- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.241
Valla cok haklisin simariklik degil bu insani salak yerine koyduklarinda benim tepem atiyo aman bu ne anlar diye dicek cok sey varda bazende denmiyo cok zor seyler sen canini skma dicem ama biliyoeum kolay degilCok guzel ozetlemissin canim.kayinpederimin 5 katli binasi var bir katinda kendisi diğerlerinde kiraci ilk günden beri bize burda oturun demediler kiraya çıkarsınız 3-5 sene sonra isterseniz evinizi yaptirirsiniz oturursunuz dediler. Amac ayri olalım huzur olsunmus. Bütün Gorumcelerim beni evden Soğuttu aynı bina olmasin diye bende o kadar beynim yıkanmış olsa gerek ilk günden beri asla oturmam dedim. Kiralik evlere baktik durduk kp 1000tl kira veririm bulduğunuz ev pahalı olursa üstünü siz ödersiniz dedi. Neyse dedik aman huzur olsun. Bulduğumuz en uygun ev 1400 ve o bile küçük kötü bir sokakta ulaşım açısından. Ayda 400 verdikten sonra ne anladim bu isten. bizim evimiz varmis güya lafta.butun bunlara kizdim ben kendi evimde oturmak istiyorum dedim herkes şoke oldu ik mik eminmisiniz fln demelere başlandı. Anladim ki kimse orda oturmamizi istemiyomus çünkü tadilat masrafli iş. Bahaneymis yani hersey. Canimi sıkan zaten bunlardi üstüne zor bi karar verip orda oturmayi seçmisken tadilatin istediğim gibi gitmemesi canımı cok sıktı.simariklik gibi gelebilir dışarıdan ama yani parasini verdiğin şeyin kötü iscilikle yapıldığını görmek beni cok üzüyo.benden baska da takan yok zaten. Cok uzun yazdim canim ama cok doldum bugün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.