2014 eylül gelinleri de buraya:))

Valla cok haklisin simariklik degil bu insani salak yerine koyduklarinda benim tepem atiyo aman bu ne anlar diye dicek cok sey varda bazende denmiyo cok zor seyler sen canini skma dicem ama biliyoeum kolay degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım biz kadınlar tabakla bile mutlu olabiliyoruz işte:) nişanlim gecende avm den beni almaya geldi ceyizlik bişeyler almıştım tasiyamadim. Beni ilk gördüğünde sen bugün cok mutlusun hayırdır dedi. Tabi erkek kafasi tabak canak aldim diye sırittigimi anlamiyor. Ben sen mutlu ol diye o kadar şey yapıyorum evden aglayip aglayip gidiyosun şurda üç kurusluk tabak almissin gözlerin parlıyor ben seni mutlu edemiyorum dedi zavallim:)

Hediye paketi yap gonder onlari sen hahah sok olurlar heralde :))

Başında duramiyoruz hep ondan oluyo.insan paraya mi uzulsun ev kötü oldu diyemi üzülsun şaşırıyo.eve 1-2 gün gitmiyorum sonra sinirim geciyo zaten o an neye takmissam yeni bişey cikiyo bu defa ona üzülüyorum döngü devam ediyo komik bir şekilde. Sırada kapılar ve mobilya montajı var bakalim daha neler cikicak. Bu kadarla kalsa keşke razıyım artik.

Benimde mobilyalar geldi gelicek banyo hala klozet ve dusakabin takilmadi ev les gibi temizlik yapilmadi pis eve esya glsn istemyrm kayinvalidem aman nolucak bi odada durur diyo delirmemek icin zor duruyorum seni cok iyi anliyorum bu ara bnde herseye aglar oldum ve herseyi tartisir olduk nisanlimla

Benimde eşyalar haftaya gelmeye baslicak. nisanlima söyledim kadin tut temizlettir ben yokken dedim.zaten evi gördükçe Sinirleniyorum temizlerken her noktasıyla yuzlesicegim için ağlamaktan yapamam dedim. Esyalar gelince gözüme batmaz diye teselli ediyorum kendimi.bence sende kaba temizliği yaptır inceyi ceyiz götürdüğunde yaparsın.

Banyo bitse yaptiricamda hala salonda yerde musambalar var boya icin serilen sinirleniyorum gordukce oyuzden gitmiyorum eve

Merhaba kizlar napiyorsunuz :)

Iyi canim evliligin zorluklarini anlatiyoruz birbirmze sen napiyosun :)

Bende napiyim :)) öyle kendi kendime oturuyorum

Benim de musambalar bugün atılmış.parke olan yerler temiz duruyo ama koridor mutfak banyo felaket durumda derz aralari siyahlasirsa sorucam ben onlara o kadar söyledim üstünde dolasiliyo musamba kalsın yerde diye iki gün durabildi üçüncü Gün çöpte. Kapılar eşyalar geldikten sonra takilsin çizilir diyorum bunu da takan yok bisey olmaz bişey olmaz diye kestrip atiyolar. Kapi yani 1 günlük iş son hafta takilsa ne farkeder ev bittikten sonra...

Hahaha benzer bir durum bizde de olmustu canim:))) bugun diyorum ki sana foto gonderiyim hani begenmezsen... yok ya begenmesen de alicam sonucta ben begendim farkinda degilim annem de duymus nasil guluyor bir yandan aa ne dedin sen diyor artik annem bile beni taniyamadigina gore ne hale gelmisim:) diyorum 7 tane birinden 4 tane de oburunden aldim 7 tane yetmedi mi e duz beyazlar da var hani, dedim madem yetiyordu fabagimiz neden kaldi onlar basima artik gonul rahatlihiyla verebiliriz:)))
Hediye paketi yap gonder onlari sen hahah sok olurlar heralde :))

Aslinda dedim gecen gun annene gotureceklerimizin yanina burada basimizabiraktiklarinda dolduralim atmaya vermeye de kiyamaz dolsun azicik evi dedim guluyor nisanlim:))) 2-3 parca koyacagim oyle az yer tutanlardan:)))

yaa hele benim dantelleri görsen heralde dantel gördüğün yerden kaçardın korku filmi gibilerdi yaa.. ay bide kullanacak olsam için yanmıcak 10 takımmı ne vardı öle minikli minikli danteller masa örtüleri fiskos tv örtüsü orta sehpa örtüsü buz dolabı örtüsü vs. vs..... napcam ben onlarla hiç bilmiyorum
okutsam para eder mi ki ya.. güzellerde hee..

şomluk konusunda kimse üstüme su dökemez.. o mikrodalgayı benim adamda istiyor bi baksam fena olmayacak bende hiç kullanmadım çünkü hiç anlamam..

şahit meselesi kötü olmuş ama yaa insan gerçekten en mutlu gününde en yakın dostu sırdaşı olsun istiyor şahidini.. inşallah o ataması olacak arkadaşın olur en azından.. olmadı filmlerde olurya yoldan çevircen birilerini artık napcen..

pike deme bana nolursunnn kabusum o benim... o dediğinden bende 6 takım dantel vardı biliyonmu sen üstelik 5 tanesi normal iplikten yani her yıkamada ütü isteyen cinsten.. kahroluyorum ya düşündükçe.. gerçi birini sardırmadım iki taneyide nevresim yaptırdım pike napcam o kadar diye.. 3 tane pikeden biriside bohçayla kayınvalideye gitcek.. iki taneden yırtmış oluyorum bu durumda.. nevresimleri kullanırımda pikeleri anca çocuğum olduğunda felan çıkartırım bananesi... nevresimlerin biri naylon ip ütü istemez ötekine bakıcaz artık..
bak banyoya duşakabin benimde daha gelmedi.. temizlik eşyalar gelmeden çok üstelemeden yap derim çünkü o eşyalar geldimi zaten ekstra pisletiyolar heryeri montaj olurken her yer batıyo zaten hani çok incelemeden üstten üstten geçiver yani.. ya zaten o eşyalar tam gelse dişimi kırcam illa bi hata bırakılıyor hakkaten komple göndereymiş daha iyi olurmuş haklısın sinirlenmekte böyle şeyler danışılır yani.. düğün öncesi genede sinirlerini çok germe zaten patlamaya hazır bombadan farkımız yok sakinleşmeye bak.. nişanlın halleder sonuçta takma kafanı..

Son düzenleme:

Kizlar cok dogru demişsiniz, eve gidijce atiyordu benim tepem de ilk defa cumartesi bir rahat oturabildim. Benim nisanlimdan daha cok vaktim var diye ev bombosken her sey icin benim gitmem gerekti canim bi baksan bi kontrol etsen dedi dedi o fark etmeden daha boyanmadan kac kere gitim bi sinir oldum mutfak dolaplari nasil gozume batti ama esya girince o dolaplar bile batmamaya basladiysa siz dusunun gercekten cok fark ediyor. Tulu takilinca mutfak rezmen sinif atladi beyaz esya geldiginde yine degismisti buzdolabima bakar olmustum hele sabunluktu havlusuydu begendihiniz renklerde dekorasyon girince eve gerxekten batmiyor e tabii bir de insan su asamaya geliyor elin ustasinin attigi kazikmkoymuyor bir yerden sonra kendi evinizle ilgili aile icinden kaziklar yiyince:))))
Eger kaba temizlhi ben yapsaydim 10 hun aglardim o ecde herhalde sakin sakin uzerine siz ince temizligi yaparsiniz

Bir sey olmaz lafina be de asiri gicik kapmis durumdayim

Satip parasi yla hosuna gidecek bir seyler alabilirsin bak iyi fikir:))allahtan annem de kendi ceyizindeki dantelleri bile verdiginden bana hic baskisi olmadi:))

direk gönder

ben dantel istemem dedim anneme sakın yaptırma dedim bi baktım bi tane dantel takım var yatakodası için yaptırmış hadi dedim kalsın o iğne oyası severim ben dantele göre bitanede ondan yaptırmış salona incili taşlı takımlardan aldım ben. kayınvalidem kayınpederim ve anneannesinede bohça yapıyoruz çok güzel pike takımı yaptırdık yengem dikti hepsini anneanneinki dantel kayınvalideminki Fransız anteli okadar güzel olduki anneme diyorum bunları ben kullaniyim ya

valla bilmiyorum bende ev güzel olmuş diyebilicekmiyim acaba hala mıy mıy iş yapılıyo korkuyorum yetişmicek diye

bu tarihlerde yanlışlık olmalı 13 eylül cumartesi:) yani benim düğün günüm

haha çok güldüm kendime :)
bizim tarihlerimiz 13-14 tü pazartesi okullar açılıyor diye 12-13 yaptık. ama benim dalgınlığıma gelmiş eski tarihleri ve yeni günleri yazmışım :)
12 eylül cuma kına gecesi
13 eylül cumartesi düğün :)

bu arada bunu ilk yengeme söyediğimde bana verdiği cevap şu oldu. "iyi değiştirmişsiniz günü ,düğün salonu boşmuş allahtan gerçi Uğursuz diye kimse tutmaz 13ü" çok üzüldüm böyle deyince

günaydın kızlar maltepede kına malzemeleri satan bir yer buldum 100 adet kalp cubuklu kınaya sepeti ile beraber 100 tl dedi...bu haftaya atlatalım ALLAH IN izniyle ameliyat derdimiz bitsin inşallah oraya gidip güzel bir kına alışverişi yapacam

çizilebilir tabi ama böyle anlarda takılmamak sinirlendiriyor beni o evde sonuçta ben yaşicam kararlarımada saygı duyulmasını isterim ne diyelimki canım işte herkes bildiğini okuyo aman nolucak onda ne varki amma mesele ettin herşeyi kafana takma halloluuur gibi cümleleri duyunca fıttırasım geliyo

12 eylül kına gecesi
14 eylülde ALLAH ın izniyle düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…