ayaklarim yara oldu gezmektwn spor sandaletlerle bilesicaktan pisti ama az bir sey buldumsevindirik oldum. Eskileri su andamutfagimi isgal eden bazi parcalar
-mini rende magnet seklinde ve yesilli mutfak esyaLrim yesil turuncu bu da denk geldi o eski kirmizi gidecek:)
-salata servis masasi 3 fonksiyonlu tschibo dan hem makarna servisi, hem masa jem de salata kasigi seklinde ayrilarak yaaani annemle şoka girdihimiz paramparca olan icne su dolan eski mikamsi seye gule guleee:)
- aida cay bardaklari ve bistro kadehler hem su hem mesrubat hem bira icin nisanlim da sever yani 12 bardak daha verilecek eskilerden nihahahHaha
E hep eskileri n yerine olmaz kendime hediye olarak da tantitoniden cirpici ve ymurta fircasi silikon onlarin cingene pembesinolanlarina bayiliyordum ondan aldim:) annem tantitoni hastasidir bana da bulastiracak sanirim:)
o me derse desin ben de alacagim canim 9 sene beklemisim evlenince alirim evlenince alirim diye:) aynen nasil olsa durmayacak uzerinde fazla gibisinden:)
anladim canim benim de farkli bir calisma seklim var issizlik, tazminat falan hepsi sikintili saglik olsun ne yapalim.
Evet ben de bu süreçte epey karsilastim bu durumla. Ve gezerek aldigim seyler internette guya ucuz olan sitelerden daha ucuza almisim ona sasirdim.
bugun de pasabahce urunlerinin su avm lerdeki pasabahcelerde ayni urunlerin nasil kazik olduguna annemle beraber sastik kaldik.
Ohngozun aydin canim beyaz esya hallolunca epey bir rahatliyor insan sonuct uzun sure kullanilacak esyalar secmesi zorluyor insani:)
Hahah bir kere tatilde oyle bir sey demisti benimki de, normaldesorun yok da yakinlasmaparina engel oluuor sanirim o duygu hihihi
Masallah canimmgule gule kullan hepsini. Sen markalarinhepsine karar vermis miydin yoksa baslamisken hepsini hallettin mi ? Haha beyaz esyaya ben para vermemistimannemle nisanlim karsilikli onlari masaya oturttum bir de demistim oh ne rahatmis cebimden para cikmadan esya almak buyurun buyurun nasil gulmuslerdi bayidekiler:)))