- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.381
Keşek ugursuz diye kimse tutmamış olsaydı :) ben 1 yıl önce zor yer buldum o güne :)![]()
Sen evlisin o zaman canım :) nasıl gidiyor evlilik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşek ugursuz diye kimse tutmamış olsaydı :) ben 1 yıl önce zor yer buldum o güne :)![]()
nişanlımın özel isteği var asla pembe pijama ve ayıcıklı çocuk şeyeri getirme eve hepsini babanın evinde bırak dedibende artık evde bihter gbi satenlerde gezicem bu gidişle
![]()
canım valla hızına hayran kaldım bizim eve de bi el atıver sen bu gidişle yetişmicek:)
Sen evlisin o zaman canım :) nasıl gidiyor evlilik
aaaa nerde maltepede ? Ben de maltepede oturuyorum gidip bakıyım bi :)
ya ben de cokk ağlarım gibi geliyor.. şimdi bile düşününce gözlerim doluyo![]()
evetttt ben de balayında olucam inşallah o tarihte yazarız buraya yine :)
günaydın kızlar annem yarın sabah bu saatlarde büyük ihtimal ameliyatta olacak annem için dualarınıza ihtiyaçım var
Cok guzelmis :) gule gule giy canim sanirim bende yedek boyle bsey alicamkızlarrr gelın ayakkabımı da aldımm rahatca oynucam artıkkkkk![]()
allahin izniyle atlaticak canim benim dualarimizla iyilesicwk icini rahat tut
cok guzelmis :) gule gule giy canim sanirim bende yedek boyle bsey alicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yookkk evli değilimmm :)
1 sene önce 13.09.2014 te düğün yerini ayarladım :)
Coooook ozur dileyerek birsey sormak istiyorum . Bu ilk gece adetleri nelerdir kimseden dinleyemiyor utaniyorum cokca:26:![]()
hahaha cok güzel yazmışşsın :)
ben de cokkk severim değişik iç çamaşırlarını :) nişan bohçası yapılırken jartiyerli falan aldım utandım alırken walla :)
vaww çok uygun gerçekten. Sİtede bir buketi en az 85 tl zaten
bende internetten 45 tl ye aldım gelin çiçeğimi :) çok ta güzel rüya gibi yaka çiçeğini de hediye ettiler
valla canım benim bildiğim tek şey ilk birleşmeden önce abdest alıp namaz kılınacağı başka birşey bilmiyorum. :)