• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

sag ol canım kararsız olmak ara sıra işime yarıyor yani geçen sonbahar ilk begendiğim model dondu dolaştı indirime girdi şu anda yeni evimizde çok şükür:)

çenemdekini nişanlıma dediğimde ne oldu acı ya da baharatlı mı yedin diye sormustu ne de olsa sıkıntı stres yapacak bir şey yok ya ortada nasıl olsa yarın tahlile gidince nikaha yaklaşıyor ya beyfendi:)
haha bayıldım tatlım özellikle altındaki bezlere :D hayırlı olsun tatlım güle güle kullan :)
ya biz bu nikah işini 3 günde bitirdik ya bizde mi anormallik var :rolleyes::D

Merhaba kızlar annem sabah ameliyat oldu şükürler olsun Allah ıma çıktık ameliyattan kendine gelmeyede başladı...inşallah başka yerde de aynı sıkıntı yaşanmaz ve annem saglıgına kavuşur..sımdı artık dualarla sonucları bekleyecez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlım tekrar geçmiş olsun simdi nasıl oldu annen rabbim acil şifalar versin eksikliklerini kimseye göstermesin Allah'ım

haha bayıldım tatlım özellikle altındaki bezlere :D hayırlı olsun tatlım güle güle kullan :)
ya biz bu nikah işini 3 günde bitirdik ya bizde mi anormallik var :rolleyes::D
Siz butun evi 3 gunde duzdunuz aramizdaki 70 farki bul canim:)
1. Cumartesi kan verdik röntgen cekildi sadece hemen rontgen raporunu aldik. Biz bir de tiroidtahlillerini yaptirdik normalde bayana 1 saat sonra verilirken o yuzden 2-3 saat sonra dediler e baska isler vardi bir daha gitmeyelim dedik arabayla gidilecek yer cunku:)
2. Gun bugun 3 ten sonra nisanlimin sonucu da cikacak ben 3 ten sonra musaitim gidip alicam ikimizinkini de, erkekte bir tahlil yuzunden 2-3 gun sonra dediler canim baskayer de 1 hafta sonra demisti tabii tahliller baskanyere falan gittigi icin de olanilir.

Simdi ayrinaile hekimlerinden rapor alinacak daha nisanlim kayit ettirecek kendini.
E sonra maltepe Belediyesi ne basvurup izin belgesi alinacak.
Sonra da kadikoy e muhtemelen gidip gun alinacak.
Birimize uyan saatler diğerine uymuyor gibi faktorleri de hesaba katinca dusun sen artik kac gun:) oncekinhafta deseydi nisanlim yapalim diye cok dha kolay olacakti simdi benim yogunluk basladi napicaz bilmiyorum.

günaydın kızlar....
annem çok şükür iyi çok ilgili bir hastanede ve çok iyi bir doktorla sağlıgına kavuştu.acıbadem maslak hastanesinde mete düren yaptı.Allah razı olsun.şimdilik beklıyoruz 45 gün sonra atom tedavisi olacak.inşallahda başka yerinde bir sıkıntı yaşamasak atlattık bu hastalığıda şime evde şükürler olsun...
gelelim düğün hazırlıklarına nişanlım yüzümü güldürmek için hızlandı kına malzemleri ve davetiye işide bitti :)
kına kıyafeti ve gelinlik provaları kaldı şimdik geriye

Bir eski hali bir yeni hali su anda geçiş sureci herhalde bulalim da yerimizi alisiriz zamanla artik:) alinti yapamiuorum su anda coklu olarak bakalim:)

aynen.. bugün komple yenileşmiş galiba :s hiç hoşlaşmadım rengi değiştiğinde bile zor adapte olmuştum böle kökten değişim ızdırap oldu bana valla.. hem ifadelerimiz yok yaa naparım ben onlarsız..

kızlar sonunda elektrıklı supurgemızıde aldk medya marktden 199 tl ye :)

Eklentiler

• 115040255-1-samsung_sc4780_elektrikli_supurge_kirmizi.jpg
    115040255-1-samsung_sc4780_elektrikli_supurge_kirmizi.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 115040255-3-samsung_sc4780_elektrikli_supurge_kirmizi.jpg
    115040255-3-samsung_sc4780_elektrikli_supurge_kirmizi.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 115040255-4-samsung_sc4780_elektrikli_supurge_kirmizi.jpg
    115040255-4-samsung_sc4780_elektrikli_supurge_kirmizi.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 37
NEDEN YAZIMIM SONUNDA DÜĞÜNE KAÇ GÜN KALDIĞI YAZMIYORRRR BENİM
Yaziyor canim biz görüyoruz yani allahim zaten evlilik yeni hayTa alisma stresimiz vardi bir de site yenilendi allah arttirsin ne diyeyim:)

Canim onceki mesajini da okudum cok sevindi annene insallah atomu alip atomkarinca gibi olur kosturmaya baslar yeniden nisanlin biliyor nasil seni mutlu edecegini provalar sonlarda daha iyi insan sfresten kilo veriyorstres mi heyecan mi cozemedim valla:)

kızlar sonunda elektrıklı supurgemızıde aldk medya marktden 199 tl ye :)
Hayirli olsun cok sirin duruyor fiyati da iyiymis biz de arastirmamiz lazim torbali ve sessiz ariyoruz nasil bu dur model adini okuyabilirsem bakayim ben de ozelliklerine. Buradan arkadas fakir tavsiye etmisti simdilik listemizde tek o var:)

Bugunku raporumu vereyim:)
- vesikaliklarimi aldim
-ikimizin tahlil sonuclarini aldim hastaneden
-salata kurutucu ve mikser kabimi almaui umut ettiğim tezgaha gittim maltepe pazarında ama istedigm renkler yoktu adam not aldi bulursa getirecek artik farkli renklere gecmis firma olmazsa mecbur o renklerden a
Acagim bakin kararliyim ama yok ne yapayım:)
-saglik ocagini aradim benim aile hekimim yarin 7 ye kadar oradaymis 6 da gelin sonuclarladeiler iyi ki bugun aramisim:)
-nisanlima link atip saglik ocagini arattirdim ilce saglik bilmem nesinden aile hekimini degistirmesigerektigi ortaya cikti e bu da bir devlet:)))
-yatak arastirmayaaksam devam edecegiz sanirim dun gozlerimiz dondu ama birkac model beliri kafamizda yatas agirlikli bakalim magazaya gidip nasil deniycez ben utanirim ya:(

aynen.. bugün komple yenileşmiş galiba :s hiç hoşlaşmadım rengi değiştiğinde bile zor adapte olmuştum böle kökten değişim ızdırap oldu bana valla.. hem ifadelerimiz yok yaa naparım ben onlarsız..
Haha aynen izdirap dogru keime ifadeler nereye gizlendi acaba bulan beri helsin kizlar:)

Siz butun evi 3 gunde duzdunuz aramizdaki 70 farki bul canim:)
1. Cumartesi kan verdik röntgen cekildi sadece hemen rontgen raporunu aldik. Biz bir de tiroidtahlillerini yaptirdik normalde bayana 1 saat sonra verilirken o yuzden 2-3 saat sonra dediler e baska isler vardi bir daha gitmeyelim dedik arabayla gidilecek yer cunku:)
2. Gun bugun 3 ten sonra nisanlimin sonucu da cikacak ben 3 ten sonra musaitim gidip alicam ikimizinkini de, erkekte bir tahlil yuzunden 2-3 gun sonra dediler canim baskayer de 1 hafta sonra demisti tabii tahliller baskanyere falan gittigi icin de olanilir.

Simdi ayrinaile hekimlerinden rapor alinacak daha nisanlim kayit ettirecek kendini.
E sonra maltepe Belediyesi ne basvurup izin belgesi alinacak.
Sonra da kadikoy e muhtemelen gidip gun alinacak.
Birimize uyan saatler diğerine uymuyor gibi faktorleri de hesaba katinca dusun sen artik kac gun:) oncekinhafta deseydi nisanlim yapalim diye cok dha kolay olacakti simdi benim yogunluk basladi napicaz bilmiyorum.
o konuda haklısın tatlım:D
yalnız biz belediyeye gittik nufus cuzdanı fotokopisi ve 5 adet fotografla gelin dedi nişanlım evinde unuttugu için gectiğimiz pazartesi başladık dah dogrusu salı desek dogru olur;) onları verdik adres sordular sonra evraklar çıktı imza attık tahlil için saglık ocagına yolladılar tahlil verdik yarın cıkar dediler ertesi gün sabah gittik thlillerimizi aldık oradaki sağlık ocagındaki doktora imzalaıp belediyeye geldik belediyede istediğiniz zaman gelin kıyalım dedi;) 2 güne bitti bizim iş htta memur salonda kıydırmayacagız dedigimizde nerdeyse boynumuza atılacaktı adam bi sevindi anlatamam:D:D

günaydın kızlar....
annem çok şükür iyi çok ilgili bir hastanede ve çok iyi bir doktorla sağlıgına kavuştu.acıbadem maslak hastanesinde mete düren yaptı.Allah razı olsun.şimdilik beklıyoruz 45 gün sonra atom tedavisi olacak.inşallahda başka yerinde bir sıkıntı yaşamasak atlattık bu hastalığıda şime evde şükürler olsun...
gelelim düğün hazırlıklarına nişanlım yüzümü güldürmek için hızlandı kına malzemleri ve davetiye işide bitti :)
kına kıyafeti ve gelinlik provaları kaldı şimdik geriye
cok sevindim tatlım inşallah daha iyi olacak annen :) oh ne güzel davetiyeler sıkıntı ya biz nette begendik gittik 5 kataloga baktık aklımız karıştı ama sonuç ilk begendiklerimiz oldu:D

Back