2014 eylül gelinleri de buraya:))

Bu erkekler hep ayni benimkide tutturmus avize isini sonraya birakalim hatta olmazsa dugunden sonra olsun diyor bende taze mobilyaya ciplak tavan olur mu diyorum bana avizesiz tavan olmaz geliyor belki nazar falan degmez diyecegim ama bizim burada doguda gorsele cok onem veriyorlar aslinda almasammi

Sende baya bitirmissin tatlim :) mutlulukla aşkla kullan
benim ev kira olunca yaptirmaya girmedigimiz icin biraz daha rahatiz canim
Saol canim benim kisin evde bos oturmaktansa nette arastirdim kodlari aldim simdi gidip aliyoruz

benimki alışık beni ev haliyle görmeye eve gelince erken saatte olunca hazırlanamadığım çok olmuştur hayran hayran bakardı bana bu konuda sıkıntı yaşamam heralde benimkide çok dikkatlidir dipline kullanıyorum ben geçen gün kalem sürdüm sende bi değişiklik var böyle sürdüğün bi değişik dedi koptum gülmekten Allahım dedim onu bile farketti ya

Allah razı olsun KuZumm haftaya da inşallah kalp Çubuklu kınalarımı yaptıracam Maltepe bi yerde buldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende kalpli çubuk yaptırıcam kına içinde eminönünden kendim alıcam çubukları kınayı öyle yapıcam ondada kayınvalidem ne zman alın derse ya da gidelim derse o konu muallak biliyosun olaylı geçtiği için hiç bişey demiyorum ondan bekliyorum teklifi

benim evde kira canım banyo masrafını kiradan düşücez mutfak dolaplarınıda yaptıralım dedim ev sahibi kabul etmedi evet baya şey hallettikte temizlik canımı sıkıyo bu erkekler çok geniiş bakıyolar herşeye bazen geliyolar bana şöyle tek hamlede gırtlağına yapışıcam sıkıcam hahah

Hmm anliyorum tatlim o konuda annemin hakkini odeyemem zevkine guvenirim klasiktir arada benim ucuk kacik isteklerime boyun eger onun istedigi olsun der
Sen gercekten cok kararsizmissin ben mobilya isinde once ne renk olmasina islevine karar verdim sonra netten bunlara gore cogu mobilyayi eledim islerinde de hem fiyat olarak hemde icime sineni begenip nisanlima gosterdim o da saolsun kirmadi beni benim istegime birakti bende odeme konusunda uygun alabilecegimiz yerden begenip aldim inan nette arastirmasaydim bende senin gibi bir suru mabilyaci dolanirdim
Beyaz esya da ise benim istediklerim vardi ama saolsun halalarim kafalarina gore almislar keske almasa idiler de bende su an degistirmek icin caba sarfetmeyeydim
Bu arada herseyini mutlulukla huzurla aşkla kullan tatlim

canim cabuk evlenenler ya da uzun ciksalar da ev hallerini gormeyenlerde bu endise olaniliyor ama unutma ki Hyati paylasacaksiniz sen de onu terli trassiz hasta vb hallerini goreceksin. Her halimizi gorduhumuz icin yagi sacli ki asla sokaga cikmam o halde hastalikmhallerinde mecburen, yara bere icinde, saclar tutusturulmus:) kusma torbasi yetistirmistir bana canim ya o an cok utanmistim ama yeme dokunmustu elimden bir sey gelemezdi cok itinali dacraanmisti hic unutmam o gunu o agir insan gitmis annem kadar ilgilenen biri cikmisti karsima kac yildir beraberdik ama hic oyle bir durum yasamamistik daqha sonra ne hallerimizi gorduk tabii hastalik zamanlarinda maalesef..

Hiii topuklu mu imkansiz benim icin:) yan yan he koptum)) annenden sana da gecmis ama herhalde canim benim annem daha kararlidirben tam tersi acaba annemin cabuk atlayip alip sonra kullanmadihi milyon tane esyadan mi etkilendim bilincaltimda diyorum bazen:))
Canim toplu sekilde gecen persembe verdik en son ama eve kutu actim yeni ctesi gunu 5-6 parca sardim koydum mutfak esyasi:))) simdi bu aldiklarimi goturup eskilerini sarip koyacagim kutuya ama cok birikmemesi lazim gozune batar nisanlimin. Onu takintisi yedek olsun e yedek yok al sana yedek:) is horru kalsin dediklerimi de aliyorum simdi ne yapayim katlansam da gorunmedigini anladim niye eziyet edeyim kendime di mi :) aslinda dedihin hibi toptan temizlense bir anda aslinda daha mutlu olacagim simd ctesiden beri gitmedim eve allahtan hem olari gormedim hem de atilmalarina vesile olacaklari topladim yarin anneme siparislerim ve aksam yetisirsem alacaklarim da var pazardan rende, suzgec vb o eski suzgec de gidecek yani nihahahah
Saol fistik ama benden cok annemin kararliligi ozellikle perde ve hali isinde :) ben sana annemi yollayayim magazaya girer derki ben sunu alacagim ama beni carpmasi lazim eger begenirse indirimini yapar alir o yuzden esnaflar cok seviyor

Evet özellikle ekimde Kurban Bayramı da olduğu için sezon fiyatına çıkııyor oteller falan. Bu Eylül hepimize kocaman mutluluklar getirsin cicim aylarımız bi ömür sürsün inşallah

çok sağol canım sende güle güle huzur içinde otur cici eşyalarınla yeni evinde :) valla şöyle söyliyim benim yatak odası, salon, yemek odası, oturma odası mobilyalarım hepsi farklı yerlerden alındı . hııı yatak odası yatak ve bazası da başka yerden onu da ekliyim. düşün artık kaç kere gitmişimdir:)

Aynen tatlim ya iki haftadir perde olcusu al diyorum sukur anasinin zoru ile aldi
Simdi hatirladim canim kusura bakma stresten gidip geliyor benim akil
Temizlik icinde heleki insaat temizligi icin bayan tut en azindan kaba temizligi alir sen arkadan zorlanmadan temizlik yaparsin biz yeni eve cikarken oyle yaptirdik iyi ki yaptirdik dedik sen bunu bi dusun canim

canım biz çabuk evlenme kararı aldık toplam 10. ayda evlenmiş olucaz inşallah. birbirimizin dağınık hallerini gördük ama bir elin beş parmağını geçmez sayısı.. ben ameliyat oldum narkozdan ayıldığımda yanımdaydı perişandım zaten acıdan. ben onu yine ağır faranjitken gördüm serum takıldı vs.. başka da yok yani:)

Ooo baya sen gezmissin canim benim o saydiklarin tek yerden aldik indirim yaptik uzerine birde hediye aldik canim
Aman bosver canim icine sindikten sonra bunlar ilerde gulerek hatirlayacagimiz seyler bosuna demiyorlar tatli telaslar agiz tadimiz olsunda gerisi bos

Kullanmadigindandir canim benim annem herseyi kullanir kirilincada gider alir hic acimaz
Kesin gozune batar erkeklerde huy herhal babamdan biliyorum sacma sapan bir kravati hatirasi var niye veriyorsunuz diye vereceklerin icinden aldi ustelik takmiyor yer kalabaligindan baska bisey degil
Benim anladigim kadar titiz bir bayansin hangimiz degilizki o yuzden mutfakta kullanacaklarini icine sinen yenileriyle al zaten dugunden sonra 1 aya kalmaz onlarin hepsini yenilersin sen

Rabbim daha agirlarinida kimseye gostermesin tatlim
Benim annem bana surekli esinin gelecegi vakti biliyorsun ne isin varsa birak git uzerini degis suslen puslen diyor ve bu zamana kadarda oyle yaptirdi benim ki benim pasakli halimi gorunce hayatinin sokunu yasayacak herhal

Günaydın Canım,

Teşeküre ederim fikrini paylaştığın için öncelikle.
Gerçekten çok sevimli bir çiçek zevklisin maşallah ayakabbınıda pembe tonlarında mı alacaksın yoksa beyaz mı ?

Sevgilerimle.

ayakkabımda toz pembe bunun renginde. hatta zor buldum her yerde pudra rengi var.
gelinlik beyaz çiçek ve ayakkabı toz pembe çok tatlı olacak inşallah :)

13'lü tarihler uğursuz muymuş, ne talihsiz bi cümle Benim sevdiceğim ilk kez 13 Ekim'de tuttu elimi ve o gün bugündür her ayın 13'ü bize bayram Bundan sonra size de bayram olsun hiç dert etme böyle şeyleri

teşekkür ederim canım benim sağol. insanın içi fesat olmasın işte
Ben inanmıyorum zaten söylemesi üzdü beni sadece
benim düğün günüm 13 ve evimin kapı numarasıda 13 İnşallah ta hep sizin gibi şanslı olurum:)

gerçek sevgi sevdiğini her haliyle sevebilmektir.
tuvaleti 2dk aralıkla kullandığında bile :)
saçları yağlandığında bile.
terini elinle silmektir sevgi.
Biz 8 yıldır beraberiz.. bende her haliyle gördüm diyemem sonuçta evlilik bambaşka birşey.
ama uykudan uyanmış halinide gördüm hasta sümüklü halinide.
çok terli bir şekildede gördüm üstü toz kir içindeykende.
umarım sonsuz sevginizle bir ömür boyu aşkla yaşarsınız canım, 50 yaşındayken bile eşinin elini yolda bile tutan ender insanlardan olursunuz.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…