• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

günaydın kızlar maltepede kına malzemeleri satan bir yer buldum 100 adet kalp cubuklu kınaya sepeti ile beraber 100 tl dedi...bu haftaya atlatalım ALLAH IN izniyle ameliyat derdimiz bitsin inşallah oraya gidip güzel bir kına alışverişi yapacam
Gunaydin canim oh ne guzelmis baj bakalm bizede haber ver neler var diye
haha çok güldüm kendime :)
bizim tarihlerimiz 13-14 tü pazartesi okullar açılıyor diye 12-13 yaptık. ama benim dalgınlığıma gelmiş eski tarihleri ve yeni günleri yazmışım :)
12 eylül cuma kına gecesi
13 eylül cumartesi düğün :)

bu arada bunu ilk yengeme söyediğimde bana verdiği cevap şu oldu. "iyi değiştirmişsiniz günü ,düğün salonu boşmuş allahtan gerçi Uğursuz diye kimse tutmaz 13ü" :( çok üzüldüm böyle deyince
Aman oda yani ne alakasi var bizim inanisimiza gore ugursuz degil sacma bosver..
18 eylul kina
20 eylul dugun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canim oh ne guzelmis baj bakalm bizede haber ver neler var diye

Aman oda yani ne alakasi var bizim inanisimiza gore ugursuz degil sacma bosver..
18 eylul kina
20 eylul dugun :)

senin düğünde ben tatilde olacam yani balayında ALLAH ım hayırlısı ile bu günleri göstersin

ben dantel istemem dedim anneme sakın yaptırma dedim bi baktım bi tane dantel takım var yatakodası için yaptırmış hadi dedim kalsın o iğne oyası severim ben dantele göre bitanede ondan yaptırmış salona incili taşlı takımlardan aldım ben. kayınvalidem kayınpederim ve anneannesinede bohça yapıyoruz çok güzel pike takımı yaptırdık yengem dikti hepsini anneanneinki dantel kayınvalideminki Fransız anteli okadar güzel olduki anneme diyorum bunları ben kullaniyim ya:9:

valla bilmiyorum bende ev güzel olmuş diyebilicekmiyim acaba hala mıy mıy iş yapılıyo korkuyorum yetişmicek diye

ne güzel işte döküntün olmıcak oh miss.. o kadar gereksiz şeylerki yememiş içmemiş örmüşler gözlerinede mi acımadın be anam diyorum yazıktır.. iğne oyası dantel bak o güzeldir ama heeee kullanılır kanımca..
yapma yahuu kıyıpta nasıl vercen onları ben içlerinden en sadeyi vereyim diyorumda yazık ona dünya emek verildi örücem diye hazırlarından koy diyolar bana :53: bize aslan parçaları doğurmuş annelere feda olsun ama beee.. :52: ananeye verilmiyo bizde heralde ya.. :26:

Satip parasi yla hosuna gidecek bir seyler alabilirsin bak iyi fikir:))allahtan annem de kendi ceyizindeki dantelleri bile verdiginden bana hic baskisi olmadi:))

sattırmazki annem valla kıyameti kopartır her biriyle tek tek tek uğraştı annemle ablam vallaha kafamı kırarlar.. :53: yoksa iyi paraya okuturum ben onları :27: en güzelini annen yapmış bak dantel nee yaaaa dünyanın en gereksiz varlığı..

Kızlar suan bir haber aldim ve yıkıldım gerçekten. Üniversitede ev arkadaşım abisini nisanlamak icin Güle oynaya samsuna gitmisti kendi arabalariyla tüm ailesi falan. Fotoları hep paylasiyodu.dun samsundan dönerken trafik kazası getirmişler annesi, abisi ve nişanlısı vefat etmiş. Arkadaşım ve babasi da Yaralıymis. Ne kadar boş seylere üzülüyomusuz meger allah böyle acılarla imtihan etmesin. Gözyaşlarıma engel olamıyorum duyduğumdan beri.

Kızlar ben gecelik bakıyorum ama netten değil mağazadan bulamıyorum istediğim gibi :(
Uzun siyah yada bordo düz saten sırtı dantelli ipli olan modeller nerden alabilirim siz de almışsınızdır mutlaka???

Kızlar suan bir haber aldim ve yıkıldım gerçekten. Üniversitede ev arkadaşım abisini nisanlamak icin Güle oynaya samsuna gitmisti kendi arabalariyla tüm ailesi falan. Fotoları hep paylasiyodu.dun samsundan dönerken trafik kazası getirmişler annesi, abisi ve nişanlısı vefat etmiş. Arkadaşım ve babasi da Yaralıymis. Ne kadar boş seylere üzülüyomusuz meger allah böyle acılarla imtihan etmesin. Gözyaşlarıma engel olamıyorum duyduğumdan beri.

Ahh canım ya gözlerim doldu :(
Allah mekanları cennet eylesin çok tehlikeli şu trafik ya
Herşey boşşşşşş herşey insanın gerçekler yüzüne öyle bir vuruyor ki :(

okurken bile tüylerim diken diken oldu :( ALLAH rahmet eylesin ne denir ki böyle durumda acıların en büyüğü anne kardeş acısını yaşıyor

Kızlar ben gecelik bakıyorum ama netten değil mağazadan bulamıyorum istediğim gibi :(
Uzun siyah yada bordo düz saten sırtı dantelli ipli olan modeller nerden alabilirim siz de almışsınızdır mutlaka???

canım bende bakıyorum ama bulamadım mağazada. sürekli çeyiz eşyaları aldığım bir siteden bunu almayı düşünüyorum 50 tl fln fiyatı da uygun. $lklþþþ.jpg

okurken bile tüylerim diken diken oldu :( ALLAH rahmet eylesin ne denir ki böyle durumda acıların en büyüğü anne kardeş acısını yaşıyor

bir de nişan dönüşü olması... nişanlısı da ölmüş onun ailesi de kimbilir nasıl perişan olmuştur. allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyo elimden çok acı.. her anımızın kıymetini bilelim :43:

Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde kınam 19 eylül düğünüm 20 eylül şimdiden hepinize mutluluklar diliyorum:16:

günaydın kızlar maltepede kına malzemeleri satan bir yer buldum 100 adet kalp cubuklu kınaya sepeti ile beraber 100 tl dedi...bu haftaya atlatalım ALLAH IN izniyle ameliyat derdimiz bitsin inşallah oraya gidip güzel bir kına alışverişi yapacam

canım neresi orası, ben de kına alışverişine çıkmadım daha :/

senin düğünde ben tatilde olacam yani balayında ALLAH ım hayırlısı ile bu günleri göstersin

evet sen kosturmacayi atlatmis olucaksin of heycanlandim ya :)

ne güzel işte döküntün olmıcak oh miss.. o kadar gereksiz şeylerki yememiş içmemiş örmüşler gözlerinede mi acımadın be anam diyorum yazıktır.. iğne oyası dantel bak o güzeldir ama heeee kullanılır kanımca..
yapma yahuu kıyıpta nasıl vercen onları ben içlerinden en sadeyi vereyim diyorumda yazık ona dünya emek verildi örücem diye hazırlarından koy diyolar bana :53: bize aslan parçaları doğurmuş annelere feda olsun ama beee.. :52: ananeye verilmiyo bizde heralde ya.. :26:

sattırmazki annem valla kıyameti kopartır her biriyle tek tek tek uğraştı annemle ablam vallaha kafamı kırarlar.. :53: yoksa iyi paraya okuturum ben onları :27: en güzelini annen yapmış bak dantel nee yaaaa dünyanın en gereksiz varlığı..

ay evet ben ugrasamam onlari bide biyere koymakla bosa ivir zivir ama yapnadanda olmuyo

Allah rahmet eylesin canim insan okurken bile cok tuhaf oluyo Allah sabir versin

Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde kınam 19 eylül düğünüm 20 eylül şimdiden hepinize mutluluklar diliyorum:16:

Hosgeldin canim ayni gun dugunlerimiz kina benim 18 :) mutluluklar diliyorum sana ceyiz islerini evi naptin hazirmi hersey

Back