bazen bende ne sabır varmış diyorum..
Aslında biz hiç böyle değildik nişanlımın annesi bana iyiydi aileme iyiydi hatta anlaşamayan kötü geçinenler nasıl öyle olailiyo diye söylenirdim fazla merak etmişim..
bir bir buçuk ay önce nişanlımın evine gittik ailecek oturuyoruz biz isteme söz birlikte yaptık nişan yapıcaktık nişanlımın annesi büyük nişana gerek varmıki dedi bizde düşündük kendi aramızda yapalım dedik e tabi bohça falan hiç bişey yapılmadı sözdede yapılmadı hatta bize söz hakkı kalmadan yolda yürürken annemin koluna girip bohça yapmamıza gerek yok dimi bnce yapmayalım dedi benim annemde aa illa yapalım diyemez o anda neyse annemde düğünde yaparız bohça dedi aa tabiki ozaman yaparız dediler bir sene geçti üstünden bu lafın neyse onlara gittiğimizde kına alışverişi yaparken düğün alışverişinide yaparız dedik eminönüden yaparız hemde fiyatlarda uygun olur diye nişanlımın annesi öyle büyük terbiyesizlik yaptıki bize ann
em babam şok oldu bense hayretle suratına baktım ay taktınız bi bohça bohça dedi biz en başında sorduk sizde biz bişey istemiyoruz dediniz şimdi nedir bu bohça dedi ayağa kalktı annem durumu izah etmeye çalıştı o söz bohçasını diyoruz sandı ama onun dışında herkes doğruyu anladı onun getirdiği konuşmaları tahmin bile edemezsiniz merak etmeyin herşeyi yapıcaz biz takısına kadar dedi biz gerçekten şok olduk aç gözlü gibi hissettik klendimizi çok üzüldüm çok
onun üstüne bayramda annem aradı bayramlaşmak için bi soğuk konuşuytoki ve banada çok soğuk davranıyor kadın herşeyi kendi biliyo kendi istiyo hep onun dediği olucak otorite istiyo böyle bişey yok ama sağolsun benim nişanlımda biraz anneci esas sorun burdan kaynaklanıyo
bu ara gerçekten çok tartışıyoruz annesinin yanlışını bana savunduğunda gözüm dönüyo ve beni bazen haksız yere üzüyo
ben napıcam bilmiyorum bu yaşam tarzı hiç bana göre değil annem babam bana dün ilk def o aileye vericeğim kızım yok ama sen istiyosun diye biz sesimizi hiç çıkarmadık dediler annemi kaç kere ağlattı kadın eve geldi sabaha kadar ağladı
yani bu duruma nasıl gelindi bilmiyorum millet bunları yaşadığında çok entersan gelirdi aman alt tarafıı geçinicekler diyorum başlarında benimki gibi bi kaynana varsa ahh ahh..
yerine göre kayınvalidem iyidir ama kendinden asla ödün vermez ve tek çocuk olduğu için nişanlımıda paylaşamıyor
bana sürekli kardeşinin kızını övüyo o öyle sende öyle yap falan diye hep kıyaslıyo bni nişanlımada dedim bıktım ben o kızı bana övmesinden bir kere beni övdüğünü görmedim dedim
çok doldu herşey içimde bazen lanet olsun herşeye diyip ayrılasım geliyor bunları bu yaşta çekicek insan değilim diye