• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

oy maşallah :):) kesinlikle çok güzel güzel olacaktır. :) hem ayakkabıyı sonrada kullanabilirsin.

zaten bunu düşündüüm canım. gelin ayakkabıları sonra pek kullanılmıyor. Beyaz da her rengin altına gitmiyor. o yüzden toz pembe aldım bir çok renge gider hem düğünden sonra da kullanabilirim :)
kına gecesi abiyem bile kasnaksız benim ilerde yine giyebilmem için zarif şık sade

hahah aferin ogrenmis benimkide ruj getirmisti bana arkadasi yapiyomus sonra rengini kiskandi neyse ben sana baska alirim dedi hahah

Kadin gelicek tabi gelebilirse bu gidisle pis evde oturcaz hahah artik gulmeye vurdum kendimi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Damat bey temizlesin nasil olsa suc onun :D gul bosver inan bizim stresten dolayi buyuyr gozumuzde yoksa halloluyor benimde perdelerle nikah islemleri buyudude buyudu gozumde yetismeyecek perdesiz eve girecegiz oldu simdi sadece buyuk olarak tencere falan ve ivir zivir kaldi :) eger benim yetismisse inan senin hayli hayli yetisir tatlim;)

gerçek sevgi sevdiğini her haliyle sevebilmektir.
tuvaleti 2dk aralıkla kullandığında bile :)
saçları yağlandığında bile.
terini elinle silmektir sevgi.
Biz 8 yıldır beraberiz.. bende her haliyle gördüm diyemem sonuçta evlilik bambaşka birşey.
ama uykudan uyanmış halinide gördüm hasta sümüklü halinide.
çok terli bir şekildede gördüm üstü toz kir içindeykende.
umarım sonsuz sevginizle bir ömür boyu aşkla yaşarsınız canım, 50 yaşındayken bile eşinin elini yolda bile tutan ender insanlardan olursunuz.. :)

Bizimde sevgimiz 12 seneye dayaniyor ama cok fazla gormedik bibirimizi ama dedigin gibi biz birimizi uzun bi zaman gormeden sevdik her hal ile kabul ettik rabbim kimseye pismanlik vermesin kimseyi utandirmasin
Bizler sevgilerimizi gosterdikce yasadikca etrafimizdakilere bizden sonraki nesillere ornek olarak neslimize sevmeyi ogretecegiz ins canim;)

zaten bunu düşündüüm canım. gelin ayakkabıları sonra pek kullanılmıyor. Beyaz da her rengin altına gitmiyor. o yüzden toz pembe aldım bir çok renge gider hem düğünden sonra da kullanabilirim :)
kına gecesi abiyem bile kasnaksız benim ilerde yine giyebilmem için zarif şık sade

SÜPERSİN VALLA :nazar: tam benim kafamdansın alınmışken sonrada degerlendirmek gerekiyor.

benim nişanlım bu ara sabrımı deniyo canım :9: ev temizlenicek inşallah eşyalar her an gelebilir ama ev hala pis banyoda klozet ve duşakabin yapılıcak onun dışında perdeleri seçtim ölçü alıcaklar dikilcekler sadece bi tek yatak odasınınki kaldı koridora halı yatakodasına halımı aldım yeni daha doğrusu bütün halılarım bitti eşyalarda tamam bende eksik yok heralde ufak tefek şeylerim kaldı ekmek kesme tahtam yok mesela :9:

güle güle kullan canım ah bi temizlik lafı duyunca yüzüm gülüyo :9:

ay sen müthiş şeyler yapmışsın :9: maşallah ya:nazar: güle güle kullan canım aldıklarını aşkla mutlulukla huzurla :16:

keşke denk gelmeseydi ama yapıcak bişey yok canım halledersin

masallah canım sen kolaylamışsın işlerini hayırlı olsun :)bizim ev tadilatta daha henüz bişey yapamıyoruz:(

kızlarrr gelın ayakkabımı da aldımm rahatca oynucam artıkkkkk :33::8::8::8:

Eklentiler

• $V04540000312_1_org_thumb.jpg
    $V04540000312_1_org_thumb.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 56
Gelin çiçeğimi gelinbuketcom dan aldım. Bayar'da uyguna geldi canım. Eminönü'nde yeride var sen tarif edersen istediğin gibide yapıyor. Ben oraya gidip aldım. Deneye deneye yaptık güzelde oldu bence.

Dün halılarımı bügünde perdelerimi hallettim. Aydınlatmalarım kaldı sadece. Aynı marka ürünler muhitten muhite ne kadar fark ediyormuş. Beğendiğim halıya 800 gibi fiyat soylemişlerdi aynı marka aynı m2 aynı rengi yarı fiyatına aldım perdelerinde aynı sekilde oldu. Çok şaşırdım.

ne kadara aldın buketini canım? Sitedeki fiyatlarla eminönündeki dükkan fiyatları aynı mı? bende eminönünden almayı düşünüyorum buketimi.

günaydın kızlar annem yarın sabah bu saatlarde büyük ihtimal ameliyatta olacak annem için dualarınıza ihtiyaçım var

tez zamanda ayağa kalkacak inşallah cnaım, içini ferah tut. anneler güçlüdür, Allah şifa versin

ne kadara aldın buketini canım? Sitedeki fiyatlarla eminönündeki dükkan fiyatları aynı mı? bende eminönünden almayı düşünüyorum buketimi.

tez zamanda ayağa kalkacak inşallah cnaım, içini ferah tut. anneler güçlüdür, Allah şifa versin

El buketi, atma buketi, damat yaka cicegi 90 verdim. Magazada daha uygun oluyor evet

Allahım şifa versin . İnşallah sağlığına kavuşur canım sorunsuz bir şekilde atlatır ameliyatı

inşallahlar kızlar ALLAH ım yardımıyla geçsin bu günler artık

tesekkur ederim canim cok sagol hepimiz mutlulukla giyelim insallah

cok sagol canim tacimi gelinlikci verdi evet bn bikac model arasinda sectim kaftanimi baska yerden aldim ben

Az kaldi gercekten heycanlaniyo insan sen biraz rahatsin heralde nisanlina gore acele et biraz yetismez sonra :)

Yokk Canimm rahat olur muyum defalarca söyledim o hallederiz dedikce sinir oluyordum. Ben de hic biseyle ilgilenmemeye basladim tutuştu :)
Dun davetiyeleri halleti:) cuma elimizde olucak:) mobilyaları beğendik dun aksam bugun ailelerle gidicez pazarlık yapmaya ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haha çok güldüm kendime :)
bizim tarihlerimiz 13-14 tü pazartesi okullar açılıyor diye 12-13 yaptık. ama benim dalgınlığıma gelmiş eski tarihleri ve yeni günleri yazmışım :)
12 eylül cuma kına gecesi
13 eylül cumartesi düğün :)

bu arada bunu ilk yengeme söyediğimde bana verdiği cevap şu oldu. "iyi değiştirmişsiniz günü ,düğün salonu boşmuş allahtan gerçi Uğursuz diye kimse tutmaz 13ü" :( çok üzüldüm böyle deyince

Keşek ugursuz diye kimse tutmamış olsaydı :) ben 1 yıl önce zor yer buldum o güne :):1:

günaydın kızlar maltepede kına malzemeleri satan bir yer buldum 100 adet kalp cubuklu kınaya sepeti ile beraber 100 tl dedi...bu haftaya atlatalım ALLAH IN izniyle ameliyat derdimiz bitsin inşallah oraya gidip güzel bir kına alışverişi yapacam

aaaa nerde maltepede ? ben de maltepede oturuyorum gidip bakıyım bi :)

Kızlar suan bir haber aldim ve yıkıldım gerçekten. Üniversitede ev arkadaşım abisini nisanlamak icin Güle oynaya samsuna gitmisti kendi arabalariyla tüm ailesi falan. Fotoları hep paylasiyodu.dun samsundan dönerken trafik kazası getirmişler annesi, abisi ve nişanlısı vefat etmiş. Arkadaşım ve babasi da Yaralıymis. Ne kadar boş seylere üzülüyomusuz meger allah böyle acılarla imtihan etmesin. Gözyaşlarıma engel olamıyorum duyduğumdan beri.

allah rahmet eylesin :( gercekten bazen cok saçma seyleri kafamıza takıp çok saçma seylere üzülüyoruz.

ben de bu ara garip bişey oluştu.. her akşam nişanlım beni eve bıraktıktan sonra korkuyorum kaza falan yapıcak dşye sürekli dua ediyorum:( allah korusun :(

Back