Bu aksam carrefour cikarmasi yapiyorum
meyve bicaklari,
cay bardaklari
su ve mesrubat bardaklari
Teflon sahan
bulursam cay fincani
Istediklerimi bulabilecek miyim bilmiyorum pasabahcenin netten cok model goruyorum ama marketlerde olmuyor hepsi pasabahce magazalarinda da normal bardaklar olmuyor el yapimi falan oluyor sanki avm lerde ah kurkcu han yakin olaydi ne olurdu
bir de ykm de guzel zuccaciye oluyor bakalim neler toparlayacagim:))) tabii ki motivasyonum tam bunlari alinca digerleri hoooop kutuya yardima:)))
canim bugun is oglene kadRdi benim simdi annemle maltepe carsi sonra da malteppark yPicaz hic biliyor musun kotonun Krsisinda ptt pasajinda kumascilar var miydi acaba buldan bezi ya da tay tuyu gibi koltuk ortusu icin bakicaz da eminonune gitme sansimiz yok cok uzak kaliyor haliyle.
grandhaus un Krsi sokaginda bir tane vardi orYa bakicaz bir de.
Seviyorsan tabii ki neden almayasin
yas olayina gelince nisanlimin fikri ihtiyacimiz var mi ki bu yasta, daha acik yazamayacagim buraqdan
yas ilerledikce daha cok lazim olur diyor:)
haha iyiymis, benim ceyizime kedicikli ayicikli pijamalarimvar hatta bayramdan sonraki persembe aldim hello kittyli bir pijama takim yine nisanlimin annesi nakabilir miyim dedi seffaf posetteydi zaten seksi bir sey beklediyse tam oldu hello kittyli gerci biz iki aile de kedi severiz o yuzden hosuna gitti:))) ama camasir rengi konusunda eslerinin su rengi sakin giymededigini soyleyen arkadaslarim olmustu benimkinin de istemedigi desen tarzlari biliyorum ama zaten hayatta almayacagim 5arz ve desenler allahtan:)