2014 eylül gelinleri de buraya:))

Ya ben bu adamı Boğarım bana dogum kontrol hapı kullanma balayından dönünce başlarsın diyo napacağımı şaşırdım

Ne mantıkla söyledi ki bunu anlamadım ha balayıncan önce ha sonra onun için değişen bir şey yok:)
galiba çocuk istiyor. zaten düğünden çok önce başlaman lazım

bazen bende ne sabır varmış diyorum..
Aslında biz hiç böyle değildik nişanlımın annesi bana iyiydi aileme iyiydi hatta anlaşamayan kötü geçinenler nasıl öyle olailiyo diye söylenirdim fazla merak etmişim..
bir bir buçuk ay önce nişanlımın evine gittik ailecek oturuyoruz biz isteme söz birlikte yaptık nişan yapıcaktık nişanlımın annesi büyük nişana gerek varmıki dedi bizde düşündük kendi aramızda yapalım dedik e tabi bohça falan hiç bişey yapılmadı sözdede yapılmadı hatta bize söz hakkı kalmadan yolda yürürken annemin koluna girip bohça yapmamıza gerek yok dimi bnce yapmayalım dedi benim annemde aa illa yapalım diyemez o anda neyse annemde düğünde yaparız bohça dedi aa tabiki ozaman yaparız dediler bir sene geçti üstünden bu lafın neyse onlara gittiğimizde kına alışverişi yaparken düğün alışverişinide yaparız dedik eminönüden yaparız hemde fiyatlarda uygun olur diye nişanlımın annesi öyle büyük terbiyesizlik yaptıki bize annem babam şok oldu bense hayretle suratına baktım ay taktınız bi bohça bohça dedi biz en başında sorduk sizde biz bişey istemiyoruz dediniz şimdi nedir bu bohça dedi ayağa kalktı annem durumu izah etmeye çalıştı o söz bohçasını diyoruz sandı ama onun dışında herkes doğruyu anladı onun getirdiği konuşmaları tahmin bile edemezsiniz merak etmeyin herşeyi yapıcaz biz takısına kadar dedi biz gerçekten şok olduk aç gözlü gibi hissettik klendimizi çok üzüldüm çok
onun üstüne bayramda annem aradı bayramlaşmak için bi soğuk konuşuytoki ve banada çok soğuk davranıyor kadın herşeyi kendi biliyo kendi istiyo hep onun dediği olucak otorite istiyo böyle bişey yok ama sağolsun benim nişanlımda biraz anneci esas sorun burdan kaynaklanıyo
bu ara gerçekten çok tartışıyoruz annesinin yanlışını bana savunduğunda gözüm dönüyo ve beni bazen haksız yere üzüyo
ben napıcam bilmiyorum bu yaşam tarzı hiç bana göre değil annem babam bana dün ilk def o aileye vericeğim kızım yok ama sen istiyosun diye biz sesimizi hiç çıkarmadık dediler annemi kaç kere ağlattı kadın eve geldi sabaha kadar ağladı
yani bu duruma nasıl gelindi bilmiyorum millet bunları yaşadığında çok entersan gelirdi aman alt tarafıı geçinicekler diyorum başlarında benimki gibi bi kaynana varsa ahh ahh..
yerine göre kayınvalidem iyidir ama kendinden asla ödün vermez ve tek çocuk olduğu için nişanlımıda paylaşamıyor
bana sürekli kardeşinin kızını övüyo o öyle sende öyle yap falan diye hep kıyaslıyo bni nişanlımada dedim bıktım ben o kızı bana övmesinden bir kere beni övdüğünü görmedim dedim
çok doldu herşey içimde bazen lanet olsun herşeye diyip ayrılasım geliyor bunları bu yaşta çekicek insan değilim diye

canım hiçbirimizin dünyası dört dörtlük gitmiyor hepimizde sorunlar cıkıyor ufacık bir laf bir söz bugünlerde gercekten cok agır geliyor.. kalbimizi kırıyor ve kalbi onarmak cok zor ne yapsalarda gecmiyor..
bende öyleyim ufacık şeyleri kafama takıyorum..neden bunu söylediler bana neden şöyle yaptılar diye ama bilmiyorum sevgimi bunların önününe geciyor nişanlımla paylastıgımda o bi şekilde gönlümü yapıyor ama bende korkmuyor değilim 2 gün sonra daha büyük sorunlar olacak diye

Benimkide gonlumu aliyoda is isten gecince bi degeri kalmiyo cok korkuyorum artik bn bunlari haketck hcbsey yapmadm gercekten

canım biz kiğılıdan 2 takımı 500 kusura almışltık birini kına da giyecek birinide yakasına düğmesine saten gecirip damatlık yaptılar gayet şık oldu ama içinde cepkeni falan ayrı aldık sonradan onu da sarardan kravat cepken ve kemeri indirimlerle birlikte 150tl ye getirdik sadece gömleğimiz kaldı..
aslında papyon ve kravat konusunda hala karar veremediğimiz için o beklmede karar verirsek inşallah iyi olacak

Benimkide gonlumu aliyoda is isten gecince bi degeri kalmiyo cok korkuyorum artik bn bunlari haketck hcbsey yapmadm gercekten

galiba bazı şeyleri cabuk unutmak görmezden gelmek kendi hayatına bakıp diğerlerine kulak tıkamak gerekiyor

Son düzenleme:

canım üzme kendini. mükemmel görülen ilişkilerde bile aslında bu tarz şeyler yaşanıyo dışardan bakıldığında herkes aman da ne iyi der oysa.bende çok susuyorum sesimi çıkarmıyorum ama bana ve aileme bir saygısızlık sezdiğimde sesimi çıkarıyorum artık. kız annesi babası zaten bu süreçte üzgün oluyo kızı gidiyo diye bir de böyle şeyler olunca iyice acaba yanlışmı yaptık kızımızı verdik düşüncesi oluyo. benim annem hergün ağlıyo çeyiz alışverişimle hiç ilgilenmiyo elim gitmiyo içim el vermiyo üzüntüden diyo. herseyi kendim alıyorum koşturuyorum. bizimde malum yazmıştım perde problemimiz oldu anneme söylemedim köpürücek diye babama anlattım annem yokken. dengeyi korumaya çalışıyorum şu düğün olana kadar. sende sabret he de geç şimdilik. aileler de bizler de çok stresliyiz. yanlış anlaşılmalar çok fazla bu dönemde. takma dicem ama bende takıyorum banyo seramiğimden çelik kapıma kadar yorum yapan eşinden 15 sene önce boşanmış görümcemle aynı apartmandayım bir sürü laf söylüyo. bi çok iyi benden çok düşünüyo beni bazende ister istemez fesatlık seziyorum konuşmalarda. dengem bozuldu nasıl davranıcağımı bilemiyorum düşün artık.

Ay evet istiyo ya😄 evlenince de kullanılır o sen yalnış biliyorsun diyo
Kulanilir tabii balayinda iliskiye girmek gibi bir sart olmadigina gore:) ben hapa baslamadim acelesi yok ya nasil hicbir seyin dolayisiyla kardes kardes gidip gelecegiz:))

Canim dunku mesajimi gorduysen 2. Evliligim olacagini okumussundur o kadar kotu niyetli bir erkek annesiydi ki resmen nisanlimdan cok annesini merak ettim yillarca iyi bir insan oldugunu tanisinca anoadim ama bak ona ragmen bana gore cok sacma hareketler olabiliyor, o anda nisanlima bir sey desem tabii ki ben sikayet eden oldugum icin kendi de sikayetci olsa bile beni abartmakla suclar. Sonradan konuyu acinca itiraf eder, kendisinin de kizdigini laf anlatamadigini soyler ben uzatirsam yine ben suclu olurum cok tqkiliyor olurum ki bana batan konular zaten yillardir nisanlimin da sikayet ettigi konular.
Sakqyla karisik altini cizince daha cabukmkabul ediyor nisanlim bunu fark ettim ama sert fadeyle soylersem aninda savci kesiliyor ben de geyige vurup bir bir soylemeyi dusunuyorum artik. Dusun aspirator takilmadan yemek pismeyecek dedigim mutfakta kizartma bile yapildi ve ocak tahmin ettigim gibi temizlenmemis.nisanlim defalarca soyledigi o mutfakla o kadar ugrastigimiz halde bir yastan sonra anlamiyorlar anlamiyorlar dilin kemigi yok lafin nereye gidecegini dusunmuyorlar.
Benim begenmedigim firinin kapiciya verildigini kek bile yaptigini kadinin kac defa dinledim acaba en sonunda nisanlima patladim tabii bunca yil okudum kac yildir calisiyorum arada biraz fark olsun bari dedim sakin yanlis anlamayin kizlar her meslek kutsaldir tabii ki anlamissinizdir ne demek istedigimi.

Aynen herkes cokmhassas gergin yaklastikca tarihler gerginlik artiyor.yine de iyi niyetli insanlarsa unutmayi bilmek lazim sanirim akillarinca test mi ediyorlar acep dogru insan miyiz cocuklarina diye tepkimizi mi olcuyorlar bilmiyorum valla kendi yontemlerimle cozmemmlazim her sinirlendigimde eskiden kalan 2 tabak atsam versem rahatlarim:)))

Canim hak etmekle olsa tum gelinlerin insanlik disi olmasimlazim:))) oyle dusunmeyi birak once erkek anneleri ogullafina asik oluyor cogu ve bizler de tek rakipleri olay bundan ibaret:) su var bir de sanki kizi olanlar empati kirabiliyor kendi kizlarina yapilmasini istemediklerini yapmayabilorler hani bir de ezelden berinkizlariyla prensesligi paylasiyorlar ama sadece oglu olanlar yillarca raqkipsiz agir geliyor birden rakip onlara:)))

o tepki için biraz geç kaldılar sanırım :) umarım sıkıntısız atlatırız şu dönemleri de hepimiz.. benim ailem nişanlımın ailesi için iyi niyetli insanlar kırma üzme falan diyorlar hep ama işte bazen batıyor söyledikleri dün mesela kv nişanlım üçümüz bi akrabalrına gitmiştik öncesinde nişanlım arabada ön koltuga otur yanıma dediği için oraya oturuyordum kv bizi ugurlayan ev sahiplerine yaşlılar böyle arkaya oturuyor işte dedi ben dondum kaldım eve gidinceye kadr sesimi cıkarmadım sonrasında yanlız kalınca annen neden öyle dedi onların yanında dedim duymmaıs bizimki o kötü niyetten söylememiştir onun hersey dilindedir sende biliyorsun takma kafana falan filan dedi bende konuyu uzatmadım artık

Benimkinde kravat gömlek papyon bel kuşağı hepsi vardı . isterse bel kuşak papyon isterse yelek kravat takacak ikiside var yani bizimki çok pahalıya gelmemiş o zaman :)
yada kendimi avutuyorum

Son düzenleme:

Son cirpinislar mi nedir bilemiyorum ki canim hani daha evlenmedik ya bizi cildirtip adamlari bizden sogutup eteklerinin dibine mi almaya mi calisiyorlar:)
Her sey karsilikli valla bana nSil yaklasilirsa oyle yaklasirim simdi benim elimde prim birikti diyorum cunku bastan dedigimiz seylere uyulmadi kizartma yapilmayacakti o mutfakta ben de kalsin dedigim bardak tabaklari yenilerini aldikca kenarda bile tutmaqyacagim valla o kadar eskilere katlaniyorum 40 defa yok kapiciya vermismislermis de kek bile yapmismismis nisanlim dedi allahtan saati bile yoktu o firinin diye ben o detayini bilmiyordum zaten berbat haldeydi hayatta mutfagima sokamazdim bir de yeni evlisin dusun of dusundukce fenalik geliyor vaqlla en kisa zamanda cay bardaklari fincanlari alip o eskileri paketlemem lazim enerjimi atamadim valla))

Uzatinca erkeklerin gozunde biz kotu oluyoruz ve umursadikcaq da emellerine ulasiyorlar belki de bilemiyorum umarim bize oyle geliyordur zor islermis cvalla..

Çok ayıp etmiş kayınvaliden canım
çok üzüldüm gerçekten.. annen benim annem gibi narin hassas eğer öyle bir şey söylendiyse tabikide yapılmalı ayrıca sana bohça zaten yapmalılar siz ekstra bir şey istememişsiniz ki makyaj malzemesi gecelik olan güzel bir bohça veya ufak sandıklardan mutlaka yapmalılar.
Birde tek çocuk bu erkek annelerini hiç anlamıyorum ya benimki çok iyi ama inşallah öylede gider. Sonradan böyle şeyler yaşanırsa bende çok yıpranırım

Benimkinde kravat gömlek papyon bel kuşağı hepsi vardı . isterse bel kuşak papyon isterse yelek kravat takacak ikiside var yani bizimki çok pahalıya gelmemiş o zaman :)
yada kendimi avutuyorum
hayırlı olsun canım güle güle kullansın artık :)
aslında baştan cadı olacaksın her dediğini bak nasıl yapıyorlar biz alttan aldıkca kabullendikce olsun diye dediklerinin fazlasını yaptırmaya çalışıyorlar işte ahh ahh

Cadilik sonradan ogrenilemiyor ama insani da zivanadan cikariyorlar canim. E bu olaylar olunca cadi olmasak da tersimiz cikiyor bu sefer adamlar da aaa sen cok gecimsiz oldun diyebiliyor cunku biz annelerine degil adamlara asigiz:) yag masrafi olacak ama fritoz alacagim bu yasak olmasina ragmen daha benim kullanmadigim ocakta aspirator takilmadan kizartma yapilmasi ve ocagin temizlenmeden birakilmasi sonucu sart diyorum ilk dedigimde daha onemli seyler var demisti sonra sakince dedim bak 10 defa dedin ama yapti yani yine geldiginde yine yapacak ben olacak sorunlari onlemeye çalışıyorum dinlese simdi de dinlerdi di mi diyince biraz anladi gibi bu sefer de fritoz kullanir mi bilmiyorum diyor e ben o yemek yapsin istemiyorum ki illa kizartma yapacaksa da fritozde yapacak kural o olacak diyorum bu kadar demenin ustune yine yaparsa da allah gunah yazmasin cope dokerim yapilani ya da hayvanlara verilebilecekse sokakataki hayvanlara veririm cunku soylemekten anlamiyor

ya senin ocagı kv'den neden kullanıyor ben onu anlamadım canım nişanlın mı kalıyor evde
Kızlar bugun perdelerin fiyatları çıktı 6000 tutmuş ya bana çok pahalı geldi sizler perdelere toplam ne kadar ödediniz

canım benm 2,000 tl tuttu sen fon falan mı yaptırdın benm tül perde ve kalın güneşlik perde oldu birde sadece mutfak zebra stor

Son düzenleme:
Kızlar bugun perdelerin fiyatları çıktı 6000 tutmuş ya bana çok pahalı geldi sizler perdelere toplam ne kadar ödediniz
Aldigin perdeye, kumasina gore degisir cok mu normal mi uygun mu oldugu. Biz 3 oda 1salon tuller ve gunesliklere 860 verdik fon yok. Annem 3 sene once tek cama tul ve fon perdesine 800 verdi ama hala baktikca icimiz acilir asigiz o tullere ve turkuaz perdemize:)

Evet canim nisanlim kirada oturuyordu zaten tek arada annesi gelirdi. Tasinma isi icin geldi o kadar temizlik yapmaya calisirken de disaridan yenmeyecek diye yemek yapti tabii mutfagi adam etmeye calisirken bir yandan yemek yapilmasi isleri yavaslatti hadi dedik ama kizartma nedir ya ozellikle de aspirator olmadam yemek bile pismeyecek dememize ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…