2014 eylül gelinleri de buraya:))

canım valla hızına hayran kaldım bizim eve de bi el atıver sen bu gidişle yetişmicek:)

Henuz belli degil ama eylulde 10 ay oldu nisanlanali babam yurt disinda oldugu icin bi turlu gun alinamadi . Artik geliyor hazirliklar basliyor coook guzel bi nisanliligim oldu ins bu ayda hemen gecer kizlar dua edin

Anladim canim hayirlisi :) hersey guzel olur olur insAllah yapilir herşey insAllah

saol canım :) ev eşyalar tamam sadece perdeler ve halılar kaldı bide gelinlik kaldı.diğer ufak çeyiz eşyaları hiç bitmiyo kızların çeyizi maşallah yani:)sen naptın bittimi herşey
benim nişanlım bu ara sabrımı deniyo canım ev temizlenicek inşallah eşyalar her an gelebilir ama ev hala pis banyoda klozet ve duşakabin yapılıcak onun dışında perdeleri seçtim ölçü alıcaklar dikilcekler sadece bi tek yatak odasınınki kaldı koridora halı yatakodasına halımı aldım yeni daha doğrusu bütün halılarım bitti eşyalarda tamam bende eksik yok heralde ufak tefek şeylerim kaldı ekmek kesme tahtam yok mesela

Kızlar bugün tüm beyaz esyalarimizi aldik temizlikten sonra hemen getiricekler. Bir is daha hallolmus oldu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güle güle kullan canım ah bi temizlik lafı duyunca yüzüm gülüyo

ay sen müthiş şeyler yapmışsın maşallah ya güle güle kullan canım aldıklarını aşkla mutlulukla huzurla

Benim herşey alındı ancak sorun şu ki düğün günümde vizelerim başlıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

keşke denk gelmeseydi ama yapıcak bişey yok canım halledersin

Nişanlım normalde çok romantik birisi olmasa da 10. yıla gircez nerdeyse ama hala hatırlar, garip bi şekilde kutluyoruz bi küçücük mesajla olsa da düğün tarihimizi 13 ekime almayı çok istedim ama 1 ay daha uzatmış olacaktık eylüle bağladık işte aah ah sevgililik ne güzel bişeydi sorumluluk yok telaş yok yetişmeyecek derdi yok bütçe sıkıntısı yok giyin süslen püslen gez

Tesekkur ederim cumlemizinki insallah . Tabi insanin aklinda bin turlu sey oluyor hepsi bi yola girecrktir hayirlisiyla korkular da var ama :26:

Korkma hersey halledilir insAllah :)) bak benim bitti artik son dakikalarimi sayiyorum :) geçmiyor günler.

Itiraf edeyim ben bunhale gerirdim nisanlimimo da romantik degildir oyle ama ilk aylarda ben alisamamistim her ay donumune sonda 6 ayda bir kutlaar olduk sonra yilda bir ama simdi yeni donem evlilik basliuor yeni ay donumleri. Aynen ben de q5 ekimi cok isterdim ama eylul demisken eylul olsun dedik cunku tanisma yildonumuzde balayinda olacagiz bu sekilde 9. Yili devirmismolacagiz insallah biz de hem balayi icin eylul daha uygun geldi:)

nişanlımın özel isteği var asla pembe pijama ve ayıcıklı çocuk şeyeri getirme eve hepsini babanın evinde bırak dedi bende artık evde bihter gbi satenlerde gezicem bu gidişle

hahahah buna biterim ben ilk zamanlar zaten hiç ayıcıklı pijama görmek isticeklerini düşünmüyorum ilerleyen vakitlerde bol bol giyilir zaten bende rahatlığı seviyorum aslında neyse zaman geçince alıştırırım onu benimkide kafasında hiç ayıcıklı şeyler düşünmüyor çünkü

hahah valla kafalarında nasıl canlandırıyolar bilemem ama makyajsız saçımı cadı gibi tepeden toplamış halimle illaki yüzleşicek o ana kadar beni manken gibi hayal etmeye devam etsin zavallım dışarıda hep bakımlıyım makyajsız ve duş almadan çıkmam ama insanın bir de ev hali var yani onu hiç hesaba katmıyolar bence:) ben gözüme rimel çekmeyi bile unutsam hemen farkediyo bugün sürmemişsin diyo bakalım napıcaz ayıcıklı pijama ve dağınık saçlarla:)

canım çok şık olmuş ne güzel halletmişsin aradan çıkmış darısı başımıza artık:)

Anliyorum seni dun ben bide topuklu giymistim haliya bastigimda yan yan gidiyordum
Haha senin verecekler cogalmis gene bence sen bir anda ver gitsin yavas yavas veriyon adamcagizin cani gidiyor
Saol tatlim evet karar vermistim coguna kodlari falan vardi biz gittik aldik :) perde ve halida zorlandik biraz o da fazla degil benim anam pratik kadindir tum esnaflar sever urunun carpmasi yeter hem pazarlik birde bakmissin elinde poset cikiyorsun
Avmlerdense esnaftan almak daha iyi hem indirim aliyorsun hemde daha ilgililer bana gore
Oo cok guzel oluyor ya :) simdi yatak odasi mutfak kiz tarafa ait ya once hesaplatiyorlar sonra indirim yapip oduyorlar herkes kendikisini en son perdede nisanlim hepsini odemek istedi annem bize taze perde verince onun konusmasi gecerken perdeci donup bana sana kalmasin odemesi dedi hemen nisanlim o keyfini suren ona kalir mi hic keyfinde o dedi aynen oyle ben begeniyorum onlar aliyor deneyin guzel oluyor

canım valla hızına hayran kaldım bizim eve de bi el atıver sen bu gidişle yetişmicek:)

Saol fistik ama benden cok annemin kararliligi ozellikle perde ve hali isinde :) ben sana annemi yollayayim magazaya girer derki ben sunu alacagim ama beni carpmasi lazim eger begenirse indirimini yapar alir o yuzden esnaflar cok seviyor

Allah razı olsun KuZumm haftaya da inşallah kalp Çubuklu kınalarımı yaptıracam Maltepe bi yerde buldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet özellikle ekimde Kurban Bayramı da olduğu için sezon fiyatına çıkııyor oteller falan. Bu Eylül hepimize kocaman mutluluklar getirsin cicim aylarımız bi ömür sürsün inşallah

Bayıldım canım ne güzel yazmışsın bizimki alışkın benı makyajsiz hello kity pijamalı saçlar tepeden toplu he bide ayağımda peluş köpekli terliklerimle görmeye :)))))
Bize geldiginde ben hep öyle karşıladım bir kış boyunca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol fistik ama benden cok annemin kararliligi ozellikle perde ve hali isinde :) ben sana annemi yollayayim magazaya girer derki ben sunu alacagim ama beni carpmasi lazim eger begenirse indirimini yapar alir o yuzden esnaflar cok seviyor

benim annem hiç bir alışverişime gelmiyo zaten birlikte gitsek kavga edip eve dönüyoruz :) herşeyi kendim alıyorum o da beni yoruyo elimde listeyle dolaşıyorum artık gördüğümü alıyorum her gün elimde bişeylerle geliyorum eve. kararsızım bir de aldığım şeyi bazen 2 defa değiştirmeye götürüyorum :/ ben mobilyalarım için neredeyse 6 defa gittim mobilyacılar çarşısına sen 1 günde alınca hayret ettim:26: nişanlımla ortak zevklerimiz uyuşmadı fln onun kavgasını et sonra ortak beğen hemde parası da iyi olsun derken çok oyalandık ama sonunda aldık. sanırım en kolay alışverişimz beyaz eşya oldu aldık ve çıktık yani 1 saat içinde. ohh be dedim işte bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…