Tugceler bir araya gelmisken sorayim maltepe belediyesine basvuran var mi kizlar once 2 miz gidip muracatt edip sonra gerekli belgeleri toparliyoruz degil mi? Yoksa muracaat icin de belge foto gerekiyor mu, beyfendi gec kalmadan halledelim diyor allahim sen bana sabir ver seytan diyor bennyavaslatayim bu sefer de:)) biz izin belgesi alip baska belediyede kiydiracagiz.
Canim yoktun kac gündür evin eksik bir seyini birakmamissindir
annecigin nasil operasyon gunu belli oldu mu?
Heh bak iste bunlara odaklanmak lazim gule gule giy canim.
Canim sen de diyorsun bak ozunde iyi insan, o yuzden su asamayi kazasiz atlatmaya bakin, nisanlin hic fark etmese dikkat derim ama sakin konustugunda anliyorsa sen de duymazdan gelmeye calis. Nisanlim da diyor cunku 10 defa dedim dinlemedi yapti kizdim yeterince ama dinlemiyor ne yapayım elimden bir sey gelmiyor sen gelince buraya zaten yapamaz cekinir diyor ben de hic sanmiyorum diyorum:)
Benim tek dayanma noktam zamaninda oyle kotu bir insana denk gelmistim ki kocasi da melek gibiydi aynen, o yuzden su anda dayanabiliyorum ve annemin diger dunuru cok dusuncesiz biri hatta karinkoca patavatsiz ve dusuncesizler nisanlimin annesi sag olsun dusuncelidir aslinda kac yildir gidip gelinir annemle iyi anlasirlar ama eski esylari ve mutfak kullanimi soz konusu olmamisti tabii simdiye kadar.
Her sorunda maddi manevi kendi ogluna zarar gelecek aslinda cunku ben yemek yapamasin diye buzdolabini dolduracabgim tika basa e tabii tek nasina yapamam ya ogluyla yapacagim bunu ya da hazir urunler alip dolduracagm:))