- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.281
canım neresi orası, ben de kına alışverişine çıkmadım daha :/
ben götüreyim seni hafta içi istersen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım neresi orası, ben de kına alışverişine çıkmadım daha :/
direk gönder
ben dantel istemem dedim anneme sakın yaptırma dedim bi baktım bi tane dantel takım var yatakodası için yaptırmış hadi dedim kalsın o iğne oyası severim ben dantele göre bitanede ondan yaptırmış salona incili taşlı takımlardan aldım ben. kayınvalidem kayınpederim ve anneannesinede bohça yapıyoruz çok güzel pike takımı yaptırdık yengem dikti hepsini anneanneinki dantel kayınvalideminki Fransız anteli okadar güzel olduki anneme diyorum bunları ben kullaniyim ya
valla bilmiyorum bende ev güzel olmuş diyebilicekmiyim acaba hala mıy mıy iş yapılıyo korkuyorum yetişmicek diye
çizilebilir tabi ama böyle anlarda takılmamak sinirlendiriyor beni o evde sonuçta ben yaşicam kararlarımada saygı duyulmasını isterim ne diyelimki canım işte herkes bildiğini okuyo aman nolucak onda ne varki amma mesele ettin herşeyi kafana takma halloluuur gibi cümleleri duyunca fıttırasım geliyo
ne güzel işte döküntün olmıcak oh miss.. o kadar gereksiz şeylerki yememiş içmemiş örmüşler gözlerinede mi acımadın be anam diyorum yazıktır.. iğne oyası dantel bak o güzeldir ama heeee kullanılır kanımca..
yapma yahuu kıyıpta nasıl vercen onları ben içlerinden en sadeyi vereyim diyorumda yazık ona dünya emek verildi örücem diye hazırlarından koy diyolar bana bize aslan parçaları doğurmuş annelere feda olsun ama beee.. ananeye verilmiyo bizde heralde ya.. :26:
sattırmazki annem valla kıyameti kopartır her biriyle tek tek tek uğraştı annemle ablam vallaha kafamı kırarlar.. yoksa iyi paraya okuturum ben onları en güzelini annen yapmış bak dantel nee yaaaa dünyanın en gereksiz varlığı..
Tuylerim diken diken oldu allah sabir guc versin arkadasina cok kotu oldum canim. alintinyapiyordum tam mesajlari dondum kaldim bir an. Dun nelere delleniyorduk boyle bir gercegin acinin yaninda hepsi bos.Kızlar suan bir haber aldim ve yıkıldım gerçekten. Üniversitede ev arkadaşım abisini nisanlamak icin Güle oynaya samsuna gitmisti kendi arabalariyla tüm ailesi falan. Fotoları hep paylasiyodu.dun samsundan dönerken trafik kazası getirmişler annesi, abisi ve nişanlısı vefat etmiş. Arkadaşım ve babasi da Yaralıymis. Ne kadar boş seylere üzülüyomusuz meger allah böyle acılarla imtihan etmesin. Gözyaşlarıma engel olamıyorum duyduğumdan beri.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben götüreyim seni hafta içi istersen :)
bir de nişan dönüşü olması... nişanlısı da ölmüş onun ailesi de kimbilir nasıl perişan olmuştur. allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyo elimden çok acı.. her anımızın kıymetini bilelim
canım bende bakıyorum ama bulamadım mağazada. sürekli çeyiz eşyaları aldığım bir siteden bunu almayı düşünüyorum 50 tl fln fiyatı da uygun. Eki Görüntüle 1210301
süper olurdu canım yaa ama bil bakalım niye gelemem Çalışıyorummmmm düğünden bir hafta önce çıkıcam ancak işten :/
Canım site adi yazmak yasak mi bilmiyorum ama hepsiburada adi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yas durumundan sanirim hepinizin ablasi olarak dert tasayi yasakliyorum hepimize geliyor desarj oluyoruz komikmcozumler buluyoruz keufimizi kacirmiyoruz evlilige en cok gereken kafaya takmamai ogreniyoruz insallah hep birlikte))
.
kesinlikle hahaha gülüp geçiyoruz...
50 tl ye supermis valla yalniz cok abartmayin kizlar bu tur seyleri ozel istegi yoksa nisanlilarinizin zaten cok kullanilmazlar :)))bir de hoslanmadigi renk model vb olabilir cokmpara dokmemek lazim bu model hem guzel hem fiyati uygunmus ama ben netten giyim alamiyorum cok geride kaldim coook:)))
kuzum bulursan banada söylesene bende aynen öyle aramaktayım
valla canım bulursam haber vereyim mutlaka sende bana haber ver hem uygun hem güzel olsun
Kizlar yas durumundan sanirim hepinizin ablasi olarak dert tasayi yasakliyorum hepimize geliyor desarj oluyoruz komikmcozumler buluyoruz keufimizi kacirmiyoruz evlilige en cok gereken kafaya takmamai ogreniyoruz insallah hep birlikte))
.
50 tl ye supermis valla yalniz cok abartmayin kizlar bu tur seyleri ozel istegi yoksa nisanlilarinizin zaten cok kullanilmazlar :)))bir de hoslanmadigi renk model vb olabilir cokmpara dokmemek lazim bu model hem guzel hem fiyati uygunmus ama ben netten giyim alamiyorum cok geride kaldim coook:)))
:) aldıklarımızı bile yazıyoruz markasına varıncaya kadar :) niye yasak olsun ki hepsiburada da pamuk evi var ben gelin çiçeğimi ordan aldım mesela :)
çekinme söyle
canim bugun is oglene kadRdi benim simdi annemle maltepe carsi sonra da malteppark yPicaz hic biliyor musun kotonun Krsisinda ptt pasajinda kumascilar var miydi acaba buldan bezi ya da tay tuyu gibi koltuk ortusu icin bakicaz da eminonune gitme sansimiz yok cok uzak kaliyor haliyle.bende çalışıyorum canım ben iş çıkışı gidecem sana maltepe uzak kalıyor dimi ama
valla ben çok seviyorum ve mutlaka giymek lazım ben öyle düşünüyorum.
her zaman hatta özellikle ilk zamanlarda günlük pijamalarımızla yatağa girecek halimiz yok :) bende netten giyim almıyorum hiç almadım mutlaka görmem lazım.
benim gelinlikçide çalışan bir kadın dergi verdi elime içi iç çamaşırlarıyla dolu ama istediğim şekilde gecelik yoktu. O kadın orta yaşlarda olmasına rağmen bana bak bu çok güzel ben aldım bundan al mutlaka diyordu :)
kendi kendime vay be bu yaşta ölmüşüz biz dedim
haha iyiymis, benim ceyizime kedicikli ayicikli pijamalarimvar hatta bayramdan sonraki persembe aldim hello kittyli bir pijama takim yine nisanlimin annesi nakabilir miyim dedi seffaf posetteydi zaten seksi bir sey beklediyse tam oldu hello kittyli gerci biz iki aile de kedi severiz o yuzden hosuna gitti:))) ama camasir rengi konusunda eslerinin su rengi sakin giymededigini soyleyen arkadaslarim olmustu benimkinin de istemedigi desen tarzlari biliyorum ama zaten hayatta almayacagim 5arz ve desenler allahtan:)nişanlımın özel isteği var asla pembe pijama ve ayıcıklı çocuk şeyeri getirme eve hepsini babanın evinde bırak dedi bende artık evde bihter gbi satenlerde gezicem bu gidişle
Bu aksam carrefour cikarmasi yapiyorum
meyve bicaklari,
cay bardaklari
su ve mesrubat bardaklari
Teflon sahan
bulursam cay fincani
Istediklerimi bulabilecek miyim bilmiyorum pasabahcenin netten cok model goruyorum ama marketlerde olmuyor hepsi pasabahce magazalarinda da normal bardaklar olmuyor el yapimi falan oluyor sanki avm lerde ah kurkcu han yakin olaydi ne olurdu bir de ykm de guzel zuccaciye oluyor bakalim neler toparlayacagim:))) tabii ki motivasyonum tam bunlari alinca digerleri hoooop kutuya yardima:)))
canim bugun is oglene kadRdi benim simdi annemle maltepe carsi sonra da malteppark yPicaz hic biliyor musun kotonun Krsisinda ptt pasajinda kumascilar var miydi acaba buldan bezi ya da tay tuyu gibi koltuk ortusu icin bakicaz da eminonune gitme sansimiz yok cok uzak kaliyor haliyle.
grandhaus un Krsi sokaginda bir tane vardi orYa bakicaz bir de.
Seviyorsan tabii ki neden almayasin yas olayina gelince nisanlimin fikri ihtiyacimiz var mi ki bu yasta, daha acik yazamayacagim buraqdan yas ilerledikce daha cok lazim olur diyor:)
haha iyiymis, benim ceyizime kedicikli ayicikli pijamalarimvar hatta bayramdan sonraki persembe aldim hello kittyli bir pijama takim yine nisanlimin annesi nakabilir miyim dedi seffaf posetteydi zaten seksi bir sey beklediyse tam oldu hello kittyli gerci biz iki aile de kedi severiz o yuzden hosuna gitti:))) ama camasir rengi konusunda eslerinin su rengi sakin giymededigini soyleyen arkadaslarim olmustu benimkinin de istemedigi desen tarzlari biliyorum ama zaten hayatta almayacagim 5arz ve desenler allahtan:)
süper olurdu canım yaa ama bil bakalım niye gelemem Çalışıyorummmmm düğünden bir hafta önce çıkıcam ancak işten :/
maltepede kumaşcı hiç bilmıyorum ama pendikte var oda size uzak kalır...carefour içeresinde bulursun bardak çatal bıcak bence
tabiki canım veririm haber annem 6 li set saten aldırmak istedi ama ben onları hiç beğenmedim
Merhaba :)
Gelinçiceği diyince hemen dikkatimi çekti nasıl geldi ben bkıyorum ama cesaret edemediğim için alamıyorum.
Fikrini paylaşırsan sevinirim
Seviyorsan tabii ki neden almayasin yas olayina gelince nisanlimin fikri ihtiyacimiz var mi ki bu yasta, daha acik yazamayacagim buraqdan yas ilerledikce daha cok lazim olur diyor:)
Merhaba :)
Gelinçiceği diyince hemen dikkatimi çekti nasıl geldi ben bkıyorum ama cesaret edemediğim için alamıyorum.
Fikrini paylaşırsan sevinirim
bende çalışıyorum canım ben iş çıkışı gidecem sana maltepe uzak kalıyor dimi ama
Dugunden sonra ciksan hani tazminat hakkin oluyordu diye biliyorum ama planlamissindir herhalde di mi canim?