Kizlar sabah diyordum ya tabak canak olayini allah resmen yardim ediyor şak a gibi pasabahce fiyatlarina bakayim diye migrosa ugradimdi is cikisi bir de ne goreyim makarna desenli cxcukur tabaklar 3 tane oradaan bulabildim sonra annemi kaptim aksam 9 da sureyyaplaji migrosu talan ettik makarnalilardan 7 tane digerlerinden 4 tane aldim, cunku bu bayram tatilinde nisanlimin makarna hastai oldugunu ogrendim disarida hic yemez 9 yildabunu ogrenemedin mi diyeceksiniz belki ama ne yapayim disarida yediklerini biliyorum:)
Eki Görüntüle 1209922
Eki Görüntüle 1209922
nisanlima da attim fotolarini begendi hatta balik tabaklarinqan daha cok lazim bize sonucta di mi dedi o balik tabakalri da ayri olay olmustu da balik seklinde 8 cam tabak, valla ben yuvarlak tabaktan yerim baligi yanina rokami haslama patatesmi koyarim iyi tavuga tavuk seklinde dana etine dana seklinde tabak alayim oldu olacak:) he keyfim ister alirim o baska ama baskasina gerekli guzel gelen banaguzel gelmek zorunda degil bu tabaklar tam bizlik oldu mesela ama baskasina sacma gelebilir ama bizim mutfagimizda bunlar olmali 30 senelikmporselenler degil:)
Aynen canim ben deee nisanlimin bayilacagi yeni seyler alip hoooop digerleri muhtarliga yardima:)))
Ben hapa 2 aydan once guvenemem saniri ek yontem sart canimbenimkine zaten acelesi yok ya diyecegim icin su anda rahatim konistuk zaten beklentisi yok yillardir bekle bekle 1 ay daha bekleriz ne olacak dedik:)
Canim cok iyi anliyorum seni zor begniyoruz zaten ve evle ilgili seyler sinir ediyor. Bizim ev alma sansimizmoldugu halde kirada kaldik neden cunku nisanlim ev satma alma islerininstrsli buluyor oturamadigimiz evler var ve biz kiradayiz dusun satmak da istemedi kredi de istemedi millet bizim evlerimizde kiraci biz baskasinin. Cildirasim geliuor bu kadar usta stresini cekiyoruz ve ne kadar oturacagimiz belli degil belki 1 sene sonra ayni sytres ve sirf onun inadindan ben ne edem sen soyle:)
Kendi evim de gec canim supurgelik de degisir dusakabin de sokulur takılır cunku kendi evin. Gecen gun dedim bak dedim insallah kendi evimize geceriz bir gun mutfaqgi yepyeni bile olsa sokturup tamamen kendi boyuma rahatimagore milim milim ozel uapilsin istiyorum isterse yeni takilmis dolap olsun istemiyorum. Eskilerin anlatyigi gibi evlendik 2 divanimiz vardi ben de bu mutfagi omur boyu anlatacagim uzgunum:))))
Bir an nikahi da kiydik yazacaksin sandim valla canim:)))masallah bu yazdiklarin imkansiz otesinbizim icin. Utuyu falan daha hic dusunmuyorum meselamiyi arastirmam lazim:) rengine bile karar veremem ben 1 gunde:))) corbaciyi merak ediyorum pratik bir sey mi kullaninc yazarsin cYciyi arcelik worldcard kampanyasindan verdiler ama takmadim valla elimiz gitmiuor kettle a decam ediyoruz ecde kullandin miydi sen demlihini koymasaqkngibi kettle gibi olurmu ki?