- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.341
benim nişanlım bu ara sabrımı deniyo canımev temizlenicek inşallah eşyalar her an gelebilir ama ev hala pis banyoda klozet ve duşakabin yapılıcak onun dışında perdeleri seçtim ölçü alıcaklar dikilcekler sadece bi tek yatak odasınınki kaldı koridora halı yatakodasına halımı aldım yeni daha doğrusu bütün halılarım bitti eşyalarda tamam bende eksik yok heralde ufak tefek şeylerim kaldı ekmek kesme tahtam yok mesela
güle güle kullan canım ah bi temizlik lafı duyunca yüzüm gülüyo
ay sen müthiş şeyler yapmışsınmaşallah ya güle güle kullan canım aldıklarını aşkla mutlulukla huzurla
keşke denk gelmeseydi ama yapıcak bişey yok canım halledersin
Ne zaman senin ki . Ne guzel galee yi uzerinden atmissin iste canim ya
benimki alışık beni ev haliyle görmeye eve gelince erken saatte olunca hazırlanamadığım çok olmuştur hayran hayran bakardı bana bu konuda sıkıntı yaşamam heraldehahah valla kafalarında nasıl canlandırıyolar bilemem ama makyajsız saçımı cadı gibi tepeden toplamış halimle illaki yüzleşicek o ana kadar beni manken gibi hayal etmeye devam etsin zavallımdışarıda hep bakımlıyım makyajsız ve duş almadan çıkmam ama insanın bir de ev hali var yani onu hiç hesaba katmıyolar bence:) ben gözüme rimel çekmeyi bile unutsam hemen farkediyo bugün sürmemişsin diyo bakalım napıcaz ayıcıklı pijama ve dağınık saçlarla:)
Allah razı olsun KuZumm haftaya da inşallah kalp Çubuklu kınalarımı yaptıracam Maltepe bi yerde buldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu erkekler hep ayni benimkide tutturmus avize isini sonraya birakalim hatta olmazsa dugunden sonra olsun diyor bende taze mobilyaya ciplak tavan olur mu diyorum bana avizesiz tavan olmaz geliyor belki nazar falan degmez diyecegim ama bizim burada doguda gorsele cok onem veriyorlar aslinda almasammi
Sende baya bitirmissin tatlim :) mutlulukla aşkla kullan
benim ev kira olunca yaptirmaya girmedigimiz icin biraz daha rahatiz canim
Saol canim benim kisin evde bos oturmaktansa nette arastirdim kodlari aldim simdi gidip aliyoruz
benimki alışık beni ev haliyle görmeye eve gelince erken saatte olunca hazırlanamadığım çok olmuştur hayran hayran bakardı bana bu konuda sıkıntı yaşamam heraldebenimkide çok dikkatlidir dipline kullanıyorum ben geçen gün kalem sürdüm sende bi değişiklik var böyle sürdüğün bi değişik dedi koptum gülmekten Allahım dedim onu bile farketti ya
beni de ameliyattan çıkmş narkozlu halimi gördü heralde o manzaradan daha da şaşırtıcak bişeyim yoktur onun gözünde:) makyaj konusunda maşallah herşeyi öğrendi artık bana rimel bile almış geçende ünlü bi markanınmış arkadaşı ucuza getiriyomuş fln vay canına dedim oldun sen
benim annem hiç bir alışverişime gelmiyo zaten birlikte gitsek kavga edip eve dönüyoruz :) herşeyi kendim alıyorum o da beni yoruyo elimde listeyle dolaşıyorum artık gördüğümü alıyorum her gün elimde bişeylerle geliyorum eve. kararsızım bir de aldığım şeyi bazen 2 defa değiştirmeye götürüyorum :/ ben mobilyalarım için neredeyse 6 defa gittim mobilyacılar çarşısına sen 1 günde alınca hayret ettim:26: nişanlımla ortak zevklerimiz uyuşmadı fln onun kavgasını et sonra ortak beğen hemde parası da iyi olsun derken çok oyalandık ama sonunda aldık. sanırım en kolay alışverişimz beyaz eşya oldu aldık ve çıktık yani 1 saat içinde. ohh be dedim işte bu
canim cabuk evlenenler ya da uzun ciksalar da ev hallerini gormeyenlerde bu endise olaniliyor ama unutma ki Hyati paylasacaksiniz sen de onu terli trassiz hasta vb hallerini goreceksin. Her halimizi gorduhumuz icin yagi sacli ki asla sokaga cikmam o halde hastalikmhallerinde mecburen, yara bere icinde, saclar tutusturulmus:) kusma torbasi yetistirmistir bana canim ya o an cok utanmistim ama yeme dokunmustu elimden bir sey gelemezdi cok itinali dacraanmisti hic unutmam o gunu o agir insan gitmis annem kadar ilgilenen biri cikmisti karsima kac yildir beraberdik ama hic oyle bir durum yasamamistik daqha sonra ne hallerimizi gorduk tabii hastalik zamanlarinda maalesef..hahah valla kafalarında nasıl canlandırıyolar bilemem ama makyajsız saçımı cadı gibi tepeden toplamış halimle illaki yüzleşicek o ana kadar beni manken gibi hayal etmeye devam etsin zavallımdışarıda hep bakımlıyım makyajsız ve duş almadan çıkmam ama insanın bir de ev hali var yani onu hiç hesaba katmıyolar bence:) ben gözüme rimel çekmeyi bile unutsam hemen farkediyo bugün sürmemişsin diyo bakalım napıcaz ayıcıklı pijama ve dağınık saçlarla:)
Hiii topuklu mu imkansiz benim icin:) yan yan he koptumAnliyorum seni dun ben bide topuklu giymistim haliya bastigimda yan yan gidiyordum
Haha senin verecekler cogalmis gene bence sen bir anda ver gitsin yavas yavas veriyon adamcagizin cani gidiyor
Saol tatlimevet karar vermistim coguna kodlari falan vardi biz gittik aldik :) perde ve halida zorlandik biraz o da fazla degil benim anam pratik kadindir tum esnaflar sever urunun carpmasi yeter hem pazarlik birde bakmissin elinde poset cikiyorsun
Avmlerdense esnaftan almak daha iyi hem indirim aliyorsun hemde daha ilgililer bana gore
Oo cok guzel oluyor ya :) simdi yatak odasi mutfak kiz tarafa ait ya once hesaplatiyorlar sonra indirim yapip oduyorlar herkes kendikisini en son perdede nisanlim hepsini odemek istedi annem bize taze perde verince onun konusmasi gecerken perdeci donup bana sana kalmasin odemesi dedi hemen nisanlim o keyfini suren ona kalir mi hic keyfinde o dediaynen oyle ben begeniyorum onlar aliyor deneyin guzel oluyor
Saol fistik ama benden cok annemin kararliligi ozellikle perde ve hali isinde :) ben sana annemi yollayayim magazaya girer derki ben sunu alacagim ama beni carpmasi lazim eger begenirse indirimini yapar alir o yuzden esnaflar cok seviyor
Evet özellikle ekimde Kurban Bayramı da olduğu için sezon fiyatına çıkııyor oteller falan. Bu Eylül hepimize kocaman mutluluklar getirsin cicim aylarımız bi ömür sürsün inşallah
benim annem hiç bir alışverişime gelmiyo zaten birlikte gitsek kavga edip eve dönüyoruz :) herşeyi kendim alıyorum o da beni yoruyo elimde listeyle dolaşıyorum artık gördüğümü alıyorum her gün elimde bişeylerle geliyorum eve. kararsızım bir de aldığım şeyi bazen 2 defa değiştirmeye götürüyorum :/ ben mobilyalarım için neredeyse 6 defa gittim mobilyacılar çarşısına sen 1 günde alınca hayret ettim:26: nişanlımla ortak zevklerimiz uyuşmadı fln onun kavgasını et sonra ortak beğen hemde parası da iyi olsun derken çok oyalandık ama sonunda aldık. sanırım en kolay alışverişimz beyaz eşya oldu aldık ve çıktık yani 1 saat içinde. ohh be dedim işte bu
Hmm anliyorum tatlim o konuda annemin hakkini odeyemem zevkine guvenirim klasiktir arada benim ucuk kacik isteklerime boyun eger onun istedigi olsun der
Sen gercekten cok kararsizmissin ben mobilya isinde once ne renk olmasina islevine karar verdim sonra netten bunlara gore cogu mobilyayi eledim islerinde de hem fiyat olarak hemde icime sineni begenip nisanlima gosterdim o da saolsun kirmadi beni benim istegime birakti bende odeme konusunda uygun alabilecegimiz yerden begenip aldim inan nette arastirmasaydim bende senin gibi bir suru mabilyaci dolanirdim
Beyaz esya da ise benim istediklerim vardi ama saolsun halalarim kafalarina gore almislar keske almasa idiler de bende su an degistirmek icin caba sarfetmeyeydim
Bu arada herseyini mutlulukla huzurla aşkla kullan tatlim
benim evde kira canım banyo masrafını kiradan düşücez mutfak dolaplarınıda yaptıralım dedim ev sahibi kabul etmedi evet baya şey hallettikte temizlik canımı sıkıyo bu erkekler çok geniiş bakıyolar herşeye bazen geliyolar bana şöyle tek hamlede gırtlağına yapışıcam sıkıcam hahah
canim cabuk evlenenler ya da uzun ciksalar da ev hallerini gormeyenlerde bu endise olaniliyor ama unutma ki Hyati paylasacaksiniz sen de onu terli trassiz hasta vb hallerini goreceksin. Her halimizi gorduhumuz icin yagi sacli ki asla sokaga cikmam o halde hastalikmhallerinde mecburen, yara bere icinde, saclar tutusturulmus:) kusma torbasi yetistirmistir bana canim ya o an cok utanmistim ama yeme dokunmustu elimden bir sey gelemezdi cok itinali dacraanmisti hic unutmam o gunu o agir insan gitmis annem kadar ilgilenen biri cikmisti karsima kac yildir beraberdik ama hic oyle bir durum yasamamistik daqha sonra ne hallerimizi gorduk tabii hastalik zamanlarinda maalesef..
Hiii topuklu mu imkansiz benim icin:) yan yan he koptum)) annenden sana da gecmis ama herhalde canim benim annem daha kararlidirben tam tersi acaba annemin cabuk atlayip alip sonra kullanmadihi milyon tane esyadan mi etkilendim bilincaltimda diyorum bazen:))
Canim toplu sekilde gecen persembe verdik en son ama eve kutu actim yeni ctesi gunu 5-6 parca sardim koydum mutfak esyasi:))) simdi bu aldiklarimi goturup eskilerini sarip koyacagim kutuya ama cok birikmemesi lazim gozune batar nisanlimin. Onu takintisi yedek olsun e yedek yok al sana yedek:) is horru kalsin dediklerimi de aliyorum simdi ne yapayim katlansam da gorunmedigini anladim niye eziyet edeyim kendime di mi :) aslinda dedihin hibi toptan temizlense bir anda aslinda daha mutlu olacagim simd ctesiden beri gitmedim eve allahtan hem olari gormedim hem de atilmalarina vesile olacaklari topladim yarin anneme siparislerim ve aksam yetisirsem alacaklarim da var pazardan rende, suzgec vb o eski suzgec de gidecek yani nihahahah
çok sağol canım sende güle güle huzur içinde otur cici eşyalarınla yeni evinde :) valla şöyle söyliyim benim yatak odası, salon, yemek odası, oturma odası mobilyalarım hepsi farklı yerlerden alındı . hııı yatak odası yatak ve bazası da başka yerden onu da ekliyim. düşün artık kaç kere gitmişimdir:)
canim cabuk evlenenler ya da uzun ciksalar da ev hallerini gormeyenlerde bu endise olaniliyor ama unutma ki Hyati paylasacaksiniz sen de onu terli trassiz hasta vb hallerini goreceksin. Her halimizi gorduhumuz icin yagi sacli ki asla sokaga cikmam o halde hastalikmhallerinde mecburen, yara bere icinde, saclar tutusturulmus:) kusma torbasi yetistirmistir bana canim ya o an cok utanmistim ama yeme dokunmustu elimden bir sey gelemezdi cok itinali dacraanmisti hic unutmam o gunu o agir insan gitmis annem kadar ilgilenen biri cikmisti karsima kac yildir beraberdik ama hic oyle bir durum yasamamistik daqha sonra ne hallerimizi gorduk tabii hastalik zamanlarinda maalesef..
Hiii topuklu mu imkansiz benim icin:) yan yan he koptum)) annenden sana da gecmis ama herhalde canim benim annem daha kararlidirben tam tersi acaba annemin cabuk atlayip alip sonra kullanmadihi milyon tane esyadan mi etkilendim bilincaltimda diyorum bazen:))
Canim toplu sekilde gecen persembe verdik en son ama eve kutu actim yeni ctesi gunu 5-6 parca sardim koydum mutfak esyasi:))) simdi bu aldiklarimi goturup eskilerini sarip koyacagim kutuya ama cok birikmemesi lazim gozune batar nisanlimin. Onu takintisi yedek olsun e yedek yok al sana yedek:) is horru kalsin dediklerimi de aliyorum simdi ne yapayim katlansam da gorunmedigini anladim niye eziyet edeyim kendime di mi :) aslinda dedihin hibi toptan temizlense bir anda aslinda daha mutlu olacagim simd ctesiden beri gitmedim eve allahtan hem olari gormedim hem de atilmalarina vesile olacaklari topladim yarin anneme siparislerim ve aksam yetisirsem alacaklarim da var pazardan rende, suzgec vb o eski suzgec de gidecek yani nihahahah
canım biz çabuk evlenme kararı aldık toplam 10. ayda evlenmiş olucaz inşallah. birbirimizin dağınık hallerini gördük ama bir elin beş parmağını geçmez sayısı.. ben ameliyat oldum narkozdan ayıldığımda yanımdaydı perişandım zaten acıdan. ben onu yine ağır faranjitken gördüm serum takıldı vs.. başka da yok yani:)
Gelecege her yonden adimlar atacaksin ayni anda anlasilanben egitim takbiminden uzak kaldim sanirim vizeler icin erken degil mi yaznproframi falan mi?
Yok canım ya formasyon alıyorum onun vizesi:/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimki alışık beni ev haliyle görmeye eve gelince erken saatte olunca hazırlanamadığım çok olmuştur hayran hayran bakardı bana bu konuda sıkıntı yaşamam heraldebenimkide çok dikkatlidir dipline kullanıyorum ben geçen gün kalem sürdüm sende bi değişiklik var böyle sürdüğün bi değişik dedi koptum gülmekten Allahım dedim onu bile farketti ya
beni de ameliyattan çıkmş narkozlu halimi gördü heralde o manzaradan daha da şaşırtıcak bişeyim yoktur onun gözünde:) makyaj konusunda maşallah herşeyi öğrendi artık bana rimel bile almış geçende ünlü bi markanınmış arkadaşı ucuza getiriyomuş fln vay canına dedim oldun sen
hahah aferin ogrenmis benimkide ruj getirmisti bana arkadasi yapiyomus sonra rengini kiskandi neyse ben sana baska alirim dedi hahah
Aynen tatlim ya iki haftadir perde olcusu al diyorum sukur anasinin zoru ile aldi
Simdi hatirladim canim kusura bakma stresten gidip geliyor benim akil
Temizlik icinde heleki insaat temizligi icin bayan tut en azindan kaba temizligi alir sen arkadan zorlanmadan temizlik yaparsin biz yeni eve cikarken oyle yaptirdik iyi ki yaptirdik dedik sen bunu bi dusun canim
Kadin gelicek tabi gelebilirse bu gidisle pis evde oturcaz hahah artik gulmeye vurdum kendimi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada canım hepsiburada yazmışım . yanlış olmuş o gittigidiyor dan aldım pamukevi gelin buketçisinden çok güzel geldi kaliteli ve çok tatlı hatta resmini göstereyim sana
Eki Görüntüle 1210944
Günaydın Canım,
Teşeküre ederim fikrini paylaştığın için öncelikle.
Gerçekten çok sevimli bir çiçek zevklisin maşallah ayakabbınıda pembe tonlarında mı alacaksın yoksa beyaz mı ?
Sevgilerimle.
13'lü tarihler uğursuz muymuş, ne talihsiz bi cümleBenim sevdiceğim ilk kez 13 Ekim'de tuttu elimi ve o gün bugündür her ayın 13'ü bize bayram Bundan sonra size de bayram olsun hiç dert etme böyle şeyleri
ayakkabımda toz pembe bunun renginde. hatta zor buldum her yerde pudra rengi var.
gelinlik beyaz çiçek ve ayakkabı toz pembe çok tatlı olacak inşallah :)
Rabbim daha agirlarinida kimseye gostermesin tatlim
Benim annem bana surekli esinin gelecegi vakti biliyorsun ne isin varsa birak git uzerini degis suslen puslen diyor ve bu zamana kadarda oyle yaptirdi benim ki benim pasakli halimi gorunce hayatinin sokunu yasayacak herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?