• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

evet sen kosturmacayi atlatmis olucaksin of heycanlandim ya :)

ay evet ben ugrasamam onlari bide biyere koymakla bosa ivir zivir ama yapnadanda olmuyo

Allah rahmet eylesin canim insan okurken bile cok tuhaf oluyo Allah sabir versin

Hosgeldin canim ayni gun dugunlerimiz kina benim 18 :) mutluluklar diliyorum sana ceyiz islerini evi naptin hazirmi hersey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol canım :) ev eşyalar tamam sadece perdeler ve halılar kaldı bide gelinlik kaldı.diğer ufak çeyiz eşyaları hiç bitmiyo kızların çeyizi maşallah yani:)sen naptın bittimi herşey

Merhaba :)

Gelinçiceği diyince hemen dikkatimi çekti nasıl geldi ben bkıyorum ama cesaret edemediğim için alamıyorum.
Fikrini paylaşırsan sevinirim

Gelin çiçeğimi gelinbuketcom dan aldım. Bayar'da uyguna geldi canım. Eminönü'nde yeride var sen tarif edersen istediğin gibide yapıyor. Ben oraya gidip aldım. Deneye deneye yaptık güzelde oldu bence.

Dün halılarımı bügünde perdelerimi hallettim. Aydınlatmalarım kaldı sadece. Aynı marka ürünler muhitten muhite ne kadar fark ediyormuş. Beğendiğim halıya 800 gibi fiyat soylemişlerdi aynı marka aynı m2 aynı rengi yarı fiyatına aldım perdelerinde aynı sekilde oldu. Çok şaşırdım.

Kızlar bugün tüm beyaz esyalarimizi aldik temizlikten sonra hemen getiricekler. Bir is daha hallolmus oldu :)

Bu aksam carrefour cikarmasi yapiyorum:52:
meyve bicaklari,
cay bardaklari
su ve mesrubat bardaklari
Teflon sahan
bulursam cay fincani
:27:
Istediklerimi bulabilecek miyim bilmiyorum pasabahcenin netten cok model goruyorum ama marketlerde olmuyor hepsi pasabahce magazalarinda da normal bardaklar olmuyor el yapimi falan oluyor sanki avm lerde ah kurkcu han yakin olaydi ne olurdu:5: bir de ykm de guzel zuccaciye oluyor bakalim neler toparlayacagim:))) tabii ki motivasyonum tam bunlari alinca digerleri hoooop kutuya yardima:)))

canim bugun is oglene kadRdi benim simdi annemle maltepe carsi sonra da malteppark yPicaz hic biliyor musun kotonun Krsisinda ptt pasajinda kumascilar var miydi acaba buldan bezi ya da tay tuyu gibi koltuk ortusu icin bakicaz da eminonune gitme sansimiz yok cok uzak kaliyor haliyle.
grandhaus un Krsi sokaginda bir tane vardi orYa bakicaz bir de.

Seviyorsan tabii ki neden almayasin;) yas olayina gelince nisanlimin fikri ihtiyacimiz var mi ki bu yasta, daha acik yazamayacagim buraqdan;) yas ilerledikce daha cok lazim olur diyor:)

haha iyiymis, benim ceyizime kedicikli ayicikli pijamalarimvar hatta bayramdan sonraki persembe aldim hello kittyli bir pijama takim yine nisanlimin annesi nakabilir miyim dedi seffaf posetteydi zaten seksi bir sey beklediyse tam oldu hello kittyli gerci biz iki aile de kedi severiz o yuzden hosuna gitti:))) ama camasir rengi konusunda eslerinin su rengi sakin giymededigini soyleyen arkadaslarim olmustu benimkinin de istemedigi desen tarzlari biliyorum ama zaten hayatta almayacagim 5arz ve desenler allahtan:)

Biz simdi bile görüntülü konusuyoryz mesela üstümde pembe mickey li fln pijama oluyo off kendimi cocuk istismarcisi gibi hissediyorum giyme şunları diyo:) bende cok sevmeme rağmen ceyizlik hic rengarenk seyler almıyorum ilerde alirim artik biraz eskiyelim de:)

Kizlar 3 gundur nisanlim burda idi foruma giremedim ama masallah sayfalar almis basini gitmis resmen:D

Evlerine yeni seyler alan guzel gelinler mutlulukla huzurla aşkla kullanin :D

Aramiza yeni gelen gelinler hosgeldiniz sizin ceyizler ne alemde;)

Ve kizlar ben bu 3 gunde neler yaptim biliyor musunuz:)
Perdeler halledildi;)
Halilar alindi;)
Mobilyalar kesinlesti;) birde uzerine cayci ve corbaci hediye aldik;)
Davetiyeler secildi;)
Elektrik supurgesi alindi;)
Buharli temizleme makinesi alindi;)
Utu alindi;)
Birde annem tost makinesi de aldi;)
Birde ben salona konsolun uzerine koymak icin set aldim;)
Ve onemli olan damatlik alindi;)
Ve ayriyeten teyzem yemek takimini gondermis onlar geldi;)
Kizlar ya ben baya bisey halletmisim ya:rolleyes:
Bu arada paralari oderken nisanlim ile annem oyy biz nerelere gidek havalarinda idiler cok komiklerdi:D:D

Benim herşey alındı ancak sorun şu ki düğün günümde vizelerim başlıyor:(

Cok zor allah kolaylık versin canim.nisanim final haftamin son günüydü nasil girdim çıktım sınavlara bilmiyorum geçtim cok şükür:)

İşte kına gecesi hediyem toplam 150 adet kutunun içinde sabun var :) özel poşeti ile dağıtılacak :) kağıtlara küçük notlar $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407349946.653500.jpg yazılacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haha çok güldüm kendime :)
bizim tarihlerimiz 13-14 tü pazartesi okullar açılıyor diye 12-13 yaptık. ama benim dalgınlığıma gelmiş eski tarihleri ve yeni günleri yazmışım :)
12 eylül cuma kına gecesi
13 eylül cumartesi düğün :)

bu arada bunu ilk yengeme söyediğimde bana verdiği cevap şu oldu. "iyi değiştirmişsiniz günü ,düğün salonu boşmuş allahtan gerçi Uğursuz diye kimse tutmaz 13ü" :( çok üzüldüm böyle deyince

13'lü tarihler uğursuz muymuş, ne talihsiz bi cümle :20: Benim sevdiceğim ilk kez 13 Ekim'de tuttu elimi ve o gün bugündür her ayın 13'ü bize bayram:16: Bundan sonra size de bayram olsun hiç dert etme böyle şeyleri :29:

:52::52: ayaklarim yara oldu gezmektwn spor sandaletlerle bilesicaktan pisti ama az bir sey buldumsevindirik oldum. Eskileri su andamutfagimi isgal eden bazi parcalar
-mini rende magnet seklinde ve yesilli mutfak esyaLrim yesil turuncu bu da denk geldi o eski kirmizi gidecek:)
-salata servis masasi 3 fonksiyonlu tschibo dan hem makarna servisi, hem masa jem de salata kasigi seklinde ayrilarak yaaani annemle şoka girdihimiz paramparca olan icne su dolan eski mikamsi seye gule guleee:)
- aida cay bardaklari ve bistro kadehler hem su hem mesrubat hem bira icin nisanlim da sever yani 12 bardak daha verilecek eskilerden nihahahHaha:27:

E hep eskileri n yerine olmaz kendime hediye olarak da tantitoniden cirpici ve ymurta fircasi silikon onlarin cingene pembesinolanlarina bayiliyordum ondan aldim:) annem tantitoni hastasidir bana da bulastiracak sanirim:)

Evet seviyorum. ama senin dediğin şekilde düşünmemiştim :) çok güldüm bir anlamda doğru söylüyor üzerinde bile çok durmaz belki :)
ama ben yine de seviyorum. bendede var pijama takımları ama onlar başka cicili şeyler bunlar bambaşka :)
tercih meselesi :)
o me derse desin ben de alacagim canim 9 sene beklemisim evlenince alirim evlenince alirim diye:) aynen nasil olsa durmayacak uzerinde fazla gibisinden:)

evet canım çok uzak. Avrupa yakasındayım ben :/

canım sözleşmeliyim ben. bir yılımın dolmasına 4 gün kala sözleşmem bitiyo :/ işsizlik vs de alamıyorum sanırsam
anladim canim benim de farkli bir calisma seklim var issizlik, tazminat falan hepsi sikintili saglik olsun ne yapalim.

Gelin çiçeğimi gelinbuketcom dan aldım. Bayar'da uyguna geldi canım. Eminönü'nde yeride var sen tarif edersen istediğin gibide yapıyor. Ben oraya gidip aldım. Deneye deneye yaptık güzelde oldu bence.

Dün halılarımı bügünde perdelerimi hallettim. Aydınlatmalarım kaldı sadece. Aynı marka ürünler muhitten muhite ne kadar fark ediyormuş. Beğendiğim halıya 800 gibi fiyat soylemişlerdi aynı marka aynı m2 aynı rengi yarı fiyatına aldım perdelerinde aynı sekilde oldu. Çok şaşırdım.
Evet ben de bu süreçte epey karsilastim bu durumla. Ve gezerek aldigim seyler internette guya ucuz olan sitelerden daha ucuza almisim ona sasirdim.
bugun de pasabahce urunlerinin su avm lerdeki pasabahcelerde ayni urunlerin nasil kazik olduguna annemle beraber sastik kaldik.
Kızlar bugün tüm beyaz esyalarimizi aldik temizlikten sonra hemen getiricekler. Bir is daha hallolmus oldu :)

Ohngozun aydin canim beyaz esya hallolunca epey bir rahatliyor insan sonuct uzun sure kullanilacak esyalar secmesi zorluyor insani:)
Biz simdi bile görüntülü konusuyoryz mesela üstümde pembe mickey li fln pijama oluyo off kendimi cocuk istismarcisi gibi hissediyorum giyme şunları diyo:) bende cok sevmeme rağmen ceyizlik hic rengarenk seyler almıyorum ilerde alirim artik biraz eskiyelim de:)

Hahah bir kere tatilde oyle bir sey demisti benimki de, normaldesorun yok da yakinlasmaparina engel oluuor sanirim o duygu hihihi
Kizlar 3 gundur nisanlim burda idi foruma giremedim ama masallah sayfalar almis basini gitmis resmen:D

Evlerine yeni seyler alan guzel gelinler mutlulukla huzurla aşkla kullanin :D

Aramiza yeni gelen gelinler hosgeldiniz sizin ceyizler ne alemde;)

Ve kizlar ben bu 3 gunde neler yaptim biliyor musunuz:)
Perdeler halledildi;)
Halilar alindi;)
Mobilyalar kesinlesti;) birde uzerine cayci ve corbaci hediye aldik;)
Davetiyeler secildi;)
Elektrik supurgesi alindi;)
Buharli temizleme makinesi alindi;)
Utu alindi;)
Birde annem tost makinesi de aldi;)
Birde ben salona konsolun uzerine koymak icin set aldim;)
Ve onemli olan damatlik alindi;)
Ve ayriyeten teyzem yemek takimini gondermis onlar geldi;)
Kizlar ya ben baya bisey halletmisim ya:rolleyes:
Bu arada paralari oderken nisanlim ile annem oyy biz nerelere gidek havalarinda idiler cok komiklerdi:D:D

Masallah canimmgule gule kullan hepsini. Sen markalarinhepsine karar vermis miydin yoksa baslamisken hepsini hallettin mi ? Haha beyaz esyaya ben para vermemistimannemle nisanlim karsilikli onlari masaya oturttum bir de demistim oh ne rahatmis cebimden para cikmadan esya almak buyurun buyurun nasil gulmuslerdi bayidekiler:)))

Gelecege her yonden adimlar atacaksin ayni anda anlasilan ;) ben egitim takbiminden uzak kaldim sanirim vizeler icin erken degil mi yaznproframi falan mi?
Cok zor allah kolaylık versin canim.nisanim final haftamin son günüydü nasil girdim çıktım sınavlara bilmiyorum geçtim cok şükür:)

masallah canim, ben su anda yaratici yonumu kaybettim mesela materyal, sinav vb haqzirlmam gerekiyor surekli sorulara rende, suzgec, koltuk ortusu yazasim geliyor ua da mutfak dolaplarindaki lekeler nasil cikar gibi sorular;)))

İşte kına gecesi hediyem toplam 150 adet kutunun içinde sabun var :) özel poşeti ile dağıtılacak :) kağıtlara küçük notlar Eki Görüntüle 1211362 yazılacak

cok şık olmus canim eglene eglene dagitin insallah !

13'lü tarihler uğursuz muymuş, ne talihsiz bi cümle :20: Benim sevdiceğim ilk kez 13 Ekim'de tuttu elimi ve o gün bugündür her ayın 13'ü bize bayram:16: Bundan sonra size de bayram olsun hiç dert etme böyle şeyleri :29:

bizim de evimiz 13 numara yandik o zaman di mi ama, ah ah ilk yillar ay donumlerimiz olurdu 15 ekim bizim de sen diyince nos nosmoldum bir an artik yildonumleri saadece haliyle:5:

:nazar::nazar:
İşte kına gecesi hediyem toplam 150 adet kutunun içinde sabun var :) özel poşeti ile dağıtılacak :) kağıtlara küçük notlar Eki Görüntüle 1211362 yazılacak

çok güzel canım mutlulukla dağıtırsın herşey gönlünce olur inşallah:16::16::16::16:
:52::52: ayaklarim yara oldu gezmektwn spor sandaletlerle bilesicaktan pisti ama az bir sey buldumsevindirik oldum. Eskileri su andamutfagimi isgal eden bazi parcalar
-mini rende magnet seklinde ve yesilli mutfak esyaLrim yesil turuncu bu da denk geldi o eski kirmizi gidecek:)
-salata servis masasi 3 fonksiyonlu tschibo dan hem makarna servisi, hem masa jem de salata kasigi seklinde ayrilarak yaaani annemle şoka girdihimiz paramparca olan icne su dolan eski mikamsi seye gule guleee:)
- aida cay bardaklari ve bistro kadehler hem su hem mesrubat hem bira icin nisanlim da sever yani 12 bardak daha verilecek eskilerden nihahahHaha:27:

E hep eskileri n yerine olmaz kendime hediye olarak da tantitoniden cirpici ve ymurta fircasi silikon onlarin cingene pembesinolanlarina bayiliyordum ondan aldim:) annem tantitoni hastasidir bana da bulastiracak sanirim:)
ohhh çok iyi yapmışsın e tabiki hep bişeyin yerine bişey almaya gerek yok içinden geldiğinide al
nişanlımda migrosta ekmek kutusu görmüş kırmızı indirime girmiş bıçağıyla beraber aldı 20 liraya bıçak 6 liraymış hoşuma gitti fotoğrafta yakındanda iyidir inşallah:9:

Back