• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Güle güle giy çok hoşuma gitti :nazar:

tesekkur ederim canim cok sagol hepimiz mutlulukla giyelim insallah

canım gelinliğinin yakasını çok beğendim tasları cok zarif duruyor:) güle güle giy :)

bi de bişi sorcam tacı gelinlikçin mi verdi. ben hiç sormadım onu, bazi gelinlikçiler bindallı kaftanı bile veriyormuş.

cok sagol canim tacimi gelinlikci verdi evet bn bikac model arasinda sectim kaftanimi baska yerden aldim ben

kızlar merhaba :)

ben de tatilden döndüm işe başladım dün :(

ben hiç bişeyle ilgilenmeyince nişanlım korkmaya başladı herhalde hergün çıkıp mobilya bakıyor :)
bugun eve gittiler benim annemi de alıp, yatak odası dolabı için. sonra da bizim birlikte baktığımız mobilyacılara götürmüş onları.

haftasonu da kuaför ve fotograflar için düğünün yapılacağı mekana gittik ama inanılmaz pahalı fotograflar ya napcam bilmiyorum :50:

ben de dün kına yerini tuttum :) 09.09.2014 te kına :) ama daha kıyafet almadım kına için. gelinlik için 3. provam 19 agustosta bakalım :)

ben de düşününce cok heyecanlanıyorum artık o kadar az kaldı ki :)
Az kaldi gercekten heycanlaniyo insan sen biraz rahatsin heralde nisanlina gore acele et biraz yetismez sonra :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok guzelmis canim gule gule kullan :)

Bana cok geldi fiyati canim biraz daha bak bence

bana da çok geldi fiyatı :)
Bu okadar geniş kapsamlı bir soru ki herkes bütçesine göre bakar. Maddi durumuna göre kimisi 6000 tl perdeye verir kimisinin durumu müsait değildir bizim gibi 1000 tl verir :)

Son düzenleme:
13 eylül cuma kına gecesi
14 eylül cumartesi düğün :)
davetiyenin sözlerini hiç beğenmedim hepsi çok klasik. hem sade olsun istiyorum hem bizden bahsetsin sonunda kendim yazdım :)

kızlar bugün evin parkeleri yapılmış bakmaya gittim ama bir de ne göreyimmm! kenar süpürgelikleri o kadar alakasız olmuş ki hem benim hatam hemde nişanlımın hatası. parke seçerken bize süpürgelik göstermediler sadece kaç mm istediğimizi sordular o kadar. şimdi görünce hiç beğenmedim k.p de vardı yüzümü öyle bi astım ki çenemi de tutamadım tabi bunlar çok ama çok kötü olmuş dedim....kızım sen söyle o zaman nerde satıldığını biz alalım taktıralım dedi imalı olarak. yok artık olan olmuş dedim bende toparlama çalıştım . evde 10 dk bile durmadan kendi evime geldim sinirden yolda ağladım tartıştık haliyle nişanlımla. sanırım evde yapılan evet bu dediğim hiç bişey yok hepsinde kusur çıktı artık bütün hevesim kaçtı eve dair. ne gidesim ne göresim var yani. ben sırf kendi evim olsun diye kiraya çıkmadım aynı apartmanda oturmayı göze aldım. kp. kiraya çıksak kiramızı ödicekti zaten. evin böyle olucağını bilsem hiç uğraşmazdım zehir etmezdim bu günlerimi çok pişmanım huzurumuz kalmadı tadilat yüzünden:2:

Kizlar dun gelinligmin provasina gittim resmen bitmis ufak detaylar yapildi 8 eylulde teslim edicekler tacimi duvagimida sectim fistik gbi oldu :)

Hayirli olsun tatlim :D ben daha yeni basladim bakalim ne zaman bitecek:rolleyes:

Haha kesin kesin kulaklari cinladi, ben rondoda sunlari sunlari yapabilirim derken birden iyi e once su islemleri halletmekmlazim diyince dedim kk yi mi okuyor:)))
Valla canim zevkine ve butcene bagli perde meselesi, ben fon sadece yatak odasina yapacagim o da kararimi verince acele etmiyorum:) tum odalar tul ve guneslik bir de renkli yapacaqksan esyasi belli degl o odanin cocuk odasi yapacaksan buyuk ihtimalle farkli yapacaksın zaten ben olsam yapmazdim ama gozune batacaksa da ucuznyollu bir sey yapabilirsin ya da hani iki yandan renkli az kumas sarkitiyorlar ya yani guneslik olacak renk katmak icin 2 yana o da bana garip geliyor ama kullananlar var. Benim cevremde sadece yatak odasina fon kullananlar var salon sadece guneslik o yuzden gozum aliskin annemin evinde fon oldugu icin garipseyebilirdim ama duvar kagidi epey renkli oldugu icin o renk katiyor zaten fonalsam da krem olacakri e guneslik gordu o isi ama spor bir salon bizimki :) salon diyince tv sehpasi geldi aklima iyi mi bir de o bakilacak simdikitv nin altina kucuk geliyor calisma odasina benim mustakkbel tv me gelecek o:27:

Ikisi de kotu canim belki de fazla cesaret de fazla cesaretsizlik de:/

Evlilik kesinlikle zor canim bu isler basima acilmasin diye yillarca uzattim uzattim cok inceledim ama yine de kacisi yok yani belkinolamaz da nisanlilarimizi seviyoruz unutmayalim ailelerine asik olmak zorunda degiliz bizim annelerimizin bile bize batan huylari 8labiliyor ama ozellikle adab ayip olur konularinda hassas anne babalarin buyuttugu kizlR olunca cok garipsiyoruz. Benimki düşünceli biri oldugu halde, yani annemin diher dunurunun yaninda o kadar olgun ki, her seye siz karar vereceksiniz, e siz bilirsiniz sizin eviniz dedigi halde kulustur firinin ardindan ahit yakilmadigi kaliyor mutfagim ne hale geldi malum:) 2 kere kadin cagirinca o mutfaga ben de tahmin etmemeistim boyle yapacagini meger kendi batiracagi icinnon hazirlik yapiyormus tavalari kitliycem bir dolaba geldiginde:)
Firinda her bir sey yaptigimda tabii kapiciya verilen gbi pisirmez amaidare et canim diycem onunden gecerken ya simdi oldu mu diger firindan sonra yakismadi bu firin di mi mutfaga gibi fitil fitil getirecegm:)))

Belli mi olur okuyordur belki:D
Perde isini hallettik tatlim 2 milyar tuttu toplam :) farkli bir dusunce ile gidip farkli bisey cikti:D annemin perdesinin kanatlarini oturma odasina dedik tulunude o bos odaya koyalim dedik ama diger duvara ne yapacagiz bilmiyorum artik sonradan o tule uygun birsey yapariz herhal canim:)
Ve halilari da hallettik sadece ara hol halilari kaldi o da hediye gelir dedi annem olmazsa ona gore aliriz:D
Sonra supurge aldik arti buharli temizleme makinesini aldik arti utu de aldik ustune birde tost makinesi alindi:D
Birde annem mobilyanin uzerine hediye cayci ve corbaci aldi:D
Ayriyeten damatlikta tamam;)
Biz bugun baya bisey halletmisiz yaa:D:D

cuma günü inşallah hayırlısıyla sabah 8 de ameliyat olacak...
evin eksikleri bitti gibi şimdi daha bişey yapmıyoruz annemi beklıyoruz kalanları ondan sonra halledecez ne davetiye ne kına eşyaları yok ortada

Hadi tatlim hayirli haberlerini bekliyoruz:) allahin izniyle annen sagligina kavusacak ins canim;)

Gelingimin yaka kismi monte edilirken cekmis kardesim :) hafif kayik yaka ve tas isleme olsun istedim arkasida sirtimdan inen askida oyle tasli devam edicek en cokta uzun kuyrugunu sevdim gelinligmin ve sirt dekoltesini :)

Ayy cok guzel olmussun tatlim:)
Benimde gelinligin kuyrugu var bence cok guzel oluyor kuyruk:D

Sirt kismi ip askilardan alinan olcuyle biraz daha acilicak ve capraz iplerin icine kumas koymuslardi onu cikarttirdim capraz ip tende daha guzel duruyo tacimida boyle sectim cokmu kalin acaba ben boyle arkadan topuz yaptircam prenses topuzlara gicik oluyorum kafa ustunde bitanedaha kafa varmis gbi duruyo

Bence cok guzel olmus tatlim mutlulukla giy;)
Topuzda dedigin gibi arkadan daha guzel :thumbup::)

Benim gelinliğim bu kızlar bunu beğendim üzerime giydim haftaya ilk provam var. Beli çok tatlı duruyor, duvağında da dantel olacak biraz
koluna ince dantel eklettirip sırtına dantel askılar indiricem baya inecek biraz sırt dekolteli yani bakalım :) nasip

Eki Görüntüle 1209274

Bence guzel canim şık ve zarif hatta iddiali sirt dekoltesi var ya :cool: mutlulukla giy canim;)

kızlar bugün nette görüp beğendiğim ayakkabıyı tesadüf eseri satan mağazayı buldum.henüz sipariş vermedim burda topuk boyu 13 cm fln ben 9 cm yaptırıcam :16: $ayakkabý+2.JPG $1380613_625995730755622_914430821_n.jpg

Diger alinmasi gerekenler
Yemek odasi yani bufe ve sandalayelerle masa nisanlimin oncelikle istedigi
Ben ise calisma odasina tv istiyorum yaptigim agir temizligin bedeli olarak:)
Elektrik supurgesi 400 tl civari begendigimi duyunca hemen alalim dedi bakalim.

Ve balayi icin otobus biletleriii:52:

Ben bugun rondodaan bahhsederken ondan daha onemlisi nikah islemleri var canim dedi. Senin mesaqji hissetti sanki canim ben agzimi acmiyorum cunku;) yetisemeyiz nasil izin alacaksin diyorum insan her zaman evlenmiyor diyor:) adamin aktif olmasi benim yavas olmama bagli kendimi tutabilsem aslinda is dusunecek sanirim:/ ama her zaman bu kadar nasil sabredeyim:))) ve şahit krizi basladi:/

hahaha bak işte bana normalde şom ağızlı derler ama bazen iyi şeylerede vesile oluyorum demek bu ağızlan :52::52: ya bişi diyimmi hakkaten öyle sen üstüne gittikçe onlar geri kaçıyo sen bıraktınmı onlar üstüne düşüyo bu işlerin.. aynısı başıma geliyo şimdi benim adamda başladı benim başından beri anlatmaya çalıştığım şeyleri düşünmeye.. bende yavaş yavaş hareket ediyorum inat değil mi.. vallaha o şahit krizi bizdede olurmu bilmem benim şahidim belli inşallah kimse karışmaz en yakın arkadaşım şahidimdir amca dayı falan girmez inşallah araya... :31:

kızlar baya döktürmüşünüz bu arada pek takip edemedim dün bütün gün ütü yaptık üç koldan giriştik öldük resmen dantellerden zaten nefret ediyordum şimdi bir kez daha bir kez daha ve bir kez daha nefret ettim.. pipirik manyağı olduk beaa.. açtır açtır geri kıvrılıyo ıyyhhh olmak bilmedi.. tülbentlerde öyle ayrı çok ayrı bi eziyet oldu.. şuan herşeyimi salona taşıdık sayılır hepsi biyerde dursun diye.. curcuna var yani evde.. :53: yarında evimi temizlemeye gidiyoruz annemle ilk kez görcek evimi ve gelinliğimi annem umarım ağlamaz.. :31:

sayfalar arası gezerkene cici ayakkabılar ve cici bide gelinlik gördüm sanki.. vuov dedim kendi kendime.. çok zevkli hatunlarsınız seviyorum sizi... :54: herbişeyinizi güle güle aşkla kullanın inşallah topiğin güzeller güzeli gelinleri :16:

Kizlar sabah diyordum ya tabak canak olayini allah resmen yardim ediyor şak a gibi pasabahce fiyatlarina bakayim diye migrosa ugradimdi is cikisi bir de ne goreyim makarna desenli cxcukur tabaklar 3 tane oradaan bulabildim sonra annemi kaptim aksam 9 da sureyyaplaji migrosu talan ettik makarnalilardan 7 tane digerlerinden 4 tane aldim, cunku bu bayram tatilinde nisanlimin makarna hastai oldugunu ogrendim disarida hic yemez 9 yildabunu ogrenemedin mi diyeceksiniz belki ama ne yapayim disarida yediklerini biliyorum:)

$20140805_232644.jpg

$20140805_232644.jpg nisanlima da attim fotolarini begendi hatta balik tabaklarinqan daha cok lazim bize sonucta di mi dedi o balik tabakalri da ayri olay olmustu da balik seklinde 8 cam tabak, valla ben yuvarlak tabaktan yerim baligi yanina rokami haslama patatesmi koyarim iyi tavuga tavuk seklinde dana etine dana seklinde tabak alayim oldu olacak:) he keyfim ister alirim o baska ama baskasina gerekli guzel gelen banaguzel gelmek zorunda degil bu tabaklar tam bizlik oldu mesela ama baskasina sacma gelebilir ama bizim mutfagimizda bunlar olmali 30 senelikmporselenler degil:)
Aynen canim iyi niyet gozukmeyince esas sorun ordan cikiyo

Aynen canim ben deee nisanlimin bayilacagi yeni seyler alip hoooop digerleri muhtarliga yardima:)))

gelinliğin güzelmiş hayırlısıyla giymeyi nasip etsin allahım.. hapı da biraz inceledim de gec kalabilirimiş en az 1 ay öncesi başlanmalı deniyor acslında biraz da korkttum iştah acıyormuş zaten kilo sorunum var :5::5: kafam karıştı iyice ne yapacagımı bilmiyorum

Ben hapa 2 aydan once guvenemem saniri ek yontem sart canimbenimkine zaten acelesi yok ya diyecegim icin su anda rahatim konistuk zaten beklentisi yok yillardir bekle bekle 1 ay daha bekleriz ne olacak dedik:)
kızlar bugün evin parkeleri yapılmış bakmaya gittim ama bir de ne göreyimmm! kenar süpürgelikleri o kadar alakasız olmuş ki hem benim hatam hemde nişanlımın hatası. parke seçerken bize süpürgelik göstermediler sadece kaç mm istediğimizi sordular o kadar. şimdi görünce hiç beğenmedim k.p de vardı yüzümü öyle bi astım ki çenemi de tutamadım tabi bunlar çok ama çok kötü olmuş dedim....kızım sen söyle o zaman nerde satıldığını biz alalım taktıralım dedi imalı olarak. yok artık olan olmuş dedim bende toparlama çalıştım . evde 10 dk bile durmadan kendi evime geldim sinirden yolda ağladım tartıştık haliyle nişanlımla. sanırım evde yapılan evet bu dediğim hiç bişey yok hepsinde kusur çıktı artık bütün hevesim kaçtı eve dair. ne gidesim ne göresim var yani. ben sırf kendi evim olsun diye kiraya çıkmadım aynı apartmanda oturmayı göze aldım. kp. kiraya çıksak kiramızı ödicekti zaten. evin böyle olucağını bilsem hiç uğraşmazdım zehir etmezdim bu günlerimi çok pişmanım huzurumuz kalmadı tadilat yüzünden:2:
Canim cok iyi anliyorum seni zor begniyoruz zaten ve evle ilgili seyler sinir ediyor. Bizim ev alma sansimizmoldugu halde kirada kaldik neden cunku nisanlim ev satma alma islerininstrsli buluyor oturamadigimiz evler var ve biz kiradayiz dusun satmak da istemedi kredi de istemedi millet bizim evlerimizde kiraci biz baskasinin. Cildirasim geliuor bu kadar usta stresini cekiyoruz ve ne kadar oturacagimiz belli degil belki 1 sene sonra ayni sytres ve sirf onun inadindan ben ne edem sen soyle:)
Kendi evim de gec canim supurgelik de degisir dusakabin de sokulur takılır cunku kendi evin. Gecen gun dedim bak dedim insallah kendi evimize geceriz bir gun mutfaqgi yepyeni bile olsa sokturup tamamen kendi boyuma rahatimagore milim milim ozel uapilsin istiyorum isterse yeni takilmis dolap olsun istemiyorum. Eskilerin anlatyigi gibi evlendik 2 divanimiz vardi ben de bu mutfagi omur boyu anlatacagim uzgunum:))))
Belli mi olur okuyordur belki:D
Perde isini hallettik tatlim 2 milyar tuttu toplam :) farkli bir dusunce ile gidip farkli bisey cikti:D annemin perdesinin kanatlarini oturma odasina dedik tulunude o bos odaya koyalim dedik ama diger duvara ne yapacagiz bilmiyorum artik sonradan o tule uygun birsey yapariz herhal canim:)
Ve halilari da hallettik sadece ara hol halilari kaldi o da hediye gelir dedi annem olmazsa ona gore aliriz:D
Sonra supurge aldik arti buharli temizleme makinesini aldik arti utu de aldik ustune birde tost makinesi alindi:D
Birde annem mobilyanin uzerine hediye cayci ve corbaci aldi:D
Ayriyeten damatlikta tamam;)
Biz bugun baya bisey halletmisiz yaa:D:D
Bir an nikahi da kiydik yazacaksin sandim valla canim:)))masallah bu yazdiklarin imkansiz otesinbizim icin. Utuyu falan daha hic dusunmuyorum meselamiyi arastirmam lazim:) rengine bile karar veremem ben 1 gunde:))) corbaciyi merak ediyorum pratik bir sey mi kullaninc yazarsin cYciyi arcelik worldcard kampanyasindan verdiler ama takmadim valla elimiz gitmiuor kettle a decam ediyoruz ecde kullandin miydi sen demlihini koymasaqkngibi kettle gibi olurmu ki?

hahaha bak işte bana normalde şom ağızlı derler ama bazen iyi şeylerede vesile oluyorum demek bu ağızlan :52::52: ya bişi diyimmi hakkaten öyle sen üstüne gittikçe onlar geri kaçıyo sen bıraktınmı onlar üstüne düşüyo bu işlerin.. aynısı başıma geliyo şimdi benim adamda başladı benim başından beri anlatmaya çalıştığım şeyleri düşünmeye.. bende yavaş yavaş hareket ediyorum inat değil mi.. vallaha o şahit krizi bizdede olurmu bilmem benim şahidim belli inşallah kimse karışmaz en yakın arkadaşım şahidimdir amca dayı falan girmez inşallah araya... :31:

kızlar baya döktürmüşünüz bu arada pek takip edemedim dün bütün gün ütü yaptık üç koldan giriştik öldük resmen dantellerden zaten nefret ediyordum şimdi bir kez daha bir kez daha ve bir kez daha nefret ettim.. pipirik manyağı olduk beaa.. açtır açtır geri kıvrılıyo ıyyhhh olmak bilmedi.. tülbentlerde öyle ayrı çok ayrı bi eziyet oldu.. şuan herşeyimi salona taşıdık sayılır hepsi biyerde dursun diye.. curcuna var yani evde.. :53: yarında evimi temizlemeye gidiyoruz annemle ilk kez görcek evimi ve gelinliğimi annem umarım ağlamaz.. :31:

sayfalar arası gezerkene cici ayakkabılar ve cici bide gelinlik gördüm sanki.. vuov dedim kendi kendime.. çok zevkli hatunlarsınız seviyorum sizi... :54: herbişeyinizi güle güle aşkla kullanın inşallah topiğin güzeller güzeli gelinleri :16:

Dantelden oldum olasi kucukken rahmetli anneannem telefonun tv nin uzerine bile dantel sermesinden dolayi nefret ettimdi oyle surdu gitti;) tabii benim çocukluğum 80 ler oldugu icin cebirmeli telefon uzerinde dantel hayal ediniz:))) 80 ler dizisi gibinyani:) gecmismolsun canim buyuk birnisinhalletmissiniz temizlik olduguna gore yakinda ev bosalacakmsanirim;)
He bu arada benimkinin de som agizliligi ünlüdür hatta bazen agzindan bir sey cikar Eyvah deriz:) yemek odaasindan daha onemli mikrodalga var dedim bugun cozulmemis isinmamis yemegi masada yesen nolcak di mi ama:))) bu arada mikro onun fikriydi bennhic kullanmadim hayatimda:)
Benim sahidim hep belliydi ama biz boyle mini nikah gunu bile son anda belli olacaka karar verince maalesef yatti planimiz canim yurtdisinda cunku sahidik olmasi gerekn arkadasim:(nisanlimla ortak arkadasimiz:/ bu durumda dusunecegim en yakin arkadasimin ise eylulde atama isleri olacakminsallah ve cokmkucuk bir ihtimal yani gelebilmesi garantili yedekler lazim ama iste normal bir nikah yapmadigimiz icin kafam karisik nisanlima is yerindem 2 arkadas getirecegim oldu olacak:)))

Kizlar sabah diyordum ya tabak canak olayini allah resmen yardim ediyor şak a gibi pasabahce fiyatlarina bakayim diye migrosa ugradimdi is cikisi bir de ne goreyim makarna desenli cxcukur tabaklar 3 tane oradaan bulabildim sonra annemi kaptim aksam 9 da sureyyaplaji migrosu talan ettik makarnalilardan 7 tane digerlerinden 4 tane aldim, cunku bu bayram tatilinde nisanlimin makarna hastai oldugunu ogrendim disarida hic yemez 9 yildabunu ogrenemedin mi diyeceksiniz belki ama ne yapayim disarida yediklerini biliyorum:)

Eki Görüntüle 1209922

Eki Görüntüle 1209922 nisanlima da attim fotolarini begendi hatta balik tabaklarinqan daha cok lazim bize sonucta di mi dedi o balik tabakalri da ayri olay olmustu da balik seklinde 8 cam tabak, valla ben yuvarlak tabaktan yerim baligi yanina rokami haslama patatesmi koyarim iyi tavuga tavuk seklinde dana etine dana seklinde tabak alayim oldu olacak:) he keyfim ister alirim o baska ama baskasina gerekli guzel gelen banaguzel gelmek zorunda degil bu tabaklar tam bizlik oldu mesela ama baskasina sacma gelebilir ama bizim mutfagimizda bunlar olmali 30 senelikmporselenler degil:)

Aynen canim ben deee nisanlimin bayilacagi yeni seyler alip hoooop digerleri muhtarliga yardima:)))

Ben hapa 2 aydan once guvenemem saniri ek yontem sart canimbenimkine zaten acelesi yok ya diyecegim icin su anda rahatim konistuk zaten beklentisi yok yillardir bekle bekle 1 ay daha bekleriz ne olacak dedik:)

Canim cok iyi anliyorum seni zor begniyoruz zaten ve evle ilgili seyler sinir ediyor. Bizim ev alma sansimizmoldugu halde kirada kaldik neden cunku nisanlim ev satma alma islerininstrsli buluyor oturamadigimiz evler var ve biz kiradayiz dusun satmak da istemedi kredi de istemedi millet bizim evlerimizde kiraci biz baskasinin. Cildirasim geliuor bu kadar usta stresini cekiyoruz ve ne kadar oturacagimiz belli degil belki 1 sene sonra ayni sytres ve sirf onun inadindan ben ne edem sen soyle:)
Kendi evim de gec canim supurgelik de degisir dusakabin de sokulur takılır cunku kendi evin. Gecen gun dedim bak dedim insallah kendi evimize geceriz bir gun mutfaqgi yepyeni bile olsa sokturup tamamen kendi boyuma rahatimagore milim milim ozel uapilsin istiyorum isterse yeni takilmis dolap olsun istemiyorum. Eskilerin anlatyigi gibi evlendik 2 divanimiz vardi ben de bu mutfagi omur boyu anlatacagim uzgunum:))))

Bir an nikahi da kiydik yazacaksin sandim valla canim:)))masallah bu yazdiklarin imkansiz otesinbizim icin. Utuyu falan daha hic dusunmuyorum meselamiyi arastirmam lazim:) rengine bile karar veremem ben 1 gunde:))) corbaciyi merak ediyorum pratik bir sey mi kullaninc yazarsin cYciyi arcelik worldcard kampanyasindan verdiler ama takmadim valla elimiz gitmiuor kettle a decam ediyoruz ecde kullandin miydi sen demlihini koymasaqkngibi kettle gibi olurmu ki?

Cok guzel ozetlemissin canim.kayinpederimin 5 katli binasi var bir katinda kendisi diğerlerinde kiraci ilk günden beri bize burda oturun demediler kiraya çıkarsınız 3-5 sene sonra isterseniz evinizi yaptirirsiniz oturursunuz dediler. Amac ayri olalım huzur olsunmus. Bütün Gorumcelerim beni evden Soğuttu aynı bina olmasin diye bende o kadar beynim yıkanmış olsa gerek ilk günden beri asla oturmam dedim. Kiralik evlere baktik durduk kp 1000tl kira veririm bulduğunuz ev pahalı olursa üstünü siz ödersiniz dedi. Neyse dedik aman huzur olsun. Bulduğumuz en uygun ev 1400 ve o bile küçük kötü bir sokakta ulaşım açısından. Ayda 400 verdikten sonra ne anladim bu isten. bizim evimiz varmis güya lafta.butun bunlara kizdim ben kendi evimde oturmak istiyorum dedim herkes şoke oldu ik mik eminmisiniz fln demelere başlandı. Anladim ki kimse orda oturmamizi istemiyomus çünkü tadilat masrafli iş. Bahaneymis yani hersey. Canimi sıkan zaten bunlardi üstüne zor bi karar verip orda oturmayi seçmisken tadilatin istediğim gibi gitmemesi canımı cok sıktı.simariklik gibi gelebilir dışarıdan ama yani parasini verdiğin şeyin kötü iscilikle yapıldığını görmek beni cok üzüyo.benden baska da takan yok zaten. Cok uzun yazdim canim ama cok doldum bugün

Bence cok guzel olmus tatlim mutlulukla giy;)
Topuzda dedigin gibi arkadan daha guzel :thumbup::)

sagol canim benimmm :)

kızlar bugün nette görüp beğendiğim ayakkabıyı tesadüf eseri satan mağazayı buldum.henüz sipariş vermedim burda topuk boyu 13 cm fln ben 9 cm yaptırıcam :16: Eki Görüntüle 1209902 Eki Görüntüle 1209901

cok tatli bunlar ya yerim onlari bennnn :))

ay Allahim okurken yoruldum hahah ben pike takimi utuledim dun sinir geldi annem diyoki daha neler var utulencek ay oldurcem kendimi dedim :) iyi halletmissiniz baya sey benim evimin boyasi bitti bnyoda dusakabin takilcak klozet degscek ev hala pis ve esyalar her an gelebilir bu hafta ya da haftaya gelicek nezaman temizlencek bilmiyorum deli oluyorum. Bugun portmantomuz geldi eve kayinvalidem gitmisti evime bi parcasi hataliymis tek o parcayi gondermis yahu hepsini gondersene duzgununu istiyorum diye nisanlimada sormamis kafasina gore is yapmis bu aksam nisanlima soyledm sana sormadan kafasina gore niye is yapiyo diye ay ama sinirleniyorum artik herseyin kararini niye kendi tek veriyo

Eki Görüntüle 1209922

Eki Görüntüle 1209922 nisanlima da attim fotolarini begendi hatta balik tabaklarinqan daha cok lazim bize sonucta di mi dedi o balik tabakalri da ayri olay olmustu da balik seklinde 8 cam tabak, valla ben yuvarlak tabaktan yerim baligi yanina rokami haslama patatesmi koyarim iyi tavuga tavuk seklinde dana etine dana seklinde tabak alayim oldu olacak:) he keyfim ister alirim o baska ama baskasina gerekli guzel gelen banaguzel gelmek zorunda degil bu tabaklar tam bizlik oldu mesela ama baskasina sacma gelebilir ama bizim mutfagimizda bunlar olmali 30 senelikmporselenler degil:)

Ben bu tabaklari cok begendim migrostan alicaktim gecen ay bende kaldi oyle pizza tabaklarida guzelde ben pizza icin eminonunden yuvarlak ahsap supla gbi bisey aldim 6 tane cok hosuma gtti onlar :) her yemge ayri tabak ooo bu isin sonu gelmez :)

Cok guzel ozetlemissin canim.kayinpederimin 5 katli binasi var bir katinda kendisi diğerlerinde kiraci ilk günden beri bize burda oturun demediler kiraya çıkarsınız 3-5 sene sonra isterseniz evinizi yaptirirsiniz oturursunuz dediler. Amac ayri olalım huzur olsunmus. Bütün Gorumcelerim beni evden Soğuttu aynı bina olmasin diye bende o kadar beynim yıkanmış olsa gerek ilk günden beri asla oturmam dedim. Kiralik evlere baktik durduk kp 1000tl kira veririm bulduğunuz ev pahalı olursa üstünü siz ödersiniz dedi. Neyse dedik aman huzur olsun. Bulduğumuz en uygun ev 1400 ve o bile küçük kötü bir sokakta ulaşım açısından. Ayda 400 verdikten sonra ne anladim bu isten. bizim evimiz varmis güya lafta.butun bunlara kizdim ben kendi evimde oturmak istiyorum dedim herkes şoke oldu ik mik eminmisiniz fln demelere başlandı. Anladim ki kimse orda oturmamizi istemiyomus çünkü tadilat masrafli iş. Bahaneymis yani hersey. Canimi sıkan zaten bunlardi üstüne zor bi karar verip orda oturmayi seçmisken tadilatin istediğim gibi gitmemesi canımı cok sıktı.simariklik gibi gelebilir dışarıdan ama yani parasini verdiğin şeyin kötü iscilikle yapıldığını görmek beni cok üzüyo.benden baska da takan yok zaten. Cok uzun yazdim canim ama cok doldum bugün

Ah canim iste ben de kirada oturmam evimizi alalim krediyle mrediyle diyordum kiraya verecegimize iste zaten en cok sinir eden de bu belki de. Bana da simarik diyebilirler kiraan odeniyorniste falan diye ama ben evimde huzurla oturmak isterim asiri gezen tipler degiliz calistgimi evime harcamak isterim. Bir de hani alabilecekmdurum olmasa salak degilim herhalde. Ancak yasayan anliuor canim disaridan en yakinlar bile bu psikolojiyi anlayamiyor. Ustalar zaten allahlik bizler isimizi eksik yapip para almiyoruz çalış irken ama ozellikle yeni evlenecek ler bir ton is var kafalarinda mi diuorlar yumusakmyuzlu mu buluyorlar bilmiyorum yarim yamalak is cgunda ve bu yogunlukta bizler baslarinda olamiyoruz en onemli etken bu bence. Bir de sinirlerimiz geriliyor. Bu gunleri zehir etmemek adina kendimize terapiler bulmaliyiz bak bugun 11 tabak aldim o evden gidedek 9 eski tabagin kutuya gidislerini hayal ediyorum su anda nasil hafifledim anlatamam delirmis gibi gorunuyor olabilirim ama :) sen de siraayla degistireceklerini yaz canim hata mumkunse basla ama su anda zor olabilir. Bai ben simdi alacagim bardaklari ve yine gazeteye bir bir sarip verecegim o bardaklari planlayacagim yarin:)))) ama nisanlima yanstmadan eglenerek nihahaha diyerek:)))

sagol canim benimmm :)

cok tatli bunlar ya yerim onlari bennnn :))

ay Allahim okurken yoruldum hahah ben pike takimi utuledim dun sinir geldi annem diyoki daha neler var utulencek ay oldurcem kendimi dedim :) iyi halletmissiniz baya sey benim evimin boyasi bitti bnyoda dusakabin takilcak klozet degscek ev hala pis ve esyalar her an gelebilir bu hafta ya da haftaya gelicek nezaman temizlencek bilmiyorum deli oluyorum. Bugun portmantomuz geldi eve kayinvalidem gitmisti evime bi parcasi hataliymis tek o parcayi gondermis yahu hepsini gondersene duzgununu istiyorum diye nisanlimada sormamis kafasina gore is yapmis bu aksam nisanlima soyledm sana sormadan kafasina gore niye is yapiyo diye ay ama sinirleniyorum artik herseyin kararini niye kendi tek veriyo

Ben bu tabaklari cok begendim migrostan alicaktim gecen ay bende kaldi oyle pizza tabaklarida guzelde ben pizza icin eminonunden yuvarlak ahsap supla gbi bisey aldim 6 tane cok hosuma gtti onlar :) her yemge ayri tabak ooo bu isin sonu gelmez :)

Canim aylar once ev ararken falan gormustum ben de amamher zaman olmuyor tabii sabah o tabak canak muhabbetinustune rastladim bir de nisanlimin o kadar makarna sevdigini bilmiyordum hayir diyemeecegi tabaklar oldu yedek diye biraktirdiklari 9 tane hic alakam olmayan 30 yas ustu oldugunu dusundugum tabagi en kisa zamanda verecegim ay bi hafifledim sorma sira bardak ve kaselerde:)))

Back