- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.081
vallaha gece sen gitmeden ben uzadım netten nişanlım iş saati telefonunu açmış kaçırmadım hemen yapıştım tele konuştuk o aradada sen yatmışın.. gitme o zaman diyor benim annem öyle diyince bide zorlamı verdik kendin istedin diyor Allahım giderken hepimize yardımcı olsun arkamızda kalmasın gözlerimiz ailelerimizde inşallah çabuk alışsın yokluğumuza çok zor olucak yoksa..
çeyiz gidince çok boş kalıcak heryer gerçekten alışık anneler bizim döküntülere o boşalan yerleri gördükçe daha çok belli olacak yokluğumuz off çok zor çook
aaamiiin inşallah dediğin gibi olur.. yahu ben bu ara namazımı bile kılamıyorumki dua okuyayım hep şüphedeyim bana doğum kontrol hapı dokandı heral gerçi normal diyorlar ama ara kanamam var kızçeler var mı içinizde bu durumda olan..
yaşlılar genelde kıyamıyor eşyalara bizim için eski olan onlar için yepyeni ve atılması israf yapcak bişi yok yeni gelin evinde eskilere çok fazla yer olmaz en güzelini yaptın sen..
mutfağın içinde sevindim leğen sınavından tam not aldıysa sıkıntı yok
evet hep araya üçüncü kişi sokunca oluyor ne oluyorsa gerçekten ve olan hep kendi kendimize oluyor yok yere kalp kırmış oluyoruz bi anlık dolduruşla ama işte gel görki engelde olunmuyor buna etrafta bu kadar maydanoz varkene.. anneleri yolladınmı gerisi kolay vallaha bide benim aney gibiyse tamamdır senin iş hiç bişey beğendiremiyorsun onlara herşeyde parmağı olcak illaki beğenmediğin herşeye bayılırken sen bişi beğenip alıyosun burun kıvırıyor falan insanın canı sıkılıyor yahu bide ben karışmıyorum diyor ama bariz karışıyor iştee.. en iyisi yakın arkadaşlardan fikir almak süper olucak bence senin için o bi hafta kesinlikle iyi değerlendirilmeli..
öle bi kumaş varmıdır acaba benim terzide bi gidip konuşayım yaa öle badiyle rezillik olur.. iki dantel neyin çektiririm kenarlarına en azından azcık bi janjanı olsun gelinlik çıkınca terden falan geçtim yani ben görüntüdeyim hala.. doğum kontrol yöntemi lafına koptum yaa sen çok yaşa emi..
sen niye gün sayamıyorsun yav yeter artık belirleyin şu günü yahu geldik eylüle artık ne kaldı şunun şurasında... burdan enişte beye çok saygılar selamlar yolluyoruz artık tam bir tarih bekliyoruz hürmetler efenim...
hahaha bayılıyorum şu annene yaa ellerinden öperim annemin değilde benim baya bi gözlerim parlayacak şu ev boşalınca
Sen degilde nazinin gececegi birilerine de onlar okusun tatlim dugune 1 hafta kala baslasinlar dugun gunude okusunlar niyet edip ama canim